2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlarrr
saat 08:45 de kalktım çok uykum var ama uyuyamıyorummmm
ben artı izne çıkıp doya doya dinlenip uyumak istiyorummmm:26::26::26:

iyi pazarlar..
kızlar ben bugün çok kötüyüm
dünden beri karnımın sağ tarafında ve sağ kalçamda ağrı var..bu sabah karnım daha aşağıda duruyor..
ne yapacağımı bilemedim..

iyi pazarlar..
Kızlar ben bugün çok kötüyüm
dünden beri karnımın sağ tarafında ve sağ kalçamda ağrı var..bu sabah karnım daha aşağıda duruyor..
Ne yapacağımı bilemedim..

geçmiş olsun canım... Bebeğin biraz aşağıya inmiştir belki... Kalçaya benim de ağrı giriyo bazen bıçak batar gibi kengi derler bizim oralarda... Sıcak tutmak kaloriferin üstüne oturmak iyi gelebilir... Sıkma canını geçer inşallah...

iş yerinde madem çok yoruluyosun,evde bacaklarını yükseğe kaldırıp dinlensen geçmez mi acaba :26: benimde ellerim şişti azıcık,yüzüklerim sıkmaya başladı ama normaldir heralde :26: artık bunlara alışıcaz yavaş yavaş :26:

relaks aile

benim de ellerim şişiyo hafif hafif...yakında yüzüksüz takılmaya başlarız

25 haftada 640 gr kötü değil bence canım...benimki 26. haftada 775 gr'dı...5 gün sonrasında 903'e çıktı...bebeğin asıl kilo alacağı döneme yeni girdin bence...çünkü bana da dr asıl bu haftadan sonra bebek kilo almaya başlicak demişti...boşu boşu stres yapma bence annesi...idrarını tutma bi de...beni de bu hafta dr uyardı bu konuda,gece bile olsa idrarını tutma dedi...kabızlık konusuna gelince o sıkıntı bende de var,sabahları aç karna süt içmek bana iyi geliyo,denemeni tavsiye ederim

iyi pazarlar..
Canım cok gecmis olsun.
Kac zamandır stres birde gün yaklaşıyor esın için ,üzüntü gelen giden yorgunluk .
Eminim oturmuyorsun .ayakta kaldın esın in yapamadıklarını yaptın yorgunsun cok
Dinlenebilsen azıcık.rahat uyku uyumuyorsun

Canım normal olsak haklisin sicak agriya iyi gelir ama hamilelikte,genelde dogum sancısı artsin ve açılma olsun diye sıcağa oturtulur,sıcak banyo yaptırılır

yağmurlu bir gün ve dünkü koşturmacadan sonra miskin miskin evde oturmak çok zevkli

maşallah canım oğluşunaaa
şekerin çıkmamaış çok sevindimmm
cicilerinide güle güle giy canımmm

maşallah oğluşuna ve sana enfeksiyonuda çok takma bol bol su iç...bende pijamalı takım bulamadım daha istediğim gibi

hoşgeldin :) şeker çıkmamasına çok sevindim . oğluşun çok büyümüş maşallah sağlıkla gelsin
sağolun kızlar Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.

canım keşke benimde imkanım olsada gidebilsem platese yada spora. şimdilik iyi gidiyor okul olduğu için fazlasıyla hareket halindeyim ama izne ayrılınca ne yapıcam bilmiyoruum. şişer otururum artık

Laterne kardeş
Laterne kardes
Düzce olmuşun

Şafak saymayanlarin gbt sine bakacuum hemen rapor tutacuum
Açıkça burda ifşa edecuum.

iyi pazarlar..
geçmiş olsun canım.
benimde sağ tarafımda ağrım var. hiç bu kadar uzun sürmemişti.
dün çok gezdim çok yoruldum ondan diye düşünüyorum.
sende yorgunsun tatlım belki seninde o yüzden ağrın vardır.

canım 25 haftalık bile değil bebeğim 24+6 ama 4 gün geriden geliyor. idrarımıda çok tutmuyorum aslında 3 saatte bir kalkıyorum ama bu ağrı neden? kuru kayısı yiyorum banada o etki ediyordu ama artık bir faydası yok sanırım. sütü içebilirsem bi deniyeyim bakalım.

vitamin canım markasına tekrar baktım. berlina değil barinaymış tatlım.özel mesaj gönderemedim burdan yazayım dedim.

kızlarrrr şu an otobüsteyim bursaya gelmeye 1 saat kaldı kavuşcam aileme sonunda hepinizi öpüyorum kendinize ve yeğenlerime iyi bakın

bebişinin kilosu bana az gelmedi, voltaj da demişti ya 150 gra kadar yanılma oluyomuş bu aralar
benimde mesela 26+1de 860 gr dı, bi arkadaşımın 26+2 de 1130 gr mış (gerçi onun 4-5 gün lerde gidiyomuş da)
zaten bundan sora bebek almaya başlıyomuş ya

voltaj, geçmiş olsun canım.
hanipeks canım keşke biraz dinlenme fırsatın olsa senin buna ihtiyacın var.

voltaj bu arada ismini ilk önce ben bildim bi kere.
ne zamaannn???
Kiz :)))İsim konusunda chosy ye size verdigim kopyadan vermedim şimdi hakkını yemeyim serçemin :))
.

ya ne zaman oldu bu mevzu? bende kendimi iyi takipçi sanırdım

iyi pazarlar..
bence de yorgunluk ve üzüntüdendir, hayırlısıyla yarını bi atlatın bişe kalmaz inşallah..

Mutlu pazarlar herkese...
Cok gicik bir gün yaaa(

bu hafta sonundan hiç bişey anlamadım, 2 gündür sınavda görevliyim, Allahtan öğleden sora, uykumu aldım, ama evde oturmaktan bişe anlamadım hiç, bugünde yeni geldik eve

iyi pazarlar..

canım ya gecmiş olsun..yorgunluktan olabilir dilerim en kısa sürede gecer ağırıların

iyi pazarlar..
geçmiş olsun canım, hem yarınki ameliyatın stresi hem de yorgunluktan olabilir,
benimde düğün esnasında çok ağrım oluyodu da çaktırmadım, yoksa kocacım gelene gidene söylenirdi misafirlere:44:
her sabah offflaya offflaya kalktım, ağrılarla,
yoğunluk sürekli ayakta kalma stres hepsinden oluyo, hayırlısıyla bi atlatın ameliyatı, ev düzene girsin inşallah hiçbiri kalmaz ağrların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…