2013 mayıs bebişlerinin ultrason görüntüleri

amerda

AREN minik kuzucuğummmm
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
399
0
66
İzmir

Artık yavaş yavaş keseler görünmeye başladı....Ultrason görüntülerimiz için bende bu başlığı açtım...ilk görüntü benden demeyi çok isterdim ama malesef benim küçük sıpam henüz kendini gösterebilecek büyüklükte bile değil inşallah bende en geç 2 haftaya kadar kızlarrrrrrrrrr keseyi gördük diye koşucam aranıza ve paylaşıcam bu başlık altında :

uğur getirsin o vakit senin pıtırcığın topiğimize

Amerdaa canımm hamile misinnn
izim başlığa neden uğramıyorsun? yalnışlıkla 2013 mayıs anneleri balığına girdim seni gördüm merak edip profiline bakınca 2013 mayısa annelerinde buldum

Son düzenleme:
Amerdaa canımm hamile misinnn
izim başlığa neden uğramıyorsun? yalnışlıkla 2013 mayıs anneleri balığına girdim seni gördüm merak edip profiline bakınca 2013 mayısa annelerinde buldum

canım yeni gördüm bıraktığın mesajı kusura bakma eee ben çoktan döndüm aranıza ilgi ve alakanızdan dolayı hepinize çok teşekkürler canlarımsınız

maşallah kızlar..biz bu keyifli yolculuğun sonuna doğru geliyoruz inşallah.darısı başınıza. bu 9 ay çok güzel,çok zor,çok tuhaf,farklı bişey olacak.her anın tadını çıkarın...

hep gozum onda dıgerıyle karsılastırıyorum o nokta

senınkınıde beklıyoruz hadı bakalım

utrasona gore kactaydi bu?
benim yarin 6+6 olacak
ama utrasona gore bir gun geriydi benimki belki 6+5te gormus olurum
benimki de artik karindan utrason olur
ruyama girdi sorma
ruyamda izledik bebisimi ne guzeldi
esim saskin saskin baiyordu bilgisayarin dibine oturmus

cnm benım hesabıma göre 7+1 doktorumda 7 hazftalık dedi:))))

ay gercegı muhtesem bırsey yasayacaksın bana hak vereceksın eşim kardesım kahkalarla baktılar.))cok guzellll yaaaa

ayy yerim ben onu maşşallah Allah nazarlardan korusun sıra bizlerde artık bakalım bu haftası hem kalp sesimizi duyup hemde resmimizi çektircez inşallah
inşallahhh cok heyecanlıı her gun doktora gıtmek ıstıyorumguzel haberle gelın ınsallah

ay çok güzel nokta bebişleriniz kızlaarrr
kocamaannn olsunlar inşallaahhh
ben de cmt gidicem kese görebilecek miyiz bakalımm. inşalahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…