2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bebek gormeye gıttık ıs yerındekı ablaya az once geldim :18: eşim hiç gelmeseydin dedi biraz onunla oturdum hemen buraya geldim neysekı yedıklerımden ona da getırdım de gonlu oldu cay olana kadar topıke bakıp cıkıcammm 2 aylık kız bebegı aman allahım ne guzeldı sut kokuyordu en mutlu oldugum sey ıse herkesın kucagında agladı bana gelince sustu gogsumde uyudu kaldııı cokk guzeldı sabırsızlıkla oglumu kucagıma alcağım gunu bekliyorum

Ben de tam bir cahillik belirtisi olarak görüyorum bu erkek düşkünlüğünü, hele de erkek annelerinin oğullarının oğlu olmasını istemesi tamamen en ilkel, soyunu devam ettirme güdüsünden geliyor. ata erkil bir toplum olmamız da bunun bir sonucu. Refah düzeyi yüksek ülkelerde kız ya da erkek ayrımı yapılmaz çünkü ikisi de bir bireydir. ama geri kalmış ülkelerde kadınlar ikinci sınıf vatandaştır ve hakları için her zaman mücadele vermek zorunda kalmıştır, bir çok hakkı sonradan elde etmişlerdir.

diyolar kiz cocuklari hamile kadinlarin kucagina gidipte susarsa annenin karnindaki cocuk erkek oluyo kiz bebek erkek bebege cilve yapiyo
tebi bunlar espirili sozler

Snow'cum sana zahmet olacak ama Listeye elin değmişken bebeğimin isminide yazarmısın ... (ZEYNEP NUR)
ekledım cnm ne zahmetı olurmu ole sey
iki isim koyun iki isim koymak sünnet ve iki isimli çocuklar zeki oluyolarmış
ıkı ısım cnm ben hep esımın ısmı olsun ısterdım ılk ısmı esımın ısmı olucak ama ben bebegımın ısmının doruk olmasını cokıstıyorum
sen takvıme ınanma ama :)
bak ben kız sandım sartlandık ama yanldık :)

he heee ben de aynen
simdi oglusss ve benin oglusum sen ısmıne karısma dıyorum :)))

yaaa ne ballısınnnevery ıstermısın benımde cuma gununku kontrolde kız olsunhehehe ne gulerım varya

geçmişi okumayı da bıtırdım

bak canım ne guzel cıkmış sonucun gozun aydın

ben şanslıyım galiba kızlar benim kayınvalidem bebeğin adını annesiyle babası koyar diyor...

en akıllı aıle buyuklerı işte her şekilde mukemmel olunmuyor bır yerden alıyorlar bır yerden veriyorlar ortası yok sanırım

sağlıkla buyusunler annesi ne guzel bir seferde iki heyacanı da yaşayacaksın allah kolaylık versinnn

diyolar kiz cocuklari hamile kadinlarin kucagina gidipte susarsa annenin karnindaki cocuk erkek oluyo kiz bebek erkek bebege cilve yapiyo
tebi bunlar espirili sozler

onu bende duydum da kendımı bıldım bılelı kucagıma aldıgım bebek sakınleşir aglamayı keser inş sıpam da oyle olur anneyı uzmez

kızlar ben kacar eşim çağırıyoooooo

kotu olmus gelinin doktoru da.dogumu mesai saatine getirecek artik:))hastanede baska doktor varsa doguma gelebilecek ona gorunemez mi simdi?
valla hizli gidince 1 saatte gidiliyor da gece olma ihtimali korkutuyor iste yoksa herkes ya batmandaki ya mardindeki ozellerde yapiyor dogumunu gelip gidiyor.kararsizim daha.bebegimi nerde daha kolay saglikli doguracaksam ona karar veririm insallah.istanbula gidersem de dusundugum doktor var bir kez gittigim onu ararim olmazsa dedigin gibi

canim benim enfeksiyon olmustu o zaman sisnisti kasiklarim indi ama hafif kalmisti bir tarafta hamile olunca biraz sisti o.kasikta mi seninki de

amin.komsumun da ikizleri olmustu 4-5 aylikken karsi karsiya korunca birbirlerine mirildanirlardi cok guzel cok sevimli oluyor ikizler:))Allah nazarlardan saklasin

canım tebrikler Allah analı babalı büyütsün iişalah, hayırlısyla sağlıkla gelmeyi nasip etsin...

Ben Ankarada sezeryan için henüz konuşmadım ama 3.500 ü gözden çıkardım,üzerini bilemem..4 yıl önce sezeryan doğuma 2.500 civarı vermiştim,yine aynı hastane..

benim gittiğim hastanede pahalı aslında 2000 tl di ocakta zam gelicekmiş 2500 yada 2750 olucak diolar ve iice pahalanmış oluyoo içime sinen bir doktor bulsam değiştiredebilirim bakalım hayırlısı

eğer kan değerleri 14 ve üzeri ise kan hapına son 2 ay başlanabilir dedi banada ama benm okadra yüksek olmadığı için kan hapına başlayalım artık dedi elevitide 1 aydır kullanıyorum, arada 1 gün falanda içimiyorum sordum önemli değil dedi, birde şimdi kendi isteğimle balık hapına başlıycam 2 günde bir iç dedi doktorum, bu şeklde bir ilaç düzenimiz var:)

bulantılar bu topikte benden sorulur canımmm 6.haftadan beri bulanıyorum bulantı ilacı içmeden olmuyo sabahları..ama bu aralar iyiye gidiyor...

ılk basta sadece bulantıydı ama şimdi kusmalarım çok arttı herşeye midem bulanıyo kusuyorum bulasık falan yıkayamıyorum tiksiniyorum bide bu akıntı problemim çok arttı sürekli mantar gibi kaşıntım var[/QUOTE]

aslında artık azalması gerekir bulantılarım canım niye böle olduki acaba farklı bir ilaca falanmı başladın, akıntın içinde bir doktoruna danış derim

canııııııııııım nekadar güzel Allah sağlıkla kucaklmaka nasip etsin iişalah, çok güzel bir duydu olsa gerek hem kız hem erkek ohhh bir seferde, birşey sorucam sakıncası yoksa tedaviylemi olmuştu yoksa doğal olarakmı ikiz hamile kaldın canım merak ettim

canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben Ankarada sezeryan için henüz konuşmadım ama 3.500 ü gözden çıkardım,üzerini bilemem..4 yıl önce sezeryan doğuma 2.500 civarı vermiştim,yine aynı hastane..

benim gittiğim hastanede 2000 tl di ocakta zam gelioomuş 2500 yada 2750 olucak dediler çok fazla yaaa karasızım açıkçası içime sinen başka bir doktor olursa değiştiredebilirim bakalım hayırlsı

canııııım ne kadar güzeeel Allah hayırlısyla kucaklmak nasip etsin bebişlerini ,

kızlar nerelerdensiniz ben ankaradanım başka ankarada olan varmı?
Bende ankaradayım canım :) bu arada 2011 Aralık annesiyim her hafta oradaki ankaralı annelerde buluşuyoruz bir oyun grubumuz var :) bebişlerimizde bizde çok eğleniyoruz. İnşallah buradaki annelerlede tanışıp güzel vakit geçiririz.

Tesekkür ederim canım.. ben de cinsiyetini öğrenince heyecanlanmaya başladım.. henüz bir sey almadım miniğim için ama hediye geldi iki arkadaşımdan. biz de onlara bakıyorduk az önce eşimle.. çok tatlı, minicik

inşallah hayırlı ve sağlıklı bir sekilde hamileliği tamamlayıp bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız..
suna hanıma gidiyorum canım, geçen cumartesi gittim en son. 1 ay sonra gideceğim bir daha. yalnız 22. haftada ayrıntılı ultrason varmış. cihaz da henüz yokmuş hastanede. nisa hastanesini önerdi bana. önceden randevu al muhakkak dedi. sen ne yaptın canım? sen de suna hanımda mıydın, tam hatırlayamadımm..

1,5 yas olacak aralarinda ne guzel:))isteyerek mi oldu canim kaza falan mi bana da diyor herkes ustuste olsun beraber buyusunler diye sen ne dusunuyorsun calisiyor musun evde misin

merhaba kızlarrrrr,
bu gün bebeğimin cinsiyetini örendim içim içime sığmıyor.Oğluşum geliyormuş Allah'ımın izniyle:):)
Rabbim hepimizinkini bağışlasın inşallah...

1,5 yas olacak aralarinda ne guzel:))isteyerek mi oldu canim kaza falan mi bana da diyor herkes ustuste olsun beraber buyusunler diye sen ne dusunuyorsun calisiyor musun evde misin

Canım spiral vardı kazara oldu yani :) ama kısmet tabi hayırlısı böyleymiş demekki. Artık evdeyim :) bebişlerim ve ben herhalde bi 3 4 yıl sıkıntı çekicem ama onlar büyüdükten sonra biraz daha rahat olur gibi. Zaten bebek olunca hayatında acayip derecede kısıtlanıyor. Sabır ve irade konusunda kendini aşıyorsun. İşte bizde sıcağı sıcağına atlatıcaz bu dönemleri inşallah

merhaba kızlarrrrr,
bu gün bebeğimin cinsiyetini örendim içim içime sığmıyor.Oğluşum geliyormuş Allah'ımın izniyle:):)
Rabbim hepimizinkini bağışlasın inşallah...

amin.Rabbim hepimize hayirla saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

2gundur mıdem cok agrıyo ılac ıcmekte ıstemıyorum off normalde de mıde sorunum vardı hamıleyken hıc cekılmıyo

canim ilik sut veya nane limon ic yumusatir biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…