size birşey anlatacağım :))
öğlen arası yemeğe giderken YKM ye uğradım bir iki makyaj malzemesi lazımdı. neyse aldım tam çıkacaktım baktım orda gözlükler %50 indirime girmiş. aklımda bi model vardı yazdan beri denedim hoşuma gitti. ama yani yarı fiyatı bile abartılı geldi bana. ikilemde kaldım kız da iyi satışcıydı ikna için çok dil döktü falan.. tam alıyorum dedim sonra kızdım kendime. evde kaç tane gözlük var çok mu lazım bu paraya kızımın odasının halısını da alırım perdesini de yaptırırım başka eksikliklerini de gideririm diye.. vazgeçtim..çıktığımda düşündüm de hani anne babaların muhabbeti vardır ya 'yemedim yedirdim giymedim giydirdim' diye..dedim ben şimdi böyle mi olucam artık :)) almak istediğim herşeye çok mu lazım diye bakmaya başladım şimdiden..
hayırlısı....
Offfff
Anacim onu oğlum cok yaptı tam beşiği tuvalet masasının yanindaydi
Birgun uyanmış ses geldi tikirti girdim ki beşik masa ayna eli yüzü banyoda arindirana kadar göbeğim çatladı
Kızda akillandim koymadım birsey ama uzmanya buluyor başka seyler..
Gorumcemin ogluda yapmış diyor ki hemen resmini çektim cok güldüm dedi
Ben öyle değilim yabirde sevmem öyle cikolatali kremli bulasikli resimleri.
Sabır sabır sabrın sonu kabir
Sabır günlük verilir insana.ayrica sabır istemek yanında fazladan sabredilecek belada getirir
"Rabbim verdigin sabrı yerli yerinde kullanmayı nasip eyle"denmeli.
O an aklına gelirse
Yok hayatım tahmin etmedim bu kez usg görüntüsünde kemikleri iri ve uzundu ayakları olan bir usg si vardıya
Maşallah annesi gibi zarif.
Hehe 1 ay var diziliriz sıraya revir gibi
Anam nasil goruyosun alti offfff ben orayı hepten kesecem sonunda(
Keske demeseydi sana
Üzülme tatlım Rabbim bir kapıyı kapayinca digerini acar
Biz eleman bulamıyoruz millet çıkarıyor
canım hamilelikte kemikler esner
Dogum anında tüm kemikler ayrılır:)
Rabb'inin hikmeti iste hatta bebekteki bingildakta kafa kemiğini esnetir
Geldim hayatım yaptırdım oğlan okuldaydi kızla gittim
Ya bu ası bana iyi gelmiyor midem bulanıyor bir hoşum
Donustede okula gittim oglanida alayım diye
Hizmetli kadın beni gördü "aa o ne sen yine mı hamilesin "dedi
Dandik başka hamileligimi gördü sanki
"Tüh izin alamamıştım senden "dedim "kızın büyüdü yaparsın"dedi
Kelesimi almamisim yanıma.
cnm ya,
ben de öleyim, her ay mutlaka ama mutlaka kendime bişe alırdım şimdi hiç almıyorum hep ona, öle olcaz galiba fedakar , çilekeş yurdum anneleri:)
ay kızlar ,
şimdi eşimle konuştuk, bugün insan kaynaklarıyla kendi müdürü seni çağırıcaz demişler çok korkuyorum, hep eleman çıkaran bi firma, gerçi eşimin 5 senesi oldu ama, cumaları da pek hayırlı değildir, çok korkuyorum ya bebek geliyo naparız biz, Allah'ım sen koru, sırtım belim de öle kötü ağrıyoki, yerimde duramıyorum zaten sinir stresden, dua edin nolur kötü bişe olmasın
canım beni utandırıyorsun ama o kadar değil valla
:)))
bi gün biri kalacak elinde
alttan fon müziğini verdim canım :)) yedi karanfil
Hii,sağol canım, Allah razı olsun
bi gören oldu demek yazdıklarımı!!
umutege ve voltaja da teşekkür ederim, ilgilendikleri için
bizde var canım, hamileliğin başından beri test yapıyo dr, 28 yada 29. haftalarda kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyor demişti
bi sonraki randevumuzda yapılıcakmı, 3 hafta sonra
bide bu iğne her eczanede olmuyomuş, hergün başka bi eczanede bulunuyomuş, 150-200 liraymış ama sigorta karşılıyomuş
ben izmitteyim, dr böle söledi, her yerde böylemi bilmiyorum
İnşallah düşündüğün gibi bir durum oyktur ,Aksine terfi filandır olay .. Rabbim her şerden bir hayr verir ... Herşey için hayırlısı olsun Canım
Ama ama ben tarif istiyorum , Şöyle ki hamarat hatun , Kahvaltıya gelecek misafirlerim ,
Kahvaltılıklar olacak, Acı sos aldım tost ekmeğine sürüp zeytinleyip süslücem, Börek yapıcam Peynir yatağında domates biber süslemeli karnıyarık olan, Havuçlıu Kek ; bunun yanına tarifin var mı şeker ?
İnşallah düşündüğün gibi bir durum oyktur ,Aksine terfi filandır olay .. Rabbim her şerden bir hayr verir ... Herşey için hayırlısı olsun Canım
Ama ama ben tarif istiyorum , Şöyle ki hamarat hatun , Kahvaltıya gelecek misafirlerim ,
Kahvaltılıklar olacak, Acı sos aldım tost ekmeğine sürüp zeytinleyip süslücem, Börek yapıcam Peynir yatağında domates biber süslemeli karnıyarık olan, Havuçlıu Kek ; bunun yanına tarifin var mı şeker ?
Hii,
Gul yaprağım ,pambik sekerim,kunefem.
Bazen yazılan atlaniyor ya belki ona denk geldin şimdi bende aradan dereden kimkini bulursam yazıyorum
Bak sana ne diyeceğim ,
Biz nisanliykene esim hep bana derdi ki
Dut yaprağım ,semsamer sapım ,yer elmam
Annem dedi ki kiz ne kadar gereksiz şey varsa diyor
Anam bunu diyen sen misin daha o oldu diyemez
Şimdi bunu niye anlattım bilmiyorum aşının yan etkisi:))€
canım sen bakma mezopotamyaya o kadar değil valla.Ama ama ben tarif istiyorum , Şöyle ki hamarat hatun , Kahvaltıya gelecek misafirlerim ,
künefede aşının etkisi dimi voltajım.Hii,
Gul yaprağım ,pambik sekerim,kunefem.
Bazen yazılan atlaniyor ya belki ona denk geldin şimdi bende aradan dereden kimkini bulursam yazıyorum
Bak sana ne diyeceğim ,
Biz nisanliykene esim hep bana derdi ki
Dut yaprağım ,semsamer sapım ,yer elmam
Annem dedi ki kiz ne kadar gereksiz şey varsa diyor
Anam bunu diyen sen misin daha o oldu diyemez
Şimdi bunu niye anlattım bilmiyorum aşının yan etkisi:))€
ayaklarını üşütmemen gerekiyor canım. ben çok üşüdüğüm zamanlarda ayaklarımın altına hani yağlı arko kremler var ya ondan sürüyordum. baya bi faydası oluyordu.offfa uyku uyku diye telef olup gidiyorum buralarda yaa acaip kötü hissediyorum kafam ağır ayaklarım donuyor.
üşüdükçe de uyku bastırıyor şöylee sıcak bişeyler olsa içsem sonrada girsem battaniyemin altına uyusam
ahhh gençliğim ahhh annemlerin evinde odamda kaloriferin önünde koltuğum vardı. oturur kitap okurdum soğuk havalarda elimde çayım sonraa bi uyku bastırırdı miss gibi bi uyku.
çok uyumak değil de kaliteli uyumak istiyorum yaa 1 saatcik(
şimdi ne zaman kafamı koysam oğlum gelip kolumu bacağımı ısırıyor. battaniye örtsem battaniyemi çekiyor. en olmadı gelip öpüyor ki en zayıf noktam ondan sonra ben ona saldırıyorum öpmek için bu sefer de kaçıyor. tabi benim uyku güme gidiyor o arada :))
3 ay sonra herhalde 2 çocukla bırakın uykuyu uzanmayı, oturmaya bile fırsatım olmaz boş hayaller kurmayım bari :))
gelellim hayatın gerçeklerine; yaa bizim iş yeri bu aralar çok soğuk çok üşüyorum ya su içesim gelmiyor hiç. idrar yollarında enfeksiyon var ya bol su diyor doktor. içtikçe içim sızlıyor sanki.
bi de ayaklarımın sürekli üşümesi enfeksiyonuma da zararlı olur mu sizce artırır mı yani ??
Kızlar yüklenin klavyeye sarki sözü yazın birsey bulamazsanızben şimdi işlerimi yapmak üzere ayrılıyorum,ara ara kontrol için gelicem,noolur çok fazla ilerletmeyin ben yokken muhabbeti..:) pleasseeeee...
Hem biri bana şu avatarları nasıl yaptığınızı anlatabilir mi yavv..bir ben cahil kaldım bu konuda...:)
Hep beni bulması da bahtsiz bedeviyi yad ettiriyor.hahah çok güldüm walla ne dengesiz insanlar varya
Galiba:)))
bi gün biri kalacak elinde
alttan fon müziğini verdim canım :)) yedi karanfil
Ben onları tanimamazliktan gelsem daha iyibu ne ya, herkes takmış anacım senin hamileliğine olaylı olmuş bak, büyük yankı buluyo medyada, keyfini çıkar, o mezonu baktığı gözlüklerden al , tak bi tane sende, tanınmazsın belki
Dur giz unut kunefe değil yok öyle birseykünefeee miiiiiii((
ayaklarını üşütmemen gerekiyor canım. ben çok üşüdüğüm zamanlarda ayaklarımın altına hani yağlı arko kremler var ya ondan sürüyordum. baya bi faydası oluyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?