ha tamam yoksa sendemı bacaklarını pıpı sandın
hadı bakalım belkı bende seytanın bacagını kırarsın.doktorun ne soyledıgını sulemem
şimdi sen bunun tersınımı soyledın yoksa duznumu de bakım.erkek derken kızmı olacak.yoksa
Teşekkur ederız yorum için teyzoşu
pekbicicim ben sana güveniyorum bacım:) tutturamadığın da oldu mu kız bi de neden kızda değişebiliyo anlamadım yoksa erkek de saklıyomu bazen:)yada nup parelel olup erkek olan var mı:)
maşallh ogluşuna canım.Kızlar oğluşumun ultrasonunu ekliyorum bi bakın teyzeleri nasılda büyümüş daha çok var görüşmemize 8 aralıkta buluşcaz bebeğimle Eki Görüntüle 557313 Eki Görüntüle 557314
Doktorda irkekkk dediii dimiii
Erkek iştee
Şeytanın bacağını kolu ağzı burnu ne varsa artık kırayım yaa geçen biride demiş tersi tutturma ustası oldun diye
yok yaa 16.haftadan once soylemem dedı
pekbicicim banada kız demiştin ama erkek dedi doktorumuz ultrasonlar yukarda bi bak bakalım gerçi %75 erkek dedi ama :))
tamam bızde kız beklıyoz o zaman:))
Şuan itibariyle birine daha tersini tutturmuş oldumm
gülhaticeye ben erkek demiştim, doktor kesin kız demiş
Yalnız tersi olarak hiç firem yok :44:
Baktım ama hala çıkıntıyı göremedim ben
Bidaha ki kontrol ne zamandıı :44:
PekBİCici teyzesiiii:) benim yavruma senden yorum gelmedi bizi niye ayırdıntekrar yüklüyoruz bakar mısın bize
Eki Görüntüle 557756
Baktım ama hala çıkıntıyı göremedim ben
Bidaha ki kontrol ne zamandıı :44:
günaydınn
8 aralıkta randevumuz.
PekBİCici teyzesiiii:) benim yavruma senden yorum gelmedi bizi niye ayırdıntekrar yüklüyoruz bakar mısın bize
Eki Görüntüle 557756
Oyyy kurban olsunlarr onaa hiç ayırırmıyım annesi
Gözümden kaçmışş minikaa
Burda sanki sırtını dönmüş canım
Kaç haftalık fotosu bu? Doktor söylemiştir sana ama kız gibime geldi buda tamamen varsayım olarak çünkü çıkıntı veya paralellik göremedim :26:
kız flüt çalıyo gibi. müzisyen olacak bu :)))
Kızlar oğluşumun ultrasonunu ekliyorum bi bakın teyzeleri nasılda büyümüş daha çok var görüşmemize 8 aralıkta buluşcaz bebeğimle Eki Görüntüle 557313 Eki Görüntüle 557314
Eki Görüntüle 557756
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?