2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

neden öle yazdın onu, neden, neden??o ismin ne anlamı war??

ben geldimmmmmmm
mezoşummm Allahım daim etsin canımmm..aşk böyle bişey işte..

canım benim hoşgeldinnnnnn

dertsiz emin ol uzaklaşınca kalmayacak bir derdin onlardan taraf. ha o zaman da gelince uzun süre kalma ihtimalleri var. ayyy salla ya 3-5 seneye kim öle kim kala ..
senin bebişşin olunca gözün kimseyi görmeyecek ki zaten :))

neden öle yazdın onu, neden, neden??o ismin ne anlamı war??

kız chosy onun AYFONU varya bilmiyon mu kız sen :)) özel isimler kendiliğinden atıyo öyle :)) birkaç mesajda daha vardı öyle. özel isimlerde kesme yapıyo akıllı alet :) benim öğrencilerden daha çok dikkat ediyo kurallara ve tabi öğretmenlerinden

Son düzenleme:
yine misafir

kızlar 12 de zil çaldı kapıyı bir açtım
eve temizliğe gelen abla beldeden sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gelmiş.
doktorda öğleden sonra geleceği için kızınıda yanına almış bize geldi
buyur falan demeden kadın paldır küldür girdi içeriye.
tam yemek saati eşim evde. ona yemek koydum.
ablaya sordum yemicez dediler. elektrik süpürgesini alayımda evi süpüreyim boş durmayayım diyor
yaptırmadım tabi.
13.30 a kadar beklediler. çay içtiler bisküi falan yiyip gittiler.
onlar gittiğinden beri de sağ tarafımda sancım var.
kabızlıktan diyordum ama ondan değil sanırım
nefes alamıyorum çok kötü batıyor. sancı gibi değil resmen ağrım var.

inş. öledir de benim doktor sıkıldı artık benden :)ben bi bakiyim rapora olmadı söliyim c.tesi doğru:)

benim de 2 gündür kasılmalarım oluyor.. Nefes alamıyor gb oluyorum yürüyemiyorum 10-15 sn sonra geçiyor canım doktorum normal bu haftalarda dedi

aynen aynen , ama bulmak lazım şekerim yoksa biz naparız:)

senin yüzün çok yumuşak belli ki.. ama sevaptır canım. hanipeksin dediği gibi bonus topluyorsun işte

benim de 2 gündür kasılmalarım oluyor.. Nefes alamıyor gb oluyorum yürüyemiyorum 10-15 sn sonra geçiyor canım doktorum normal bu haftalarda dedi
canım benim 4. kez oluyor ve saatlerce sürüyor. 1,5 saattir ağrım var. afedersin lavaboya gittim yine ağrım biraz azaldı.

kızlar çatlak kremi kullanan var mı :26: ben hiçbi şey kullanmadım daha ama alsam iyi olacak karnım iyice büyümeye başladı artık...bi de 26 haftada 7 kilo almışım 55'tim 62 oldum...siz kaç kilo aldınız

canım gelen dilenci açım dese ona bile ekmek arası yapıyorum. korkmasam eve de alıcam yani.

allah gönlüne göre verir inşallah canım benim.. iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim

bende 8 aldım canım ve sadece yağ karışımı kullanıyorum (kakao, badem,portakal)

Son düzenleme:
merhaba kızlar bütün keyfim kaçtı (
sabah şeker yüklemem vardı. 50 gr glikoz içtim
kan verdim şimdi aldım sonucu.açlık tokluk hangisi bilmiyorum ama
OGTT50gr.1saat 166
OGTT50gr AKŞ 84
devlet hastanesinde yaptırdım dr yüksek dedi dahiliyeye yönlendirdi.
oda diyet uzmanına sonuç ,son 3 ay aç kaldım.
ptesi 100 grlık glikozla tekrar yapılcakmış. o zaman asıl teşhis koyulcakmış.
offf (43:

çatlak demişken ben de yazmak istedim çatlayacaksa ne yaparsanız yapın çatlıyor, ama doğal bir yağ kullanın hergün nemlensin bebe yağı kullanmıştım ben 34. haftaya kadar hiç çatlağım olmadı ama o haftadan sonra bebek aşağıya indiği için ve kafası tam kasıklarda olduğu için kasık bölgesi çatladı neyseki ince inceydi şu an belli olmuyor, son haftalar daha çok yağ sürerseniz iyi olur

allah gönlüne göre verir inşallah canım benim.. iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim
amin canım hepimizi inşallah...

kızlar bu ne demek?
"fetüs inceleme sırasında baş duruşunda olup, fetal hareketler normal sınırdadır"detaylı raporumda böyle yazıyor
benim oğlum dönmüş mü demek?

hoşgeldin canım aramıza:26::26::26:
pazartesiye kadar yediklerine dikkat et canım tatlı hamurişi yeme
ama meyveni pilavını makarna yemeye devam canım bunları sonuçta üç boyunca yiyeceksinn az olsun porsiyonların biraz
benimde ilkinde yüksek çıktı ikinci sonuçta tam sınırdaydı o yüzden insilün vermedi ama diyet dedi canım
çok portakal elma yiyordum şimdi günde bir portalak ve ayva yiyorum onuda saat 4-5 gibi akşam yemeğinden sonra çok açıkmazsam birşey yemiyorum açıkırsamda kuruyemiş falan atıştırıyorum
üç ay dikkat edicez artık canım bebeklerin sağlıkları için

bana dr vazelin sür dedi canım ama ben kullanmıyorum
senin kilon gayet ideal maşallahhh
ben 14 kilo aldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…