Canim güle güle kullan , benim yeğenimin beşiği 6.aya kadar kullandı ayağa kalkmaya başlayınca kullanamazsın cok güzel bir beşik , ben bundan güzelini bulamadığım için yeğeniminkini getirebilirsem onu kullanıcım getirtemezsem son 1 ay kala siparişini vericem 360 tl burada fiyatı sen ne kadara aldınEki Görüntüle 596153 bundan aldık fiyatıda uygun geldi bize 1 yaşına kada kullanılabiliyor gayet ideal bizim için ...çok beğendik
sagol canım benim sanada gecmis olsun.voltaj, geçmiş olsun canım.
hanipeks canım keşke biraz dinlenme fırsatın olsa senin buna ihtiyacın var.
voltaj bu arada ismini ilk önce ben bildim bi kere.
İnsaf ya 11 saat ismi olur yazık günahtır15 tatilde 1 hafta yillik iznimden kullanmayi teklif etcem niyetim oldugunu da citlattim zaten ama ise dondugumde yine aynisi olacak. Acaba gunluk calisma saatlerimi kisaltirlar mi? Tam 11 saat calisiyorum gunde. Ctesileri de cabasi. Aslinda zoruma gidiyor ama yapacak bir sey yok
İyi geceler fistiklar..
Telden giriyorum evde misafir var,çok yorgunum...
Voltajım iyi olmana sevindim gecm8s olsun
Hanipeks geçmiş olsun tatlım,cuma günü canını sikan şey neydi paylaşmanın hala:-(
Dertsizim şeker sana da mı vurdu :-( geçmiş olsun tatlım :-(
Agrin idrar tutmanla alakali olabilir tabi ama idrar tahlili yapilmadi mı?
Of yazmak istediğim müdürü şey var ama cebe alışkın olmayinca leke zor geliyor :-(
Bu arada dun isim konusuna dahil olmayayim dedim simdi herkesin adini pat pat soylesem eglenemeyecektiniz muhahaha
İyi geceler fistiklar..
Telden giriyorum evde misafir var,çok yorgunum...
Voltajım iyi olmana sevindim gecm8s olsun
Hanipeks geçmiş olsun tatlım,cuma günü canını sikan şey neydi paylaşmanın hala:-(
Dertsizim şeker sana da mı vurdu :-( geçmiş olsun tatlım :-(
Agrin idrar tutmanla alakali olabilir tabi ama idrar tahlili yapilmadi mı?
Of yazmak istediğim müdürü şey var ama cebe alışkın olmayinca leke zor geliyor :-(
hediyeleşmede bende yoktum.
benimkini sadece mezoş biliyor.
sen eşimin ismini bilmiştin canım.Aaaaaaa esefle kınıyorum
Ben rüyamda gormuştum sanki ma aile adınızı ama senin ki aklımda kalan isim miydi hatirlayamadim
ben genelde bu tarz kullandım kuzulara cokta memnun kaldımkızlar arkadaşım bana bu çantayı mart ayındaki doğum günüm için hediye olarak aldı.
bebek çantası olarak kullanıcam. olur mu sizce?
Nike BA4445-058 NIKE VICTORY TRACK TOTE
15 tatilde 1 hafta yillik iznimden kullanmayi teklif etcem niyetim oldugunu da citlattim zaten ama ise dondugumde yine aynisi olacak. Acaba gunluk calisma saatlerimi kisaltirlar mi? Tam 11 saat calisiyorum gunde. Ctesileri de cabasi. Aslinda zoruma gidiyor ama yapacak bir sey yok
sen eşimin ismini bilmiştin canım.
benden çok eşimin hoşuna gitti aslında. alıp almamakta kararsız kaldım. bi de kendime 3 tane çanta aldım bugün. bunu da daha sonra alırız dedim. yanımızda başka bir aile daha vardı. onlarda ben beğendim diye hemen almışlar.(doğumgünüm için şimdiden hediye düşünüyorlarmış denk geldi diye seviniyorlar) bi de biz hep uzun yola gidiyoruz başka nerde kullanıcam ki zaten. 2,3 tanede büyük deri çanta var çok özel günlerde onu kullanırım.günlerde falan...ben genelde bu tarz kullandım kuzulara cokta memnun kaldım
Diğer bebek çantaları hele ki bazıları cok sıkıcı ileriye yonelikte değil.
Boyle yada sirt tipi bir cantayla oğlumu yaz okuluna rahatça yolladım ne kadar dayanikliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?