2013 mayıs bebişlerinin ultrason görüntüleri

teyzeleri 08/12/2012 dr. ultrason görüntülerimiz.17. haftanın içindeyiz
1. kafacığımız
2. gövde görüntümüz
3. pipimizzzzz

hakkaten değişik yakalamış. saklayın da çocuğunuza anlatırsınız sen karnımda flüt çalıyordun diye. çocuklar böyle değişik şeyler duyunca çok şaşırıyorlar :)

anaaam saklamam mı oğluşumun resimlerini.evt teyzesi anlatırım bak bunu söylemeyi hayal etmemiştim tşk ederm bunu da mutlaka anlatıcam yavruma.cinsiyetimiz belli oldu oğluşmuş.

oğlum oğlumm oğluşumun poposu :) kızımm

ben ikiz annesi olacam allah nasip ederse hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza inşallah allahım korusun hepsini

Eklentiler

• $IMG_20121210_1_37.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 131
bende ıkı oğlumun tum ultrason goruntulerını saklıyorum hatta dosyaları var hem kan tahlıllerı hemde nstlerı fılan hepsı saklıyoum şimdi3 gelecek kızım gelıyor bakalım bu hafta sonu dr gıdecem naasılmıs kızım gorecem

Benim oğlanı google yükle direk star wars çıkar karşına kuzum İzleyince en aklıma kazınan karakter oyduuu usgyi elime alır almaz darth vader dedim

hehehe alemsin nasıl guldurdun beni yaa evet hepimizin içinde bir star wars vardııı şimdi büyüyorlar hehehe

Teşekkür ederim canım ,Tek değilim yanii

oyyy oyyyy kurbann olurum ben şu sıfata şu büklüm büklüm ele kolaa
Nasıl şekillenmiştee tam bebek olmuş bu Yarabbimm
Resmen olmuş bu kız annesi yaa
Ne kadar şükretsek az dimi şu görüntüleree Allahım Yarabbim

oldu oldu kocaman oldular maşallah hepsinegerçekten çok şükür verene

şimdi resimlere bakınca yiyoz kafayı yanımızda olunca napcaz acaba ?ben kesin bu şekil olurum
tütütü maşallahhh canım ,
minik ayaklara , ellere bak sen çok güzell , doğsunlarda sevelim diye insan sabredemiyo bazen , sağlıkla kucağına al inşallah.
çok keyfine düşkün bu zilli hiç rahatını bozmadı dr bi trarafını yırttı yüzünü görmek için hepimiz bi sağlıkla alsak koynumuza başka bişey istemiyorum

allah bağışlasın koca kız olmuşş valla:) maşallah bu 4 boyutlu sanki dimi
sağol canım evet 4d ...zaten sadece yüzünü göstermek için açıyo 4d 'yi bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…