2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canımm okudum ve okadar duygulandim ki..

Allah razi olsun ve sizlere bu stresi yasatmasin .

Biz eve ciktik kizlar. Cok sukur kanamam bitti ama dr. icerde hala
gorunuyor dedi.
10 gunluk rapor verdi. simdi annemde uzun yatiyorum

Aman hiç kalkma, eminim anneniz gereken destegi fazlasıyla verecektir. En acilinden şifalar diliyorum.

Sen iyi ol da, varsın olsun girme :) Cherryfe çıkmış hastaneden evde dinlenecek, şükür o da daha iyi.

iyi akşamlar annecikleer 2 gündür giremiyorum takip edemedim herkes iyidir inşallah :)

İyiyim cnm sen nasilsin?

Ben daha hiç kusup çıkamadığım halde ve yemeklerimi de atlamadan yediğim halde hergün gram gram kilo veriyorum

Oglusun hayırlı olsun canım. İlk cocuğun muydu? İsim düşündünüz mü?

Ben de bir defter aldım başucumuzda duruyor. Esimin ve benim duygularımız cok yogun olmasına rağmen yazmaya baslayamadik.

tatlım üzülme herkes yavaş yavaş göbüşlenecek.bende daha bişey yok arkadaşlarım sen zayıfladın diyorlar hatta ama tartı eksik göstermiyor.bende lcw ye gitmişken bakayım dedim şu anki bedenimden 1 büyük beden kot pantolonla kış ayında giymeye yetim kol bluz aldım önündeki resimler çok cici sonraya kalmaz diye heveslenip aldık.ama göbüş yeri pantolonun epey geniş ne zman giyebilirim bilmiyorum

canım benim hayırlı olsun,bu zamana kadar iyi idare etmişsin yine maşallah.. uyku saatin belli olacak artık daha iyi dinlenirsin

valla tatlım bende dün gece nöbetteydim artık saat gece 1 buçuk oldu ve ben hala çalışıyorum mahfoldum ve artık benim geceleri uyumam lazım dedim ne işin var git evine dedirttiler ya.son iki nöbet kaldı inş onlarıda hayırlısı ile atlatırım

canım Allah yardımcın olsun... mesleğin nedir? 24 saat nöbet ne demek ya :26: sizi gördükçe söylenmeye şikayet etmeye çekiniyorum çok büyük fedakarlık gerçekten bu halimizde bir de işimize gücümüze böyle sarılmamız. ama ödülümüze değer değil mi

hemşireyim canım bizde ya 24 nöbeti yada mesai var beni mesaiye vermezler diyordum ama neyseki başhekimim sağolsun.bebişimiz için para lazım değil mi :) cokk calışmamız lazım çok.

ay çok komik yazmışsın arkadaşım okurken tebessüm ettim.
kabızlık ben de de var. ananas yiyorum onunla güç bela çıkıyorum.
kayısı önceden yediğim için midemi bulandırdı.
doktor kabızlık için ilaç verdi ama zorda kalmadıkça kullanmak iyi olmaz diye düşünüyorum.
ben tedaviyle hamile kaldığım için vücuda çok hormon yüklemsi yaptık ama çok şükür şişirmedi fazla
hamile kalmadan önce 60 kilo idim. şimdi 59 geliyorum.
mide bulantısı olduğu için pek yiyemedim. ben normalde bol kıyafetler tercih ettiğim için şuan bi sıkıntm yok.
galiba ilk 3 ay kilo alacak gibi durmuyorum. buda iyi bir gelişme.
sonrası Allah kerim artık. midem de küçüldüğü için artık istesemde çok yiyemiyorum.

ne güzel ne güzel, olsun sonra zaten alıcağın zmanın çok olucak benimkisi gibi daha kötü

evet lcwdeki bluzler çok tatlı ya gerçekten ben de alıcam, dün bayağı baktım internetten 16. haftada çıplakken , 20 haftada dışardan belli olmaya başlarmış karın ama tabi kişiden kişiye de değişir bu.

bu arada sabah tartıldım 1 ya da 1.5 kilo almışım ya, dün akşam vakti tartıldığım için öle oldu herhalde, yine de tuvalete çıkamadığım için tabi,emin olamıyorum tartıdaki değerden:)

Allah kolaylık versin canım çok zor gerçekten,eve dönünde uyuyabildiğin kadar uyumaya çalış bari

Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

kızlar bunu görmüşmüydünüz
14.hafta bitincemi 3 ay bitmiş oluyo
kdaha çok var o zaman

Evet canım ilk, 18.10 da bir daha gidicem o zaman cinsiyeti daha netleşecek ama biz de gördük eğer kordonun üzerine oturmadiysa evet o erkekti:) hatta esim de o anları telefona kaydetti tekrar tekrar izliyoruz. Kız ismimiz belliydi "Polen" esim ve benim için Ozel bir anlamı var. Erkek ismi olarakta bizim için hem duygusal hem de kavramsal anlamı olan bir ismi secicez. Bugün yazmaya başlıyorum çok şey birikti daha şimdiden, defter gercekten çok iyi daha şimdiden keyiflendim bile:)

Kızlarr 2 gündür yine bulantılarımçoğaldı sizler nasılsınız? Ne yesem çıkarıyorum yine (

canım iki gün önce senin gibiydim hadi geçer hadi geçer derken 12 saattir midemde su dahil hiçbir şeyin durmadığını farkettim sıtma gibi titremeye başlamıştım. sakin ol canım tarhana çorbası içebiliyorsan (mümkünse yağsız) içmeye çalış yastığın da birazcık yüksek olsun mide suyun kolayca çıkmasın yukarı.. tekrar tekrar geçmiş olsun canım benim

kızlar ugramaz oldunuz insan haftasonu diye ugramaz mı aaa neyse hepinize güzel cici uykular diliyorum.inşallah en yakın sürede bulantı-kusmalarınızdan kurtulmanız dileğiyle

Mrb arkadaşlar uyuyordum ama uyanınca uyku tutmadı.3 gündür giremiyordum bebeğimin 3 günlük gelişim özelliklerini okuyamadım anlıycağnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…