2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

pehhh çiçekmiii bizde görmedik valla böle bişiii, ama özür çiçeğini almışsın enazından ama sanırım gerçekten haksızlık ettiğini anlamış sennki

çok enteresan bu doktrlar artık kime güveneceğimizi şaşırdık yaa Allah sonumuzu hayır etsin iişalah, geçmiş olsun cnm iişalah bebişe bir zarraı olmamıştır

sennki sanırım gıcıklığına yapıo canım, öle şeymi olur yaa benmkide oturmaz ben bazen geç derim de öle bile oturmaz anca hepbirlkte olursak kp otursun die benzaten geçerim direk arkaya yada kaynımda benden büyük o olursa abisyle otursunlar die geçerim ama hiçbiri özellikle yerleşmez yani, sen biraz haddini bildir bu kadına canım

ayyy allah siziiii çooooook güldüm vallahi, nerden bilsin adamcağız öle sanmış yazık:)

KIZLAR affınıza sıgınarak aklıma gelen bişeyi demek istiyorum bizim birbirimize nazarımız değmez değil mi ya da aramızda hasetlenen yoktur degıl mi??

çok çok dua edelim rabbim hepimizi korur ama genede eşimizle olan güzellikleri paylaşırken bence accık dikkat edelim kimsenin içini bilemeyiz genede rabbim korusun hepimizi nazardan, hasetten

canım bence tablet alma tableti doktrlar pek önermiyor şurup kullan bi o ii geliyor ve günde bikaç defa içebiliosun

valla ben böyle bişeyi asla sorun etmem.sonuçta kv.sürekli sizinle heryere gitmiyordur gittiği zamanlarda öne binmesi gayet normal.ben büyük olarak saygı duyarım,görümcem benimle yaşıt onunla didişiriz o sen otur ben sen otur derim :) bunlarla canını sıkma hiç,kv olunca biraz dominantlık oluyor işte demek hevesleniyor bırak hevesini alsın

Canım bayadır o tabletı kullanıyorum doktoruma surup mu alayım yoksa tablete devam edeyım mı dedım tablette olur dedı

Every resmı ekledıgımde sen yoktun topıkte bende senı etıketlemedı hepımızın oglusu capkın olacakk
benımkını babası zaten salacakmıs rusyaya brezılyaya yemezlerrrrr
Every kv dedesın degıl mı hala ?

evet canım
sagolsun super yemekler yapıyor
istahım tavan yapmıs durumda
bulantım da sabah yoklaıd ama gectı sonra

amanınnnnn
bu pıtpıtları bebegımmı yapıyooooo
kızlar kasıgımda bole daha cok sola dogru bıısıler mırıl mırıl edıyorrrr
ayy ıcım bı hos olduu kızımdır dımı bu baska seye benzemıyo
sız hıssedıyosunuzdur artk benım ılk oldu sanırım

Ahhh yerım ben onu annesı ben burdayım dıyo ufak ufak bak gor hergun hareketlerı bıraz daha belırgılesıyor

Canım bayadır o tabletı kullanıyorum doktoruma surup mu alayım yoksa tablete devam edeyım mı dedım tablette olur dedı

anladım cnm doktor verdiyse vardr bi bildiği ozaman öle kullan sen, geçmiş olsun

bencede prensesin pıtıdır o çnkü artık gazla ikisi ayırt edilio:)

ya aslında haklısın bende kendmi öyle teselli ediyom ama bazen acayip takıyom kafama

ya kızlar ben daha bebeğimi hissetmiyorum yada ben anlammıyorum bilemedim nasıl oluyo bi tarif edin mesela sürekli oluyo mu hergün veya gün içinde bi kaç defa :26:

ya kızlar ben daha bebeğimi hissetmiyorum yada ben anlammıyorum bilemedim nasıl oluyo bi tarif edin mesela sürekli oluyo mu hergün veya gün içinde bi kaç defa :26:

Ben hissettiğimi düşünüyordum geçen hafta dra sordum gazdır o dedi, henüz hissedemezmişim. Zaten birkaç gündür de yukarı mı çıktı nedir hiçbr şey hissedemiyorum

evet kızındır o senin masallah yavruna
16. haftada ben de pır pır seklınde hareket hissediyordum sımdı tekmeler gelıyor

hergun hıssedılmıyor canım yanı ben hergun hıssetmıom gun ıcınde pıtlıyor arada 2gundur net hıssedıyorum bende tekmelerını gezınmesını falan

Ben hissettiğimi düşünüyordum geçen hafta dra sordum gazdır o dedi, henüz hissedemezmişim. Zaten birkaç gündür de yukarı mı çıktı nedir hiçbr şey hissedemiyorum
bakma sen doktora cok bılıyorlar bana da 20. haftaya kadar hıssedemezsın dedi hıssedıyorum dedım gazdır o dedı bende 5 yasındayım ya gaz sancısını bılmem ben dedim anlattım nasıl oldugunu bebek hareketlerı dedi
mesela su an gobegımı ortaladı bır sagdan pıtlıo bir soldan sanırım bırı ayagı bırı eli ama tabi bilemiorum sabahleyın de sol kısmımda yukardan asagı hıssedıyordum son yarım saattır gobek hızamda paralel duruyo

maşallah maaşalahhh nekadar ayrınıtlı hissedion kız ölee çokmu zayıfsın sen karnında yağ az olanlar daha çok hissedermiş öle diolar:)

maşallah maaşalahhh nekadar ayrınıtlı hissedion kız ölee çokmu zayıfsın sen karnında yağ az olanlar daha çok hissedermiş öle diolar:)
hep dıyorum ya ıcımdekı bır alem her hareketını hıssedıom oturup buzusunce daha net hıssedıom bır sagdan bı soldan ıttırıyo sanırım ıcerde hareketlendıkce bende hıssedıom
şükürler olsun kı net hıssedıom ya annemde erkek kardeşlerımı erken hıssetmıs annemın dedıgı zamandan 1 hafta sonra hıssettım bende ılk hareketlerını
bugun bır haller oldu sabah berı kıpır kıpır ne ıstıyorsa artık
hamıle kaldıgımda gobusum vardı zaten de sımdı o da buyudu onden onden gıdıyo

[h=1]16.hafta; anne, baba ne dediğinizi duyuyorum[/h][h=2]Bebeğinizin göz çevresi ve kirpikleri hızla gelişiyor ama aynada gördüğünüz tek şey depresif şekilde hantal duran vücudunuz[/h]
Bebeğiniz
Hızlı büyümeye hazır olun. Gelecek haftalarda bebeğiniz kilosunu iki katına çıkartacak ve daha da uzayacak. Şu an da 11,4cm ve 99 gram, bir avokado boyutunda. Bacakları oldukça gelişmiştir, kafası şimdiye kadar ki en dik haldedir.

Kulaklarında yer alan kemikler sayesinde muhtemelen şu anda sesinizi, eşinizle konuşmalarınızı ve arabada şarkı söylerken sizi duyuyor olabilir. Bu sese alışmaya çalışırken bu arada küçük kasları özellikle arkasındakiler güç kazanıyor biraz daha dik durabilmesi için. Yüz kaslarıda gelişiyor bu erken aşamada şimdilik kaş çatabiliyor ve gözlerini kısabiliyor. Ve gözleri çalışmaya başlıyor az da olsa yanlara doğru bakabiliyor ve ışığa duyarlılaşıyor ama göz kapakları hala kapalı.

Bu haftanın heyecan verici gelişmesi: bebeğinizin yüz kasları yüzünü buruşturmasını sağlayacak kadar gelişmiş durumda. Ancak henüz yüz ifadelerini kontrol edemiyor. Bu gelecek haftalarda değişecek.

Bebeğiniz artık kafasını eskisine göre daha kuvetle tutuyor. Gözleri ve kulakları da olması gereken yerde. 16. hafta itibariyle bebeğinizin saçları da oluşmaya başlıyor. Ama şu anda oluşan saçları gerçek saç rengi değil, hatta doğumdan sonra bile saçlarının rengi değişecektir.

Bu hafta ilk defa bebeğinizin vücudu kafasından daha büyük. Gün geçtikçe vücudu daha orantılı olmakta.Artık bebeğinizin göbek kordonu kendi beline bağlanmış durumda ve besinlerini buradan alıyor.

Siz
Rahminiz kasık kemiğiniz ve göbeğiniz arasında bir yerde. Hamileliğinizin ilk zamanlarına göre daha iyi hissediyorsunuz. Şu an da mod değişimleriniz azalmış durumda, bulantınız da kaybolmuş durumda ve hamilelikten dolayı cildiniz parlıyor.Yakında hamileliğin en güzel zamanlarını yaşayacaksanız: bebeğinizin hareketlerini hissedeceksiniz. Bazı kadınlar bunu 16. haftada hissederken bazıları 18. haftada hisseder. Eğer ilk bebeğinizse panik olmayın 20. haftada hissetmeye başlayabilirsiniz. İlk hissettiğinizde gaz sancısı gibi gelse de, haftalar geçtikçe tekmeler daha sertleşecek ve daha iyi hissedeceksiniz

İştah artışı
İştahınız bu günlerde durdurulamaz olabilir. Bu da büyüyen bebeğinizn daha fazla besine ihtiyacınız olduğundan kaynaklanır. Açlık işaretlerinizi dinleyinve ihtiyacınız olduğunda yemek yiyin özellikle sizi doyuracak ve besin değeri yüksek yiyecekleri seçin. ( yüksek lifli tahıl,
tarım ürünleri ve protein)

Mide yanması ve hazımsızlık
Eğer büyük bir yemekten sonra yanma hissiniz oluyorsa, yemekten sonra gastrit sıvıların ait oldukları yerde midenizde kalması için uzanmaktan uzak durun.

ayyy kıyamam ona beeen yerim iktiren bacaklarını dğunca böle fısır fısır olurlar ya puaça gibi :) bide erkek çcuk daha erken hareketlenrmiş ya belkide onun etkisi vardır canım,bizim prensesler nazlı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…