2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ayy canım senin kaynana evlere şenlik. benim kayınvalidem de sever eşimi ballı börekli ama bana batmaz. çünkü benimde evladım var içime sokasım geliyor büyüyünce de değişeceğini sanmıyorum sonuçta bazen bozulduğum oluyor o zaman hemen düşünüyorum o bebeği dünyaya getirişini 9 ay bekleyişini büyütüşünü. şimdi benim eşim ama onun 30 yıldır oğlu diyorum.
ama tabi ki abartı hareketler vs. beni çok rahatsız eder. hatta kaynanama da değil eşime bozulurum ben çoğu zaman çünkü annesi geldi mi görmemişin annesi olmuş durumuna çeviriyor olayı bazen :))
kucak konusunu biz de yaşadık ama şöyle eşim de bende çok kucağa alıştırmaya karşıydık tabi gereksiz durumlar için söylüyorum yoksa bebek bu tabi ki anne kokusunu güvenini alacak.
o yüzden ben biraz fazla tutsam eşim uyarırdı. ya da ben onu. ama kayınvalidemler hem kendileri kucaktan düşürmezlerdi hem de biz aldık mı hemen ahkam keserlerdi yok kucağa almayın yok yatırın çocuğu yerine yok şöyle yapmayın. kimini duymazdan geldik kimine cevap verdik. sonuçta çocuk senin çocuğun bi yere kadar saygılı davranıyorsun bi yerden sonra bildiğini okuyorsun ne derlerse desinler hiççç takma kafana.

aaa ne edepsiz insanlar varya çekeydin keleşi vuraydın nereye gelirse gerçi lafını iyi etmişsin demişsin dengesiz kadına ayıp yahu lafını bilip konuşmalı insan

siz künefe dediniz offf nasıl canım çekti artık yarın gidip yerim ay ayyy nasıl dayanacam ben yarına burdan yemek adı vermek pek riskli oluyor ya canı çekiyor insanın

ayy sorma yaa benim de canım çekti gidip yemem de pek zor bu aralar ama bakalım koca denen şahıs bulsun bi çaresini bana ne :)))

erinmedim topladım.. bak hele bak.. tüm mesajlar şiddet içerikli cık cık cıkkkkk
Bak dedim fena seni
Ben masumca insanlara ve cocuklara uyarıda bulundum
Ay iğrenç ya vallahi mıç mıç icim kalktı.
Hayırda kocaman kadın oglus annis ben zaten bu takilarida hiç kullanmam sevmem de
En fazla bebis tır.
Bak iste bende onlar gibi dedim
Hep bu kozi ona dil dokem diye dedim (
Valla ismarlayim :))

nasılsınız kızlar? hızınıza yetişmek ne mümkün forum okumakla geçti ömrümmmm :))
uyuyamıyorum uyuyamıyorum durumlar fena çok sıkıkntıdayımmmm gecelr kabus oldu

Dertsiz o değil öteki anladın sen ,10 dk bir hakkım var
Aha hep başbakan yaktı beni

ayy sorma yaa benim de canım çekti gidip yemem de pek zor bu aralar ama bakalım koca denen şahıs bulsun bi çaresini bana ne :)))

Kiz nerdesin sen ordaki cogu pastane arkadasımız
Bir tlf yollatirim sana,cok ciddiyim

işyerinde ayağının altına boş karton koy. ayağını yere basma. bizim işyeride soğuk yerler beton. ben boş koli koydum oturuken ayağımı üzerine uzatıyorum. hem üşümüyorum hem dinleniyorum

bana puset daha mantıklı geliyor. bebekte çok kucağa alınmamış olur yıpranmaz

offf yarın doktor kontrolümüz var.
bi de detaylı sonucumuzuda göstericez.
oğlumu görücem heyecanlıyımda inşallah ters giden bişey yoktur.

bugün yine pc karşısında geçti valla.
daha temizlik yapıcam doktora gideceğim için.
o da zor oluyor bakıcaz artık.

Kiz laterne senin göbek resminde büyüdü
Anacim biz ciddi ciddi doğuracağız (
Laternemm ben ne etcem kiii bu çocuklarla birde okul acik
Yanıma gelen olmazsa ortada bağıra bağıra yandım
Ama kul sıkışmadan Hızır yetişmezmiş
Mutlaka bir çaresi olur.birde bahsettigim komşu gelirse eve kızıma anne nerde sana bebek getirecek falan der
İyice beni çileden çıkarır
İyisimi yeğenimi çağırayım erkek var diye girmez belki pek sanmam ama

kayınvalidemi aradım napıyosun diye sıkılıyorum evde dedi.. aaaaa o zaman yemek yapsana dedim
hayal kurdum o kadar gelince rahat edicem diye ama o da çekiniyo heralde öyle rahat davranmak istemedi sanırım . gidiyom bi de yemekle uğraşıyom evde . bu son gecesi yarın gidiyo bari bi yemek yiyem elinden istediğim yemeğin adını da bilmiyom . şu olsun şu olsun şu olsun içinde diye saydırdım umarım hayal ettiğim şey olur

tatlım hayırlı haberler ile gel inşallah..

doktora teline cevap vermediği için sitem et mutlaka;önemli bşy olsa ben size nasıl ulaşacağım de..
sizden başkasına güvenemem yanlış bşy yaparlar diye de acık gaz ver ki Allah korusun ihtiyaç olurda ararsan teline baksın mutlaka

Son düzenleme:
Kiz nerdesin sen ordaki cogu pastane arkadasımız
Bir tlf yollatirim sana,cok ciddiyim

ayy canım benim çok sağol düşündüğün için akşam eşim alacak :))
hehe bu ilk değil ben yaklaşık 6 aydır söylüyorum eşime hep gidip yediğimiz bi yer var oraya gidelim diye kısmet değilmiş ki bir türlü gidemedik.
az önce yanıma geldiğinde dedim ben bu künefeyi yemeden doğurmıycam gerekirse bi 6 ay daha beklerim diye :))
işin kötüsü arabayı sattı ya şimdi yaya olarak gidip almak zorunda ohhh olsun ona

Bugun markette bir şey gördüm
Sır agda 2 kartuş bir makinesi bezleri yağı 30 lira
Markasını unuttum pyn mı gsy mı nedi kiz acepnasil tereddüt ettim
O dert bir yana aynayı al otur kiz kapıyı tirmalar
Gece yapam dedim sen gece uyan ne ara gel ne ara ağla
Makinenin sesinden duymadım esim tan tan kapıyı Çaldı baktım ki gözleri balon susturamamis bu nasil cocuktur göbeği sende mı cebinde mı diyor.

offf yarın doktor kontrolümüz var.
bi de detaylı sonucumuzuda göstericez.
oğlumu görücem heyecanlıyımda inşallah ters giden bişey yoktur.
.

doktor tırstı senden zaten :)) rahat ol :))

aklıma geldi heyy gidi günler be. benim annemde öğretmen. iç anadoluda bi yerde çalışıyordu o vakitler. ben 5 yaşındayım kardeşim 4 annem ameliyata girecek bizi bırakacak kimsesi yok tabi gurbet el. arkadaşları olan bir subay vardı onun karısı ben bakarım demiş. neyse bizi almaya askeri bi araç yolladılar. ama o sahne varya emrahın filmleri gibi gözümün önünden hiç gitmez. hayatımın dramı oldu resmen. ben çığlık çığlığayım kardeşimde öyle. el ele tutmuşuz direniyoruz arabaya binmeyeceğiz diye. babam çaresiz zorla bindirdi. bizi almaya gelen askerlerde sesimizden sıkıldı vurucaz susmazsanız diye silahlarıyla korkutuyorlar. biz daha bi feryat figan. o annemin hastane camından bakışı bizim çığlıklarımız hala çok canlıdır zihnimde. gece o korkuyla kardeşim altına yaptı. bende kaldıgımız yerdekı kadın kızmasın diye onu kucagıma aldım eski büyük tv dolapları varya onun ıcıne saklandık. neyse teyze sabah gelip bizi buldu orda sızmış halde. kadıncağız ağla ağla helak oldu. bizi öpe koklaya banyoya soktu üzerimizi değişti. hala görüşürüz onlar türkiyenin bi ucunda biz bi ucunda..
öff nerden geldi aklıma..

bütün arkadaşlara teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun. inşallah hepimiz hep hayılrı haberlerle döneriz doktorlarımızdan sonuna kadar.

sernil canım bütün ailene geçmiş olsun Allah şifalarını versin inşallah çok üzüldüm . Beterinden saklasın

laterna canım size de geçmiş olsun eşine acil şifalar.

göbüş resimlerine bayıldım maşallah

bebeklerin cicileri süper güle güle kullansınlar.

kusura bakmayın fazla yazamıyorum. şirkette çok zor durumdayım. hala bitmedi. hepinze iyi tatiller çok öptüm.

voltajım çağır tabi tatlım;dediğin gibi hem küçüğü oyalar hem oğlanın okuluna faydası olur..
münasebetsiz komşun da ev ilaçlıymış gibi eve karşıdan bakar giremez
Allah yardımcın olsun inşallah;zamanı gelince bir kolayını bulacaksın inanıyorum

sen göbüşün büyümüş diyorsun bacım da ben yeni haftama yeni göbekle girdim,az daha büyüdü ağzıma doğru yükseliyor valla:18:

anam senin kaynana hem iyi hem kötüymüş.
benim kaynana geldiği gün mutfağı ele geçiriyor valla. 2 gün sonra nerdeyse ben izinsiz mutfağa giremeyecek hale geliyorum. bazen kızıyorum bulaşıklara falan girişiyorum anlasın diye
bazen de ohh deyip geçiyorum içeri uzatıyorum ayaklarımı. eşim pis pis baksa da sallamıyorum valla yemek bulaşık ne varsa yıkıyorum üstüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…