2013 mayıs bebişlerinin ultrason görüntüleri

ayyy maşallah yaa çok duygulandım benim kuzumda bir zamanlar 1 cm idi:) ne de çabuk büyüdü 12 cm oldu:)sanki zaman geçmiyo yaaa hemen gelsin istiyorum bu canım oğlum benim....seninde 1 ay sonra cinsiyeti belli olur canım medipolde erken söylüyolar ben gece acile gittiğimde öğrenmiştim bazı doktorlar yanılma payı olduğu için erken söylemiyolar kuzenimde cinsiyetini öğrenmek için oraya gitmişti akşam acile hemen sölediler:)

işte bu da benim yakışıklı oğlum...

ayy maşallah.. bu bebiş kocaman olmuş canım, benimki minicik bunun yanında :) ne de olsa 13 katı :)
bu arada acıle sırf cinsiyet öğrenmeyi mi gitti? normal kontrolde söylememişler mi?

:) tabikide hayir acile rahatsizlandigim icin gittim demek istedigim acilde de normal muayene kontrol gibi bakiyolar acil bi durum olursa acil doktoru ayse karahasanoglu cok tatli bi doktor ona gidersin
Oglumun bu 12+5 haftalik hali su an 17. Haftadayiz:)

tamam canım, aklımızda bulunsun. kaç haftalıkken öğrenmiştin cinsiyetini?

kızlar merhaba bende yeni üye oldum hep okuyordum yazılanları dün gördük bizde kesemizi 15 gün sonra kalp atışlarını duymak için çağardı doktorumuz inşallah duyarız AMİN

kızlar merhaba bende yeni üye oldum hep okuyordum yazılanları dün gördük bizde kesemizi 15 gün sonra kalp atışlarını duymak için çağardı doktorumuz inşallah duyarız AMİN

merhaba canım, hoş geldinn.. kaç haftalık bebişin?

merhaba..ben de yeniyim..yeni gördüm burayı :) artık bebişimizle burdayız,biz de mayıs 2013 annesi ve bebeğiyiz..ve ultrason resimlerimizi paylaşıyoruz.biri 9 haftalık,öbürü 10+3..ve bugün 10+6 haftalıkğız..herkese hayırlı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…