- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
ayy canım senin kaynana evlere şenlik. benim kayınvalidem de sever eşimi ballı börekli ama bana batmaz. çünkü benimde evladım var içime sokasım geliyor büyüyünce de değişeceğini sanmıyorum sonuçta bazen bozulduğum oluyor o zaman hemen düşünüyorum o bebeği dünyaya getirişini 9 ay bekleyişini büyütüşünü. şimdi benim eşim ama onun 30 yıldır oğlu diyorum.voltajım valla kahkaha attım evde.
çok şükür bişey yapmadan evlendik canım.
bende kayınvalidemi taklit edicem.
oy oy anasının kuzusu mu gelmiş? (eşim üniformalı işten geliyor, karşıdaki rütbeli adam duysa bu ne diyecek)
annişşşşşş ne yaptın bugün bakalım (1. sınıfa giden çocuk muamelesi burdada)
gel bi gel oğluşumu bi öpeyim. gel kuzum bi öpem (eşim gitmiyor tabi)
he bu arada ben mutfak camında eşimi bekliyorum kayınvalidem oturma odasının camında
kapıyı açarken böyle oluyoruz
doğrudur canım ya. yaşamadan hiçbişeyi bilmiyoruz. ama bizimkilerde yapacak potansiyel var. az çok sizde anladınız zaten.
geçenlerde hamile bloglarını okuyordum. orda bir yazı dikketimi çekti. çocuk kucağa alışmasın diye almamazlık yapmayın. bebeğin size en çok ihtiyaç duyacağı aylar 0-3 ay arası. ağladığında kucağınıza alın ona güven duygusunu vermiş olursunuz diyordu. eşime dedim ben karıştırmıcam bak haberin olsun. dinlemiyor falan denmesin dedim. eşimde diyor ki isterse hiç kucaktan inmesin bende dayanamam ağlamasına diyor.
Geldim hayatım yaptırdım oğlan okuldaydi kızla gittim
Ya bu ası bana iyi gelmiyor midem bulanıyor bir hoşum
Donustede okula gittim oglanida alayım diye
Hizmetli kadın beni gördü "aa o ne sen yine mı hamilesin "dedi
Dandik başka hamileligimi gördü sanki
"Tüh izin alamamıştım senden "dedim "kızın büyüdü yaparsın"dedi
Kelesimi almamisim yanıma.
aaa ne edepsiz insanlar varya çekeydin keleşi vuraydın nereye gelirse gerçi lafını iyi etmişsin demişsin dengesiz kadına ayıp yahu lafını bilip konuşmalı insan
siz künefe dediniz offf nasıl canım çekti artık yarın gidip yerim ay ayyy nasıl dayanacam ben yarına burdan yemek adı vermek pek riskli oluyor ya canı çekiyor insanın
Bak dedim fena senierinmedim topladım.. bak hele bak.. tüm mesajlar şiddet içeriklicık cık cıkkkkk
Ay iğrenç ya vallahi mıç mıç icim kalktı.voltajım valla kahkaha attım evde.
çok şükür bişey yapmadan evlendik canım.
bende kayınvalidemi taklit edicem.
oy oy anasının kuzusu mu gelmiş? (eşim üniformalı işten geliyor, karşıdaki rütbeli adam duysa bu ne diyecek)
annişşşşşş ne yaptın bugün bakalım (1. sınıfa giden çocuk muamelesi burdada)
gel bi gel oğluşumu bi öpeyim. gel kuzum bi öpem (eşim gitmiyor tabi)
he bu arada ben mutfak camında eşimi bekliyorum kayınvalidem oturma odasının camında
kapıyı açarken böyle oluyoruz
doğrudur canım ya. yaşamadan hiçbişeyi bilmiyoruz. ama bizimkilerde yapacak potansiyel var. az çok sizde anladınız zaten.
geçenlerde hamile bloglarını okuyordum. orda bir yazı dikketimi çekti. çocuk kucağa alışmasın diye almamazlık yapmayın. bebeğin size en çok ihtiyaç duyacağı aylar 0-3 ay arası. ağladığında kucağınıza alın ona güven duygusunu vermiş olursunuz diyordu. eşime dedim ben karıştırmıcam bak haberin olsun. dinlemiyor falan denmesin dedim. eşimde diyor ki isterse hiç kucaktan inmesin bende dayanamam ağlamasına diyor.
Bak iste bende onlar gibi dedimaaa ne edepsiz insanlar varya çekeydin keleşi vuraydın nereye gelirse gerçi lafını iyi etmişsin demişsin dengesiz kadına ayıp yahu lafını bilip konuşmalı insan
siz künefe dediniz offf nasıl canım çekti artık yarın gidip yerim ay ayyy nasıl dayanacam ben yarına burdan yemek adı vermek pek riskli oluyor ya canı çekiyor insanın
ayy sorma yaa benim de canım çekti gidip yemem de pek zor bu aralar ama bakalım koca denen şahıs bulsun bi çaresini bana ne :)))
buldum buldumDertsiz o değil öteki anladın sen ,10 dk bir hakkım var
Aha hep başbakan yaktı beni
offfa uyku uyku diye telef olup gidiyorum buralarda yaa acaip kötü hissediyorum kafam ağır ayaklarım donuyor.
üşüdükçe de uyku bastırıyor şöylee sıcak bişeyler olsa içsem sonrada girsem battaniyemin altına uyusam
ahhh gençliğim ahhh annemlerin evinde odamda kaloriferin önünde koltuğum vardı. oturur kitap okurdum soğuk havalarda elimde çayım sonraa bi uyku bastırırdı miss gibi bi uyku.
çok uyumak değil de kaliteli uyumak istiyorum yaa 1 saatcik(
şimdi ne zaman kafamı koysam oğlum gelip kolumu bacağımı ısırıyor. battaniye örtsem battaniyemi çekiyor. en olmadı gelip öpüyor ki en zayıf noktam ondan sonra ben ona saldırıyorum öpmek için bu sefer de kaçıyor. tabi benim uyku güme gidiyor o arada :))
3 ay sonra herhalde 2 çocukla bırakın uykuyu uzanmayı, oturmaya bile fırsatım olmaz boş hayaller kurmayım bari :))
gelellim hayatın gerçeklerine; yaa bizim iş yeri bu aralar çok soğuk çok üşüyorum ya su içesim gelmiyor hiç. idrar yollarında enfeksiyon var ya bol su diyor doktor. içtikçe içim sızlıyor sanki.
bi de ayaklarımın sürekli üşümesi enfeksiyonuma da zararlı olur mu sizce artırır mı yani ??
kızlar ben size birşey danışmak istiyorum. fikirlerinizi bekliyorum.
büyüyen beşiğimizi yatak odama koyucam.
oturma odası içinde küçük portatif bir beşik almak istiyordum.
birkaç araştırma yaptım en fazla 9 ay kullanabiliyormuşsun.
salıncak falan baktım onlarda aynı şekilde basit bir salıncak en fazla 9 ay kullanılıyor.
bi de biz tayinciyiz. şimdiki evim büyük ama bir sonraki ev nasıl olur bilmiyorum.
doğumdan 2 ay sonra taşınabiliriz de.
bir de şu var.
geçenlerde bir arkadaşım geldi.
ona da oturma odası için sallanan portatif beşik almak istediğimi söyledim.
kayınvalidemi falanda tanıyor bana dediği şey şu.
"sakın alma oturma odana koyarsan senin kayınvaliden gece bebeği yatak odasında yatırmaz
oğlum uyusun bebek burda kalsın ağlayınca ben seni emzirmeye çağırırım der" dedi.
gerçektende kayınvalidem bunu yapar. bu benim hiç aklıma gelmemişti.
sallanan bişey olması illaki gerekiyor mu? bizim beşiğimiz sallanmıyor.
ayrıca gündüz oturma odasında pusete koysam nolur ki?
bebeğimi herkesin kucağına almasınıda istemiyorum.
bebek görmeye gelenlerin yanına bile çıkarmayabilirim.
çünkü burda temizlik yok hijyene çok dikkat etmiyorlar.
afedersiniz ahırdan çıkıp(süt sağıp) oturmaya geliyorlar.
ne yapayım bir akıl verin bana?
offf yarın doktor kontrolümüz var.
bi de detaylı sonucumuzuda göstericez.
oğlumu görücem heyecanlıyımda inşallah ters giden bişey yoktur.
bugün yine pc karşısında geçti valla.
daha temizlik yapıcam doktora gideceğim için.
o da zor oluyor bakıcaz artık.
Kiz nerdesin sen ordaki cogu pastane arkadasımız
Bir tlf yollatirim sana,cok ciddiyim
bugün yine pc karşısında geçti valla.
daha temizlik yapıcam doktora gideceğim için.
o da zor oluyor bakıcaz artık.
.
Kiz laterne senin göbek resminde büyüdü
Anacim biz ciddi ciddi doğuracağız(
Laternemm ben ne etcem kiii bu çocuklarla birde okul acik
Yanıma gelen olmazsa ortada bağıra bağıra yandım
Ama kul sıkışmadan Hızır yetişmezmiş
Mutlaka bir çaresi olur.birde bahsettigim komşu gelirse eve kızıma anne nerde sana bebek getirecek falan der
İyice beni çileden çıkarır
İyisimi yeğenimi çağırayım erkek var diye girmez belki pek sanmam ama
kayınvalidemi aradım napıyosun diye sıkılıyorum evde dedi.. aaaaa o zaman yemek yapsana dedim
hayal kurdum o kadar gelince rahat edicem diye ama o da çekiniyo heralde öyle rahat davranmak istemedi sanırım . gidiyom bi de yemekle uğraşıyom evde . bu son gecesi yarın gidiyo bari bi yemek yiyem elindenistediğim yemeğin adını da bilmiyom . şu olsun şu olsun şu olsun içinde diye saydırdım umarım hayal ettiğim şey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?