kızlar buhar makinesi kullanan var mı? benim bir an önce almam gerekiyor.
sinüzitim olunca evde nefes alamıyorum. kaç gündür bakıyorum karar veremedim.
cANIM bİZ OĞLUM İÇİN WEEWELL MARKA ALMIŞTIK..ÇOK MEMNUNUZ,SESSİZ VE BUHAR SEVİYESİNİ AYARLAYABİLİYORSUN BİR DE SİTERSEN IŞIK DAYAPIYOR RENKLİ,GECE LAMBASI NOLARAK BİLE HARİKA..BAYILIYORUM BEN GECELERİ İZLEMEYE..:)
teşekkür ederim canım biraz fark etti tabiyki ama yinede çok büyüme şimdilik sadece göbeğe yatırım yapıyorummmumutege maşallah
hiç basen yok ya ne güzel.
canım şimdiden böylesin 9 ayda duba olacaksın diye dalga geçiyorlar benimle ama hiç önemli değilllll oğlum sağlıklı olsun gider kilolarumutegecim maşşallah seninde göbüşe..kocaman olsunlar daha kocaman kocaman
maaşallah canım çok tatlı benim göbeğim bu kadar yokben demesem kimse farketmeyecek hamile olduğumu düşün yani kendi öğrencilerim bile bilmiyorlar daha. fotoğrafı nasıl yüklüyorsunuz ben beceremiyorum
kızlar merhaba. karı koca bizde kan uyuşmazlığı var. doktor 28. hafta bittiğinde gel bir test yapacaz. Test sonucuna görede sana iğne yapacaz demişti. Ne iğnesi anlamadım. Bu konuyu bilen var mı. Yada kan uyuşmazlığı olanlar 28. haftaya dikkat edin. Gerekirse doktorunuz siz söyleyin. Belki atlayabilir. Ben haftaya gidecem bakalım.
kızlar merhaba. karı koca bizde kan uyuşmazlığı var. doktor 28. hafta bittiğinde gel bir test yapacaz. Test sonucuna görede sana iğne yapacaz demişti. Ne iğnesi anlamadım. Bu konuyu bilen var mı. Yada kan uyuşmazlığı olanlar 28. haftaya dikkat edin. Gerekirse doktorunuz siz söyleyin. Belki atlayabilir. Ben haftaya gidecem bakalım.
canım aynı durum bende de oldu açken bakıldı normal çıktı moralini bozma sakın..
Allahım bu mübarek günde senden şifa dileyen MEDET annemize şifa ver yarabbim..
Onun şifa bulması için okuduğumuz duaları kabul et,ellerimizi boş çevirme yarabbi..
Allahım senden şifa dileyen tüm kullarına ve onların yakınlarına tez vakitte şifa ver.. Amin
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
Medet arkadaşımızın şifa bulması için 300 ihlas okumuştum,sizlerde Fatihanızı eksik etmeyin inşallah..
Allah tüm dualarınızı kabul etsin inşallah..
markafoni,trendyol,butikbebe,unnado,limango ben buralardan alışveriş yapıyorum canım.Kızlar avent ürünleri hangi sitede indirimdeydi bi ara halen devam ediyomu acaba.Birde internetten hangi sitelerden alışveriş yapıyosunuz.
bizde de kaynana durumu var ama ben korkuyorum bebek doğunca daha kötü duruma düşmeyelim diye annem ve kaynanama yakınım ama bebeğe annem bakacak kaynanama vermem oda eşime uyuzluk yapar mı söylenir mi eşim annem bakıyor diye kesin surat yapacak ama aklım arkada kalmaz annem bakıncadERTSİZ CANIM BEN İNANIYORUM Kİ EŞİN ZAMANLA ONLARA KARŞI DA SENİ KORUMAYA BAŞLAYACAK..eŞİMDE BAŞLARDA KARIŞAMAZDI,NE BANA BİŞEY DERDİ NE ONLARA BİRAZ DA SAYGISIZLIK ETMEK İSTEMEDİĞİ İÇİN AİLESİNE SONRADAN GÖRÜNCE BENİM NELER YAŞADIĞIMI VE ONLARIN BİZE HİÇ SAYGI GÖSTERMEDİĞİNİ MÜDAHALE ETMEYE BAŞLADI.AMA ÇOK ZOR SÜREÇLER BUNLAR,EŞİMİN KAYINVALİDE YÜZÜNDEN 1 HAFTADA SAÇALARI DÖKÜLDÜ STRESTEN,ÜZÜNTÜDEN..DÜŞÜN ARTIK..AMA NEYSE Kİ ATLATTIK,BULAŞAMIYOR ARTIK BİZE..
HELE SİZDE DE ÇOCUK BİR DOĞSUN SENİN DEDİĞİN GİBİ EŞİN ÖNCELİĞİN KİMDE OLDUĞUNU DAHA İYİ ANLAYACAK VE ESKİSİNDEN DE KUVVETLİ OLACAK BAĞLARINIZ..
bende çok dikkatliyim abur cubur yemem bundan sonra bende salayım bari ne varsa yiyeyim bariözel kür mükız benim yediğimi içtiğimi duysanız utanırsınız benim gibi hamileden buraya yazmaya korkuyorum.. çok yemiyorum ama sağlıklı birsey de yemiyorum ne yazık ki. yumurta süt ve yoğurt benim hayatımda yok nerdeyse midemi alt üst ediyo bunlar. öğlen dışarda yemek zorundayım zaten ne denk gelirse. akşam da eşime ne yaparsam işte evde ondan yiyorum. sonrası çay keyfi. ben berbat beslenen bi hamileyim ne yazık ki zararlı zararsız ayırmıyorum. sağolsun eşimde pek dikkat etmez öyle şeylere. diyor ki canın ne istiyorsa ondan ye
yesinler göbüşünü
sinbo benim çok rahatımkızlar buhar makinesi kullanan var mı? benim bir an önce almam gerekiyor.
Izmirde oturanlar hanqi hastaneye qidiyosunuz we dogum ücreti nekadar ?
kızlar buhar makinesi kullanan var mı? benim bir an önce almam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?