Kızlar nasılsınız? Bir kaç gündür düzenli okuyamadım, geçmiş almış yürümüş:) Zapzup kızlarımız dolapdaş olmuş:) İçine sinen dolabı aldığınıza çok sevindim, eşin de ne kadar ince düşünmüş:) Güle güle kullanın:) Laterne haberler iyi:) Eşin biran önce iyi olacak, endişelenmemeye çalış olur mu? Neyse ki ameliyat sayısı bire düşmüş, daha çabuk toparlanacak inşallah. Ersnil akıntı için endişelenme, benim de bazı günler çok oluyor, hatta kalbim çarpa çarpa tuvalete koşuyorumSanırım bazı zamanlarda artıyor ama tabii dr.a sor gittiğinde, için rahat etsin:) Dertsiz gözün aydın şimdiden, babanın iyi olmasına ve seni ziyarete gelecek olmalarına çok sevindim:) Hanipeks güle güle kullanın oğlunun odasını:) Zynpapatya bebeğinin güzel haberlerine çok sevindim, maşallah.. Bebek arabaları almaya başlamışsınız, ben daha inceleyemedim ama sayenizde biraz fikir sahibi oldum. Varsa yoksa kıyafet alıyorum:0 Ama tutamıyorum kendimi, bugün bunu aldım. Ama çok beğendim, butikbebe'de spunky kids. Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.. Eki Görüntüle 590433
Çok öpüyorummm, iyi haftasonları hepimize...
oftelyam kız sen de mi bursalısın?bursa'ma da benden selam söle, kayınvaliden de çok hoşmuş, sen ben gelene kadar toparla, boş durma yani, ben gelene kadar kalk çalış:)
bu corsaya sığmazsa bizim chevrolet spark'a hiiç sığmaz, nası araba bulucam ben ya, bakıyom bakıyom yok bize göre, bastonlar da tek yönlüpöffff
bursa'ma da benden selam söle, kayınvaliden de çok hoşmuş, sen ben gelene kadar toparla, boş durma yani, ben gelene kadar kalk çalış:)
bu corsaya sığmazsa bizim chevrolet spark'a hiiç sığmaz, nası araba bulucam ben ya, bakıyom bakıyom yok bize göre, bastonlar da tek yönlüpöffff
oftelyam kız sen de mi bursalısın?
nerde kocaman be minnacık göbüşün bend eçekip ekleyeyim kocaman meme ve göbüş görün göğüsler çok büyüdü benim sizde durum nasıl :92::92::92: sütyenlerden taşar oldu işallah süt olur bol bol
Acaba bebişimin dili olsa da konuşsa bana neler söylerdi:
•Her yattığımda vurduğu zaman: “Anneciğim burası çok dar, bana yer aç”
•Yatakta bir sağa bir sola döndüğümde: “Oflaya poflaya: aney uyusan da biz de uyusak!”
•Çok gezdiğim ayakta kaldığım günler: “İçim dışıma çıktı anne bir poponun üstünde otursan artık”
•Duş yaparken: “Bu kadar su sesinden valla çişim geldi”
•Karnımın içinde dönüp durduğunda: “lla yer çekimsiz ortamda dans etmek çok güzel”
•Dışarıda yemek yediğimde: “Bu meksika yemeklerine bayılıyorsun ama benim midem kaynıyor”
•Annemlerle skype yapıp sonrasında uzakta olduğuma üzüldüğümde: “Annecim ağlama bak ben varım yanında”
•Babası her karnımı okşayıp / öptüğünde: “Sen de kimsin acaba? Bana bir şeyler söylüyorsun ama anlamıyorum, gerçi dokunman çok hoşuma gidiyor”
•Deniz kenarında güneşlendiğimde: “Off gözüme ışık kaçıyor üzerini ört lütfen”
•Araba kullandığımda: “Şu emniyet kemerini takmasan olmaz mı? Çok sıkıştım. Bir de çukurlardan dikkatli geçer misin lütfen? Tam uyuyorum derken sıçrayarak uyanıyorum”
•Ona klasik müzik dinletirken: “Annecim sana kim dedi biz klasik müzik severiz diye? İçim bayıldı valla, şöyle canlı bir şeyler çal da eğlenelim.”
•Televizyonda saçma sapan programlara ağladığımda: “Bu annem de çok sulu göz galiba, Allah vere ben doğunca benden çok ağlamasa”
•Her midem kaynadığında: “Demiştim sana yemeklere bu kadar karabiber koyma diye, valla benim saçlarımdan değil”
•Yeğenim Tuna’yı skype’ta gördükçe çıldırıp sevmeme karşılık: “Mmm kimmiş bu Tuna bebek? Umarım annem onu benden çok sevmez”
•İlk rahim içinde çişini yaptığında: “Anne bu odanın ısısı mı arttı ne???”
•Onunla konuştuğum zamanlar: “Canım annem ne kadar da çok seviyor beni burada sıkılmayayım diye nasıl da çabalıyor”
•Telefonda konuşmayı uzatınca: “Yine çenen düştü anne, sürekli beni düşün lütfen bak kıskanıyorum”
•Giderek büyüdüğü için: “Eskiden ben burada taklalar atardım şimdi dönmem zorlaştı daha büyük bir eve taşınmam lazım, anneeee imdat???”
•Blog yazarken: “Tıkkıdı tıkkıdı tıkkıdı ne yapıyor acaba bu kadın pek hareket de etmiyor anlamıyorum”
•Nasıl bu odaya girdim hiç anlamıyorum zaten ama asıl merak ettiğim buradan nasıl çıkıcam acaba? Anne bir fikrin var mı???
güzelmiş bak ben de mi öle yapsam, yok kız canı nası istiyosa o zmn gelsin, ben karışmam, biliyo musun, şöle bi görüş varmış,sezaryenle doğan bebekler tabi zorunlu değil, hani planlı olanlar, o bebekler daha huysuz olurlarmış, kendi istediği zmanda gelemediği için:):)
tutulmasın bacım.. kadın su yapmaya başladı sabah sabah
Eki Görüntüle 590433
Kızlar nasılsınız? Bir kaç gündür düzenli okuyamadım, geçmiş almış yürümüş:) Zapzup kızlarımız dolapdaş olmuş:) İçine sinen dolabı aldığınıza çok sevindim, eşin de ne kadar ince düşünmüş:) Güle güle kullanın:) Laterne haberler iyi:) Eşin biran önce iyi olacak, endişelenmemeye çalış olur mu? Neyse ki ameliyat sayısı bire düşmüş, daha çabuk toparlanacak inşallah. Ersnil akıntı için endişelenme, benim de bazı günler çok oluyor, hatta kalbim çarpa çarpa tuvalete koşuyorumSanırım bazı zamanlarda artıyor ama tabii dr.a sor gittiğinde, için rahat etsin:) Dertsiz gözün aydın şimdiden, babanın iyi olmasına ve seni ziyarete gelecek olmalarına çok sevindim:) Hanipeks güle güle kullanın oğlunun odasını:) Zynpapatya bebeğinin güzel haberlerine çok sevindim, maşallah.. Bebek arabaları almaya başlamışsınız, ben daha inceleyemedim ama sayenizde biraz fikir sahibi oldum. Varsa yoksa kıyafet alıyorum:0 Ama tutamıyorum kendimi, bugün bunu aldım. Ama çok beğendim, butikbebe'de spunky kids. Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.. Eki Görüntüle 590433
amiiinnn...
bu mantığı da anlamıyorum.. kadına neden eziyet ederler ki.. al sezeryana sen de kurtul kadın da kurtulsun.. Allah kurtarsın inşallah bi avazda.. çok zor olsa gerek.. ben de işte bu senaryolardan korktuğum için özele gidiyorum.. kaç para derse de vermeye razıyım, yeter ki rahat edeyim..
opel corsası var kardeşimin.. mümkün değil sığmaz.. bu sığsa yanına bi eşya bişey sığmazhele de arabanız tüplü olursa bitti gitti arka koltukta taşırsınız
kıııızzzz benim annem de taaa Adapazarından yetiyor bana da kadın bi sokak ötemde bu hamile kaldığımdan 2. gelişi olcak..
ve sabah telefonda işlerimi bitirip gelirim sen toparla dedi.. ne anladım ben bu işten
yok yaa dün akşam eşim yanımdaydı ya o var diye gelirim dedi şimdi de su yapıyo işte...
Ankara'dan Adapazarına gidiyorum.. Bursadan geçmicez ya da yakınına bile varamıcaz kiii.. ama senin için Adapazarına gidince ordan söylerim rüzgar ulaştırır selamı
hee ben de hala pc başında oturuyom.. kalkıp toparlanayım azcık.. ütülerin zaten çoğunu dayanamayıp dün gece yaptım.. eşim de hem annemi çağırıyon hem sen yapıyon diye söylendi.. ama napayım arkamdan laf yiyeceğimi bildiğim için.. gidip herkese söylüyor gittim evini temizledim ütüsünü yaptım canım çıktı dedi..! kanamam olduğunda bir kez gelip yapmıştı.. ama onda da sadece ütüleri o yaptı.. evin temizliğini filan eşime yaptırdı, şurayı da süpür şurayı da sil diye diye başında dikildi sadece.. ahh ahhh.. söylenecek ne çok şey var da söylenmiyo işte..
canım senin baston almaktan başka çaren yok gibi gözüküyor.. ya da çok yolculuk filan yapmıyorsanız valiz vs sıkıntısı olmayacaksa içine sineni beğendiğini al gitsin.. elbet sığdırırsın tekerlekleri filan çıkarıp..
kızlar oğlum için
10 tane tulum
10 tane alt üst takım
10 tane içi için çıtçıtlı uzun kollulardan aldım sizce bunlar yeterlimi ilk üç ay içinnn
bazılar çok al diyor bazıları az al diyor kafam karıştı
sizce biraz daha alsam tulumla vs:26::26:
kızlar oğlum için
10 tane tulum
10 tane alt üst takım
10 tane içi için çıtçıtlı uzun kollulardan aldım sizce bunlar yeterlimi ilk üç ay içinnn
bazılar çok al diyor bazıları az al diyor kafam karıştı
sizce biraz daha alsam tulumla vs:26::26:
galiba haklısınız canımCanım benim bence yeterli.
Zaten hediyede çok gelir.Annem tecrübelidir bana acele etme diyor.
Sabah bebek mağazasına girmiş herşeyi burdan alıcam sen masraf yapma diyor.
Zaten hediyede gelir,hee eksiği olursa gider alırız diyor.
Sende öyle yaparsın.Boş yere masraf yapma şimdiden.
Para hazır oldukdan sonra almak 10 dk.
ayyyy benim kızım bayağı çıplak o zmn:)
kızlar profilime oğlumun yeni cicilerini ekledimmmm
canlar ben çıkıyorum..
çamaşırlarım var asılacak ve yenileri var makineye atılacak.. bir evde çamaşır hiç mi bitmez arkadaş..
mutfağım dağınık oraları da toplayım da kaynanacığım da ütülerimi yapsın lütfederse bi de banyomu yıkamasını rica edicem.. duşakabinin içinde deterjanla iş yapamıyorum hep eşim yıkıyo.. başka da bişi yapmasın.. akşamda bizde olacaklar yemek yicez burda.. yarın da ben yolcudur abbas bağlasan durmaz modunda olucam..
gece gelirim artık..
çok kaynatmayın bak geçmişi okuyacam diye gözlerim şaşı oluyor
öpüyorum hepinizi
galiba haklısınız canım
dün alışveriş yaptığım yerdeki satıcıda yeter bu kadar dedi
satmak için şunu alın bunu alın da diyebilirdi:26::26:
dediğin gibi yetmezsi gider alınır ne olacak
s
ersnil canım akıntı bende de oldu geçen haftalarda çok yoğun, bi fitille geçti şükür. kaşıntı yanma falan var mı o bölgede?
kızlar doğumdan benim kadar korkan yoktur sanmıyorum ilk hamileliğimde durup durup ağlıyordum sürekli düşünüyordum gece gündüz aklımdaydı ne yapacağım diye düşünüp dururdum. ama sezeryan da istemiyordum güya normal doğuracaktım. ama hiç bir şey bizim planladığımız gibi olmuyor o yüzden hayırlısını dilemek lazım.
hiç doğum süreci yaşamadım desem yeridir. nişanın gelmesiyle oğlumun doğması arasında bi kaç saat var hakkımızda hayırlısıymış ki böyle olmuş. nişan geldi bi hastaneye gidelim baktıralım dedik. düşünün ki o kadar korkan her sancıda doğuracam diye ortalığı ayağa kaldıran ben hiiç aklıma doğuracağım gelmeden gezmeye gider gibi hastaneye gittim :)) hatta ütünün fişini çektim ütülediklerimi dolaba yerleştirmedim, eşimin yediği tatlı tabağını bile kaldırmadım. demek ki o an başımıza gelince Rabbim çok büyük bir rahatlık veriyor. doğurmak üzere olabileceğim bile gelmemiş aklıma.
sezeryanda ilk gece zor geldi. ki canım çok tatlıdır benim sabaha çok çok rahattım akşama ayağa kalktım. 3 gün hastanede oğlumun altını bile kendim değiştirdim ki annem yanımdaydı rahattım aslında. hiç yatasım gelmedi. eve geldim arada uzanayım diye yatak açtılar yatmadım bile. demek ki çokta kötü değilmişim.
ama o lohusalık yok mu şimdi bi tek o yıldırıyor beni. ilk 10 gün annem varken çok iyiydi. ta kii kayınvalidemler gelene kadar. sağolsun her işimi yaptılar ama küçücük evde kaynana kayınpeder üfff kabus gibiydi. her şeye karışırlardı.
düşünün doğum yapmışım kan kaybettim o kadar üşüyorum hatta donuyorum karşılıklı cam açıp ceryan yaptırılardı. söylerdim kayınpederim üşüyecek hava mı var derdi. çocuğun altını bağlarken yatak odama kadar gelip kayınpederim öyle bağlama böyle yap diye akıl verirdi. banyo yaptıralım desem kayınvalidem bugün olmaz yarın yaptırırız derdi. maksat ben doğrusunu biliyorum havasını yaratmak bence. aslında çok iyi niyetliler ama daha sayamayacağım kadar çok şey oldu. o psikolojiyle kaldırmak imkansızdı gecelerce ağladım. eşim de sağolsun hiç anlayış göstermedi çünkü söz konusu kendi ailesiydi.
toz kondurmak istemedi. bana çocuğu kıskanan anne muamelesi yapıldı.
kırkımız çıkıp onlar gittiğinde normal hayatımıza döndük bi anda. sütüm bile çoğaldı. evet her işim yapılıyordu yemeğim bile önüme konuyordu ama huzursuzdum.
o yüzden size tavsiyem nasıl rahatbir lohusalık yaşayacaksanız öyle plan yapın. alınmasınlar darılmasınlar diye anlaşamayacağınız kimseyi kabul etmeyin eve. gelen 1 hafta kalsın gitsin. lohusalık doğumdan bile önemli bence. çünkü bebeğinizin varlığına alışacağınız en önemli zamanlar...
ayy çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?