- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.701
canım ben 14. haftamda özelde yaptırdım ocağın 2.haftası yaptırcam tekrar devlet hastanesi ücret almaz heralde sanmıyorum ama orda var internetten randevu al..arkadaşlar merhaba..
ayrıntılı ultrason yaptıranınız var mı ya da onun için randevu alanınız? doktorum 22. haftada yapılack dedi bana.. ancak gittiğim hastanede henüz yok o cihaz. o yüzden başka bir hastanede yaptırcğm. istanbul avrp. yakasında tavsiyenz var mı?
dunya duayla donuyorhamıle kaldıgımdan berı abdestsız yatmıyorum, evden cıkarkende almaya calısıyorum her buldugum boşlukta elım karnımda dua edıyorum nıhayetınde allahın emanetlerı bıze hem yavrum duayla buyusun huzur bulsun
nasıl avukat olacak o ?
canım ben 14. haftamda özelde yaptırdım ocağın 2.haftası yaptırcam tekrar devlet hastanesi ücret almaz heralde sanmıyorum ama orda var internetten randevu al..
anladım canım rica ederim özeldede var ama pahalı biraz..ben 280 e yaptırdım..tesekkür ederim canım. hafta içi izin almam sıkıntılı olabilir, devlet hast. gitmem zor oluyr o yüzden..
cnm ben hoşdere fatih teyim,memnunum 29 mayıs tan geçtim buraya, sen?
cnm ben bilgi hastanesine gidiyorum da tam karar veremedim bide arada lina kadın doğum merkezi var oraya gidiyorum. yavaş yavaş netleştircem durumu...
kızlar konumuzla alakası yok ama biz burda artık dost olduk herşeyimizi paylaşıyoruz onun için size sormak istiyorum çünkü beni çok sinir eden bişey
bizim arabamızda kaynanam öne oturuyo ben buna sinir oluyom oturmasın ben o arabayı ne zorluklarla aldım sanki o hediye almış gibi kasılıyo ve adım gibi eminim kendi kaynanasını asla öne otuturmaz çünkü hiç tınlamıyo tersleyip duruyo sizin kaynanızda yapıyo mu merak ettim :18:
cnm yaa hangi devirdeyiz kv söyle yada ondan hızlı hareket et... biz nişanlıyken bile kv öne geçmedi bilir yani yolu yordamı... ama hep birlikte bi yere gidilecekse kpeder geçsin diye ben arkaya geçerim ki o durumda gocunmam bile...
Kızlar bı şey sorulan benım doktor 12 ve 15 haftalıkken erkek dedı sımdı yanı 17 haftalıkken kıza benzettı şaşırdım sızede böyle oldumu
cnm formda bu tarz durum yaşayan arkadaşlar var inşallah seninki dönmez...
arkadaşlar merhaba..
ayrıntılı ultrason yaptıranınız var mı ya da onun için randevu alanınız? doktorum 22. haftada yapılack dedi bana.. ancak gittiğim hastanede henüz yok o cihaz. o yüzden başka bir hastanede yaptırcğm. istanbul avrp. yakasında tavsiyenz var mı?
anladım canım rica ederim özeldede var ama pahalı biraz..ben 280 e yaptırdım..
ben 12 haftamda ayrıntılı ultrasyona girmiştim.tıp fakültesinde.21.hftada tekrrar bakalım demişti.şuan 17 haftalığım.ve randevusuz almıyorlar zaten.bence randevu al tıp fakültesi veya devlt hastanesinden .anladığım kadarıyla çok pahalı birşey.randevu saatini en fazla 40 dk geçiyor.
Arkadaslar niye kimse benim bebişe yorum yapmıyor,cinsiyet hakkında((Eki Görüntüle 569567
kızlar bi arkadaşımla dertleşiyordum onun da bebeği olmuyo normal yollardan...2 defa tüp bebek denemesi olmuş ama tutmamış..şubatta 3.deneyecekler..benden dua etmemi istedi ki zaten hiç dualarımdan çıkmıyor..şimde ben de sizden onun için dua istiyorum..ismi ayşe..ayşe diye dua ederseniz RABBİM karnımızdaki meleklerimiz adına belki arkadaşıma da nasip eder..
Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bızımde sefımızın 20yıldır olmuyomusasılama yapılıyor bu hafta ıns tutar ısteyen herkesın bebegı
2gundur mıdem cok agrıyoılac ıcmekte ıstemıyorum off normalde de mıde sorunum vardı hamıleyken hıc cekılmıyo
selam kızlar nasılsınız yaa bişey dicem ben doktora gittimde baktık kızım çok şükür iyiymiş herşeyi çok güzelmiş 301.14 gr4 haftada 200 gr almış tosunum yaa buarada kızlar benim doğum tarihim 1 mayısdan nisan 25 sarktı :44: normal mi ?
selam kızlar nasılsınız yaa bişey dicem ben doktora gittimde baktık kızım çok şükür iyiymiş herşeyi çok güzelmiş 301.14 gr4 haftada 200 gr almış tosunum yaa buarada kızlar benim doğum tarihim 1 mayısdan nisan 25 sarktı :44: normal mi ?
Erkek gıbı geldıArkadaslar niye kimse benim bebişe yorum yapmıyor,cinsiyet hakkında((Eki Görüntüle 569567
Gavıscon eskıden berı kullanıom bugn sabah artık aldım emmelı tablet ıyı geldıde bıraz gecınce yenıden agrıyo mesala suan cok fena szılıogeçmiş olsun benimde mide yanmalarım erken başladı, yediklerine dikkat et canım bir de gaviskon faln içebilirsin bana dr verdi her zaman değilde çok dayanılmaz olunca içiyorum..
Arkadaslar niye kimse benim bebişe yorum yapmıyor,cinsiyet hakkında((Eki Görüntüle 569567
coooook sekerrrrrrrrrrrsnow,gulsevdam,gokce bızım oğlanlar böyle olacak
Eki Görüntüle 569486
kızlar size komik birşey anlatayım da gülün..gerçi belki komik gelmez ama ben her aklıma geldiğinde gülüyorum...
2li test için kan verin dedi doktorumuz..giittik kocişimle ben kanı verdim dedi ki hemşireye benim tatlı kocam benden de kan alacaksınız herhalde dedi.hemşire şaştı yooo nie ölemiiymiş dedi..kocam saf saf diyo ki ee 2li test ya ikimizdn de alınmıyor mu dedi..koptum ben..3lü testte de komşuyu mu getircez aşkım dedim kendime gelince..hemşire de 4lü testte de anneler babaları getirin bari dedi..koptuk hepimiz....
bu arada sorumu da sorayım benim 2li test sonucum iyiydi eşim göstermişti doktora 3lü yapmamıza gerek yok demiş sanırım sizce yaptırmalı mıyım hangi haftalarda oluyordu 3lü test
cnm bızım 11+5 de erkek dedı halada erkek sanırsamcuma kontrolumuz var ınsallah degısmez
coooook sekerrrrrrrrrrr
benımkı deeeee :)))
guzelmıs cıdden komik bir anı olarak kalır
ben de 3luyu yaptırmadım doktora gosterdım gerek yok dedı burdakı
degısse de basımız ustune di mi canım kocam takılıp duruyor oglusunmus bak ne mutlu sana dıye. ben de kızıyorum olur mu kızıma da ınanılmaz sevındım ıkısı de bır
bizim parcamız nasılsa dunyaya bedel yavrumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?