Canım benimkilerde hep ters durur oğlum son gün dondü
Kızım hiç.
Buda dönmez ters benimkiler akılları Eren'e kadar herseyleri ters gidercislerini ilk gece keserler sonra gündüz :))
Maşallah kuzuna
Benimkilerde kafalarına göre yazıyorlar galiba
Ben 56 ile başladım 61 yazmış gerçi 13. Haftamda sanırım tartmaya başladı.
Şekere baktirmadim baktirmayacagimda.kanim az zaten
Birde tatlı yemem çikolata yıl 10 yıl görmesem aklıma gelmez.
Şekerde utanmadan çıkarsa ne deyim .
ben geldimmmmmmm
mezoşummm Allahım daim etsin canımmm..aşk böyle bişey işte..
o da olabilirama iğrenen adam çocuğumun anası diye sever mi hiç
benimkide kızımın annesi,zeynebimin annesi diye seviyo beniartık evde birbirimize olan hitap şekillerimiz bile değişti...eskiden aşkımlar falan havada uçuşurdu...şimdi ''annesi'' ya da ''babası'' diye sesleniyoruz birbirimize bu kadar iğreçliğin içinde güzellikler buluyoruz yine de
mezocum benim eşimde karakoldaki askerlerden bir farkın kalmadı diyor.
canım ayrı şehirlerde olunca ve izin sıkıntısı olunca mecburen haberleri oluyor. tek tesellim farklı yerlerde yaşıyoruz ve sürekli tayinciyiz. şimdi gençler her gittiğimiz yere geliyorlar ama 3,5 sene sonra ne olucak yaşlanıcaklar ve cesaret edip yola çıkamayacaklar. bizde bidaha bu kadar yakına gelemicez. şimdi 1,5 2 saat mesafe var aramızda. burdan gittiğimizde bu kadar sıkıntım olmaz belki.
neden öle yazdın onu, neden, neden??o ismin ne anlamı war??
:)))) Yok yok değildir:) Evhamlı olduğumuz için aksine daha dikkatli oluyorlar bence, bi şey atlamaya gelmez diye:) Gerekli görmediyse ölçmemiştir belki, ya da ölçtü ama sonuç normal olduğu için söylemedi. Sen raporundan bir kontrol et, olmadı bir dahaki kontrolde dr.dan rica et, ölçsün:)
yine misafir
kızlar 12 de zil çaldı kapıyı bir açtım
eve temizliğe gelen abla beldeden sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gelmiş.
doktorda öğleden sonra geleceği için kızınıda yanına almış bize geldi
buyur falan demeden kadın paldır küldür girdi içeriye.
tam yemek saati eşim evde. ona yemek koydum.
ablaya sordum yemicez dediler. elektrik süpürgesini alayımda evi süpüreyim boş durmayayım diyor
yaptırmadım tabi.
13.30 a kadar beklediler. çay içtiler bisküi falan yiyip gittiler.
onlar gittiğinden beri de sağ tarafımda sancım var.
kabızlıktan diyordum ama ondan değil sanırım
nefes alamıyorum çok kötü batıyor. sancı gibi değil resmen ağrım var.
o da olabilirama iğrenen adam çocuğumun anası diye sever mi hiç
benimkide kızımın annesi,zeynebimin annesi diye seviyo beniartık evde birbirimize olan hitap şekillerimiz bile değişti...eskiden aşkımlar falan havada uçuşurdu...şimdi ''annesi'' ya da ''babası'' diye sesleniyoruz birbirimize bu kadar iğreçliğin içinde güzellikler buluyoruz yine de
yine misafir
kızlar 12 de zil çaldı kapıyı bir açtım
eve temizliğe gelen abla beldeden sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gelmiş.
doktorda öğleden sonra geleceği için kızınıda yanına almış bize geldi
buyur falan demeden kadın paldır küldür girdi içeriye.
tam yemek saati eşim evde. ona yemek koydum.
ablaya sordum yemicez dediler. elektrik süpürgesini alayımda evi süpüreyim boş durmayayım diyor
yaptırmadım tabi.
13.30 a kadar beklediler. çay içtiler bisküi falan yiyip gittiler.
onlar gittiğinden beri de sağ tarafımda sancım var.
kabızlıktan diyordum ama ondan değil sanırım
nefes alamıyorum çok kötü batıyor. sancı gibi değil resmen ağrım var.
canım benim 4. kez oluyor ve saatlerce sürüyor. 1,5 saattir ağrım var. afedersin lavaboya gittim yine ağrım biraz azaldı.benim de 2 gündür kasılmalarım oluyor.. Nefes alamıyor gb oluyorum yürüyemiyorum 10-15 sn sonra geçiyor canım doktorum normal bu haftalarda dedi
canım gelen dilenci açım dese ona bile ekmek arası yapıyorum. korkmasam eve de alıcam yani.senin yüzün çok yumuşak belli ki.. ama sevaptır canım. hanipeksin dediği gibi bonus topluyorsun işte
canım gelen dilenci açım dese ona bile ekmek arası yapıyorum. korkmasam eve de alıcam yani.
kızlar çatlak kremi kullanan var mı :26: ben hiçbi şey kullanmadım daha ama alsam iyi olacak karnım iyice büyümeye başladı artık...bi de 26 haftada 7 kilo almışım55'tim 62 oldum...siz kaç kilo aldınız
canım benim 4. kez oluyor ve saatlerce sürüyor. 1,5 saattir ağrım var. afedersin lavaboya gittim yine ağrım biraz azaldı.
amin canım hepimizi inşallah...allah gönlüne göre verir inşallah canım benim.. iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim
merhaba kızlar bütün keyfim kaçtı(
sabah şeker yüklemem vardı. 50 gr glikoz içtim
kan verdim şimdi aldım sonucu.açlık tokluk hangisi bilmiyorum ama
OGTT50gr.1saat 166
OGTT50gr AKŞ 84
devlet hastanesinde yaptırdım dr yüksek dedi dahiliyeye yönlendirdi.
oda diyet uzmanına sonuç ,son 3 ay aç kaldım.
ptesi 100 grlık glikozla tekrar yapılcakmış. o zaman asıl teşhis koyulcakmış.
offf( 43:
amin canım hepimizi inşallah...
kızlar bu ne demek?
"fetüs inceleme sırasında baş duruşunda olup, fetal hareketler normal sınırdadır"detaylı raporumda böyle yazıyor
benim oğlum dönmüş mü demek?
Doktoruna sordun mu annesi??
kızlar çatlak kremi kullanan var mı :26: ben hiçbi şey kullanmadım daha ama alsam iyi olacak karnım iyice büyümeye başladı artık...bi de 26 haftada 7 kilo almışım55'tim 62 oldum...siz kaç kilo aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?