2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar buhar makinesi kullanan var mı? benim bir an önce almam gerekiyor.
sinüzitim olunca evde nefes alamıyorum. kaç gündür bakıyorum karar veremedim.

cANIM bİZ OĞLUM İÇİN WEEWELL MARKA ALMIŞTIK..ÇOK MEMNUNUZ,SESSİZ VE BUHAR SEVİYESİNİ AYARLAYABİLİYORSUN BİR DE SİTERSEN IŞIK DAYAPIYOR RENKLİ,GECE LAMBASI NOLARAK BİLE HARİKA..BAYILIYORUM BEN GECELERİ İZLEMEYE..:)

weewellin 4,5 tane ürünü var hangisi acaba canım?

kızlar merhaba. karı koca bizde kan uyuşmazlığı var. doktor 28. hafta bittiğinde gel bir test yapacaz. Test sonucuna görede sana iğne yapacaz demişti. Ne iğnesi anlamadım. Bu konuyu bilen var mı. Yada kan uyuşmazlığı olanlar 28. haftaya dikkat edin. Gerekirse doktorunuz siz söyleyin. Belki atlayabilir. Ben haftaya gidecem bakalım.

umutege maşallah
hiç basen yok ya ne güzel.
teşekkür ederim canım biraz fark etti tabiyki ama yinede çok büyüme şimdilik sadece göbeğe yatırım yapıyorummm
umutegecim maşşallah seninde göbüşe..kocaman olsunlar daha kocaman kocaman
canım şimdiden böylesin 9 ayda duba olacaksın diye dalga geçiyorlar benimle ama hiç önemli değilllll oğlum sağlıklı olsun gider kilolar

seninkide güzel canım sadece bebeğini besliyorsun demekki
konuya cevap yazdığımız yerde eklentiler var canım yukarda oraya 2 kere tıkla bir yer açılacak ordan dosya ekle diyorsun dosya seç çıkıyor ekleyeceğin resme tıkla canım sonra açılan kutucuktan upload filese tıkla canım resim yüklenecek sayfanın altında içeriği ekleyede tıklayınca resim ekleniyor biraz karışık oldu ama sen bi dene

Bizde de kan uyusmazlqı war cnm doktorm doguma kadar bi sorun ckmazsa dogumda iqne wurcz dmisti bnim 12.haftamda kanamam olunca ozaman wurmustu iqnemi.28. Haftada bdaha wurcz falan dmedi xs

bizde de var canım kan uyuşmazlığı o test bir kere yapıldı bana şimdiye kadar bebeğe bir etkisi olmuş mu diye bakılmıştım onda birşey çıkmadı çok şükür doktorum bir kez daha yapılacak dedi haftasını da söyledi ama ben unuttum haftaya randevum var 28.ci haftaya giricem belki banada yapılır

Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.

Ya Rabbî...

Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! Okumuş olduğumuz Salat-ı Tefriciyelerimizi ve diğer dualarımızı kabul eyle.

Ya Rabbi ! Bizleri Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.

Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...

Ya Rab ! doğum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta hayırlı ve kolay bir doğum nasip eyle.

Ya Rab ! Sen çaresizlere çaresin,biz aciziz;Sen veren,affedensin affet bizi Allahım...

Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı sağlikla sıhhatle kucaklarımıza almamızı nasip eyle.

Ya Rab ! SEDAGG,CHERRYFE ve BEBECİ annelerimize ve onların nazli kuzularına güç ver;onlara kolay doğum nasip eyle;evlatlarinin sıcacık nefeslerini duymayi,koklamayi nasip eyle.Sen bize bizden yakinsin

Ya Rab ! Çektikleri zorlukların mukafatını ver Allahım...

Âmin ...

Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...

Allahım bu mübarek günde senden şifa dileyen MEDET annemize şifa ver yarabbim..
Onun şifa bulması için okuduğumuz duaları kabul et,ellerimizi boş çevirme yarabbi..

Allahım senden şifa dileyen tüm kullarına ve onların yakınlarına tez vakitte şifa ver.. Amin

Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...

Medet arkadaşımızın şifa bulması için 300 ihlas okumuştum,sizlerde Fatihanızı eksik etmeyin inşallah..

Allah tüm dualarınızı kabul etsin inşallah..

Kızlar avent ürünleri hangi sitede indirimdeydi bi ara halen devam ediyomu acaba.Birde internetten hangi sitelerden alışveriş yapıyosunuz.

canım aynı durum bende de oldu açken bakıldı normal çıktı moralini bozma sakın..

sağol canım, Allah razı olsun
bi gören oldu demek yazdıklarımı!!
umutege ve voltaja da teşekkür ederim, ilgilendikleri için

bizde var canım, hamileliğin başından beri test yapıyo dr, 28 yada 29. haftalarda kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyor demişti
bi sonraki randevumuzda yapılıcakmı, 3 hafta sonra
bide bu iğne her eczanede olmuyomuş, hergün başka bi eczanede bulunuyomuş, 150-200 liraymış ama sigorta karşılıyomuş
ben izmitteyim, dr böle söledi, her yerde böylemi bilmiyorum

amin canım..Allah kabul etsin seninde ağzına yüreğine sağlık..

bizde de kaynana durumu var ama ben korkuyorum bebek doğunca daha kötü duruma düşmeyelim diye annem ve kaynanama yakınım ama bebeğe annem bakacak kaynanama vermem oda eşime uyuzluk yapar mı söylenir mi eşim annem bakıyor diye kesin surat yapacak ama aklım arkada kalmaz annem bakınca

bende çok dikkatliyim abur cubur yemem bundan sonra bende salayım bari ne varsa yiyeyim bari

buda benim göbeğim resmi çekerken oğlum tekmeler savuruyordu
Eki Görüntüle 595116
yesinler göbüşünü

sinbo benim çok rahatım
Izmirde oturanlar hanqi hastaneye qidiyosunuz we dogum ücreti nekadar ?

özel tınaztepe hastanesine gidiyorum 1800 tl sen nereye gidiyorsun

buda benim göbeğim resmi çekerken oğlum tekmeler savuruyordu
Eki Görüntüle 595116

umutegeeeee gördüm gördüm ayağı çıkmış tekme atarken :))
maşallah sana..

evet bende kullanıyorum . memnunum..benimki bu canımcım .. gece ışığı var ama renkli değil tek renk. bundan önce tefal kullandım o daha güzeldi . ama kireçli su pas yaptı onu buna sadece hazır su koyuyorum korkumdan
arzum bebe

kuzenimde de vardı doğumdan sonra 48 saat içinde bi iğne yaptılar sonraki gebelikte sorun olmasın diye.

Kim Kaç Tefriciye Okuyacak :

Laterne.........................200
Hanipeks........................204
Wosgi............................200
Medet............................200
Sernil.............................200
Docalan..........................150
Cherryfe.........................150
Dertsiz............................200
Umutege........................300

Toplam Paylaşılan..............1804

Arkadaşlarımız için dua okumak isteyenler mutlaka dua topiğimize yazsınlar...

Tefriciye okuyanlardan isteyenler Kenzül Arş'da okuyabilirler..

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html
yine dualarımızı tamamlamak için son gün perşembe saat 15:00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…