evet benim imtihanımda bu deyip, çok üstünde durma, sağlığına dikkat et bak yavrun sana muhtaç bundan sonra,haklısın canım herşeyi yoksaymaya çalışıyorum bende napim.zaten ist.daki hiçbir arkadaşım bilmiyo tam olarak çünkü biraz garip bi durum.bana biri analtsa olurmu bu kadarı vardır sende de birşey diye içimden geçiririm belki ne bilim.o yüzden yüz yüze görüştüğüm arkadaşlarıma ailemden hiç bahsetmem,geçiştiririm.herkesin bir imtihanı var hayatta benimki de bu ve sağlık problemleri sanırım ama napalım beterin beteri var.çok şükür Allah'ıma diyorum.dün bi an çok kötü oldum evde o yüzden yazdım hepsini.
cevap yazıp destek olan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.bi nebze rahatladım.
kız hilal( hilal di dimi adın) gece pc yi kapatırken eşim de okumuş oldu bu mesajını varya okumasıyla kahkaha patlatması bir oldu, sakınan göze çöp batar, bebeğini çok sakınanlar hastanelerden çıkamıyo Allah korusun, hangimiz içme suyuyla yıkandık kız, çok pimpirikli olmayın yaaaaa, çocuğun fiziksel ihtiyaçları elbette önemli ama , daha önemlisi ilmi ve ruhi ihtiyaçları bana göre, onlar eksik olmassın inşallahbişi sorucam arkadaşlar sanırım facedeydi acemi anne diye biyer var orda geçen gün gördüm millet bebeğini en az üç ortalama 6 ay içme suyuyla yıkıyomuş bilgisi olan var mı?kayınvalideme söyledim güldü görmemişin çocuğu olmuş tutmuş pipisini koparmış dedi bana ama mantıklı da geldi..ist.un suyu malum.3 ay içme suyuyla yıkasam nolcak ki bağışıklık sistemi toparlayana kadar dimi ama
size birşey anlatacağım :))
öğlen arası yemeğe giderken YKM ye uğradım bir iki makyaj malzemesi lazımdı. neyse aldım tam çıkacaktım baktım orda gözlükler %50 indirime girmiş. aklımda bi model vardı yazdan beri denedim hoşuma gitti. ama yani yarı fiyatı bile abartılı geldi bana. ikilemde kaldım kız da iyi satışcıydı ikna için çok dil döktü falan.. tam alıyorum dedim sonra kızdım kendime. evde kaç tane gözlük var çok mu lazım bu paraya kızımın odasının halısını da alırım perdesini de yaptırırım başka eksikliklerini de gideririm diye.. vazgeçtim..çıktığımda düşündüm de hani anne babaların muhabbeti vardır ya 'yemedim yedirdim giymedim giydirdim' diye..dedim ben şimdi böyle mi olucam artık :)) almak istediğim herşeye çok mu lazım diye bakmaya başladım şimdiden..
hayırlısı....
weewellin 4,5 tane ürünü var hangisi acaba canım?
mezoooom ve umutegemm 41 kere maşallah göbüşlerinize
mezoom sonunda inadını kırdın çektin fotoyubu şirin göbüşü mü sakladın bizden aşkolsun :44:
ikinizde fıstık gibisiniz maşallah diyim yine
hiç inanmazdım ama mezoomun tam kız göbüşü umutegemin tam erkek göbüşü
teyzesi yesin onları;maşallah bebişlerimize de
gözlüğün aciliyeti yok..durup dururken masraf yapma bakim
ayrıca annelikde böyle bişey sanırım biz anne oluyozzzzzz
OfffffVoltaj; canım o sahneyi çok net hayal edebiliyorum.
geçen hafta sonu sabah kalktık oğlumla sabahın 6 buçuğunda. kahvaltı falan filan derken ben zaten zor açıyorum gözümü uzandım kanepeye oyun oynuyoruz saate baktım bir ara tam 9. o arada benim içim geçmiş gözümü bi açtım 9u 5 geçiyor. 5 dk uyuklamışım sadece. bi baktım ev nasıl sessiz Emre yok ortalarda. nasıl bi fırladım ki salonun kapısının önüne oturmuş her yeri bembeyaz. yoğurt sanıyorum uyku sersemi. meğer bi kutu kremi bulmuş açmış kapağını sürmüş üstüne başına halılara. tadına da bakmış belli. Allahtan beğenmemiş. yani o an hem kızdım hem güldüm sinirden hem çığlık attım tabi eşim uyandı sesime. ben hala almamışım çocuğun elinden şokla bağrınıp duruyorum. nasıl temizledim ortalığı da oğlumu da, hatırlamak bile istemiyorum.
bu çocuk milletinin işine akıl sır ermez canım Allah bize bol bol sabır güç kuvvet versin inşallahh
Yok hayatım tahmin etmedim bu kez usg görüntüsünde kemikleri iri ve uzundu ayakları olan bir usg si vardıyaallaha şükür sorun falan çıkmadı kızlar şeker normal çıktı sonuçlarımı evde bıraktım ama alt değerlere yakın sonuçlarım bende çok sevindim birde şeker çıkmasın
ama benim yediklerimle de alakalı olabilir hamur işini kestim kendim yapamadım hamilelikte yoruluyorum çünkü alıp da yemedim iyi oldu... kızartma türü çok yapmam sebze ağırlıklı besleniyorum, et türü de yiyorum ama sebze ağırlıklı...
canım tatlı bişey istediği zman günkurusu kayısı veya siyah üzüm kurusu yiyorum biri bağırsak çalıştırıyor biri kan yapıyor öyle bastırıyorum çok çok isterse arada yiyorum ama ilk 4 ay hiç abur cubur yemedim kahve çay içmedim asitli yiyecekler yemedim bunlarında faydası olmuş olabilir
ERSNİL sende üzülme canım sende dikkat edersin düzelir hem kendin hemde bebişin için bu perhis iyi olacak rabbim bebişlerimizi korusun onlar iyi olsun gerisini önemli
voltaj tutturdun kız yine bencede benim kız ince uzun olacak ama voltaj tombiş tombişti yanaklatı gözleri şiş şişti ama hemen kapadı kendini yüzümüzü saklıyoruz yüzümüzü eskitmiyoruz :)
benden bir aç karna bir de glükoz yüklemesi yapıldıktan sonra aldılar kan başka almadılar 50lik yaptılar senin parmaktan yapmışlar onu duymadık kimseden başka hastanede ölçtür morelini bozma kafana uymadımı git başka hastaneye
bence normal aynı şeyleri bend yaşadım akıntı çok yoğun olmadı sadece ama aşağıya tekmeledi ayrıca aşağıya çok indiğini hissttiğimde uzanıyorum kalçamı yukarı kaldırıyorum onun yukarı çıkmasını sağlıyorum bende rahatsız olmuyorum çok aşağıda olması insanı korkutuyor çünkü
Hehe 1 ay var diziliriz sıraya revir gibikatinacımmmm dün banyo yaparken bunu düşündüm artık temizlik vs de zor olmaya başladıben lazerliydim ama az da olsa çıkıyo jilet kullanmak zorundayım.. zor zamanlar bundan sonra sanırım Voltajın dediği gibi
Keske demeseydi sanaay kızlar ,
şimdi eşimle konuştuk, bugün insan kaynaklarıyla kendi müdürü seni çağırıcaz demişler çok korkuyorum, hep eleman çıkaran bi firma, gerçi eşimin 5 senesi oldu ama, cumaları da pek hayırlı değildir, çok korkuyorum ya bebek geliyo naparız biz, Allah'ım sen koru, sırtım belim de öle kötü ağrıyoki, yerimde duramıyorum zaten sinir stresden, dua edin nolur kötü bişe olmasın
canım hamilelikte kemikler esnerKızlarr akşam yatınca benim en alt sıradaki kaburga kemiklerime acaip basınç oluyor...sanki midemi yukarı itiyorlar da kaburkalarım da yer açmaya çalışıyor gibi..Daha evvel okumuştum bir yerde bebeğe yer açmak için alt kaburgalar kenara doğru genişlermiş..benim durum da bu mudur acaba...
Aranızda benim gibi şikayeti olan var mı ?**
mezoooom ve umutegemm 41 kere maşallah göbüşlerinize
mezoom sonunda inadını kırdın çektin fotoyubu şirin göbüşü mü sakladın bizden aşkolsun :44:
ikinizde fıstık gibisiniz maşallah diyim yine
hiç inanmazdım ama mezoomun tam kız göbüşü umutegemin tam erkek göbüşü
teyzesi yesin onları;maşallah bebişlerimize de
bu arada laternem ne zaman doktora gidiceksin..
senin bebişin kilousunu boyunu merak ediyorum..
geçen kağan kocatepeyi dinledim..bebeğin erken gelişmesi erken doğacak anlamına gelmiyomuş..
senin doktorun ne diyo kuzucum..
umutegeeeee gördüm gördüm ayağı çıkmış tekme atarken :))
maşallah sana..
evet bende kullanıyorum . memnunum..benimki bu canımcım .. gece ışığı var ama renkli değil tek renk. bundan önce tefal kullandım o daha güzeldi . ama kireçli su pas yaptı onubuna sadece hazır su koyuyorum korkumdan
arzum bebe
Eki Görüntüle 595150
kuzenimde de vardı doğumdan sonra 48 saat içinde bi iğne yaptılar sonraki gebelikte sorun olmasın diye.
Voltajımmmmmmm
geldin mi ?? aşını yaptırdın mııı ?? acıdı mı ?? çocukları da mı aşıya götürdün seninle ? uslu durdular mıı ??
aklım sende kaldı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?