- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
deneme..deneme..
Yupiiiiiioldu kız voltajjj..hay ellerin dert görmesin cancağızım...
kızlar bu da benim göbeğim.
toplamda 6,5 kilo filan aldım ama asıl bundan sonra başlıyor gibi sürekli yiyorum, yemesiğimde de yemek düşünüyorum
Eki Görüntüle 595505
pek güzel,pek zayıfsın..Ben bu kazaklarla mamutlar gibiyim..kocaman görünüyorum..her ne kadar göbek var deselerde,ben yansımamı görünce korkar oldum..:120:
Voltaj gecmisi okurken bol bol kahkaha attım sayende
nasil güzel anlatıyorsun ya gözümde canlanıyor valla
baska hamileliğimiz gördü sanki dandik
ayyy hala gülüyorum
ismin ne bu arada senin yoksa yoksa Gülşah mı
Selam hatunlar...
İşlerimi toparladım ve geldim...
Ellerim dolu olacak bugun oğluşa netten verdiğim siparişler geldi.
O yüzden iş yerinde oyalanıp kocişin almasını beklicem.
neler aldın oğluşuna, yarın hava çok soğuk olmazsa artık bende çıkıp birşeyler bakmak istiyorum.
kızıma pembeler alayım
Hanipeks yolarim seni :) saka bir yana Facete yılbaşında çektiğim bir fotograf vardı kocam dansoze para takıyordu kocam da onu yüklemiş karım dedi yaptım diye onu diyor hanipeks, girgir olsun diye dansozu masaya aldık kocama da para tak dedim gözleri parladı herifin, benimkilerden uzak kaldı adamcagiz parayı yapistirdi bir foto karesi olarak kaldı dansoz cok çirkindi zaten
merabalar kızlarrrr =) geldi gene güzel bi cuma akşamı =) bugun diş doktoruna gittim çünkü geçen gün dişimin dolgusu kırılmıştı ama doktor yapmadı tekrardan doğumdan sonra yapalım şu an için sıkıntı vermez diyince inşallah doğum sonrasına kadar bişi olmaz. bu arada karnım kocaman olduuuu ve ben artık harıl harıl çok afedersiniz bikini bölgesi temizliğini daha da büyüyünce nası yapcam diye düşünüyorum kuaföre gitmek de istemiyorum ama ya makine ya ağda kullanıodum inşallah sıkıntı olmaz gene devam edebilirm doğuma temiz gitmek nasip olur inşallah.bu arada kızımın babannesi ve annesi yarıştalar kıyafet konusunda benden çok alıolar annem hele kız çeyizi hazırlıyo gibi =)) öyle gördükçe nası mutlu oluyo insan allahım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinn...bu arada ben de gene enerji patlaması var son raddede :S sabaha kadar temizlik yapasım tutuyo eşim artık kızıyo yeter yat diye yatıyorum bu sefer uykum gelmiyo kalkıp gene bişiler yapıorum inşallah hep böyle gider de bazen kendim de şaşıyorum...ve canım sürekli deli gibi Türk kahvesi istiyo nescafe fincanıyla içiyorum bazen şekersiz şekilde.var mı böyle canı kahve çay isteyen??
Ben aslında çok öyle ağır şeyler almadım kuzucum.
Önlükler,çıtçıtlı badiler,altlı üstlü takımlar.
Alt değiştirme bezi,emzik kutusu vs aldım.
Ama müdürüm bana bir çanta dolusu bir şeyler getirmiş.
Biz kullanmadık illede sen al dedi.Tek tek anlattı kıramadım.
Telsiz,ana kucağı,bebek emzirme yastığı,bir sürü bir şeyler
Müdürüm anlattıkça ben oda mı varmış dedim.
Bebek askısı bile koymuş :)
Çok şnslıyım iş verenim yönünden çok şükür.
Bugun sis vardı karşıya geçedim gelmeseydin keşke diyo
merabalar kızlarrrr =) geldi gene güzel bi cuma akşamı =) bugun diş doktoruna gittim çünkü geçen gün dişimin dolgusu kırılmıştı ama doktor yapmadı tekrardan doğumdan sonra yapalım şu an için sıkıntı vermez diyince inşallah doğum sonrasına kadar bişi olmaz. bu arada karnım kocaman olduuuu ve ben artık harıl harıl çok afedersiniz bikini bölgesi temizliğini daha da büyüyünce nası yapcam diye düşünüyorum kuaföre gitmek de istemiyorum ama ya makine ya ağda kullanıodum inşallah sıkıntı olmaz gene devam edebilirm doğuma temiz gitmek nasip olur inşallah.bu arada kızımın babannesi ve annesi yarıştalar kıyafet konusunda benden çok alıolar annem hele kız çeyizi hazırlıyo gibi =)) öyle gördükçe nası mutlu oluyo insan allahım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinn...bu arada ben de gene enerji patlaması var son raddede :S sabaha kadar temizlik yapasım tutuyo eşim artık kızıyo yeter yat diye yatıyorum bu sefer uykum gelmiyo kalkıp gene bişiler yapıorum inşallah hep böyle gider de bazen kendim de şaşıyorum...ve canım sürekli deli gibi Türk kahvesi istiyo nescafe fincanıyla içiyorum bazen şekersiz şekilde.var mı böyle canı kahve çay isteyen??
güle güle kullansın kuzun, bugün internetten biraz baktım bende ama almadım birşey yarın sabahtan akşama kadar kızım için gezmek istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?