2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canım normal olsak haklisin sicak agriya iyi gelir ama hamilelikte,genelde dogum sancısı artsin ve açılma olsun diye sıcağa oturtulur,sıcak banyo yaptırılır

canım ben o kadarını bilmiyorum da yani kalçasını kalorifere dayasın demek istemiştim... oda mı sakıncalı olur ki...??

dertsiz canım geçmiş olsun.. bol bol ama çok bol su tüket.. annemden biliyorum onun acısını.. tez zamanda iyi ol inşallah..

herkesler iyi dimi? ben bugün bütün günümü sokaklarda geçirdim.. akşamda misafirleri vardı annemlerin.. şimdi vakit bulup gelebildim..
pijamalarımızın fotolarını ekleyecektik ama kardeşimin pcye fotoları aktaramadım.. o da evde değil.. en kısa zamanda eklerim..

hepinize iyi geceler, mutlu mutlu rüyalar..

al bendende o kadar ( kaburgamın altı ağrıda değil acı bu yara gibi çok kötü

Ben de bugün hep hastanedeydim yArım saat oldu geleli..
Sabah size yazdiktan sonra acile gittik..
Sancı varmı diye nst ye soktular önce :-( orada bsy çıkmadı şükür..
Sonra nöbetçi dr ultrasona aldı.. Normal görünüyor herşey yorgunluktandir dedi;idrar tahlili verdi yolladi..
Kendi dr'um aradı birde ben göreyim içimiz rahat etsin dedi.. Akşam hastaneye bir daha gittim.. Tahlil sonucunda lokositler artmış diye tek doz ilaç verdi.. Alttan muayene etti akintinda var dedi fitil verdi :-(
Birde iğne yaptırdı(prulaton ) Salı en geç çarşamba tekrar gel ;şikayetlerin geçmezse hemen gel dedi..
Tüm bunların dışında normal ultrasonla da baktı;oğlumu gördüm çok tatliydi Allah kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.. Yüzü artık çok belli♥♥♡♥♥
Kilosu boyu çok iyiydi maşallah
Çok yorucu bir gün oldu;kocişim bugün gitti bu arada.. Yarın sabah operasyonu var :-(
Aklım hep onda :-(
Rabbim şifa dileyen kullarına şifa versin inşallah..

kızlar ağrım geçmeyince biraz önce acile gittik. kum döküyormuşum.

Tas,kum,iltihap...hepsinin tadını iyi bilirim:))
Su içmekten ve yürüyüşten başka çaresi de yoktur.ilac milac hak getire.
Şükür ki en kolayı kumdur.tuzu ayarında tuket hayatım .
Rabbim şifanı versin insallah...

Laterne,
Gecmis olsun insallah.yorgunluk ve sıkıntı bu hale getirdi iste
Rabbim kavuştursun esine,hasta yolladın sagliklica kavuşacaksın insallah.dermani olmayan dert vermesin Rabbim .
Kendini,kuzucuklari biraz rahatlat.
Dualarımız esinle...
Klasik bir soz vardır ya
"kul 'bittim' deyince Rabbim 'yettim' der" diye...Buda öyle iste.sona geldiniz Rabbim sizinle...

tatlım çok büyük gecmiş olsun.dikkat et yorma kendini diyicem ama ne fayda evde hasta olunca bu pek mümkün olmuyor bunu çok iyi biliyorum..Allah eşine şifa versin dualarımız yarın sabah eşin için..

Bu iğne acayip uyku yaptı çok dayanamayacağı galibA :-(
ÇOK uzun ve yorucu bir gün oldu..
Hayırlı geceler,tatlı rüyalar..
Öptüm kocaman

Sernil tatlım Allah razı olsun.
Rabbim ailende ki büyük küçük tüm hastalara sifa versin inşallah :-(
Allah bu günümüzü aratmasin.. Hiç birimize dermansiz dert vermesin inşallah..

Son düzenleme:
Voltajim kolun geçti mi? İyi misin?

Şükür canım bugun daha az ağrıdı.
Birazda anladım ki az hareket ettirince ağrıyor .bugun daha cok hareket ettirdim .

Hem sana birsey diyeyim az kafan dağılsın.
Bugun dışarı çıktık , az dolaştık falan esim beni mobilya mağazasına götürdü .
Yemek masası sandalyesi aldık.11 yıllık evliliğimde ilk defa bir eşya beğendim ve aldık .hep kaynanagilin begendikleri vardi.surpriz yaptı bana:)
O bile o kadar değişik bir duyguymus ki yasadım :))
Masaya bu kadar sevinince gözleri doldu gercekten bu kadar istediğimi anladı bu kez galiba.gec oldu ama oldu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…