- 19 Ocak 2011
- 201
- 2
- 316
Telefonla cektiğim için fazla belli değil ama paylaşmak istedim daha bugun gorebildim kesesini kendide minicik daha:) Kalp atışlarını bile dinledik çok güzel bir duygu bu yaaa:) Acaba kız mı erkek mi :):)
Eki Görüntüle 512827 Eki Görüntüle 512828
amanınn minnciikk =)) yerler onu
bu da bnim melegim mayis topiginde bulunsun arada bir girer de bakarim kuzumaha bu arada 7+2 haftalik
Kızlar ya ilk ultrasona ne zaman gitmek lazım acaba, kusura bakmayın ilk hamileliğim acemiyim de biraz
Ben 5+2'de gittim ilknde de 5+4'te gitmiştim bence 6. hafta ideal ekstra bir durum yoksa tabi
Selam kızlar, ben de anneler kervanına yeni katılanlardanım :)) Pazartesi günü ilk doktor randevuma gideceğim, o tarihte 5+4 olacağım çok heyecanlıyım :))) Acaba kalp atışlarını duyabilir miyiz? Ya da ilk ne zaman duyabiliriz? Offff, daha keseyi görmeden kalp atışına geçtim di mi?? :)))) Cevaplarınızı bekliyorum...
canım bebegin hayırlı olsn sağsağlim doğsun inşallah ben 4 5 haftalıkken gıttım gozukmedı kesemız tam bılmıyorum ama 7 8 haftalıktım kontrole gıttım kesemız gozuktu ve kalp atışlarını duyduk cok gzl pıtpıtpıtpıtpıtpıtpıt pıtırcıgım benmm :):):):)
işte benim kuzucuğum :) 5+4 de keseyi görmüştük ilk ultrasonumuzda
bugün 7+1 oldu teyzeleri , ilk defa kendisini ve kalp atışlarını gördük :)
Eki Görüntüle 521486
tebrik ederim canimsaglikla kucagina almani dilerim minigini
işte benim kuzucuğum :) 5+4 de keseyi görmüştük ilk ultrasonumuzda
bugün 7+1 oldu teyzeleri , ilk defa kendisini ve kalp atışlarını gördük :)
Eki Görüntüle 521486
Maşallah :)Allah sağlıkla güzel günlerini görmeyi nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?