2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar merhaba..
ayrıntılı ultrason yaptıranınız var mı ya da onun için randevu alanınız? doktorum 22. haftada yapılack dedi bana.. ancak gittiğim hastanede henüz yok o cihaz. o yüzden başka bir hastanede yaptırcğm. istanbul avrp. yakasında tavsiyenz var mı?

canım ben 14. haftamda özelde yaptırdım ocağın 2.haftası yaptırcam tekrar devlet hastanesi ücret almaz heralde sanmıyorum ama orda var internetten randevu al..

Son düzenleme:

benim tercih etmeyeceğim bi avukat olacak....

canım ben 14. haftamda özelde yaptırdım ocağın 2.haftası yaptırcam tekrar devlet hastanesi ücret almaz heralde sanmıyorum ama orda var internetten randevu al..

tesekkür ederim canım. hafta içi izin almam sıkıntılı olabilir, devlet hast. gitmem zor oluyr o yüzden..

ben 12 haftamda ayrıntılı ultrasyona girmiştim.tıp fakültesinde.21.hftada tekrrar bakalım demişti.şuan 17 haftalığım.ve randevusuz almıyorlar zaten.bence randevu al tıp fakültesi veya devlt hastanesinden .anladığım kadarıyla çok pahalı birşey.randevu saatini en fazla 40 dk geçiyor.

kızlar bi arkadaşımla dertleşiyordum onun da bebeği olmuyo normal yollardan...2 defa tüp bebek denemesi olmuş ama tutmamış..şubatta 3.deneyecekler..benden dua etmemi istedi ki zaten hiç dualarımdan çıkmıyor..şimde ben de sizden onun için dua istiyorum..ismi ayşe..ayşe diye dua ederseniz RABBİM karnımızdaki meleklerimiz adına belki arkadaşıma da nasip eder..

anladım canım rica ederim özeldede var ama pahalı biraz..ben 280 e yaptırdım..

hıım pahalıymış, nereye yaptırmıştın?

sağ olasın canım..
nisa hastanesini önerdiler bir de.. yarın bir soracağım bakalım...

selam kızlar nasılsınız yaa bişey dicem ben doktora gittimde baktık kızım çok şükür iyiymiş herşeyi çok güzelmiş 301.14 gr 4 haftada 200 gr almış tosunum yaa buarada kızlar benim doğum tarihim 1 mayısdan nisan 25 sarktı :44: normal mi ?

Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bızımde sefımızın 20yıldır olmuyomus asılama yapılıyor bu hafta ıns tutar ısteyen herkesın bebegı

2gundur mıdem cok agrıyo ılac ıcmekte ıstemıyorum off normalde de mıde sorunum vardı hamıleyken hıc cekılmıyo

geçmiş olsun benimde mide yanmalarım erken başladı, yediklerine dikkat et canım bir de gaviskon faln içebilirsin bana dr verdi her zaman değilde çok dayanılmaz olunca içiyorum..

oyyy ne guzelgelisimi onde gidiyor bebisnin cok ıyı canım

Masallah canım benım de 5gun one geldı dogum tarıhım bebegın gelısımıyle alakalı
Arkadaslar niye kimse benim bebişe yorum yapmıyor,cinsiyet hakkında ((Eki Görüntüle 569567
Erkek gıbı geldı
geçmiş olsun benimde mide yanmalarım erken başladı, yediklerine dikkat et canım bir de gaviskon faln içebilirsin bana dr verdi her zaman değilde çok dayanılmaz olunca içiyorum..
Gavıscon eskıden berı kullanıom bugn sabah artık aldım emmelı tablet ıyı geldıde bıraz gecınce yenıden agrıyo mesala suan cok fena szılıo

snow,gulsevdam,gokce bızım oğlanlar böyle olacak

Eki Görüntüle 569486
coooook sekerrrrrrrrrrr
benımkı deeeee :)))
guzelmıs cıdden komik bir anı olarak kalır
ben de 3luyu yaptırmadım doktora gosterdım gerek yok dedı burdakı
cnm bızım 11+5 de erkek dedı halada erkek sanırsamcuma kontrolumuz var ınsallah degısmez
degısse de basımız ustune di mi canımkocam takılıp duruyor oglusunmus bak ne mutlu sana dıye. ben de kızıyorum olur mu kızıma da ınanılmaz sevındım ıkısı de bır
bizim parcamız nasılsa dunyaya bedel yavrumuz

Every resmı ekledıgımde sen yoktun topıkte bende senı etıketlemedı hepımızın oglusu capkın olacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…