2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bende son bir umut kar yağar mı diye bekliyorum ama yarından evvel yağmayacak gibi
Salı garantiymis de bügünde olsa fena degildi.iyi geceler​

Voltajim canım benim ne kadar çok istediğini hatırlıyorum;eşin ev alınca aliriz diyordu :-(
Bugünden sonra maddi manevi herşey hep gönlüne göre olsun inşallah..
Çok sevindim; yaşadığın keyfi hayal edebiliyorum
Bu heyecanın ilk olsun ama dilerim hep devamı gelsin..

yuppi 100 ün altına düştüm benide ıslatabilirsiniz ama birden düşündümde bir heyecan kapladı beni şimdi

geçmiş olsun canım dikkat et kendine moralini yüksek tutmaya calış inş hayırlı haberlerlr gelecek eşin allahın izniyle.

Günaydıın güzeel anneleer ve tatlı bebişleriiii bugün aşımız vaaar kolum acıycaak
bişey sorcam bi dee göğsünün altında tekme hisseden var mı bir de yürürken karnımın alt kısmında dalak şişmesi gibi bir ağrı oluyo yürüyemiyorum o zaman

ay canım ya, çok geçmiş olsun, zor bişe olduğunu duymuştum,
inşallah en kısa zamanda atlatırsın
ilaçmı verdiler?

çok ağrır o ya , geçmiş olsun canım umarım zorlu geçmez :18:

dertsiz canım geçmiş olsun.. bol bol ama çok bol su tüket.. annemden biliyorum onun acısını.. tez zamanda iyi ol inşallah..

Geçmiş olsun fistigim,o gün idrar tahlili yapsaydı dr çıkardı hemen ya neyse.. İnşallah çok ağrılı geçmez,bol bol su iç :-(

canım çok gecmiş olsun..peki nasıl bir tedavi uyguladılar
çok sağolun arkadaşlar. ben hayatımda böyle bir ağrı görmedim. dün bir arkadaşlara bebek görmeye gittik. zor oturdum ordada. daha fazla dayanamadım apar topar kalktık ordan soluğu acilde aldık. allahım öyle bir yerdeyiz ki acildeki doktor ne yapalım diye bana soruyor. idrar tahlili yapalım dedim. tahlil sonucuna göre kum döktüğümü söyledi.bol bol su iç, ateş yapabilir, enfeksiyon başlayabilir antibiyotik yazıyorum dedi. ne yapacağını bana soran bir doktorun yazdığı ilacı almadım. ulaşabilirsem kendi doktoruma da sorucam. kendi doktoruma da çok kızgınım. laternam senin dediğin gibi cumartesi tahlil yapmış olsaydı ortaya çıkardı. o gün ağrım olmayınca ve ara ara ağrıdığı için idrar tahlili benimde aklıma gelmemişti.

laternam, sana da çok geçmiş olsun.
eşinin üzüntüsü, yorgunluk herşey üstüste geldi.
eşler grip olduğunda bile içimiz gidiyor.
senin eşinde günlerdir acı çekiyor.
inşallah eşinde, sen de bir an önce iyileşirsiniz.
bütün sıkıntılarınız biter tatlım ya.
rabbim şifa versin...

voltajım güle güle kullan canım.
bi de bulaşık makinasının sorunu çözülse çok iyi olacak tatlım.

cnm çok geçmiş olsun bende diyecektim gece geç yatmışsın sabah erkenden forumdasın uyumuomusun die espri yapacaktım ama geçmiş olsun allah başka dert keder vermesin yorgunluk moral bozukluğu herşey senin üstünde ama güçlü olmaya çalış cnm çünkü şu an 3 kişi sana bakıor kuzum senden güç alıo bunu sakın unutma

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin çok iyi biliyorum bende o ağrıyı
tek çare gerçektende bol bol su içmekkk
canım benim stresden oldu sanırım bunlarrr çok ama çok geçmiş olsun
allah sana da eşinede ve tüp hastalarımıza şifa versin inşallah
eşinin iyi haberi bekliyoruz canımmm hepimizin duaları onunla

canım benim çok sevindim güle güle kullan inşallahhhh

kızlar bu haftalarda olağan bişey galiba bendede cumartesi gecesi bir ağrı oldu walla dedim doğuruorum heralde biraz oturdum falan geçti ya stres yapıoruz ondan yani en azından benimki öle yadabu haftalarda oluo bi sitede okumuştum bu haftalarda yalancı doğum sancıları oluomuş

günaydın kızlarhala uyanamadım gerçi ama
ben yine bilinç altı rüyalar görmeye başladım çok:26::26:
rüyamda erken doğurma ihtimalim varmış doktora gidiyorum falan o da diyor olabilir falan sonra bakıyorlar birşeylere yok daha doğurmazsın diyor
sonra oğlumu gördüm rüyamda bu çok güzeldioğlum 3 günlükmüş ve göbek bağı düşmüş ben altını temizledim üstünü giydirdim falan çok ama çok güzel bir duyguydurüyada bile hissedebiliyorsun annelik duygusunu

çok geçmiş olsun kızlar, Allah sağlık sıhhat versin hepimize,

biz de c.tesi doktordaydık, kontrolümüz vardı, şeker yüklemesi de yapıldı, tokluk 127 açlık zaten önceden yaptığı ve bende hipoglisemi olduğu için yapmadı. Buna da normal dedi zaten.
Ben de damarda sağ tarafta notch vardı , o kaybolmuş:)çok ama çok mutlu oldum, 732 gr çıktı bebişim ama boyu 30 cm falan yani FL 4.34 işte, bana kısa geldi,onu taktım kafama eve gelince farkettim de zaten Flnin yanında 24 hafta 2 gün yazıyo halbuki ben gittiğimde 24 hafta 6 günlüktüm, yani biraz geriden geliyo gibi, çok da öle şişko diil benim kızım , kilosu çok yüksek değil yani, onu taktım biraz,ama normal demişti doktor, haftaya c.tesi yine kontrol var,o zmn nası olucak bakalım,

bu arada kabızlığı söledim, artık dayanamıyorum herşeyi yaptım , sindiremiyorum hiçbişeyi, cuma gecesi kalp krizi geçiriyorum sandım resmen hazımsızlıktan, duphalac yazdı, sarı akıntım vardı, alttan sıkılan bi ilaç yazdı, çok rahatsız ediyosa kullan dedi, tekrar idrar tahlili yaptı, kasık ağrısı ve sık idrara çıkma için bişe çıkmadı, bol su içip yatıyoruz dedi:)

Kızlar günaydın :)

Kızım için alışverişe başladım dün gittim bez,küvet,kova,maşrapa ve Omo Baby deterjan aldım.
Aslında niyetim Hacı Şakir Granül Matik almaktı ancak biraz araştırınca bi kaç makinada çözünmediği ve sonrasında çamaşır makinasını bozduğunu öğredim.
Sonrasındada annemle konuştum ben senin çamaşırlarını Hacı Şakir Kalıp Sabunla yıkıyordum dedi bende düşündüm önce atar makinaya Omo baby ile yıkarım çıkınca bir de kalıp sabunla elden geçiririm dedim :)

Şampuana gelince çok kararsız kaldım Sebamed ve Mustela çok pahalı yaklaşık olarak 150-200 ml şampuan 23 TL'den başlıyor.Johnson's Baby daha uygun ama kimyasal içerip içermediği veya nasıl olduğu hakkında pek bi fikrim olmadığı için sizlere fikrinizi sorayım dedim.

Bebek bezine gelince 1 paket Prima Yeni bebek 1 numara ( bu konuda hata yaptım sanırım 1 numara premium care bulamadığım için bunu aldım),1 paket Prima Premium Care 2 numara aldım.

Çarşamba günü Cybex Onyx bebek arabası alıcaz ve sonrasında doğru Havuzlu Han'a gidicez.Havuzlu Han'a ilk defa gideceğim için daha önce gidenler varsa ve tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim .

Hepinize iyi haftalar olsun.

Gunaydin kizlar ben yine hastanedeyim 100 grlik seker yuklemesi icin insallah bu normal cikar herkese guZel gunler ...!

günaydın..
aldığın herşey hayırlı olsun canım..
güle güle kullanın inşallah..

şu havuzluhan meselesini ben de merak ediyorum, deneyimli olanlar varsa bize biraz bilgi versin :)

hoş ben daha hiçbirşey almadım kuzucuklarıma ama alacağım zaman bu bilgiler lazım olcak..

ben yavaş mı davranıyorum sizce? daha erken değil mi ama???

hele bir 6 ay tam dolsun diyorum, 7 ayı da ortalayayım öyle gider alırım diyorum eşimle kayınvalidemle falan, tek celse de bitiririm işlerimi diye düşünüyorum ama yanlış mıyım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…