Canımm okudum ve okadar duygulandim ki..
Allah razi olsun ve sizlere bu stresi yasatmasin .
Biz eve ciktik kizlar. Cok sukur kanamam bitti ama dr. icerde hala
gorunuyor dedi.
10 gunluk rapor verdi. simdi annemde uzun yatiyorum
cnm kusura bakma kaç gündür işlerden giremiyorum hiç, iiyim çok şükür Allahıma, umarım o da iyidir, o günden sonra bi daha gitmedim doktora ama kanama falan herhangi bişe olmadı, içerdeki de iyidir umarım:):44:
iyi akşamlar annecikleer 2 gündür giremiyorum takip edemedim herkes iyidir inşallah :)
kızlar merhabalar herkese, umarım herkes iyidir,
bugün alışverişe çıktım, pantalonlar dar gelmeye başladı artık, sözde ilk 4 ay hiç kilo almıycaktım 2.5 kilo almışım zannediyorrum ve zaten normalden kilolu başlamıştım, inanılmaZ canım sıkıldı, napıcam ben ya,böle gitmemek lazım ama son 1 haftadır abartmıştım aslında ondan önce dikkat ediyodum nie böle oldu anlamadım, kabızlık ve gaz da var çok gerçi, normal kilomu anlamıyorum ki bi türlü, şiş göbek geziyorum şimdiden,
neyse alışverişe yardımcı olur belki, forum istanbul lcwye gittim önce dana gibi oldum ordaki kotlarla , bi de siyah iş pantalonu almaktı niyetim onun da bedeni yoktu, bluzler çok eğlenceli ama onları giymeye erken herlalde daha utanırım:)
nese gebeye girdimm, 110 kliradan başlıyoı pantalonlar çıktım direk:)modeller güzeldi ama:)
bi sürü yere girdim çıktım, hamile kıyafeti varmı die, 2.sınıf vatandaş olmuşuz bile, bi çok yerde yok:)
c a ya girdim ve o da pahalı geldi aslında ama artık sıkıldığım için bi kot aldım sonunda hoşuma da gitti, normal bedenimde aldım, sonradan içinde parçası var belini açabiliyosunda, üstü de penye zaten, hoşuma gitti, bi de göğüslerim oldu 100 numara:)onlarada bi sporcu sütyeni aldım, en çok da ona sevindim, tişörtleden fırlamıycaklar artık yuppi:)
sizde göbekler nası?kilo aldınız mı hiç?
Merhabalar, bu gün doktora gittim ense ölçümü yapildi ve kan tahlili alındı. Sonucları da aldım. Herseyin yolunda olması mutluluk verici. Düşük risk grubunda oldugum için 3'lu tarama yaptırmayacağım. Doktorum tüm sonucları aynı anda değerlendirmek istedi, hemen öğrenmek müthiş oldu. Cinsiyetini görebildik. Kesin olmamakla birlikte erkekti:) Hepinize sevgiler, herkesin kalbinde ne varsa kavusmasi dilegiyle...
Teşekkürler, 12+6 günlük oldum. 1 gun sonra 3 ay biticek. Doktor olumlu seyler söyleyince hemen bir "küçüklük güncesi" aldım, icerigi harika çok araştırmadım ama izmir agoradaki Remzi kitabevine girdim ve aldım. Gercekten güzel bir defter her konu hakkında konu başlıkları var ve altına yaşanılanları, duyguları yani o anlarda olan herseyi yazabiliyorsunuz...
Hepimiz farklı telaşlar, duygular içindeyiz. Kimimiz mutlu, kimimiz şaşkın, kimi yorgun, kimi hayal kırıklıkları icinde. Umarım, herbirimizin yolu ayri hikayelerle, mutluluklarla kesişir. Şimdi üzüntü ve sıkıntı yaşayan arkadaşlarında yakında anlatacak nice güzel hikayeleri olacaktır muhakkak...
İyi geceler...
bugün alışverişe çıktım, pantalonlar dar gelmeye başladı artık, sözde ilk 4 ay hiç kilo almıycaktım 2.5 kilo almışım zannediyorrum ve zaten normalden kilolu başlamıştım, inanılmaZ canım sıkıldı, napıcam ben ya,böle gitmemek lazım ama son 1 haftadır abartmıştım aslında ondan önce dikkat ediyodum nie böle oldu anlamadım, kabızlık ve gaz da var çok gerçi, normal kilomu anlamıyorum ki bi türlü, şiş göbek geziyorum şimdiden,
neyse alışverişe yardımcı olur belki, forum istanbul lcwye gittim önce dana gibi oldum ordaki kotlarla , bi de siyah iş pantalonu almaktı niyetim onun da bedeni yoktu, bluzler çok eğlenceli ama onları giymeye erken herlalde daha utanırım:)
nese gebeye girdimm, 110 kliradan başlıyoı pantalonlar çıktım direk:)modeller güzeldi ama:)
bi sürü yere girdim çıktım, hamile kıyafeti varmı die, 2.sınıf vatandaş olmuşuz bile, bi çok yerde yok:)
c a ya girdim ve o da pahalı geldi aslında ama artık sıkıldığım için bi kot aldım sonunda hoşuma da gitti, normal bedenimde aldım, sonradan içinde parçası var belini açabiliyosunda, üstü de penye zaten, hoşuma gitti, bi de göğüslerim oldu 100 numara:)onlarada bi sporcu sütyeni aldım, en çok da ona sevindim, tişörtleden fırlamıycaklar artık yuppi:)
canım benim hayırlı olsun,bu zamana kadar iyi idare etmişsin yine maşallah.. uyku saatin belli olacak artık daha iyi dinlenirsin
valla tatlım bende dün gece nöbetteydim artık saat gece 1 buçuk oldu ve ben hala çalışıyorum mahfoldum ve artık benim geceleri uyumam lazım dedim ne işin var git evine dedirttiler ya.son iki nöbet kaldı inş onlarıda hayırlısı ile atlatırım
tatlım üzülme herkes yavaş yavaş göbüşlenecek.bende daha bişey yok arkadaşlarım sen zayıfladın diyorlar hatta ama tartı eksik göstermiyor.bende lcw ye gitmişken bakayım dedim şu anki bedenimden 1 büyük beden kot pantolonla kış ayında giymeye yetim kol bluz aldım önündeki resimler çok cicisonraya kalmaz diye heveslenip aldık.ama göbüş yeri pantolonun epey geniş ne zman giyebilirim bilmiyorum[/QUO
güle güle giy canım ben güzel pantolon bulamıyorumbir arkadaş demiş ya 2. sınıf muamalesi görüyoruz diye valla öyle.
canım Allah yardımcın olsun... mesleğin nedir? 24 saat nöbet ne demek ya :26: sizi gördükçe söylenmeye şikayet etmeye çekiniyorumçok büyük fedakarlık gerçekten bu halimizde bir de işimize gücümüze böyle sarılmamız. ama ödülümüze değer değil mi
Ben daha hiç kusup çıkamadığım halde ve yemeklerimi de atlamadan yediğim halde hergün gram gram kilo veriyorum
Oglusun hayırlı olsun canım. İlk cocuğun muydu? İsim düşündünüz mü?
Ben de bir defter aldım başucumuzda duruyor. Esimin ve benim duygularımız cok yogun olmasına rağmen yazmaya baslayamadik.
tatlım üzülme herkes yavaş yavaş göbüşlenecek.bende daha bişey yok arkadaşlarım sen zayıfladın diyorlar hatta ama tartı eksik göstermiyor.bende lcw ye gitmişken bakayım dedim şu anki bedenimden 1 büyük beden kot pantolonla kış ayında giymeye yetim kol bluz aldım önündeki resimler çok cicisonraya kalmaz diye heveslenip aldık.ama göbüş yeri pantolonun epey geniş ne zman giyebilirim bilmiyorum
valla tatlım bende dün gece nöbetteydim artık saat gece 1 buçuk oldu ve ben hala çalışıyorum mahfoldum ve artık benim geceleri uyumam lazım dedim ne işin var git evine dedirttiler ya.son iki nöbet kaldı inş onlarıda hayırlısı ile atlatırım
Ben daha hiç kusup çıkamadığım halde ve yemeklerimi de atlamadan yediğim halde hergün gram gram kilo veriyorum
Oglusun hayırlı olsun canım. İlk cocuğun muydu? İsim düşündünüz mü?
Ben de bir defter aldım başucumuzda duruyor. Esimin ve benim duygularımız cok yogun olmasına rağmen yazmaya baslayamadik.
Kızlarr 2 gündür yine bulantılarımçoğaldı sizler nasılsınız? Ne yesem çıkarıyorum yine(
Kızlarr 2 gündür yine bulantılarımçoğaldı sizler nasılsınız? Ne yesem çıkarıyorum yine(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?