2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
künefede aşının etkisi dimi voltajım.
akşam ki ekmek kadayıfını unutmadan künefe çıktı şimdi.

Hee o mesele
Ben sana iltifat olsun diye dedim hemende isteme kizz
Sen patatesle domates sosunu anlat ona birsey diyen yok bende şimdi onu istiyorum

kızlar ben size birşey danışmak istiyorum. fikirlerinizi bekliyorum.
büyüyen beşiğimizi yatak odama koyucam.
oturma odası içinde küçük portatif bir beşik almak istiyordum.
birkaç araştırma yaptım en fazla 9 ay kullanabiliyormuşsun.
salıncak falan baktım onlarda aynı şekilde basit bir salıncak en fazla 9 ay kullanılıyor.
bi de biz tayinciyiz. şimdiki evim büyük ama bir sonraki ev nasıl olur bilmiyorum.
doğumdan 2 ay sonra taşınabiliriz de.
bir de şu var.
geçenlerde bir arkadaşım geldi.
ona da oturma odası için sallanan portatif beşik almak istediğimi söyledim.
kayınvalidemi falanda tanıyor bana dediği şey şu.
"sakın alma oturma odana koyarsan senin kayınvaliden gece bebeği yatak odasında yatırmaz
oğlum uyusun bebek burda kalsın ağlayınca ben seni emzirmeye çağırırım der" dedi.
gerçektende kayınvalidem bunu yapar. bu benim hiç aklıma gelmemişti.
sallanan bişey olması illaki gerekiyor mu? bizim beşiğimiz sallanmıyor.
ayrıca gündüz oturma odasında pusete koysam nolur ki?
bebeğimi herkesin kucağına almasınıda istemiyorum.
bebek görmeye gelenlerin yanına bile çıkarmayabilirim.
çünkü burda temizlik yok hijyene çok dikkat etmiyorlar.
afedersiniz ahırdan çıkıp(süt sağıp) oturmaya geliyorlar.
ne yapayım bir akıl verin bana?

Evettt,o o ayakları mutlaka korumalısın canım..ben hala kalın tabanlı botlarımı giyiyorum bu yüzden,çekiyorum zeminden soğu sonra...zor iş..

Dertsiz
Salıncak yasindada kullanılıyor ben cok faydalandım
Ama suda var benim cocuklarım hiç sallanarak uyumadılar
Hep emzirip yatırdım Yada yataklarında
Eğer öyleyse sen hiç alma birsey pusetle koy gerçi o gene yanında yatırmak ister

dmt tatlım kendine dikkat et;ayakların üşümesin.. kalın tabanlı bot giy yada tabanlık kullan fazladan.. su soğuk geliyorsa ılık-sıcak bşyler iç..
işyerinde sıcak içecek yoksa bir termos edin..

canım botum hem kalın tabanlı hemde içi tüylü 2 çift çorap giyiyorum ama hala da üşüyorum sabahtan bi üşüdüm mü akşama kadar da ısınamıyorum oda ısınsa bile. su çok soğuk değil ama bana üşüdüğüm için soğuk geliyor sanırım. hani sıcak çikolatalar falan var ya sıcak suya atıp içilen onlardan falan içsem su tüketimine faydası olmuş olur mu diye merak ediyorum.
çünkü ne çay güzel burda ne diğer içecekler (

valla hiç kusura bakmasın yanında yatırmam.
ya o benim yanıma gelip yatarsa anaaaaaa kafayı yerim o zaman ben

benim kuzenim almanyada yaşıyor tatile geldiğinde bebeği küçüktü daha hiç alıştırmamıştı sallamaya koyuyordu yatağa çocuk kendi kendine uyuyordu ha bazen ağlaya ağlaya uyuyordu ama hiç bir suretle sallamıyordu ne beşik ne ayakta yani bende aynı şeyi yapmayı planlıyorum o nedenledirki bence sallanan bişeyin olması şart değil ama tabi o şekilde alıştırmakta sallamaya göre daha zor gelecektir başta salona neden beşik koyuyorsunki ben bir tane almayı planlıyorum o da yatak odamda duracak ha birimi geldi görmeye getiririm salona görür bencede alma sen salona beşik falan

bana da 150 yazarmısın canım

zapzup canım sinbonun hangi modeli?

SİNBO SAH6107 BUHAR MAKİNASI NEMLENDİRİCİ GittiGidiyor'da 71762550
modeli bu canım linki ekledim

voltajım sen bu insanları seçip mi buluyorsun ya:26: valla hayretle okuyorum pesss yani

Ben onlar için seçilmişim zahar
Herkesin dili papuc birde
Ki-me-ne
Bir daha gorup boyle diyen olursa cok ciddi kalbini kıracağım ama.
Hastanede kızla gittiğimde her gören dedi cinsiyeti ne
Kiz diyorum Oğlanda okulda
Diyorlar kızlar vefali bende kiz isterdim erkek huysuz vs
Yani amac ne ne üstlerine vazife ne cesaret oğlum olmasaydı demekki bunalıma sokacaklardi.
Kendileride bir zamanlar kızdı.ve ben kızım olmasını cani gönülden istedim bacısı olsun diye
Garipler ya Allah akıl fikir versin

kızlarrrrrrr

göbüş görün hele Eki Görüntüle 594983

maşallah, nirene gitti 8 kilo mezosum
, kızlar çok fitsiniz maşllah , 2. hamileliğe sizin gibi başlamak istiyorum
umutege canım senin göbüş de çok tatlı

ben aslında hala eksi 5 kilodayım, verdiğim 8 kilonun 3 ünü geri aldım 4. ayda, 2 aydır da bi aşağı bi yukarı gidip geliyorum ama maşallah başlangıç kilom fazlaydı benim, depodan besleniyobenim kızım, bu son 3 ayda bakalım ne olacak durum
en son 18. haftada gittim doktora, detaylıyı da yaptıramadım düğün işlerinden dolAyı, şimdi yaparlar mı bilmiyorum,
nasıl olsa hergün yüzlerce tekme yiyorum her tarafıma, güçlü kuvvetli maşallah ayşe hanım, ama haftaya kendi doktoruma gideyim dekızımı göreyim istiyorum
bizim orda kahvaltı için ayrıca kurutmalık yapılır ogeldiaklıma sen yazınca şimdi canım çekti kızz, annemde varsa isteyeyiwm bari,
biber patlıcan ve salatalık kabuğu ufak ufak doğramır kurutulur, kışında haşlanıp, aynen makarna yapar gibi salçalı yağda kavrulur offfffffsüper yeme de yanında yatyani

ivett çok güzel o :))

kızlar ben size birşey danışmak istiyorum. fikirlerinizi bekliyorum.
.................
..............
ne yapayım bir akıl verin bana?

ana kucağı al canım :) şu basit sistem olanlardan .. salonda da durur bebiş hem sallanıyo hem de 30-40 liralık bi sey.. görmeye gelenlere çıkarak olursan ona koyar kemerini takarsın kimse de kucağına almaz böylece

ha birde şu kaynana mevzularına gıcık oluyorum yahu ne diye çekiniyorsunuz koyun lafı gitsin senin oğlun rahatsız olacak diye bende bebeğimden ayrı yatamam dersin o senin yavrunsa buda benim yavrum çağırim oğlun yanında yatsın dersin bak bidaha gık diyormu

dertsizim illa salonda da yatağı olması gerekmiyor aslında.. voltajın dediği gibi her bebek sallanarak uyumayı sevecek diye bşy yok..
bırak bebek odanda mışıl mışıl uyusun;yalnızca gerektiğinde göstermek için çıkarırsın sonra yine yatağına götürürsün..
sallayarak uyutmak için oto koltuğunu da kullanabilirsin istersen..
ihtiyaç olduğunu hissedersen bebek doğduktan sonra da alabilirsin ilave bşy..

Kiz musluk suyuyla demleniyirsa pofffff oranın suyu içilmez cayı falan Kotu oluyor
Ben ilk taşındığımda bir su istedim ev sahibi musluktan getirmiş tatlı su icemeyiz biz diye
Ogure ogure altıma kaciracaktim

canım bizim sallanan beşiğimiz var elektrikli falan 6 ay yattı içinde dönmeye başlayınca düşer diye hemde büyüdüğünden kaldırdık. hemde maalesef sallanmaya alışıyor o tip beşiklerde. yatağına yatırınca uyuyan çocuk ona yatırınca sallanmaya alıştı 2. de çıkarmayı bile düşünmüyorum.tabi yere yakın olduğundan büyük oğlum biz görmeden zarar verir korkusu da var tabi bende.
eğer sen o tip bişey düşünmüyorsan normal pusetler var ya onlardan al arkadaşların bebeği salonda hep onda yatıyordu beşikte yatak odasında duruyordu. yani o puseti istediğin yere taşıyorsun da portatif bişey ya yemek yerken falan hep gözünün önünde oluyor. hemde gece burda yatsın derse kayınvaliden aa o kadar uzun zaman onda yatamaz beli ağrır der çıkarsın işin içinden.

adaşım ne güzel göbüş o birde bana diyordun dal gibisin ya maşallah

peri ne güzel fikir
ben oğlumla yatçam sen de al oğluşunu yat derim (kayınvalidem hala oğluşum der eşime ve ben sinir oluyorum)

Kiz musluk suyuyla demleniyirsa pofffff oranın suyu içilmez cayı falan Kotu oluyor
Ben ilk taşındığımda bir su istedim ev sahibi musluktan getirmiş tatlı su icemeyiz biz diye
Ogure ogure altıma kaciracaktim

yok canım Kuruma damacanalarla su alınıyor çay da onla demleniyor ama hiç güzel olmuyor en fazla 2 bardak içebiliyorsun o da üff püff diye diye
musluk suyu berbat burda yaa nasıl içebiliyorlarmış hayret şimdi bi de ırmaktan alınıyor ya su içmez imkansız oldu artık

bu kiz cok fena
Cok fenaaa
Demedi demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…