2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

cnm ya,

ben de öleyim, her ay mutlaka ama mutlaka kendime bişe alırdım şimdi hiç almıyorum hep ona, öle olcaz galiba fedakar , çilekeş yurdum anneleri:)

ay dur Allah korusun:18: daha girmemiş içeri, bilmiyorum nolucak

ben şimdi işlerimi yapmak üzere ayrılıyorum,ara ara kontrol için gelicem,noolur çok fazla ilerletmeyin ben yokken muhabbeti..:) pleasseeeee...

Hem biri bana şu avatarları nasıl yaptığınızı anlatabilir mi yavv..bir ben cahil kaldım bu konuda...:)

hahah çok güldüm walla ne dengesiz insanlar varya

:)))
bi gün biri kalacak elinde

cnm ya,

ben de öleyim, her ay mutlaka ama mutlaka kendime bişe alırdım şimdi hiç almıyorum hep ona, öle olcaz galiba fedakar , çilekeş yurdum anneleri:)

alttan fon müziğini verdim canım :)) yedi karanfil

bu ne ya, herkes takmış anacım senin hamileliğine olaylı olmuş bak, büyük yankı buluyo medyada, keyfini çıkar, o mezonu baktığı gözlüklerden al , tak bi tane sende, tanınmazsın belki

İnşallah düşündüğün gibi bir durum oyktur ,Aksine terfi filandır olay .. Rabbim her şerden bir hayr verir ... Herşey için hayırlısı olsun Canım

canım beni utandırıyorsun ama o kadar değil valla

Ama ama ben tarif istiyorum , Şöyle ki hamarat hatun , Kahvaltıya gelecek misafirlerim ,

Kahvaltılıklar olacak, Acı sos aldım tost ekmeğine sürüp zeytinleyip süslücem, Börek yapıcam Peynir yatağında domates biber süslemeli karnıyarık olan, Havuçlıu Kek ; bunun yanına tarifin var mı şeker ?

Hii,
Gul yaprağım ,pambik sekerim,kunefem.
Bazen yazılan atlaniyor ya belki ona denk geldin şimdi bende aradan dereden kimkini bulursam yazıyorum

Bak sana ne diyeceğim ,
Biz nisanliykene esim hep bana derdi ki
Dut yaprağım ,semsamer sapım ,yer elmam
Annem dedi ki kiz ne kadar gereksiz şey varsa diyor
Anam bunu diyen sen misin daha o oldu diyemez
Şimdi bunu niye anlattım bilmiyorum aşının yan etkisi:))€

ay inş. canım bilmyiroum ki nedir ya, yıl sonu zaten tam zam zamanı

offfa uyku uyku diye telef olup gidiyorum buralarda yaa acaip kötü hissediyorum kafam ağır ayaklarım donuyor.
üşüdükçe de uyku bastırıyor şöylee sıcak bişeyler olsa içsem sonrada girsem battaniyemin altına uyusam
ahhh gençliğim ahhh annemlerin evinde odamda kaloriferin önünde koltuğum vardı. oturur kitap okurdum soğuk havalarda elimde çayım sonraa bi uyku bastırırdı miss gibi bi uyku.
çok uyumak değil de kaliteli uyumak istiyorum yaa 1 saatcik (
şimdi ne zaman kafamı koysam oğlum gelip kolumu bacağımı ısırıyor. battaniye örtsem battaniyemi çekiyor. en olmadı gelip öpüyor ki en zayıf noktam ondan sonra ben ona saldırıyorum öpmek için bu sefer de kaçıyor. tabi benim uyku güme gidiyor o arada :))
3 ay sonra herhalde 2 çocukla bırakın uykuyu uzanmayı, oturmaya bile fırsatım olmaz boş hayaller kurmayım bari :))

gelellim hayatın gerçeklerine; yaa bizim iş yeri bu aralar çok soğuk çok üşüyorum ya su içesim gelmiyor hiç. idrar yollarında enfeksiyon var ya bol su diyor doktor. içtikçe içim sızlıyor sanki.
bi de ayaklarımın sürekli üşümesi enfeksiyonuma da zararlı olur mu sizce artırır mı yani ??

canım krep yapabilirsin küçük küçük dilimlersin üstüne reçel, krem peynir sürmeye birebir bence. hem yapması da kolay

künefeee miiiiiii ((

canım sen bakma mezopotamyaya o kadar değil valla.
senin yapacakların zaten çok güzel tatlım.
belki patates kızartıp, üzerine domates sosu yapabilirsin.
poğaça falan desem, börek yapıcaksın.
yazın kuruttuğumuz dolmalık biberler var ya siz yapıyor musunuz elinde var mı?
onu haşlayıp daha sonra biberleri ikiye, üçe bölerek az sıvıyağda biraz salçayla birlikte tavada çevirebilirsin.
ben kahvaltıda seviyorum bunu.
ben en iyisi düşüneyim bi.
kahvaltı masalarımın fotolarına da bakayım neler yapmışım.

künefede aşının etkisi dimi voltajım.
akşam ki ekmek kadayıfını unutmadan künefe çıktı şimdi.

ayaklarını üşütmemen gerekiyor canım. ben çok üşüdüğüm zamanlarda ayaklarımın altına hani yağlı arko kremler var ya ondan sürüyordum. baya bi faydası oluyordu.

Kızlar yüklenin klavyeye sarki sözü yazın birsey bulamazsanız
Sen avatar mı smile mı soruyor sun güzel insan
hahah çok güldüm walla ne dengesiz insanlar varya
Hep beni bulması da bahtsiz bedeviyi yad ettiriyor.
:)))
bi gün biri kalacak elinde

alttan fon müziğini verdim canım :)) yedi karanfil
Galiba
Kiz fon müziğin "farid farjad-hiçlik" olsun en sevdiğim fon.
bu ne ya, herkes takmış anacım senin hamileliğine olaylı olmuş bak, büyük yankı buluyo medyada, keyfini çıkar, o mezonu baktığı gözlüklerden al , tak bi tane sende, tanınmazsın belki
Ben onları tanimamazliktan gelsem daha iyi
Konuşmasam kibirli diyorlar
Bu kadının da 4 çocuklu bunu demesi manidar.
künefeee miiiiiii ((
Dur giz unut kunefe değil yok öyle birsey

ayaklarını üşütmemen gerekiyor canım. ben çok üşüdüğüm zamanlarda ayaklarımın altına hani yağlı arko kremler var ya ondan sürüyordum. baya bi faydası oluyordu.

hiç duymamıştım canım akşama eve gidince deneyim hemen keşke yanımda olsaydı sürerdim valla donuyorum resmen

dmt tatlım kendine dikkat et;ayakların üşümesin.. kalın tabanlı bot giy yada tabanlık kullan fazladan.. su soğuk geliyorsa ılık-sıcak bşyler iç..
işyerinde sıcak içecek yoksa bir termos edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…