2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

seninki gibi olmasını çok istiyorum bende voltaj 2 kız 1 erkek amaaaan bizim evde tek kız bendim 1 kız 3 erkek annemde babamda keşke tam tersi olsaydı diyolar bende çok sayıda erkek istemem yahu kızıma kız kardeş olsun benim gibi eksikliğini hissetmesin inşallah bu arada 1ii dğurmadan diğer 2sinide planlamışım yahu

mezopotamya, voltaj, perilous, laterna, dmt sağolun kızlar.
en iyisi almıyayım hiç.
daha sonra ihtiyaç duyarsam mezocuğumun dediği gibi bişey alırım.

Son düzenleme:
peri ne güzel fikir
ben oğlumla yatçam sen de al oğluşunu yat derim (kayınvalidem hala oğluşum der eşime ve ben sinir oluyorum)

kız çok fenayım kaynanamın gazabımdan korktuğuna eminim bende isterdim akıllı uslu bir gelin olmayı ama napalım hayat şartları

mezopotamya, voltaj, perilous, laterna, dmt sağolun kızlar.
en iyisi almıyayım hiç.
daha sonra ihtiyaç duyarsam mezocuğumun dediği gibi bişey alırım.

bencede canım durum değerlendirmesi yapar ona göre karar verirsin

Seni seniii adas mısınız siz aha öğrendim adını
Benimde burda bir adasim var ama haberi yok adas oldugundan

aaaay en çok korktuğum şey başıma geldiiiiiiiii kimliğim ortaya çıktı evet yaaa adaşız hediye çekilişinde Mezopotamya yı görünce aaaa ne güzel tesadüf dedim

adaşım ne güzel göbüş o birde bana diyordun dal gibisin ya maşallah

siz kadar olamam sizde ne bel var ne basen bende hepsi varrrr ama olsun sen biliyo musun dün gece ben kızımın ayağını tuttummmm :))) anlattım sabah burda. ayağına dokundum çekti hemen zilli ikimizde korktuk sonra

bu kiz cok fena
Cok fenaaa
Demedi demeyin

neyini gördün bu garibin he söyle söyle..

sana geçen sabahat akkirazdan değme felek gönderdim dinledin mi

Kiz dertsiz oglusum derken vur onu.
Gormemisin oglu olmuş Allah'tan birsey yapamadan evlenmisiniz

kızlar dua almak istediğinizde yada tamamladığınız da lütfen mutlaka dua topiğinde yazın

benim için gözümden kaçırmadan topikten dua toplayıp diğer topiğe eklemek gerçekten zahmetli oluyor..
her zaman geçmişe dönemiyorum gözümden kaçmasın diye stres oluyorum (
dua topiğine yazılanlarda bile yeri geliyor karışıklık oluyor;ama geçmişe tek tek bakıp düzeltebiliyorum (

Anlayışınıza sığınıyorum,
Allah hepinizden razı olsun..

dertsizcim oğlum doğduğunda bizde de oldu aynı sorunlar bizle yatsın vs. diye. ben hep bebek yanımda olmazsa huzursuz oluyorum dedim çıktım adım bebeğini kıskanan geline çıktı biliyorum ama olsun önemli olan benim ve bebeğimin arasındaki bağ bence. belki benden iyi bakar ama sonuçta annesi benim.
kaınvaliden burda yatsın oğlum rahatsız olmasın derse asıl bizim rahatlığımız önemli çok istiyorsanız eşim gelsin burda yatsın dersin olur biter.

siz kadar olamam sizde ne bel var ne basen bende hepsi varrrr ama olsun sen biliyo musun dün gece ben kızımın ayağını tuttummmm :))) anlattım sabah burda. ayağına dokundum çekti hemen zilli ikimizde korktuk sonra

aaaaaaa ciddimisin yaaaa ne güzel bir mutluluk heyecandır oooo aaaay çok özendim Mezo bende istiyorummmm
benimkide fena canımı yakmaya başladı bu ara o tekme atıyo ben zıplıyorum ne güzel bir duyguymuş yaaaaa Allahım isteyen herkese yaşatsın

Yemek vakti hop hop
Pc kavgası var içerde terliğim nirde

erinmedim topladım.. bak hele bak.. tüm mesajlar şiddet içerikli cık cık cıkkkkk

Gormemisin oglu olmuş Allah'tan birsey yapamadan evlenmisiniz
voltajım valla kahkaha attım evde.
çok şükür bişey yapmadan evlendik canım.

bende kayınvalidemi taklit edicem.
oy oy anasının kuzusu mu gelmiş? (eşim üniformalı işten geliyor, karşıdaki rütbeli adam duysa bu ne diyecek)
annişşşşşş ne yaptın bugün bakalım (1. sınıfa giden çocuk muamelesi burdada)
gel bi gel oğluşumu bi öpeyim. gel kuzum bi öpem (eşim gitmiyor tabi)
he bu arada ben mutfak camında eşimi bekliyorum kayınvalidem oturma odasının camında
kapıyı açarken böyle oluyoruz

doğrudur canım ya. yaşamadan hiçbişeyi bilmiyoruz. ama bizimkilerde yapacak potansiyel var. az çok sizde anladınız zaten.

geçenlerde hamile bloglarını okuyordum. orda bir yazı dikketimi çekti. çocuk kucağa alışmasın diye almamazlık yapmayın. bebeğin size en çok ihtiyaç duyacağı aylar 0-3 ay arası. ağladığında kucağınıza alın ona güven duygusunu vermiş olursunuz diyordu. eşime dedim ben karıştırmıcam bak haberin olsun. dinlemiyor falan denmesin dedim. eşimde diyor ki isterse hiç kucaktan inmesin bende dayanamam ağlamasına diyor.

BCM Bİ SENİ BULUO BÖLE İNSANLAR Bİ BENİ:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…