- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.721
Onun düzü benim tersime çarptı
Yazık olduu
Ama böyle birşeyede ihtiyacımız vardı, iyi çarpıştık deşarj oldukk
Hamile olduğumu söylediğimde bile çiçek almamıştı benim kemirgen
İyi olduuu
pehhh çiçekmiii bizde görmedik valla böle bişiii, ama özür çiçeğini almışsın enazından ama sanırım gerçekten haksızlık ettiğini anlamış sennki
iyi akşamlar kızlar.herkes iyidir umarım.
benim hipotroitim var daha önce yazmıştım.bugünde guatr için kontrolüm vardı.modüllerden biri düşerken biri yükseliyormuş.onıun için ek hap verdiler.her 3 ayda bir dr değişiyormuş.dr değişmiş.ilki tuz kesinlikle yeme dedi.bbugünküde iyotlu tuz bebek için gerekli azda olsa yiyeceksin dedi :)içtiğim hapı aaa o hapı neden aç karına içiyorsun mutlaka tok olacaktı dedi.birde biz gebelere o hapı tavsiye etmiyoruz sana neden verdiler onu bebeğe yan etkisi çok demesinmi.birden tansiyonum düştü yani.8/6 oldu :)))))).resmen sinirlerim bozuldu.ağladım sinirden.bakalım cuma günü kadın doğuma gideceğim inşl bir sorun yoktur.böylece moralim bozulmuş geldi.
çok enteresan bu doktrlar artık kime güveneceğimizi şaşırdık yaa Allah sonumuzu hayır etsin iişalah, geçmiş olsun cnm iişalah bebişe bir zarraı olmamıştır
kızlar konumuzla alakası yok ama biz burda artık dost olduk herşeyimizi paylaşıyoruz onun için size sormak istiyorum çünkü beni çok sinir eden bişey
bizim arabamızda kaynanam öne oturuyo ben buna sinir oluyom oturmasın ben o arabayı ne zorluklarla aldım sanki o hediye almış gibi kasılıyo ve adım gibi eminim kendi kaynanasını asla öne otuturmaz çünkü hiç tınlamıyo tersleyip duruyo sizin kaynanızda yapıyo mu merak ettim :18:
sennki sanırım gıcıklığına yapıo canım, öle şeymi olur yaa benmkide oturmaz ben bazen geç derim de öle bile oturmaz anca hepbirlkte olursak kp otursun die benzaten geçerim direk arkaya yada kaynımda benden büyük o olursa abisyle otursunlar die geçerim ama hiçbiri özellikle yerleşmez yani, sen biraz haddini bildir bu kadına canım
kızlar size komik birşey anlatayım da gülün..gerçi belki komik gelmez ama ben her aklıma geldiğinde gülüyorum...
2li test için kan verin dedi doktorumuz..giittik kocişimle ben kanı verdim dedi ki hemşireye benim tatlı kocam benden de kan alacaksınız herhalde dedi.hemşire şaştı yooo nie ölemiiymiş dedi..kocam saf saf diyo ki ee 2li test ya ikimizdn de alınmıyor mu dedi..koptum ben..3lü testte de komşuyu mu getircez aşkım dedim kendime gelince..hemşire de 4lü testte de anneler babaları getirin bari dedi..koptuk hepimiz....
bu arada sorumu da sorayım benim 2li test sonucum iyiydi eşim göstermişti doktora 3lü yapmamıza gerek yok demiş sanırım sizce yaptırmalı mıyım hangi haftalarda oluyordu 3lü test
ayyy allah siziiii çooooook güldüm vallahi, nerden bilsin adamcağız öle sanmış yazık:)
KIZLAR affınıza sıgınarak aklıma gelen bişeyi demek istiyorum bizim birbirimize nazarımız değmez değil mi ya da aramızda hasetlenen yoktur degıl mi??
çok çok dua edelim rabbim hepimizi korur ama genede eşimizle olan güzellikleri paylaşırken bence accık dikkat edelim kimsenin içini bilemeyiz genede rabbim korusun hepimizi nazardan, hasetten
Masallah canım benım de 5gun one geldı dogum tarıhım bebegın gelısımıyle alakalı
Erkek gıbı geldı
Gavıscon eskıden berı kullanıom bugn sabah artık aldım emmelı tablet ıyı geldıde bıraz gecınce yenıden agrıyo mesala suan cok fena szılıo
canım bence tablet alma tableti doktrlar pek önermiyor şurup kullan bi o ii geliyor ve günde bikaç defa içebiliosun