Canım normal olsak haklisin sicak agriya iyi gelir ama hamilelikte,genelde dogum sancısı artsin ve açılma olsun diye sıcağa oturtulur,sıcak banyo yaptırılır
kızlar ağrım geçmeyince biraz önce acile gittik. kum döküyormuşum.
bursamız a hoşgeldin wosgi !!! bende bursadayımkızlarrrr şu an otobüsteyim bursaya gelmeye 1 saat kaldı kavuşcam aileme sonunda hepinizi öpüyorum kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
al bendende o kadarmrb herkese..
sağ göğsümün hemen altında dayanılmaz bir ağrım oluyor. aynı şekilde tam kürek kemiğimin altında da ağrı var. ne yapsam geçiremiyorum. sanki kaburgamı bıçakla oyuyolar. sizde de var mı?
bursamız a hoşgeldin wosgi !!! bende bursadayım
Ben de bugün hep hastanedeydim yArım saat oldu geleli..
Sabah size yazdiktan sonra acile gittik..
Sancı varmı diye nst ye soktular önce :-( orada bsy çıkmadı şükür..
Sonra nöbetçi dr ultrasona aldı.. Normal görünüyor herşey yorgunluktandir dedi;idrar tahlili verdi yolladi..
Kendi dr'um aradı birde ben göreyim içimiz rahat etsin dedi.. Akşam hastaneye bir daha gittim.. Tahlil sonucunda lokositler artmış diye tek doz ilaç verdi.. Alttan muayene etti akintinda var dedi fitil verdi :-(
Birde iğne yaptırdı(prulaton ) Salı en geç çarşamba tekrar gel ;şikayetlerin geçmezse hemen gel dedi..
Tüm bunların dışında normal ultrasonla da baktı;oğlumu gördüm çok tatliydi Allah kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.. Yüzü artık çok belli♥♥♡♥♥
Kilosu boyu çok iyiydi maşallah
Çok yorucu bir gün oldu;kocişim bugün gitti bu arada.. Yarın sabah operasyonu var :-(
Aklım hep onda :-(
Rabbim şifa dileyen kullarına şifa versin inşallah..
Voltajim kolun geçti mi? İyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?