Mrb arkadaşlar uyuyordum ama uyanınca uyku tutmadı.3 gündür giremiyordumbebeğimin 3 günlük gelişim özelliklerini okuyamadım anlıycağnız
sedagg canım sen hiç hamile kıyafeti baktın mı?nereden alıcaz?
walla bende öle oturuyorum saygı mağazasından almıştı geçen sene arkadaşım oraya bak istersen bi bu hafta sonu ben pantolon almayı düşünüyorum pazartesi haber veririm artık ben biraz pijama falan bakmaya başladım doğum için daha erken ama dedim uygun bişey dek gelirse alırım diye
Ebru Maternity internetten nerede şubeler var öğrenebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ya canım aynen düğmemi açıp daha rahat oturuorum kilo almadım ama şişkinlikvar patlıcakmış gibiyim.bende bakamadım kıyafet daha bulanlar bizlerede yazsın lütfen
ben izmirde yaşıyorum geçtiğimiz hafta sonu lcw de hamile kıyafetleri gördüm çok sevindim nerden bulurum acaba diye dert ediyordum belki zamanla gelir yada başka mağazalarına bakın semte göre bile değişiyor mağazaların ürünleri ben lcw dekileri beğendim kırmızı boru paça bir pantolon vardı aklım kaldı ama almadım erken diye karnım şişince alırım
kızlar bugün görüşmeye gittim ve artık ekim ayından itibaren mesaiye geçiyorum 24 saat nöbet devri sona erdi.hakkımda hayırlısı.en azından her akşam evimde olucam dinlenirim değil mi
ben bebeğimi kaybettim.
Allah sizlerin bebeğini sağlık versin uzun ömür versin.
kendinize iyi bakın sizinle tanışmak burda bişeyler paylaşmak cok güzeldi.
başka bir grupta karşırız belki.
teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için.
teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.
ilk öğrendiğim gün çok kötüydüm ama artık daha iyiyim.
Allah bana bir mucize verdi sonra geri aldı nasip değilmiş.
elden gelen bişey yok.
Canımm okudum ve okadar duygulandim ki..
Allah razi olsun ve sizlere bu stresi yasatmasin .
Biz eve ciktik kizlar. Cok sukur kanamam bitti ama dr. icerde hala
gorunuyor dedi.
10 gunluk rapor verdi. simdi annemde uzun yatiyorum
kızlar merhabalar herkese, umarım herkes iyidir,
bugün alışverişe çıktım, pantalonlar dar gelmeye başladı artık, sözde ilk 4 ay hiç kilo almıycaktım 2.5 kilo almışım zannediyorrum ve zaten normalden kilolu başlamıştım, inanılmaZ canım sıkıldı, napıcam ben ya,böle gitmemek lazım ama son 1 haftadır abartmıştım aslında ondan önce dikkat ediyodum nie böle oldu anlamadım, kabızlık ve gaz da var çok gerçi, normal kilomu anlamıyorum ki bi türlü, şiş göbek geziyorum şimdiden,
neyse alışverişe yardımcı olur belki, forum istanbul lcwye gittim önce dana gibi oldum ordaki kotlarla , bi de siyah iş pantalonu almaktı niyetim onun da bedeni yoktu, bluzler çok eğlenceli ama onları giymeye erken herlalde daha utanırım:)
nese gebeye girdimm, 110 kliradan başlıyoı pantalonlar çıktım direk:)modeller güzeldi ama:)
bi sürü yere girdim çıktım, hamile kıyafeti varmı die, 2.sınıf vatandaş olmuşuz bile, bi çok yerde yok:)
c a ya girdim ve o da pahalı geldi aslında ama artık sıkıldığım için bi kot aldım sonunda hoşuma da gitti, normal bedenimde aldım, sonradan içinde parçası var belini açabiliyosunda, üstü de penye zaten, hoşuma gitti, bi de göğüslerim oldu 100 numara:)onlarada bi sporcu sütyeni aldım, en çok da ona sevindim, tişörtleden fırlamıycaklar artık yuppi:)
sizde göbekler nası?kilo aldınız mı hiç?
Merhabalar, bu gün doktora gittim ense ölçümü yapildi ve kan tahlili alındı. Sonucları da aldım. Herseyin yolunda olması mutluluk verici. Düşük risk grubunda oldugum için 3'lu tarama yaptırmayacağım. Doktorum tüm sonucları aynı anda değerlendirmek istedi, hemen öğrenmek müthiş oldu. Cinsiyetini görebildik. Kesin olmamakla birlikte erkekti:) Hepinize sevgiler, herkesin kalbinde ne varsa kavusmasi dilegiyle...
teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.
ilk öğrendiğim gün çok kötüydüm ama artık daha iyiyim.
Allah bana bir mucize verdi sonra geri aldı nasip değilmiş.
elden gelen bişey yok.
Günaydınnnn kızlar gününüzün güzel geçmesi dileğiyle benim günüm pek de güzel başlamadı sizin gününüz mükemmel olsun
günaaydın güzel anneler :) ne güzel artık pantolonlar almaya başladık bende mecbur aldıım bitane ama gereksiz pahalı..etek giyemiyorum işimden dolayı zor oluyor. etekle geçiştirirdim en azından ama zor... bakalım ilerleyen zamanlarda napıcaz...
Herkese günaydın. Ben de okuldayım şuanda ve dersim boş. Burda facedeki arkadaşlardan var sanırım ama nicklerden bişey çıkaramıyorum. Kendinize dikkat edin güzel anneler
Günaydınnnn kızlar gününüzün güzel geçmesi dileğiyle benim günüm pek de güzel başlamadı sizin gününüz mükemmel olsun
Canım saygı mağazası dediğin yer nerde?
Ben hafta sonu bakındım ama bulamadım.
Kot pantalon olarak bulduk tam istediğim model olmasada,ama ben haftada bir gün kot giyebiliyorum.
Şirkette yasak.O nedenle fikirlerinizi bekliyorum.
Ben bizim ordakinde bulamadım canım.Farklı şubelerede bakmak lazım o zaman.
Ben iş yerinde her pantalonu giyemediğim için sınırlı seçeneklerim malesef
günaydın canım bende sabah sabah unnado diye bi anne bebek sitesi var ona bakınıyordum hamile kıyafetleri var bugün girmiş satışa bak istersen kumaş pantolonlarda var fikir olur
Çok saol canım ya fiyatları çok uygun geldi bana.
ne ara baktın kız :) evet çok uygun birde onların yazlık mı kışlık mı olduğunu anlayabilsek güzel olurdu
günaydınn, aynen benim de kötü başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?