2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Allah gönlüne göre versin. senin kalbin tertemiz.inşallah bi vesileyle taşınırsınız onlara yakın oturmaktan kurtulursun.

Kızlar yüklenin klavyeye sarki sözü yazın birsey bulamazsanız
Sen avatar mı smile mı soruyor sun güzel insan

Yüklenseniz de klavyelere nafile....nihahaaahhhaaaa, ben geldiimiimmm...:))

iiiveeetttt o gülen yüzler varya onu sordum dost kişi,yardımcı oluverin nolluurr..bende onları kullanmak istiyorum..

DİYORDUM Kİ,İNTERNET BAĞLANTIM KOPTU ,DAHA ŞİMDİ GÖNDEREBLİYORUM BU YAZDIKLARIMI..BAKICAM ŞİMDİ NELER KAYNATTINIZ BEN YOKKENE..:)

tatlım benimkini önceki gelin iyi eğitmiş. çok mevzuları olmuş onla. boşanmışlar zaten sonra ben kendisini hiç görmedim ama arkasından konuştuklarına göre çektirmiş bunlara. eve tek geldiyse izinsiz adım atmaz benimki. ama görümceyle geldiyse o feci yırtıktır. benim evim havası estirir sürekli. k.valide tekken çok zararsız, sessizdir. iş ver yapsın yoksa kendi başına işe girişmez. hep tek gelsin istiyom

Son düzenleme:
yazdığıma baktım da yanlış anlaşılmaya yol açabilir. önceki gelin kaynımın eşi oluyo ayrılmışlar.
bi kızları var. kız bile annesini değil kayınvalidemi haklı buluyo.. gelin biraz agresif takılıyormus. ondan bizimki korkuyo nolur nolmaz diye benim suyuma gidiyo genelde :)

(
Benimkilerde ona benzer birsey olur zahar.
Kiz bak aklıma düşürdün anlatacağım banane
Annem benim bir kicugu doguma gitti.benimde hafıza zehir.2.5 yaşındayım ablamda 4.yan komşuya koydu gurbetteyiz.ben cok ağladım kızım gibi düşkünüm .kadinda kapının önüne koydu beni hadi git annene diye.ben orda ağla ağla ne kadar durdum bilemem eskiden bina ışıkları boyle değil karanlık.Yakamadim.
Babam geldi baktı ben kapının onundeyim altıma yapmistim
Aldı eve.benim altımı yıkadı kilot giydiriyor hiç unutmam gözleri dolu ağlıyor yakinlastirip bakıyor ters mı diye .ablamida aldı oda gelmeyim diye ağlıyor.babamin kucağından hiç inmedim oda bırakmadı.
Ben kızımı daha iyi anlıyorum ya
Ağlattın beni ya.

özür dilerim canım ya
gözümün önüne geldi fenayım zaten tuz biber ekti.. gurbet çok zor be. iyi de olsa kötü de olsa yakınlarda akraba kendi canından kanından birilerinin olması başka bi şey. ben bunu ne çocukken yaşayabildim ne şimdi. hep gurbet hep hasret.. memuriyetin gözü çıksın.

Forum ayarları -çeşitli seçenekler-standart editör tiklattir

ayy canım yaa mahvettin beni iş yerindeyim ağlayamıyorum da boğazım düğümlendi valla. zaten hem annelik hem hamilelik beni bu konularda iyice hassas yaptı. oyy çok fena oldum yaa
ben de şimdiden oğlum ne olacak ben doğuma gidince diye düşünüyordum bin kere şükrettim halime. hem babannesi gelcek büyük ihtimalle dedesi de olacak. annem de hastanede yanında kalırım diyor bu durumda babaanne oğluma bakar evde. üstelik Allah vermesin kimse olmasa bakıcısı var asla bırakmaz gece gündüz bakar ama benim aklım hala oğlumda bütün bunlara rağmen.
voltajla senin anlattıklarınız tüylerimi diken diken etti yaa çok fenayım eve gidip oğluma sarılmam lazım (

bu arada o kadar lafını ettikk haberi geldi ayın 15inden sonra benim kayınvalideler geliyormuş. oyy ne kriz ne kriz şimdi evin içinde (

Yok Gül'üm ya olur mu hic anlatacagiz.ne bileyim bende orda da gurbette burda da aynı
Allah yardımcımız olsun benim hiç dogum hayalim Yada korkum yok hatta genel anestezi almayayım çabucak kalkayım diyorum.
Bilmiyorum nasil olacak kaynanam gelir ama olsa anca yemek yapabilir yaşlı çünkü
Ne bileyim ya bakalım artık o zaman belli olur.

sağol canım bu kez doktorun benden çekeceği var. tabi oğlumu gördükten sonra yelkenleri suya indirmezsem konuşacaklarımı unutmazsam söyleyeceğim.

yok canım bu doktor farklı. tartıştığım doktor başka bir hastanenin doktoruydu.

canım okurken bile içim acıdı. allahım kimseyi yalnız bırakmasın.

Allah gönlüne göre versin. senin kalbin tertemiz.inşallah bi vesileyle taşınırsınız onlara yakın oturmaktan kurtulursun.
amin canım hepimizin inşallah.

bu arada o kadar lafını ettikk haberi geldi ayın 15inden sonra benim kayınvalideler geliyormuş. oyy ne kriz ne kriz şimdi evin içinde (

seni de üzmek istemezdim.. üzgünüm.. çağırılacak gelecek birilerinin olması da güzel canım ya..

birseyi çok anmamak lazım demek ki. gözün aydın kayınvalide ve mutfak işgali başlıyo sende desene

kızlar ben çıkıyorum.
dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
allaha emanet olun.
öpüyorum hepinizi

neyseee yaaa herşey yoluna girer inşallah hepimiz için..

konuyu değiştiriyorummm ve soruyorum

HANİPEKS hanım neden iki laf etmiyorsunuzzzz acaba ?? özlettiniz kendinizii ????

hanipeks tatlım bebeci bize ne söyleyecek ?

cicilerinizi güle güle kullanın canım. ben ateş ölçere hala karar veremedim.
bi de en sondaki fotoğraftaki ne onu sorucaktım?:26:

Bebeci şey şey yapmış şey hımmm şimdi söylersem saçımı başımı yolabilir, en iyisi kendisi itiraf etsin. Ben seni kızlara söylicem diyerek gerekli tehditte bulundum.

Alından ateş ölçer canım o, altındaki de kadife kesesi.

kızlarrrrrrr

göbüş görün hele Eki Görüntüle 594983

Maşallah canım göbüşüne tu tu tu nazar değmesin.

Güle güle kullanın bebişinizle..cicileriniz harika.

Teşekkür ederiz teyzesi, daha harikaları sizin olsun inşş.

Belki de terfi alacaktır canım, hemen kötü düşünme.

Ev tipi anakucakları var çok renkli ya da oyun minderleri onlar çok hoş, ben de almayı düşünüyorum. Ama yatağı düşünme canım bence.

yok canım merak etme zaten iyice sulu gözlü oldum

evet geleceğiz diyorlardı zaten de tarih vermiyorlardı ısrarla. bugün bu kadar lafını ettik olan oldu işte. mesele sadece mutfak olsa keşke valla en azından 15 gün rahat ediyorum diyip rahatlatıyorum kendimi de bizim sorun daha büyük.
oğlumun bakıcısı var biliyorsun. kayınvalide kayınpeder ikisi bir gelince bakıcı huzursuz oluyor çünkü 70 metre kare bir evde oturuyoruz odalar salon falan hep içiçe. ee bakıcı haliyle onları tanımıyor.
bi de çok çekingen bi kadın bana bile kaç ayda alıştı. kayınvalidem çok dominant bi kadın her şeyi yönetmek isteyen tiplerden özellikle oğlumla ilgili her konuya karışır. hadi ben eşimin hatrına katlanıyorum bakıcı ne diyecek. bi de kayınpeder olunca, kadın çekiniyorum diyor.
geçen sene de geldiler aynı sorun oldu ben yarım gün çalışıyordum oğlum ufaktı eşimde rapor almıştı bakıcıya izin verdik. yemediğim duymadığım laf kalmadı desem yeridir. olay o kadar büyüdü ki anlatamam. vay efendim bakıcı nasıl gelmezmiş. bilmem ne bilmem ne. e hepimiz evdeyiz diyorum. yok gelecekmiş ki kayınvalide de bakıcıyı kontrol edecekmiş. çocuğa nasıl bakıyor diye. anne ben kontrol ettim dedim yine de susturamadım. memleket meselesi haline geldi. o yüzden şimdi bu halimle aynı sorunları tekrardan yaşamak beni korkutuyor açıkcası. eşimle de resmen birbirimize giriyoruz kavga gürültü eksik olmuyor evde.
yani gelmeleri güzel de inşallah bu sorunlar yaşamayız

kızlar bu da benim göbeğim.

toplamda 6,5 kilo filan aldım ama asıl bundan sonra başlıyor gibi sürekli yiyorum, yemesiğimde de yemek düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…