2013 mayıs bebişlerinin ultrason görüntüleri

Telefonla cektiğim için fazla belli değil ama paylaşmak istedim daha bugun gorebildim kesesini kendide minicik daha:) Kalp atışlarını bile dinledik çok güzel bir duygu bu yaaa:) Acaba kız mı erkek mi :):)

bu da bnim melegim mayis topiginde bulunsun arada bir girer de bakarim kuzumaha bu arada 7+2 haftalik

Kızlar ya ilk ultrasona ne zaman gitmek lazım acaba, kusura bakmayın ilk hamileliğim acemiyim de biraz

bende yarın ılk doktor kontrolume gıtcem ınsallah bebegım kendını gosterırde bende buaraya eklerım resmını .. cok heycanlandım dıger ultrasonları gorunce .. umarım ıcerde keyfı yerındedır

Selam kızlar, ben de anneler kervanına yeni katılanlardanım :)) Pazartesi günü ilk doktor randevuma gideceğim, o tarihte 5+4 olacağım çok heyecanlıyım :))) Acaba kalp atışlarını duyabilir miyiz? Ya da ilk ne zaman duyabiliriz? Offff, daha keseyi görmeden kalp atışına geçtim di mi?? :)))) Cevaplarınızı bekliyorum...

canım bebegin hayırlı olsn sağsağlim doğsun inşallah ben 4 5 haftalıkken gıttım gozukmedı kesemız tam bılmıyorum ama 7 8 haftalıktım kontrole gıttım kesemız gozuktu ve kalp atışlarını duyduk cok gzl pıtpıtpıtpıtpıtpıtpıt pıtırcıgım benmm :):):):)

Bakalım inşallah görebiliriz. Aski bir şey olacak diye de korkmuyo değilim. Saf gibi sevincimizi içimizde tutamayıp herkese de yaydık. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı :)

işte benim kuzucuğum :) 5+4 de keseyi görmüştük ilk ultrasonumuzda
bugün 7+1 oldu teyzeleri , ilk defa kendisini ve kalp atışlarını gördük :)

Son düzenleme:
bu minik kuzuları inşallah sağlıkla elimize alıp büyütürüz, benim meleğim de 10 haftalık, yakında görüntüsünü de eklerim inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…