2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Mrb arkadaşlar uyuyordum ama uyanınca uyku tutmadı.3 gündür giremiyordum bebeğimin 3 günlük gelişim özelliklerini okuyamadım anlıycağnız

Gunaydin canim 🌷 gunluk gelisim ozelliginde 'bebegin yaklasik agirliginin' altinda👇 "kadinlar klubu hamilelik takvimi" var. Oraya tikla, yeni bir sayfa acilacaktir. Yeni sayfada, altta " hamilelik takvimini genel olarak gormek icin Lutfen tiklayiniz" bolumune tikla ve kacirdigin gunleri okuyabilirsin 😉

sedagg canım sen hiç hamile kıyafeti baktın mı?nereden alıcaz?

cnm ya ben hafta sonu biraz gezindim ama hiç bişey bulamadan geri geldim hamileyiz ecbur alıcaz diye fiyatları maşallah abartmışlar bende karar verdim bi kaç beden büyük alıcam kıyafetleri hamile kıyafeti yerine pantolonları da terziye verip çevirticem bakalım onlar çeviriyorlarmış hemde 10-20 tl gibi bi ücrete bide pijama falan baktım düğmeli emzirmek için uygun bir yer buldum ama daha erken diye onuda almadım

Herkese Günaydınlarrrrrr, Bana Pazartesi sendromu yaşatıp tüm günümü berbat eden elemanıma sonsuz sevgiler buradan

Canım saygı mağazası dediğin yer nerde?
Ben hafta sonu bakındım ama bulamadım.
Kot pantalon olarak bulduk tam istediğim model olmasada,ama ben haftada bir gün kot giyebiliyorum.
Şirkette yasak.O nedenle fikirlerinizi bekliyorum.

Ebru Maternity internetten nerede şubeler var öğrenebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Çok saol canım bilgi için.Geçmişi okuyayım hemen bakıcam netten.

ya canım aynen düğmemi açıp daha rahat oturuorum kilo almadım ama şişkinlikvar patlıcakmış gibiyim.bende bakamadım kıyafet daha bulanlar bizlerede yazsın lütfen

Bende çok şükür hiç kilo almadım canım.Ama göbişim var.
Hatta hafta sonu kuzenime gittik eşimle.Her iki kuzenimde zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dedi:)

Ben bizim ordakinde bulamadım canım.Farklı şubelerede bakmak lazım o zaman.
Ben iş yerinde her pantalonu giyemediğim için sınırlı seçeneklerim malesef.

kızlar bugün görüşmeye gittim ve artık ekim ayından itibaren mesaiye geçiyorum 24 saat nöbet devri sona erdi.hakkımda hayırlısı.en azından her akşam evimde olucam dinlenirim değil mi

Çok sevindim canım senin adına.Bol bol dinlenirsin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım benim.Hayırlısı böyleymiş demek ki.
Allahım sana en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah.
Yazacak cümlede bulamıyorum inan.Acının tarifi imkansızdır sadece tahmin edebiliyorum.
Allahım eşinede sanada sağlık versin.Yan yana oldukdan sonra herşeyi atlatırsınız allahın izniyle.

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.
ilk öğrendiğim gün çok kötüydüm ama artık daha iyiyim.
Allah bana bir mucize verdi sonra geri aldı nasip değilmiş.
elden gelen bişey yok.

Canımsın benim.
Allahım sabır versin.En kısa zamanda tekrar sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin inşallah.

Canımm okudum ve okadar duygulandim ki..

Allah razi olsun ve sizlere bu stresi yasatmasin .

Biz eve ciktik kizlar. Cok sukur kanamam bitti ama dr. icerde hala
gorunuyor dedi.
10 gunluk rapor verdi. simdi annemde uzun yatiyorum

Canım benim çok sevindim çok şükür.
Dularımızın karşılığını aldık.Hep aklımdaydınız hafta sonu.
Bol bol dinlen kendini hiç yorma.Benimde kanama olduğunda bittiği halde içerde görünüyordu.
Bebişle ilgili değil demişti doktor.Bünyeden bünyeye fark ediyormuş.
Hiç üzme kendini.Oda geçecek allahın izniyle inşallah.

Herkese günaydın. Ben de okuldayım şuanda ve dersim boş. Burda facedeki arkadaşlardan var sanırım ama nicklerden bişey çıkaramıyorum. Kendinize dikkat edin güzel anneler

Sonunda istediğin gibi kıyafet bulmana sevindim canım.
Ben henüz hiç kilo almadım.Hatta zayıfladım bile diyebilirim.
Ama göbişim var :) O yüzden bende kıyafet bakınmaya başladım ama henüz bulamadım.
Artık hakkımızda hayırlısı.

Çok sevindim senin adına canım.
Darısı bizim başımıza inşallah.Benim testimde yarın.
Hep iple çekiyorum hemde çok korkuyorum.

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.
ilk öğrendiğim gün çok kötüydüm ama artık daha iyiyim.
Allah bana bir mucize verdi sonra geri aldı nasip değilmiş.
elden gelen bişey yok.

Canım Allah sabırlar versin, meleğin sana ahirette şefaatçi olacak ve eminim yeri kısa sürede dolacakltır. Allah bunu unutturacak acı yaşatmasın. Kısa zamanda toparlanman dileğiyle

Günaydınnnn kızlar gününüzün güzel geçmesi dileğiyle benim günüm pek de güzel başlamadı sizin gününüz mükemmel olsun

günaaydın güzel anneler :) ne güzel artık pantolonlar almaya başladık bende mecbur aldıım bitane ama gereksiz pahalı..etek giyemiyorum işimden dolayı zor oluyor. etekle geçiştirirdim en azından ama zor... bakalım ilerleyen zamanlarda napıcaz...

Banada pahalı geldi bir çok yerde kıyafetler.
Ben etek elbise giyerim ama yolum uzun yolda ne kadar rahat ederim bilemiyorum.
O yüzden pantalon bakıyorumm mecbur ama istediğim gibi bulamadım.
Artık kısmet.

Herkese günaydın. Ben de okuldayım şuanda ve dersim boş. Burda facedeki arkadaşlardan var sanırım ama nicklerden bişey çıkaramıyorum. Kendinize dikkat edin güzel anneler

Günaydın canım hoş geldin.

Günaydınnnn kızlar gününüzün güzel geçmesi dileğiyle benim günüm pek de güzel başlamadı sizin gününüz mükemmel olsun

Günaydın canım günün neden güzel başlamadı hayırdır?

günaydın canım bende sabah sabah unnado diye bi anne bebek sitesi var ona bakınıyordum hamile kıyafetleri var bugün girmiş satışa bak istersen kumaş pantolonlarda var fikir olur

vitamin sen haklısın canım.
Şimdi arkadaşlada bakıyoruzda sezon sonu diyemi bu kadar uygun acaba.
Önümüz kış,ne yapsam bilemedim:S

günaydınn, aynen benim de kötü başladı

aaaa neden inşallah cok kötü değildir benim iş yerinden dolayı yanımda ki kıza uyuzum allahın cahili resmen ve bununla övünüyor 40 yasına gelmiş ömründe pc görmemiş varoş bir konuşma sekli lakayık ve basit haftaya onunla başlamak sinirimi bozuyor böyle birisini işe alıyorlar anladık tanıdıgı köylüsüymüş başkan yardımcısının ama vatandasin içine bu varoş sokak kızını neden veriyorlar onu anlamıyorum ve işimiz pc başı kullanamıyor erkeklerle basit basit hareketler sinir oluyorum ya böyle gel beni boğ diyor bide çirkinnn allahım yarattıgın kınamıyorum asla ama ben bir fotoğrafçı olarak göz zevkimin bozulmasından muzdaribim =)

Geçen yıl bu vakitler sizlerin heyecanını yasıyordum bende simdi söyle bir göz atınca insan nerelerden gecmisim yaa diyor :) Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri inşallahhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…