arkadaslar merhaba,buda benim bebişimin fotosu,yorumlarınızı bekliyorum:))Eki Görüntüle 568552
hakkaten değişik yakalamış. saklayın da çocuğunuza anlatırsınız sen karnımda flüt çalıyordun diye. çocuklar böyle değişik şeyler duyunca çok şaşırıyorlar :)
oğlum Eki Görüntüle 576319 oğlumm Eki Görüntüle 576318 Eki Görüntüle 576320 oğluşumun poposu :)Eki Görüntüle 576321 kızımm Eki Görüntüle 576323
ben ikiz annesi olacam allah nasip ederse hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza inşallah allahım korusun hepsini
Maaşallah bebişlerine, oğlun gülüyor resmen yaa
bende erkek fiyorum %75 hemde bacak arasına baksanıza var bişiler sanki orda , hayırlısı olsun cnm hakkında :)
merhaba canım, hoş geldinn.. kaç haftalık bebişin?
masallah annesi ne cabuk buyuyorlar degil mi
masallah annesi ne cabuk buyuyorlar degil mi
canımm alemsin gerçektennnasılda buldun benzettin ama bitek senin oğluşun değil hepimizin içinde bir star wars var.Çünkü bizim fotolarda buna benzer.Maşallah oğluşuna sanki poz vermiş yana dönmüş yerim ben onu tütütütütü
hehehe alemsin nasıl guldurdun beni yaa evet hepimizin içinde bir star wars vardııışimdi büyüyorlar hehehe
oldu olduoyyy oyyyy kurbann olurum ben şu sıfata şu büklüm büklüm ele kolaa
Nasıl şekillenmiştee tam bebek olmuş bu Yarabbimm
Resmen olmuş bu kız annesi yaa
Ne kadar şükretsek az dimi şu görüntüleree Allahım Yarabbim
çok keyfine düşkün bu zilli hiç rahatını bozmadıtütütü maşallahhhcanım ,
minik ayaklara , ellere bak sen çok güzell , doğsunlarda sevelim diye insan sabredemiyo bazen , sağlıkla kucağına al inşallah.
sağol canımallah bağışlasın koca kız olmuşş valla:) maşallah bu 4 boyutlu sanki dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?