iyi pazarlar..
Kızlar ben bugün çok kötüyüm
dünden beri karnımın sağ tarafında ve sağ kalçamda ağrı var..bu sabah karnım daha aşağıda duruyor..
Ne yapacağımı bilemedim..
iş yerinde madem çok yoruluyosun,evde bacaklarını yükseğe kaldırıp dinlensen geçmez mi acaba :26: benimde ellerim şişti azıcık,yüzüklerim sıkmaya başladı ama normaldir heralde :26: artık bunlara alışıcaz yavaş yavaş :26:Kizlar ne zamandir solicem unutuyorum hep, ben 1 haftadir cok sistim. Ayaklarim 2 numara birden buyudu, ozellikle sol ayagim ic kismi ve bilegim cok sisti, 2 diz kapagim birden balon gibi oldu. Sol ayagimin ic kisimlari cok aciyor masaj yaptiramiyorum dokundurtamiyorum. Bacaklarim da sisti. Ellerim parmaklarim kocaman oldu
relaks ailekendisi ve eşi gaz çıkaranlar [/B]yalnız değilsiniz, eşim evlendiğimizden beri çok rahat olduğu için ben hamilelikte hiç sıkılmadım, hep ben onu mu dinlicem, kokusunu çekicem, baba olcak rahatsız olmaya hakkı yok:) hem bende oğlanın üstüne atıyom, sana çekmiş oğlun, doğuncada inşallah rahat yaparda gaz problemi olmaz diyorum:))
benim de ellerim şişiyo hafif hafif...yakında yüzüksüz takılmaya başlarızbenimde iki haftadır ellerim çok şişiyor ayaklarımda çok yok şimdilik ama daha zor günler bizi bekliyor artık kızlar son 3 aya girdik allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinnn bebeklerimizi geri kalan herşeyi çekmeye razıyız :26:
iyi geceler,
bugün kontrole gittik. ama canım sıkkın biraz.
bebeğim 641 gr, boyuda 30.5 cm.
doktor kilosuyla ilgili bişey demedi ama bana zayıf geldi.
geçen detaylı ultrasona gitmiştik 550 grdı.
10 günde 100 gr bile almamış.
ben 1 ayda 1 kg 200 gr almışım.
usgde herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi.
bebek dönmemiş henüz.
sağ kasığımdaki sancıya bir anlam veremedi.
istirahat halinde ağrı olmaması gerekir dedi
ben gece wcye kalkamıyorum. idrarımı çok tutuyorum.
bi de kabızlık var. onlardan olabilir dedi. kabızlık için ilaç verdi.
ellerimdeki uyuşma için kalsiyum ve magnezyum yazdı.
mutlaka 1 bardak gece sütü iç dedi.
haftada 2 kez balık yememe rağmen balık yağı hapıda verdi.
balığı kim yapıyor dedi. ben dedim. tiksinmiyor musun dedi
yok çok severek yiyorum dedim. bizede yapan olsa bizde yesek dedi
demir hapı ve vitaminede devam dedi.
75 mglık şeker yüklemesi yapıldı.
açlık 90
60 dk 138
120 dk 165 bu yüksek çıkmış. biz buna bozulmuş glikoz toleransı diyoruz.
çok önemli değil ama yinede dikkat et 3 ana öğün ve 3 ara öğünle beslen.
yemeklerden doymadan kalk dedi.
kan vermek için beklerken normal doğum yapan biri hastaneden çıkış yaptı
kadın çakı gibiydi valla. ben onu görünce salya sümük bir ağladım.
gözlerimden yaşlar sicim gibi akıyor. millet bana bakıyor.
eşim ağlama benden bilcekler rezil ediyon diyor. durduramıyorum kendimi.
ben doğurunca napçam bilmiyorum.bebek benim mi diye ağlarım,
oğlum ağlayınca ağlarım vay halime...
hastanede bugün hem normal, hemde sezeryan doğum vardı.
her ikisinede kendi doktoru dışında bir tane daha kadın doğumcu ve bir de çocuk doktoru giriyormuş.
çocuk doktoru giriyor mu diye soracaktım zaten ona sevindim.
kısacası 2 poşet ilaçla eve geldim bugün.
Canım cok gecmis olsun.iyi pazarlar..
kızlar ben bugün çok kötüyüm
dünden beri karnımın sağ tarafında ve sağ kalçamda ağrı var..bu sabah karnım daha aşağıda duruyor..
ne yapacağımı bilemedim..
Canım normal olsak haklisin sicak agriya iyi gelir ama hamilelikte,genelde dogum sancısı artsin ve açılma olsun diye sıcağa oturtulur,sıcak banyo yaptırılırgeçmiş olsun canım... Bebeğin biraz aşağıya inmiştir belki... Kalçaya benim de ağrı giriyo bazen bıçak batar gibi kengi derler bizim oralarda... Sıcak tutmak kaloriferin üstüne oturmak iyi gelebilir... Sıkma canını geçer inşallah...
maşallah canım oğluşunaaa
şekerin çıkmamaış çok sevindimmm
cicilerinide güle güle giy canımmm
maşallah oğluşuna ve sana enfeksiyonuda çok takma bol bol su iç...bende pijamalı takım bulamadım daha istediğim gibi
sağolun kızlar Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.hoşgeldin :) şeker çıkmamasına çok sevindim . oğluşun çok büyümüş maşallah sağlıkla gelsin
canım keşke benimde imkanım olsada gidebilsem platese yada spora. şimdilik iyi gidiyor okul olduğu için fazlasıyla hareket halindeyim ama izne ayrılınca ne yapıcam bilmiyoruum. şişer otururum artıkselam kızlar, fazla kilo aldığım için dr um platesi önerdi. bende bugün gittim,yarım saat kadar egzersiz yaptık.
imkanı ve vakti olanlara platesi öneririm, doğumda faydası olacak ve doğum öncesi vücutta oluşacak olan ağrı ,ödem tarzı rahatsızlıklara önlem olacak.
şimdilik vüücudum alışana kadar haftada 2 gün gidicem sonra artırıcam .:126::126:
geçmiş olsun canım.iyi pazarlar..
canım 25 haftalık bile değil bebeğim 24+6 ama 4 gün geriden geliyor. idrarımıda çok tutmuyorum aslında 3 saatte bir kalkıyorum ama bu ağrı neden? kuru kayısı yiyorum banada o etki ediyordu ama artık bir faydası yok sanırım. sütü içebilirsem bi deniyeyim bakalım.25 haftada 640 gr kötü değil bence canım...benimki 26. haftada 775 gr'dı...5 gün sonrasında 903'e çıktı...bebeğin asıl kilo alacağı döneme yeni girdin bence...çünkü bana da dr asıl bu haftadan sonra bebek kilo almaya başlicak demişti...boşu boşu stres yapma bence annesi...idrarını tutma bi de...beni de bu hafta dr uyardı bu konuda,gece bile olsa idrarını tutma dedi...kabızlık konusuna gelince o sıkıntı bende de var,sabahları aç karna süt içmek bana iyi geliyo,denemeni tavsiye ederim
iyi geceler,
bugün kontrole gittik. ama canım sıkkın biraz.
bebeğim 641 gr, boyuda 30.5 cm.
doktor kilosuyla ilgili bişey demedi ama bana zayıf geldi.
geçen detaylı ultrasona gitmiştik 550 grdı.
10 günde 100 gr bile almamış.
ben 1 ayda 1 kg 200 gr almışım.
usgde herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi.
bebek dönmemiş henüz.
sağ kasığımdaki sancıya bir anlam veremedi.
istirahat halinde ağrı olmaması gerekir dedi
ben gece wcye kalkamıyorum. idrarımı çok tutuyorum.
bi de kabızlık var. onlardan olabilir dedi. kabızlık için ilaç verdi.
ellerimdeki uyuşma için kalsiyum ve magnezyum yazdı.
mutlaka 1 bardak gece sütü iç dedi.
haftada 2 kez balık yememe rağmen balık yağı hapıda verdi.
balığı kim yapıyor dedi. ben dedim. tiksinmiyor musun dedi
yok çok severek yiyorum dedim. bizede yapan olsa bizde yesek dedi
demir hapı ve vitaminede devam dedi.
75 mglık şeker yüklemesi yapıldı.
açlık 90
60 dk 138
120 dk 165 bu yüksek çıkmış. biz buna bozulmuş glikoz toleransı diyoruz.
çok önemli değil ama yinede dikkat et 3 ana öğün ve 3 ara öğünle beslen.
yemeklerden doymadan kalk dedi.
kan vermek için beklerken normal doğum yapan biri hastaneden çıkış yaptı
kadın çakı gibiydi valla. ben onu görünce salya sümük bir ağladım.
gözlerimden yaşlar sicim gibi akıyor. millet bana bakıyor.
eşim ağlama benden bilcekler rezil ediyon diyor. durduramıyorum kendimi.
ben doğurunca napçam bilmiyorum.bebek benim mi diye ağlarım,
oğlum ağlayınca ağlarım vay halime...
hastanede bugün hem normal, hemde sezeryan doğum vardı.
her ikisinede kendi doktoru dışında bir tane daha kadın doğumcu ve bir de çocuk doktoru giriyormuş.
çocuk doktoru giriyor mu diye soracaktım zaten ona sevindim.
kısacası 2 poşet ilaçla eve geldim bugün.
ne zamaannn???voltaj, geçmiş olsun canım.
hanipeks canım keşke biraz dinlenme fırsatın olsa senin buna ihtiyacın var.
voltaj bu arada ismini ilk önce ben bildim bi kere.
Kiz :)))İsim konusunda chosy ye size verdigim kopyadan vermedim şimdi hakkını yemeyim serçemin :))
.
bence de yorgunluk ve üzüntüdendir, hayırlısıyla yarını bi atlatın bişe kalmaz inşallah..iyi pazarlar..
Mutlu pazarlar herkese...
Cok gicik bir gün yaaa(
iyi pazarlar..
kızlarrrr şu an otobüsteyim bursaya gelmeye 1 saat kaldı kavuşcam aileme sonunda hepinizi öpüyorum kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
geçmiş olsun canım, hem yarınki ameliyatın stresi hem de yorgunluktan olabilir,iyi pazarlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?