geçenlerde acillik bile oldum midemden kan geldi artıkartık yemek yiyim de çıkarırken canım yanmasın diye yer oldum resmen..
bende 17 nisan da anne olacağım :))
teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.
ilk öğrendiğim gün çok kötüydüm ama artık daha iyiyim.
Allah bana bir mucize verdi sonra geri aldı nasip değilmiş.
elden gelen bişey yok.
bende 17 nisan da anne olacağım :))
kızlar selam bende nisan annesi olcam Allah nasip ederse...bugün kontrolümüz vardı doktor %70 erkek dedi...oğluşum olcak...rabbim hayırlısıyla herkese bu güzel duyguyu nasip eder inşallah
Ben dün akşam çok şükür 170 defa ayetel kürsi duasını okudum hanımlar.
cherryfe için niyet edip başladım.Sonunda hepimiz için dua ettim.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.
Birbirimizi dularımızdan eksik etmeyelim.aynı şeyleri düşünüyor,ayrı korkuları aynı sevinçleri paylaşıyoruz.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
canım çok geçmiş olsun. Allah seni ve yavrunu korusun inşallah. öğretmensin sanırım.
maalesef ben de öğretmenim. o duyarsız öğretmen camiasını çok iyi bilirim.
ayıdan post veli milletinden dost olmaz.
bizim camia
sende olanı deve yapıp haset eden, başına olumsuz bir şey geldiğinde bırak yardım etmeyi geçmiş
olsun bile demeyi çok gören güruh.
ben şuan rapor aldım. okula gitmiyorum. kurban bayramına kadar da gitmeyi düşünmüyorum.
sonrası Allah kerim bakalım.
geçen sene arlık ayında 1.5 aylık hamileydim. rahatsızlanmama rağmen aman çocuklar öğretmensiz kalmasın
aman idareciler zor duruma düşmesin diye ne kendimi ne de bebeğimi düşünmeden çalışmaya devam ettim.
sonra zorba bir müdür yardımcısı tarafından girmek zorunda olmadığım bir derse girmem konusunda tehdit yedim.
eşim kendisiyle konuşmak istedi aynı kabalık ona da yapıldı. yetmedi eşimin telefonuna o müdür yardımcısı kendi eşinin
telefonundan mesaj atmış. mesaj ama ne mesaj.
senin karını yatağından aldırmayana diye başlayan hakaret içeren, ölümle tehdit eden bir mesaj.
o zaman bu mesaj yüzünden öyle büyük stres yaşadımki
bu arada bebeğimi kaybettim. savcılığa suç duyurusnda bulunduk. ben görevlendirme istedim başka bir okulda çalıştım
ama olan bana ve bebeğime oldu. şimdi kendisi kalp krizi geçirdi. felçli ve bilinci kapalı bir şekilde hastanede yatıyor.
şimdi tüp bebekle ikizlere hamileyim. Allah bütün hamile annelere ve bana evlatlarımızı bağışlasın ( amin )
Cherryfe ve ofelyam cok cok gecmis olsun kızlar. Simdi nasılsınız?
ofelya arkadaşım ucuz atlatmışsın geçmiş olsun aman dikkat et ne olur Allah birdaha yaşatmasın.
Canım benim hiç bozma moralini.
Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Bende ilk üç muayenede kalp atışlarını duyamamış endişenlenmişdim.
Sonraki muayenede duydum.Bol bol dua et içini ferah tut.
Ben inanıyorum ki duyacaksın bebişinin kalp atışlarını.
İki doktorunda farklı sonuçlar vermesi beni şaşırttı.
Kendinede bebişinede zaman ver.Dinlen,düzenli beslen.
Dualarımız seninle.
Canım benim kıyamam.O korkuyu bilirim.
Çok ama çok geçmiş olsun.Allahım bebişlerimizi korusun.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Çok sevindim senin adına canım benim.Maşallah bebişine.
Darısı bizim başımıza inşallah.
Aramızda bir gün var canım.
Banada arada yoğun oluyor ama geçecek inşallah.
İlk zamanlardaki gibi değilim şükür.
Allahım yardımcımız olsun.
ne mutluluk verici senin adına çok sevindim. :) inşallah her şey gönlüne göre olur tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?