2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
geçenlerde acillik bile oldum midemden kan geldi artık artık yemek yiyim de çıkarırken canım yanmasın diye yer oldum resmen..

geçenlerde acillik bile oldum midemden kan geldi artık artık yemek yiyim de çıkarırken canım yanmasın diye yer oldum resmen..

geçmiş olsun,inşallah yakın zamanda kurtulursun bulantılarından doktoruna kullanım şeklini mutlaka danış bana sorarsan.bana bulantı ilaçları etki etmemişti ilk hamileliğimde bende içmedim;14. haftaya kadar çektim.. bu hamileliğimde dr ilaç vermedi tamamen güvenli değilmiş!çok kötü olursan serum takarız dedi,çalışmadığım için evde idare ediyorum ama epey azaldı..

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.
ilk öğrendiğim gün çok kötüydüm ama artık daha iyiyim.
Allah bana bir mucize verdi sonra geri aldı nasip değilmiş.
elden gelen bişey yok.

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.
ilk öğrendiğim gün çok kötüydüm ama artık daha iyiyim.
Allah bana bir mucize verdi sonra geri aldı nasip değilmiş.
elden gelen bişey yok.

Ya o kadar üzüldüm ki anlatamam gözlerim dolu dolu!! Ama benim kendim ve bebeğim için de dualarım hep bu yonde, hamileliğimin ilerleyen aylarında kaybedeceksem şimdi kaybetmek daha iyi. Bu kötünün iyisi biliyorum ama dogrusu bu.inşallah yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve bizimle paylaşırsın bizde sana tecrubelerimizi anlatırız kadınlar kulubü kardesim benim. Herseyde bir hayır vardır unutma hayırlı zamanda sende anne olacaksın kuzum biz burada yanındayız

kızlar selam bende nisan annesi olcam Allah nasip ederse...bugün kontrolümüz vardı doktor %70 erkek dedi...oğluşum olcak...rabbim hayırlısıyla herkese bu güzel duyguyu nasip eder inşallah

Canımm okudum ve okadar duygulandim ki..

Allah razi olsun ve sizlere bu stresi yasatmasin .

Biz eve ciktik kizlar. Cok sukur kanamam bitti ama dr. icerde hala
gorunuyor dedi.
10 gunluk rapor verdi. simdi annemde uzun yatiyorum

canım benim ya, mesajını yeni gördüm bu arada, çok kötü ya inanamadım yani, pess, böle demek ne kadar doğru şimdi bilmyorum ama, herkes sonunda hakeetiğini buluyo galiba, ben memurum cnm okulda, kendi mesleğim mühendislik aslında ama kısmet işte, idare ediyorum, Allah yavrularına sağlık sıhhat versin, hepimizinkilere, bu halden anlamaz insan müsvetteleri de hak ettiklerini bulurlar inş.:)

Cherryfe ve ofelyam cok cok gecmis olsun kızlar. Simdi nasılsınız?

cnm kusura bakma kaç gündür işlerden giremiyorum hiç, iiyim çok şükür Allahıma, umarım o da iyidir, o günden sonra bi daha gitmedim doktora ama kanama falan herhangi bişe olmadı, içerdeki de iyidir umarım:):44:

amin canım çok saol

iyi akşamlar annecikleer 2 gündür giremiyorum takip edemedim herkes iyidir inşallah :)

kızlar merhabalar herkese, umarım herkes iyidir,
bugün alışverişe çıktım, pantalonlar dar gelmeye başladı artık, sözde ilk 4 ay hiç kilo almıycaktım 2.5 kilo almışım zannediyorrum ve zaten normalden kilolu başlamıştım, inanılmaZ canım sıkıldı, napıcam ben ya,böle gitmemek lazım ama son 1 haftadır abartmıştım aslında ondan önce dikkat ediyodum nie böle oldu anlamadım, kabızlık ve gaz da var çok gerçi, normal kilomu anlamıyorum ki bi türlü, şiş göbek geziyorum şimdiden,

neyse alışverişe yardımcı olur belki, forum istanbul lcwye gittim önce dana gibi oldum ordaki kotlarla , bi de siyah iş pantalonu almaktı niyetim onun da bedeni yoktu, bluzler çok eğlenceli ama onları giymeye erken herlalde daha utanırım:)
nese gebeye girdimm, 110 kliradan başlıyoı pantalonlar çıktım direk:)modeller güzeldi ama:)
bi sürü yere girdim çıktım, hamile kıyafeti varmı die, 2.sınıf vatandaş olmuşuz bile, bi çok yerde yok:)
c a ya girdim ve o da pahalı geldi aslında ama artık sıkıldığım için bi kot aldım sonunda hoşuma da gitti, normal bedenimde aldım, sonradan içinde parçası var belini açabiliyosunda, üstü de penye zaten, hoşuma gitti, bi de göğüslerim oldu 100 numara:)onlarada bi sporcu sütyeni aldım, en çok da ona sevindim, tişörtleden fırlamıycaklar artık yuppi:)

sizde göbekler nası?kilo aldınız mı hiç?

Merhabalar, bu gün doktora gittim ense ölçümü yapildi ve kan tahlili alındı. Sonucları da aldım. Herseyin yolunda olması mutluluk verici. Düşük risk grubunda oldugum için 3'lu tarama yaptırmayacağım. Doktorum tüm sonucları aynı anda değerlendirmek istedi, hemen öğrenmek müthiş oldu. Cinsiyetini görebildik. Kesin olmamakla birlikte erkekti:) Hepinize sevgiler, herkesin kalbinde ne varsa kavusmasi dilegiyle...

Merhabalar, bu gün doktora gittim ense ölçümü yapildi ve kan tahlili alındı. Sonucları da aldım. Herseyin yolunda olması mutluluk verici. Düşük risk grubunda oldugum için 3'lu tarama yatırmayacağım. Doktorum tüm sonucları aynı anda değerlendirmek istedi, hemen öğrenmek müthiş oldu. Cinsiyetini görebildik. Kesin olmamakla birlikte erkekti:) Hepinize sevgiler, herkesin kalbinde ne varsa kavusmasi dilegiyle...

ne mutluluk verici senin adına çok sevindim. :) inşallah her şey gönlüne göre olur tebrik ederim.

Teşekkürler, 12+6 günlük oldum. 1 gun sonra 3 ay biticek. Doktor olumlu seyler söyleyince hemen bir "küçüklük güncesi" aldım, icerigi harika çok araştırmadım ama izmir agoradaki Remzi kitabevine girdim ve aldım. Gercekten güzel bir defter her konu hakkında konu başlıkları var ve altına yaşanılanları, duyguları yani o anlarda olan herseyi yazabiliyorsunuz...

Hepimiz farklı telaşlar, duygular içindeyiz. Kimimiz mutlu, kimimiz şaşkın, kimi yorgun, kimi hayal kırıklıkları icinde. Umarım, herbirimizin yolu ayri hikayelerle, mutluluklarla kesişir. Şimdi üzüntü ve sıkıntı yaşayan arkadaşlarında yakında anlatacak nice güzel hikayeleri olacaktır muhakkak...

İyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…