2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
İyi geceler fistiklar..
Telden giriyorum evde misafir var,çok yorgunum...
Voltajım iyi olmana sevindim gecm8s olsun

Hanipeks geçmiş olsun tatlım,cuma günü canını sikan şey neydi paylaşmanın hala:-(

Dertsizim şeker sana da mı vurdu :-( geçmiş olsun tatlım :-(
Agrin idrar tutmanla alakali olabilir tabi ama idrar tahlili yapilmadi mı?

Of yazmak istediğim müdürü şey var ama cebe alışkın olmayinca leke zor geliyor :-(

kaçırma muhabbetlerinize çok güldüm
ben çok çekinirim eşimden, eşimde benden çekinir.
afedersiniz geğirirken bile çok dikkat ederim.
bazen bulantım geliyor geğirme gibi.
offffff bizim koğuştaki asker gelmiş sanıyorum eve diyor.
bazen gecede gaz kaçırıyorum ama hemen farkediyorum uyanıyorum
ve garip garip öksürmeye başlıyorum.
eşimde hııııııııı tamam duymadım öksürüp durma boğazını tahriş etme diyor.

Eki Görüntüle 596153 bundan aldık fiyatıda uygun geldi bize 1 yaşına kada kullanılabiliyor gayet ideal bizim için ...çok beğendik
Canim güle güle kullan , benim yeğenimin beşiği 6.aya kadar kullandı ayağa kalkmaya başlayınca kullanamazsın cok güzel bir beşik , ben bundan güzelini bulamadığım için yeğeniminkini getirebilirsem onu kullanıcım getirtemezsem son 1 ay kala siparişini vericem 360 tl burada fiyatı sen ne kadara aldın

voltaj, geçmiş olsun canım.
hanipeks canım keşke biraz dinlenme fırsatın olsa senin buna ihtiyacın var.

voltaj bu arada ismini ilk önce ben bildim bi kere.
sagol canım benim sanada gecmis olsun.
Eskiler bebek küçük denirse pirinç lapasi yaparlardı.simdi şekerde yuksekse olmaz.
Zaten en cok kiloyu son 1ayda alıyor hayatım üzülme .

Kiz :)))İsim konusunda chosy ye size verdigim kopyadan vermedim şimdi hakkını yemeyim serçemin :))
Demetle senin Msj arka arkayaydi :))hepinizi tebrik ederim başarıların devamını dilerim
İnsaf ya 11 saat ismi olur yazık günahtır
Yani ne olacak boyle hadi şimdi hareketlisin de bir aya sucuk gibi oluruz
Allah yardımcın olsun canım ya üzüldüm vallahi.

laternam benim şekerim vardı zaten.
13. haftada 75 mg yükleme yapıldı. normal çıkmıştı o zaman.
ama o dönemde tatlı hiç yemedim 2 ay boyunca.
şimdi saldım çayıra mevlam kayıra allah ne verdiyse yedim.
idrar tahlili yapılmadı canım.
doktor doğumdan doğuma koştu.
sağlık ocağına gidicem orda yaptırırım artık.
bi de akıntım yok, çok su içiyorum belkide gerek görmedi bilmiyorum

Bu arada dun isim konusuna dahil olmayayim dedim simdi herkesin adini pat pat soylesem eglenemeyecektiniz muhahaha

Ahaha olmazdı ki
Gulimier,chosy ve ben hediyelesmede yoktuk kii sadece laterneyi dirdin.
Sana Esra tahminde bulundu ama ipek dedi ipeğim

Yüksek Voltaj gecmis olsun canim benimde ayın 10 unda ası ( tirsiyorum doğumdan cok bundan korkar oldum
hanipeks bence al hemen iznini o varisler geçmiyor bildigim kadarıyla saglıgını duşun gece yatarken ayaklarını yüksekte tutmaya çalış doğal bitki cayı falan icebilirsin belki doktoruna sordun mü ? Birde soda içmiyorsun demi o cok yapıyormuş

Dertsiz gecmis olsun canim seker sırası bende sanırım bu hafta gidicem de korkuyorum birşey çıkar diye ki hemen hemen herkeste çıktı iştahımızdan mı kaynaklanıyor bu acaba bilemedim

Ben bugün alışveriş konusunda artık sona geldim sobee ve mothercare de indirim vardı çok uygun fiyata alışveriş yaptım artık almamam gerek 0-3 ay hepsi inşallah hepsini giyer ya
tek benim alışverişim kaldı süt sağmaz mak lobuna gecelikleri vs onları da bir ay sonra başlıcam su an kilomu kestiremiyorum

hanımlar ben hazıran annesı olucam Allah nasıp ederse
kendı topigimde yazdım sizlede paylasmak istedim belki faydalanmak isteyen olur diye

biraz once hamileler icin ucretsiz bi telefon uygulaması kesfettim cok iyi
gun gun gebelık takvımı var aşı takvımı var kı dogumdan sonrada kullanılabılır, kalorı hesaplama vs gıbı ıcerıkler var
en guzelı ıse acıl durum kısmı
acıl bı durumda senın bulundugun yerin kordınatlarını bulup konumunu harıta olarak maıl atıyo ıstedıgın kışıye
ıphone ıpad andorıd hepsı ıcın var ve ucretsız belkı denemek ıstersınız dıye paylasmak ıstedım
en basıtı gun gun takvımın bıle her an elımın altında olması guzel olcak

bu arada uygulamanın adı hamilelik

saglıklı mutlu huzurlu gebelıkler

Sagol canım benim.
Bu saatte kalan misafir yatılı olsa gerek,hastanın evinde yatili misafir ne gerek?
Hele dedim laterne nerelerde hemen negatif elantrik yolluyorum misafirlere

Laternenin ismi neymiş ki ? Demet kim ? Yüksek Voltaj Esra , gulimier gulizar bir de Hanipeksle gorkemreyi biliyorum ben digerleri kim ha bir de Sezen vardı

kızlar arkadaşım bana bu çantayı mart ayındaki doğum günüm için hediye olarak aldı.
bebek çantası olarak kullanıcam. olur mu sizce?
Nike BA4445-058 NIKE VICTORY TRACK TOTE
ben genelde bu tarz kullandım kuzulara cokta memnun kaldım
Diğer bebek çantaları hele ki bazıları cok sıkıcı ileriye yonelikte değil.
Boyle yada sirt tipi bir cantayla oğlumu yaz okuluna rahatça yolladım ne kadar dayanikliymis

canım nasıl bir yerde calisiyorsun bilmiyorum ama is kanununa gore hamile kadının 7,5 saatten fazla calistirilması daisten cikarilması da yasak. 7,5 saatten fazla calistiran isyerine 1 milyon tl ceza veriliyor. istersen isyerinin insan kaynaklari ile bir gorus...

benden çok eşimin hoşuna gitti aslında. alıp almamakta kararsız kaldım. bi de kendime 3 tane çanta aldım bugün. bunu da daha sonra alırız dedim. yanımızda başka bir aile daha vardı. onlarda ben beğendim diye hemen almışlar.(doğumgünüm için şimdiden hediye düşünüyorlarmış denk geldi diye seviniyorlar) bi de biz hep uzun yola gidiyoruz başka nerde kullanıcam ki zaten. 2,3 tanede büyük deri çanta var çok özel günlerde onu kullanırım.günlerde falan...

voltajım ben yatayım artık.
bugün sabah 8de evden çıktık akşam 10da eve geldik
çarşı, pazar bütün gün dışarıdaydık çok yoruldum.
kalsiyumu içtim bi de tadını hiç sevmedim.
çok şekerli glikoz gibi. kusmamak için zor tutuyorum kendimi.
yatayım bir an önce.
sana allah rahatlık versin tatlım.
yarın daha iyi olursun inşallah.
bizden başka kimse kalmadı.
hadi sende dinlen bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…