2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım benim geçmiş olsun (
günlerdir uğraşıyorsun kolay değil;çok şükür atlatmışsın artık

merhaba kızlar nasılsınız? hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum bol para şans mutluluk ve tabiki sağlık olsun
ben çok yorgunum uykum geliyor bgün temizlik yaptım canım çıktı valla :18:

mutluluk, huzur , başarı dolu, yepyeni , umut dolu bir yıl.
2013 en güzel yılımız olsun ♥
bebişlerimizin doğum yılı

Kizlar bebek bezi alan var mi aranizda hangisinden aldiniz.internette gezinirken baktim da hepsi buradadan hangisini alcam karar veremedim.

selam kızlar ay ağırlaştık sanırsam hepimiz ayakları şişen var mı? ayaklarım çok şişiyor

Kizlar bebek bezi alan var mi aranizda hangisinden aldiniz.internette gezinirken baktim da hepsi buradadan hangisini alcam karar veremedim.

ben aldım canım iki paket aldım koydum kenara.primanın yenidoğanını sıvı kakayı emen olanı varya ondan.arkadasım memnunmuş tavsiye etti bizde ondan aldık

günaydınlar herkese,

herkes iyiidr umarım, bikaç gündür çok sakin kalmış buralar,
canım çok sıkkın, 2 gündür omuzlarım, boynum, başım çatlıyo,
buzdolabım bozuldu yılbaşı günü, tabi tamirci de bulamadık dün, tamirci motor gitmiş en az 300 lira demiş ama o tamire giderse 500ü bulur bence, hiç de sırası değildi, o kadar sıkışığız ki şu an, yenisini alalım desek imkansız ama bu 3.5 senede 3.bozuluşu, kızıma neler alıcaktım ben o paralarla

sana da günaydın canım...
ne biçim bi dolapmış o öyle 3,5 yılda 3kez arıza yapmış. markasını teşhir ette dikkatli olalım. evet kızının bir sürü eksiğini alırdın o parayla ama çıkacağı varmış boşver.

bence de ne şans varmış bende de beko canım yani valla bıktım herşey balkonda derin dondurucudakiler annemde inş. bozulmamıştır, sefil olduk, başımızın gözümüzün sadakası olsun diycem artık napiiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…