2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar bugün görüşmeye gittim ve artık ekim ayından itibaren mesaiye geçiyorum 24 saat nöbet devri sona erdi.hakkımda hayırlısı.en azından her akşam evimde olucam dinlenirim değil mi

kızlar bugün görüşmeye gittim ve artık ekim ayından itibaren mesaiye geçiyorum 24 saat nöbet devri sona erdi.hakkımda hayırlısı.en azından her akşam evimde olucam dinlenirim değil mi

Çok sevindim canım ya ben bakarken yaz sezonu 12 saat çalışıyordum bitiyordum sen nem hamile hem 24 saat çok zor valla kurtulduk bu dertten hadi :)))

Çok sevindim canım ya ben bakarken yaz sezonu 12 saat çalışıyordum bitiyordum sen nem hamile hem 24 saat çok zor valla kurtulduk bu dertten hadi :)))

sağol canım bende çok sevindim zor oluyor gece uyku yok hamile hamile demeden uykusuz calışmak çook zordu

ben bebeğimi kaybettim.
Allah sizlerin bebeğini sağlık versin uzun ömür versin.
kendinize iyi bakın sizinle tanışmak burda bişeyler paylaşmak cok güzeldi.
başka bir grupta karşırız belki.
teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için.

Cok gecmis olsun canım aklımız hep sendeydi. Allah sıhhat afiyet sabır versin. Hayırlı olanı Allahım biliyor, en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşşş.

Geçmiş olsun canım.. Hayırlısı böyleymiş demekki.. Bende Ocak ayında bebeğimi kaybetmiştim doktor sakın üzülme demekki sağlıklı bir bebek değildi demişti.. İstediğin zaman bebeğini kucağına alman dileğiyle..

canım benim,Allah sabır versin çok ama çok üzüldüm her şerde vardır bir hayır demekten başka avuntumuz yok malesef tatlım,Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah..Allah hayırlısı ile en kısa zamanda,sağlıklı bir evlatla kucağını doldursun inşallah ( amin )

canım benim hayırlı olsun,bu zamana kadar iyi idare etmişsin yine maşallah.. uyku saatin belli olacak artık daha iyi dinlenirsin

Çok üzgünüm allah dayanma gücü, sabır versin, biran önce toparlan inşallah. Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun

hayırlısı böyleymiş demekki...
çok zor gerçekten...5.5 aylık bebeğini kaybetmiş biri olarak seni anlıyorum ..
Allahım en kısa zamanda sğlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah...

midem hep bulantı halinde, bu hisle 2 gündür tanışıyoruz. Ne güzel ilk 2 ayı bulantı olmadan atlattım diyodum.

çok üzüldüm ya...

hayırlısı böyleymiş bitanem ..

inş-ALLAH Allah hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik nasip etsin tez zamanda cnm bnm

meraba arkadaşlar...bulantı için doktor bana bi ilaç verdi günde 2 tane içmemi söyledi ama ben ikisini aynı anda alınca sadece dayanabiliyorum yoksa gün benim için çok zor geçiyor ve midem zorlanmaktan çok fena oluyor..bikaç hafta önce içtiğim suyu bile çıkarırken şimdi günde 1 veya 2 kez yaşıyorum bunu

bulantı hakkında bi yorum yapamam , bulantı yok çok şükür bin şükür bende , ama arkadaşlardan bu ilacı kullananlar fikir werirler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…