canım 2 yıl çalıştım inanki getirdiğim para hiç önemli değil onlar için.sadece gelin çalışıyor desinler. öğretmen arkadaşlar bilirler ücretli öğretmenin ne kadar aldığını. 2 yıl boyunca aldığım maaşla hiçbişey yapmadık ki. köy okulundaydım bi de o kadar fakirler ki anlatamam benim maaşım onlara gitti. eşimde sağolsun aldığın maaşı ne yaparsan yap diyordu. kayınvalidemlerin bundan haberi yok tabi. ben bi anlamda gönüllü çalışmış gibi oldum. o zaman kafam rahattı gerçekten. çalışıyorum diye çok sık gelmediler. eşime gelince, eşim 14 yaşında yatılı okula gidiyor ve yılda 2 kez ailesini görüyor. yarı yıl tatili ve yaz tatilindede sadece 15 gün birlikte oluyorlar. onlara laf söyleyemiyor. beni korumaya kalkınca kayınvalidem acillik oluyor. 7 yıl flört ettik biz 6 yıldırda evliyiz. eşim bir dediğimi iki etmiyor. ama ailesi işin içine girince bişey diyemiyor. oğlumuz hayatımızı değiştirecek buna inanıyorum ben.
Kızlar yüklenin klavyeye sarki sözü yazın birsey bulamazsanız
Sen avatar mı smile mı soruyor sun güzel insan
anam senin kaynana hem iyi hem kötüymüş.
benim kaynana geldiği gün mutfağı ele geçiriyor valla. 2 gün sonra nerdeyse ben izinsiz mutfağa giremeyecek hale geliyorum. bazen kızıyorum bulaşıklara falan girişiyorum anlasın diye
bazen de ohh deyip geçiyorum içeri uzatıyorum ayaklarımı. eşim pis pis baksa da sallamıyorum valla yemek bulaşık ne varsa yıkıyorum üstüne.
doktor tırstı senden zaten :)) rahat ol :))
aklıma geldi heyy gidi günler be. benim annemde öğretmen. iç anadoluda bi yerde çalışıyordu o vakitler. ben 5 yaşındayım kardeşim 4 annem ameliyata girecek bizi bırakacak kimsesi yok tabi gurbet el. arkadaşları olan bir subay vardı onun karısı ben bakarım demiş. neyse bizi almaya askeri bi araç yolladılar. ama o sahne varya emrahın filmleri gibi gözümün önünden hiç gitmez. hayatımın dramı oldu resmen. ben çığlık çığlığayım kardeşimde öyle. el ele tutmuşuz direniyoruz arabaya binmeyeceğiz diye. babam çaresiz zorla bindirdi. bizi almaya gelen askerlerde sesimizden sıkıldı vurucaz susmazsanız diye silahlarıyla korkutuyorlar. biz daha bi feryat figan. o annemin hastane camından bakışı bizim çığlıklarımız hala çok canlıdır zihnimde. gece o korkuyla kardeşim altına yaptı. bende kaldıgımız yerdekı kadın kızmasın diye onu kucagıma aldım eski büyük tv dolapları varya onun ıcıne saklandık. neyse teyze sabah gelip bizi buldu orda sızmış halde. kadıncağız ağla ağla helak oldu. bizi öpe koklaya banyoya soktu üzerimizi değişti. hala görüşürüz onlar türkiyenin bi ucunda biz bi ucunda..
öff nerden geldi aklıma..
(
Benimkilerde ona benzer birsey olur zahar.
Kiz bak aklıma düşürdün anlatacağım banane
Annem benim bir kicugu doguma gitti.benimde hafıza zehir.2.5 yaşındayım ablamda 4.yan komşuya koydu gurbetteyiz.ben cok ağladım kızım gibi düşkünüm .kadinda kapının önüne koydu beni hadi git annene diye.ben orda ağla ağla ne kadar durdum bilemem eskiden bina ışıkları boyle değil karanlık.Yakamadim.
Babam geldi baktı ben kapının onundeyim altıma yapmistim
Aldı eve.benim altımı yıkadı kilot giydiriyor hiç unutmam gözleri dolu ağlıyor yakinlastirip bakıyor ters mı diye .ablamida aldı oda gelmeyim diye ağlıyor.babamin kucağından hiç inmedim oda bırakmadı.
Ben kızımı daha iyi anlıyorum ya
Ağlattın beni ya.
Yüklenseniz de klavyelere nafile....nihahaaahhhaaaa, ben geldiimiimmm...:))
iiiveeetttt o gülen yüzler varya onu sordum dost kişi,yardımcı oluverin nolluurr..bende onları kullanmak istiyorum..
DİYORDUM Kİ,İNTERNET BAĞLANTIM KOPTU ,DAHA ŞİMDİ GÖNDEREBLİYORUM BU YAZDIKLARIMI..BAKICAM ŞİMDİ NELER KAYNATTINIZ BEN YOKKENE..:)
doktor tırstı senden zaten :)) rahat ol :))
aklıma geldi heyy gidi günler be. benim annemde öğretmen. iç anadoluda bi yerde çalışıyordu o vakitler. ben 5 yaşındayım kardeşim 4 annem ameliyata girecek bizi bırakacak kimsesi yok tabi gurbet el. arkadaşları olan bir subay vardı onun karısı ben bakarım demiş. neyse bizi almaya askeri bi araç yolladılar. ama o sahne varya emrahın filmleri gibi gözümün önünden hiç gitmez. hayatımın dramı oldu resmen. ben çığlık çığlığayım kardeşimde öyle. el ele tutmuşuz direniyoruz arabaya binmeyeceğiz diye. babam çaresiz zorla bindirdi. bizi almaya gelen askerlerde sesimizden sıkıldı vurucaz susmazsanız diye silahlarıyla korkutuyorlar. biz daha bi feryat figan. o annemin hastane camından bakışı bizim çığlıklarımız hala çok canlıdır zihnimde. gece o korkuyla kardeşim altına yaptı. bende kaldıgımız yerdekı kadın kızmasın diye onu kucagıma aldım eski büyük tv dolapları varya onun ıcıne saklandık. neyse teyze sabah gelip bizi buldu orda sızmış halde. kadıncağız ağla ağla helak oldu. bizi öpe koklaya banyoya soktu üzerimizi değişti. hala görüşürüz onlar türkiyenin bi ucunda biz bi ucunda..
özür dilerim canım ya
gözümün önüne geldi fenayım zaten tuz biber ekti.. gurbet çok zor be. iyi de olsa kötü de olsa yakınlarda akraba kendi canından kanından birilerinin olması başka bi şey. ben bunu ne çocukken yaşayabildim ne şimdi. hep gurbet hep hasret.. memuriyetin gözü çıksın.
sağol canım bu kez doktorun benden çekeceği var. tabi oğlumu gördükten sonra yelkenleri suya indirmezsem konuşacaklarımı unutmazsam söyleyeceğim.tatlım hayırlı haberler ile gel inşallah..
doktora teline cevap vermediği için sitem et mutlaka;önemli bşy olsa ben size nasıl ulaşacağım de..
sizden başkasına güvenemem yanlış bşy yaparlar diye de acık gaz ver ki Allah korusun ihtiyaç olurda ararsan teline baksın mutlaka
yok canım bu doktor farklı. tartıştığım doktor başka bir hastanenin doktoruydu.doktor tırstı senden zaten :)) rahat ol :))
amin canım hepimizin inşallah.Allah gönlüne göre versin. senin kalbin tertemiz.inşallah bi vesileyle taşınırsınız onlara yakın oturmaktan kurtulursun.
ayy canım yaa mahvettin beni iş yerindeyim ağlayamıyorum da boğazım düğümlendi valla. zaten hem annelik hem hamilelik beni bu konularda iyice hassas yaptı. oyy çok fena oldum yaa
ben de şimdiden oğlum ne olacak ben doğuma gidince diye düşünüyordum bin kere şükrettim halime. hem babannesi gelcek büyük ihtimalle dedesi de olacak. annem de hastanede yanında kalırım diyor bu durumda babaanne oğluma bakar evde. üstelik Allah vermesin kimse olmasa bakıcısı var asla bırakmaz gece gündüz bakar ama benim aklım hala oğlumda bütün bunlara rağmen.
voltajla senin anlattıklarınız tüylerimi diken diken etti yaa çok fenayım eve gidip oğluma sarılmam lazım(
bu arada o kadar lafını ettikk haberi geldi ayın 15inden sonra benim kayınvalideler geliyormuş. oyy ne kriz ne kriz şimdi evin içinde(
hanipeks tatlım bebeci bize ne söyleyecek ?
cicilerinizi güle güle kullanın canım. ben ateş ölçere hala karar veremedim.
bi de en sondaki fotoğraftaki ne onu sorucaktım?:26:
Güle güle kullanın bebişinizle..cicileriniz harika.
ay kızlar ,
şimdi eşimle konuştuk, bugün insan kaynaklarıyla kendi müdürü seni çağırıcaz demişler çok korkuyorum, hep eleman çıkaran bi firma, gerçi eşimin 5 senesi oldu ama, cumaları da pek hayırlı değildir, çok korkuyorum ya bebek geliyo naparız biz, Allah'ım sen koru, sırtım belim de öle kötü ağrıyoki, yerimde duramıyorum zaten sinir stresden, dua edin nolur kötü bişe olmasın
kızlar ben size birşey danışmak istiyorum. fikirlerinizi bekliyorum.
büyüyen beşiğimizi yatak odama koyucam.
oturma odası içinde küçük portatif bir beşik almak istiyordum.
birkaç araştırma yaptım en fazla 9 ay kullanabiliyormuşsun.
salıncak falan baktım onlarda aynı şekilde basit bir salıncak en fazla 9 ay kullanılıyor.
bi de biz tayinciyiz. şimdiki evim büyük ama bir sonraki ev nasıl olur bilmiyorum.
doğumdan 2 ay sonra taşınabiliriz de.
bir de şu var.
geçenlerde bir arkadaşım geldi.
ona da oturma odası için sallanan portatif beşik almak istediğimi söyledim.
kayınvalidemi falanda tanıyor bana dediği şey şu.
"sakın alma oturma odana koyarsan senin kayınvaliden gece bebeği yatak odasında yatırmaz
oğlum uyusun bebek burda kalsın ağlayınca ben seni emzirmeye çağırırım der" dedi.
gerçektende kayınvalidem bunu yapar. bu benim hiç aklıma gelmemişti.
sallanan bişey olması illaki gerekiyor mu? bizim beşiğimiz sallanmıyor.
ayrıca gündüz oturma odasında pusete koysam nolur ki?
bebeğimi herkesin kucağına almasınıda istemiyorum.
bebek görmeye gelenlerin yanına bile çıkarmayabilirim.
çünkü burda temizlik yok hijyene çok dikkat etmiyorlar.
afedersiniz ahırdan çıkıp(süt sağıp) oturmaya geliyorlar.
ne yapayım bir akıl verin bana?
forum ayarları -çeşitli seçenekler-standart editör tiklattir
seni de üzmek istemezdim.. üzgünüm.. çağırılacak gelecek birilerinin olması da güzel canım ya..
birseyi çok anmamak lazım demek ki. gözün aydın kayınvalide ve mutfak işgali başlıyo sende desene
deneme..deneme..
Yupiiiiiioldu kız voltajjj..hay ellerin dert görmesin cancağızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?