2013 mayıs bebişlerinin ultrason görüntüleri

ha tamam yoksa sendemı bacaklarını pıpı sandın
hadı bakalım belkı bende seytanın bacagını kırarsın.doktorun ne soyledıgını sulemem

Doktorda irkekkk dediii dimiii
Erkek iştee
Şeytanın bacağını kolu ağzı burnu ne varsa artık kırayım yaa geçen biride demiş tersi tutturma ustası oldun diye

şimdi sen bunun tersınımı soyledın yoksa duznumu de bakım.erkek derken kızmı olacak.yoksa
Teşekkur ederız yorum için teyzoşu

pekbicicim ben sana güveniyorum bacım:) tutturamadığın da oldu mu kız bi de neden kızda değişebiliyo anlamadım yoksa erkek de saklıyomu bazen:)yada nup parelel olup erkek olan var mı:)

pekbicicim ben sana güveniyorum bacım:) tutturamadığın da oldu mu kız bi de neden kızda değişebiliyo anlamadım yoksa erkek de saklıyomu bazen:)yada nup parelel olup erkek olan var mı:)

Evet paralel olupta erkek çıkan olmuşş
Ama dik olupta hiç kız çıkan olmamış canımm
Çok teşekkür ederim canım benimm Rabbim gönlüne göre versin inşAllahh

Kızlar oğluşumun ultrasonunu ekliyorum bi bakın teyzeleri nasılda büyümüş daha çok var görüşmemize 8 aralıkta buluşcaz bebeğimle

Kızlar oğluşumun ultrasonunu ekliyorum bi bakın teyzeleri nasılda büyümüş daha çok var görüşmemize 8 aralıkta buluşcaz bebeğimle Eki Görüntüle 557313 Eki Görüntüle 557314
maşallh ogluşuna canım.

Doktorda irkekkk dediii dimiii
Erkek iştee
Şeytanın bacağını kolu ağzı burnu ne varsa artık kırayım yaa geçen biride demiş tersi tutturma ustası oldun diye

yok yaa 16.haftadan once soylemem dedı

pekbicicim banada kız demiştin ama erkek dedi doktorumuz ultrasonlar yukarda bi bak bakalım gerçi %75 erkek dedi ama :))

PekBİCici teyzesiiii:) benim yavruma senden yorum gelmedi bizi niye ayırdıntekrar yüklüyoruz bakar mısın bize
Eki Görüntüle 557756

Oyyy kurban olsunlarr onaa hiç ayırırmıyım annesi
Gözümden kaçmışş minikaa
Burda sanki sırtını dönmüş canım
Kaç haftalık fotosu bu? Doktor söylemiştir sana ama kız gibime geldi buda tamamen varsayım olarak çünkü çıkıntı veya paralellik göremedim :26:

Teşekkür ederiz teyzesi,şaka yaptık ayırmazsın tabi bnm minikamı
13 haftası dolmuştu bu fotoda.söylemedi doktor 4 aylıkken söyleyecekmiş daha erken dedi.
ultrason görüntüsünde de sanki bnm buralarda dolaştığımı bilir gibi hiç nublu görüntü almamış doktor şansıma

selam teyzelerimmmmmmmm
işte bu da bizim resmimiz 12+5 iken, dr amca söylemedi bize
belki sizden bi yorum gelirrr

pekbicici canım senin son gördüğün bumuydu acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…