2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
evet benim imtihanımda bu deyip, çok üstünde durma, sağlığına dikkat et bak yavrun sana muhtaç bundan sonra,
hepimiz burda sıkıntılarımızı mutluluklarımızı hatta iğrençliklerimizi paylaşıyoruz, sende anlatmış oldun, rahatlatıyo hakkaten

kız hilal( hilal di dimi adın) gece pc yi kapatırken eşim de okumuş oldu bu mesajını varya okumasıyla kahkaha patlatması bir oldu, sakınan göze çöp batar, bebeğini çok sakınanlar hastanelerden çıkamıyo Allah korusun, hangimiz içme suyuyla yıkandık kız, çok pimpirikli olmayın yaaaaa, çocuğun fiziksel ihtiyaçları elbette önemli ama , daha önemlisi ilmi ve ruhi ihtiyaçları bana göre, onlar eksik olmassın inşallah

size birşey anlatacağım :))

öğlen arası yemeğe giderken YKM ye uğradım bir iki makyaj malzemesi lazımdı. neyse aldım tam çıkacaktım baktım orda gözlükler %50 indirime girmiş. aklımda bi model vardı yazdan beri denedim hoşuma gitti. ama yani yarı fiyatı bile abartılı geldi bana. ikilemde kaldım kız da iyi satışcıydı ikna için çok dil döktü falan.. tam alıyorum dedim sonra kızdım kendime. evde kaç tane gözlük var çok mu lazım bu paraya kızımın odasının halısını da alırım perdesini de yaptırırım başka eksikliklerini de gideririm diye.. vazgeçtim..çıktığımda düşündüm de hani anne babaların muhabbeti vardır ya 'yemedim yedirdim giymedim giydirdim' diye.. dedim ben şimdi böyle mi olucam artık :)) almak istediğim herşeye çok mu lazım diye bakmaya başladım şimdiden..
hayırlısı....

gözlüğün aciliyeti yok..durup dururken masraf yapma bakim
ayrıca annelikde böyle bişey sanırım biz anne oluyozzzzzz

bu arada laternem ne zaman doktora gidiceksin..
senin bebişin kilousunu boyunu merak ediyorum..
geçen kağan kocatepeyi dinledim..bebeğin erken gelişmesi erken doğacak anlamına gelmiyomuş..
senin doktorun ne diyo kuzucum..

mezoooom ve umutegemm 41 kere maşallah göbüşlerinize

mezoom sonunda inadını kırdın çektin fotoyu bu şirin göbüşü mü sakladın bizden aşkolsun :44:

ikinizde fıstık gibisiniz maşallah diyim yine

hiç inanmazdım ama mezoomun tam kız göbüşü umutegemin tam erkek göbüşü

teyzesi yesin onları;maşallah bebişlerimize de

tşk ederiz teyzesi.. evet yayılmış bir göbüşüm var araziye bence kızım enine duruyo boyuna değil :)) fıstıklık konusunda senin eline su dökemeyiz şekerim..

bana da 200 tefriciye yazabilirsin bu arada :)

Voltajımmmmmmm

geldin mi ?? aşını yaptırdın mııı ?? acıdı mı ?? çocukları da mı aşıya götürdün seninle ? uslu durdular mıı ??

aklım sende kaldı kız

mezopotamya, zapzup, tunanecc teşekkür ederim kızlar. bir inceliyeyim bakalım

Offfff
Anacim onu oğlum cok yaptı tam beşiği tuvalet masasının yanindaydi
Birgun uyanmış ses geldi tikirti girdim ki beşik masa ayna eli yüzü banyoda arindirana kadar göbeğim çatladı
Kızda akillandim koymadım birsey ama uzmanya buluyor başka seyler..
Gorumcemin ogluda yapmış diyor ki hemen resmini çektim cok güldüm dedi
Ben öyle değilim ya birde sevmem öyle cikolatali kremli bulasikli resimleri.
Sabır sabır sabrın sonu kabir
Sabır günlük verilir insana.ayrica sabır istemek yanında fazladan sabredilecek belada getirir
"Rabbim verdigin sabrı yerli yerinde kullanmayı nasip eyle"denmeli.
O an aklına gelirse
Yok hayatım tahmin etmedim bu kez usg görüntüsünde kemikleri iri ve uzundu ayakları olan bir usg si vardıya
Maşallah annesi gibi zarif.
Hehe 1 ay var diziliriz sıraya revir gibi
Anam nasil goruyosun alti offfff ben orayı hepten kesecem sonunda(
Keske demeseydi sana
Üzülme tatlım Rabbim bir kapıyı kapayinca digerini acar
Biz eleman bulamıyoruz millet çıkarıyor

canım hamilelikte kemikler esner
Dogum anında tüm kemikler ayrılır:)
Rabb'inin hikmeti iste hatta bebekteki bingildakta kafa kemiğini esnetir

çok teşekkür ederiz teyzesi
beni ilk gören herkes erkek mi diyor zaten o kadar belliymişşş

bu arada laternem ne zaman doktora gidiceksin..
senin bebişin kilousunu boyunu merak ediyorum..
geçen kağan kocatepeyi dinledim..bebeğin erken gelişmesi erken doğacak anlamına gelmiyomuş..
senin doktorun ne diyo kuzucum..

gebelik haftasını bebeğin ilk haftalarda ki gelişimi belirliyor tatlım..
çok emin değilim şimdi ama 12-16 haftalardan sonra ki gelişimi dediği gibi doğum tarihine bir etkisi olmuyor..
benim oğlan tahmini doğum tarihini değiştirdikten sonra da hep 1 hafta önde gidiyor;ama tarih değişmiyor..

ben de merak ediyorum oğluşumu,hatta kan uyuşmazlığı iğnesi için de gitmem gerekiyor ama kocişim hasta olunca herşeyi ertelemek zorunda kaldım..
aklıma düşürdün şimdi;belki yarın giderim

Eki Görüntüle 595150 evet bende kullanıyorum . memnunum..benimki bu canımcım .. gece ışığı var ama renkli değil tek renk. bundan önce tefal kullandım o daha güzeldi . ama kireçli su pas yaptı onu buna sadece hazır su koyuyorum korkumdan
arzum bebe
.[/QUOTE]

Bİzim kullandığımız Weewell de kesinlikle paslanma sorunu olmuyor,içinde paslanacak bir olay yok çünkü,su haznesiyle motor haznesi ayrı..suyu çeşmeden dolddurup üstüner yerleştiriyorum motor haznesinin ve çalıştırıyorum,2 gün bekliyor bazen o su içnde..Ben Çok memnunum,alırken de çok araştırmıştım,alman markası sonuçta,almanlar herşeyi iyi yapar..bir şey almadan evvel sağlam yoklamasını yaparım,bu huyum çok fenadır ama yararını gördüm..:)

Voltajımmmmmmm

geldin mi ?? aşını yaptırdın mııı ?? acıdı mı ?? çocukları da mı aşıya götürdün seninle ? uslu durdular mıı ??

aklım sende kaldı kız

Geldim hayatım yaptırdım oğlan okuldaydi kızla gittim
Ya bu ası bana iyi gelmiyor midem bulanıyor bir hoşum

Donustede okula gittim oglanida alayım diye
Hizmetli kadın beni gördü "aa o ne sen yine mı hamilesin "dedi
Dandik başka hamileligimi gördü sanki
"Tüh izin alamamıştım senden "dedim "kızın büyüdü yaparsın"dedi
Kelesimi almamisim yanıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…