- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.281
Kızlar çok özür dilerim kusuruma bakmayın ama hala ne kdar cahil bir millet olduğumuzun bir göstergesi bunu söyleyenlerin cinsiyetleri neymiş acaba. Nedir bu erkek merakı bu geri kalmış toplumlarda anlamadım gitti. Size bol sabırlar diliyorum, yavrularınız herkesi utandırsın inşallahh.
bunun cahilliklemi alakalısı var kötü ahlaklamı bilmiyorum ata erkil bi toplum olduğumuz için bu ne kadar ilerlesekde olucak bişey galiba bence geri kalmışlıkla alakası yok bide tabi islam ahlakıyla da alakası yok cahillik değil
bebek gormeye gıttık ıs yerındekı ablaya az once geldim :18: eşim hiç gelmeseydin dedibiraz onunla oturdum hemen buraya geldim neysekı yedıklerımden ona da getırdım de gonlu oldu cay olana kadar topıke bakıp cıkıcammm 2 aylık kız bebegı aman allahım ne guzeldı sut kokuyordu en mutlu oldugum sey ıse herkesın kucagında agladı bana gelince sustu gogsumde uyudu kaldııı cokk guzeldı sabırsızlıkla oglumu kucagıma alcağım gunu bekliyorum
ekledım cnm ne zahmetı olurmu ole seySnow'cum sana zahmet olacak ama Listeye elin değmişken bebeğimin isminide yazarmısın ...(ZEYNEP NUR)
ıkı ısım cnm ben hep esımın ısmı olsun ısterdım ılk ısmı esımın ısmı olucak ama ben bebegımın ısmının doruk olmasını cokıstıyorumiki isim koyun iki isim koymak sünnet ve iki isimli çocuklar zeki oluyolarmış
sen takvıme ınanma ama :)
bak ben kız sandım sartlandık ama yanldık :)
he heee ben de aynen
simdi oglusss ve benin oglusum sen ısmıne karısma dıyorum :)))
Biz geldik.... Kızlar çıkan sonuc gebeler icin olan referans aralığı değilmiş kalpten gidecektim yaarisk değerlendirmesi kağıdını alıp dr a gösterince coooossssss oldum resmen çok şükür normalmiş ya bu AFP ne meltem bişeyimiz sonucları almadan önce bilgisayarda ne olduğunu araştırmamda ödümü korkutmuştu. Vel hasıl 3 lü testimizde güzel çıktı coooook şükür veeeeee herkesin aksini tahmin ettiginden tamamen kendimi kaptırmış olmama rağmen kızımız olacakmış Allah hepimize, saglikla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin...
ben şanslıyım galiba kızlar benim kayınvalidem bebeğin adını annesiyle babası koyar diyor...
Selam anne adayları, ikizlerimin cinsiyetlerini öğrendim. Biri kız biri erkek olacakmış Rabbim kısmet ederse inşallah. Allah herkese yavrularını sağlık ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin, bana da inşallah...
diyolar kiz cocuklari hamile kadinlarin kucagina gidipte susarsa annenin karnindaki cocuk erkek oluyo kiz bebek erkek bebege cilve yapiyo
tebi bunlar espirili sozler
arkadaslar merhaba,bu da benim bebişimin resmi yorumlarınızı bekliyorum cinsiyet hakkında...Eki Görüntüle 567857
valla oyle degıstım hep boyle kalayım :)
bızım gelının bıraz hatası doktoru hafta ıcı varmıs ve gunduz ee dogum gece yada hafta sonu olursa tanımadıgı bırı olcak
zamanında arastırsak bır suru yer vardı ıste sımdı dualara kaldı durumu
canım 80 km az yol degıl tabıkı ıstanbulda olman daha ıyı olucak umarım anlayıs gosterır hastaneler yada ıstanbulda tanıdıkların
gıdebılcegın muhtemel doktora gorusse sımdıden haberı olsa
benim ayaklarımda sisme yok hatta göbişim bile cıkmadı ama cok afedersiniz göbişimin altında sag tarafta sislik var kücücük bir sislik...acep bebiş mi var orda bilmiyomm..doktor ultrasyonda hep cihazı o tarafa dogru gezdiriyooo. ....siz de de minik bir sislik var mı göbiş altında ????
Selam anne adayları, ikizlerimin cinsiyetlerini öğrendim. Biri kız biri erkek olacakmış Rabbim kısmet ederse inşallah. Allah herkese yavrularını sağlık ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin, bana da inşallah...
PekBicici teyzesi toppik te senin namın yürüyor,bize de yorum yapabilirmisin acaba merak ediyoruz cok....
PekBicici teyzesi toppik te senin namın yürüyor,bize de yorum yapabilirmisin acaba merak ediyoruz cok....
kızlarrrrrrrr KIZIMMMMM GELIYORRRRRRRRRRR (ZEYNEP NUR'UM) GELİYORR...... AYAKLARIM YERDEN KESILDI COK SEVINCLIYIM .....
ÇOK SUKUR SABAH AKSAM DULARIM KABUL OLDU...
RABBIM GONLUME GORE VERDI ....
RABBIM HERKESIN GONLUNDEKINI NASİP ETSİN...:) SNow'um lısteye benıde eklıyebılırmısın :)
kızlar hastanelerden doğum için yazılı olarak fiyat almaya başlasak mı? ben bildiklerimi yazayım..medicana hastanesi 1500 dedi, erdem hastanesi 600 diye duydum,.,afiyet hastanesi de 500 diye duydum..hiçbiriyle pazarlık yapmadım yada yazılı fiyat almadım bunlar sorup duyduklarım..hastaneye bir an önce karar verelim ki doktorumuz gelmem derse, yada uçuk bi fiyat isterse ona göre belki doktor değştiririz diye düşünüyorum..
Ben Ankarada sezeryan için henüz konuşmadım ama 3.500 ü gözden çıkardım,üzerini bilemem..4 yıl önce sezeryan doğuma 2.500 civarı vermiştim,yine aynı hastane..
merhabalar hanımlar ben hamileliğmin 15.haftasındayım.ve kendi doktorum bana baştan beri ferrum fort ve elevit verdi,günde bir olmak üzere içiyorum.ancak başka bir doktora gittiğimde benim tahlilimde kanımın iyi olduğunu söyledi.ve kan hapını ve vitamini bırakmamı tavsiye etti.çünkü bu da çocuğun gelişme dengesini bozabilirmiş.kafam karıştı.sizlere bu haftalarda doktorunuz neler verdi.sevgiler,slmlar.
bulantılar bu topikte benden sorulur canımmm6.haftadan beri bulanıyorum bulantı ilacı içmeden olmuyo sabahları..ama bu aralar iyiye gidiyor...
kızlarrrrrrrr KIZIMMMMM GELIYORRRRRRRRRRR (ZEYNEP NUR'UM) GELİYORR...... AYAKLARIM YERDEN KESILDI COK SEVINCLIYIM .....
ÇOK SUKUR SABAH AKSAM DULARIM KABUL OLDU...
RABBIM GONLUME GORE VERDI ....
RABBIM HERKESIN GONLUNDEKINI NASİP ETSİN...:) SNow'um lısteye benıde eklıyebılırmısın :)
kızlar hastanelerden doğum için yazılı olarak fiyat almaya başlasak mı? ben bildiklerimi yazayım..medicana hastanesi 1500 dedi, erdem hastanesi 600 diye duydum,.,afiyet hastanesi de 500 diye duydum..hiçbiriyle pazarlık yapmadım yada yazılı fiyat almadım bunlar sorup duyduklarım..hastaneye bir an önce karar verelim ki doktorumuz gelmem derse, yada uçuk bi fiyat isterse ona göre belki doktor değştiririz diye düşünüyorum..
Ben Ankarada sezeryan için henüz konuşmadım ama 3.500 ü gözden çıkardım,üzerini bilemem..4 yıl önce sezeryan doğuma 2.500 civarı vermiştim,yine aynı hastane..
Bende ankaradayım canım :) bu arada 2011 Aralık annesiyim her hafta oradaki ankaralı annelerde buluşuyoruz bir oyun grubumuz var :) bebişlerimizde bizde çok eğleniyoruz. İnşallah buradaki annelerlede tanışıp güzel vakit geçiririz.kızlar nerelerdensiniz ben ankaradanım başka ankarada olan varmı?
Hayırlı uğurlu olsun canım
Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah
Oğluşlarımız olacak:) ben çok heyecanlıyım oğluma Aziz bebe den harika cicişler aldım.
Her dk dolabına gidip bakıyorum içim içime sığmıyor defalarca hastane çıkışını çıkarıp dağıtıp tekrar katladığımı bilirim:)
Hayırlı zamanda gelsinler inşa:)
Sen Suna hanım a gidiyorsun dimi?
Bende ankaradayım canım :) bu arada 2011 Aralık annesiyim her hafta oradaki ankaralı annelerde buluşuyoruz bir oyun grubumuz var :) bebişlerimizde bizde çok eğleniyoruz. İnşallah buradaki annelerlede tanışıp güzel vakit geçiririz.
1,5 yas olacak aralarinda ne guzel:))isteyerek mi oldu canim kaza falan mi bana da diyor herkes ustuste olsun beraber buyusunler diye sen ne dusunuyorsun calisiyor musun evde misin
2gundur mıdem cok agrıyoılac ıcmekte ıstemıyorum off normalde de mıde sorunum vardı hamıleyken hıc cekılmıyo
merhaba kızlarrrrr,
bu gün bebeğimin cinsiyetini örendim içim içime sığmıyor.Oğluşum geliyormuş Allah'ımın izniyle:):)
Rabbim hepimizinkini bağışlasın inşallah...
2gundur mıdem cok agrıyoılac ıcmekte ıstemıyorum off normalde de mıde sorunum vardı hamıleyken hıc cekılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?