2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ay çok güzel çok güzel tütülü:)

oftelyam kız sen de mi bursalısın?

Ankara'dan Adapazarına gidiyorum.. Bursadan geçmicez ya da yakınına bile varamıcaz kiii.. ama senin için Adapazarına gidince ordan söylerim rüzgar ulaştırır selamı
hee ben de hala pc başında oturuyom.. kalkıp toparlanayım azcık.. ütülerin zaten çoğunu dayanamayıp dün gece yaptım.. eşim de hem annemi çağırıyon hem sen yapıyon diye söylendi.. ama napayım arkamdan laf yiyeceğimi bildiğim için.. gidip herkese söylüyor gittim evini temizledim ütüsünü yaptım canım çıktı dedi..! kanamam olduğunda bir kez gelip yapmıştı.. ama onda da sadece ütüleri o yaptı.. evin temizliğini filan eşime yaptırdı, şurayı da süpür şurayı da sil diye diye başında dikildi sadece.. ahh ahhh.. söylenecek ne çok şey var da söylenmiyo işte..
canım senin baston almaktan başka çaren yok gibi gözüküyor.. ya da çok yolculuk filan yapmıyorsanız valiz vs sıkıntısı olmayacaksa içine sineni beğendiğini al gitsin.. elbet sığdırırsın tekerlekleri filan çıkarıp..

benim ilk ayda 2 beden büyümüştü, şimdi 2 beden daha büyüdü taşmak ne kelime, banyodan sora bi elimle kaldırıp, diğer elimde havlu öle kuruluyom:)))

ay annneeemmmm, yerim seni bennnn,çok tatlı..

biride bana "mücadeleci olmadıkalarını" söylemişti sezeryanla doğanların..

tutulmasın bacım.. kadın su yapmaya başladı sabah sabah

tutulmaya kalmadı canım, aman nazar değerdi erkenden geleydi..

Eki Görüntüle 590433
Çok öpüyorummm, iyi haftasonları hepimize...

güle gülü giysin bebişin canım..

dertsizzzz cicilerine bayıldım ama tuncss haklı sizler hamile iseniz ben neyim uleynnnnnn

tuncsss aynı tarihlerde nasipse bende ordayım görüşürüz inş.. (zaten mayısta kuzenin düğünü var mecbur gelicem)

katinammm 26 sı diyorsan tamamdır

ofelyaaaaaaa zaten tüm bebekler huysuz varsın sezeryana sebep bulacaksa olsun ne yapalımmm

canlar ben çıkıyorum..

çamaşırlarım var asılacak ve yenileri var makineye atılacak.. bir evde çamaşır hiç mi bitmez arkadaş..
mutfağım dağınık oraları da toplayım da kaynanacığım da ütülerimi yapsın lütfederse bi de banyomu yıkamasını rica edicem.. duşakabinin içinde deterjanla iş yapamıyorum hep eşim yıkıyo.. başka da bişi yapmasın.. akşamda bizde olacaklar yemek yicez burda.. yarın da ben yolcudur abbas bağlasan durmaz modunda olucam..
gece gelirim artık..
çok kaynatmayın bak geçmişi okuyacam diye gözlerim şaşı oluyor

öpüyorum hepinizi

kızlar oğlum için
10 tane tulum
10 tane alt üst takım
10 tane içi için çıtçıtlı uzun kollulardan aldım sizce bunlar yeterlimi ilk üç ay içinnn
bazılar çok al diyor bazıları az al diyor kafam karıştı
sizce biraz daha alsam tulumla vs:26::26:

Saolasın tatlım artık içim daha rahat.

Bayıldımmmm çok şeker görünüyor.
Allahım sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah.

Aynen canım.Kocişim zeynep kamil diyince bende film koptu zaten.
Güzel düşenelim güzel olsun.Bende sırf bu sebepden özele gidiyorum kendimede bebişimede ailemede eziyet etmemek için.
Arkadaşı diyormuş ki iki gündür hatunu göremiyorum.Çok zor olsa gerek.Eşim bunu duyunca zaten direk söyledi en güzelini yapıyoruz diye.

Opel corsa istiyoruz şekerim.Eşimden daha çok ben kullanacağım için genelde baktığımız modeller bunlar.
Ben uzun büyük arabaları sevmiyorum ne yapiyim:)

Senin yine 2. gelişi kuzucum.Benimki hamiş değilim gibi davranıyor.
Bir eksiğin varmı diye sormaz.Hee bak hakkını yemiyim arada akşam yemeklerine gidiyoruz işde.
Onun dışında hiç bir şey yok.Şuanda burda değil zaten.Zaten torunu olacakken bebek bakıcılığı için iş bakıyorsa biz daha bir şey beklemiyoruz.Anneciğim yetişiyor herşeye saolsun.O yüzden de eşim bizim tarafa geçerken hem olumlu.Biliyor çünkü herşeye destekler.

Sende annene gitmekle en güzelini yapıyorsun.Biraz keyif süreriz en azından.

Son düzenleme:

ay çok komik çok güldüm kendime sazanım:)

ama Bursalı arkadaşlar sölesin Bursa'da da kentpark var:):)

ayyyy benim kızım bayağı çıplak o zmn:)

Canım benim bence yeterli.
Zaten hediyede çok gelir.Annem tecrübelidir bana acele etme diyor.
Sabah bebek mağazasına girmiş herşeyi burdan alıcam sen masraf yapma diyor.
Zaten hediyede gelir,hee eksiği olursa gider alırız diyor.
Sende öyle yaparsın.Boş yere masraf yapma şimdiden.
Para hazır oldukdan sonra almak 10 dk.

galiba haklısınız canım
dün alışveriş yaptığım yerdeki satıcıda yeter bu kadar dedi
satmak için şunu alın bunu alın da diyebilirdi:26::26:
dediğin gibi yetmezsi gider alınır ne olacak
ayyyy benim kızım bayağı çıplak o zmn:)

selam kızlarr nasılsınız??
sabahtan beri geçmişi okudum anca bitirdim malum yıl sonu ya işlerin biri bitip bir başlıyor.

laterne canım çok geçmiş olsun acil şifalar versin Rabbim.
mazopotamya canım güle güle kullanın arabanızı;
dertsiz gözün aydın ne güzel annen baban geliyormuşş çok özendim valla.
ersnil canım akıntı bende de oldu geçen haftalarda çok yoğun, bi fitille geçti şükür. kaşıntı yanma falan var mı o bölgede?

kızlar doğumdan benim kadar korkan yoktur sanmıyorum ilk hamileliğimde durup durup ağlıyordum sürekli düşünüyordum gece gündüz aklımdaydı ne yapacağım diye düşünüp dururdum. ama sezeryan da istemiyordum güya normal doğuracaktım. ama hiç bir şey bizim planladığımız gibi olmuyor o yüzden hayırlısını dilemek lazım.
hiç doğum süreci yaşamadım desem yeridir. nişanın gelmesiyle oğlumun doğması arasında bi kaç saat var hakkımızda hayırlısıymış ki böyle olmuş. nişan geldi bi hastaneye gidelim baktıralım dedik. düşünün ki o kadar korkan her sancıda doğuracam diye ortalığı ayağa kaldıran ben hiiç aklıma doğuracağım gelmeden gezmeye gider gibi hastaneye gittim :)) hatta ütünün fişini çektim ütülediklerimi dolaba yerleştirmedim, eşimin yediği tatlı tabağını bile kaldırmadım. demek ki o an başımıza gelince Rabbim çok büyük bir rahatlık veriyor. doğurmak üzere olabileceğim bile gelmemiş aklıma.
sezeryanda ilk gece zor geldi. ki canım çok tatlıdır benim sabaha çok çok rahattım akşama ayağa kalktım. 3 gün hastanede oğlumun altını bile kendim değiştirdim ki annem yanımdaydı rahattım aslında. hiç yatasım gelmedi. eve geldim arada uzanayım diye yatak açtılar yatmadım bile. demek ki çokta kötü değilmişim.
ama o lohusalık yok mu şimdi bi tek o yıldırıyor beni. ilk 10 gün annem varken çok iyiydi. ta kii kayınvalidemler gelene kadar. sağolsun her işimi yaptılar ama küçücük evde kaynana kayınpeder üfff kabus gibiydi. her şeye karışırlardı.
düşünün doğum yapmışım kan kaybettim o kadar üşüyorum hatta donuyorum karşılıklı cam açıp ceryan yaptırılardı. söylerdim kayınpederim üşüyecek hava mı var derdi. çocuğun altını bağlarken yatak odama kadar gelip kayınpederim öyle bağlama böyle yap diye akıl verirdi. banyo yaptıralım desem kayınvalidem bugün olmaz yarın yaptırırız derdi. maksat ben doğrusunu biliyorum havasını yaratmak bence. aslında çok iyi niyetliler ama daha sayamayacağım kadar çok şey oldu. o psikolojiyle kaldırmak imkansızdı gecelerce ağladım. eşim de sağolsun hiç anlayış göstermedi çünkü söz konusu kendi ailesiydi.
toz kondurmak istemedi. bana çocuğu kıskanan anne muamelesi yapıldı.
kırkımız çıkıp onlar gittiğinde normal hayatımıza döndük bi anda. sütüm bile çoğaldı. evet her işim yapılıyordu yemeğim bile önüme konuyordu ama huzursuzdum.
o yüzden size tavsiyem nasıl rahatbir lohusalık yaşayacaksanız öyle plan yapın. alınmasınlar darılmasınlar diye anlaşamayacağınız kimseyi kabul etmeyin eve. gelen 1 hafta kalsın gitsin. lohusalık doğumdan bile önemli bence. çünkü bebeğinizin varlığına alışacağınız en önemli zamanlar...
ayy çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar (

Kolay gelsin tatlım kendini çok yorma.
Madem akşam yemeğine kadar sizde,bırakda yapsın laf ederse kendi ayıbı sen iki canlısın unutma.
galiba haklısınız canım
dün alışveriş yaptığım yerdeki satıcıda yeter bu kadar dedi
satmak için şunu alın bunu alın da diyebilirdi:26::26:
dediğin gibi yetmezsi gider alınır ne olacak

Aynen öyle canım benim.
Ben telaşlandıkça annemde beni sakinleştiriyor işde

Ne kaşıntı var nede yanma canım benim.

Olur mu iyiki paylaştın bir solukda okudum valla.
Biz ilk bir hafta bizim evde olacağız annemde kayınvalidemde yanımda olacak.
Sonra anneme geçicem ve hep orda durucam.
En rahat edeceğim annemin yanı.Kafamda rahat olur.
Kayınvalidemin alınmaya hakkı yok zaten.Hiç bir zaman yanımda olmadı o konuda yapacak bir şey yok.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Bizede seninki gibi hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…