- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Ben de bugün hep hastanedeydim yArım saat oldu geleli..
Sabah size yazdiktan sonra acile gittik..
Sancı varmı diye nst ye soktular önce :-( orada bsy çıkmadı şükür..
Sonra nöbetçi dr ultrasona aldı.. Normal görünüyor herşey yorgunluktandir dedi;idrar tahlili verdi yolladi..
Kendi dr'um aradı birde ben göreyim içimiz rahat etsin dedi.. Akşam hastaneye bir daha gittim.. Tahlil sonucunda lokositler artmış diye tek doz ilaç verdi.. Alttan muayene etti akintinda var dedi fitil verdi :-(
Birde iğne yaptırdı(prulaton ) Salı en geç çarşamba tekrar gel ;şikayetlerin geçmezse hemen gel dedi..
Tüm bunların dışında normal ultrasonla da baktı;oğlumu gördüm çok tatliydi Allah kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.. Yüzü artık çok belli♥♥♡♥♥
Kilosu boyu çok iyiydi maşallah
Çok yorucu bir gün oldu;kocişim bugün gitti bu arada.. Yarın sabah operasyonu var :-(
Aklım hep onda :-(
Rabbim şifa dileyen kullarına şifa versin inşallah..
ay canım ya, çok geçmiş olsun, zor bişe olduğunu duymuştum,
inşallah en kısa zamanda atlatırsın
ilaçmı verdiler?
çok ağrır o ya , geçmiş olsun canım umarım zorlu geçmez :18:
dertsiz canım geçmiş olsun.. bol bol ama çok bol su tüket.. annemden biliyorum onun acısını.. tez zamanda iyi ol inşallah..
Geçmiş olsun fistigim,o gün idrar tahlili yapsaydı dr çıkardı hemen ya neyse.. İnşallah çok ağrılı geçmez,bol bol su iç :-(
Tas,kum,iltihap...hepsinin tadını iyi bilirim:))
Su içmekten ve yürüyüşten başka çaresi de yoktur.ilac milac hak getire.
Şükür ki en kolayı kumdur.tuzu ayarında tuket hayatım
Rabbim şifanı versin insallah...
çok sağolun arkadaşlar. ben hayatımda böyle bir ağrı görmedim. dün bir arkadaşlara bebek görmeye gittik. zor oturdum ordada. daha fazla dayanamadım apar topar kalktık ordan soluğu acilde aldık. allahım öyle bir yerdeyiz ki acildeki doktor ne yapalım diye bana soruyor. idrar tahlili yapalım dedim. tahlil sonucuna göre kum döktüğümü söyledi.bol bol su iç, ateş yapabilir, enfeksiyon başlayabilir antibiyotik yazıyorum dedi. ne yapacağını bana soran bir doktorun yazdığı ilacı almadım. ulaşabilirsem kendi doktoruma da sorucam. kendi doktoruma da çok kızgınım. laternam senin dediğin gibi cumartesi tahlil yapmış olsaydı ortaya çıkardı. o gün ağrım olmayınca ve ara ara ağrıdığı için idrar tahlili benimde aklıma gelmemişti.canım çok gecmiş olsun..peki nasıl bir tedavi uyguladılar
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin çok iyi biliyorum bende o ağrıyıçok sağolun arkadaşlar. ben hayatımda böyle bir ağrı görmedim. dün bir arkadaşlara bebek görmeye gittik. zor oturdum ordada. daha fazla dayanamadım apar topar kalktık ordan soluğu acilde aldık. allahım öyle bir yerdeyiz ki acildeki doktor ne yapalım diye bana soruyor. idrar tahlili yapalım dedim. tahlil sonucuna göre kum döktüğümü söyledi.bol bol su iç, ateş yapabilir, enfeksiyon başlayabilir antibiyotik yazıyorum dedi. ne yapacağını bana soran bir doktorun yazdığı ilacı almadım. ulaşabilirsem kendi doktoruma da sorucam. kendi doktoruma da çok kızgınım. laternam senin dediğin gibi cumartesi tahlil yapmış olsaydı ortaya çıkardı. o gün ağrım olmayınca ve ara ara ağrıdığı için idrar tahlili benimde aklıma gelmemişti.
canım benim stresden oldu sanırım bunlarrr çok ama çok geçmiş olsunBen de bugün hep hastanedeydim yArım saat oldu geleli..
Sabah size yazdiktan sonra acile gittik..
Sancı varmı diye nst ye soktular önce :-( orada bsy çıkmadı şükür..
Sonra nöbetçi dr ultrasona aldı.. Normal görünüyor herşey yorgunluktandir dedi;idrar tahlili verdi yolladi..
Kendi dr'um aradı birde ben göreyim içimiz rahat etsin dedi.. Akşam hastaneye bir daha gittim.. Tahlil sonucunda lokositler artmış diye tek doz ilaç verdi.. Alttan muayene etti akintinda var dedi fitil verdi :-(
Birde iğne yaptırdı(prulaton ) Salı en geç çarşamba tekrar gel ;şikayetlerin geçmezse hemen gel dedi..
Tüm bunların dışında normal ultrasonla da baktı;oğlumu gördüm çok tatliydi Allah kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.. Yüzü artık çok belli♥♥♡♥♥
Kilosu boyu çok iyiydi maşallah
Çok yorucu bir gün oldu;kocişim bugün gitti bu arada.. Yarın sabah operasyonu var :-(
Aklım hep onda :-(
Rabbim şifa dileyen kullarına şifa versin inşallah..
Şükür canım bugun daha az ağrıdı.
Birazda anladım ki az hareket ettirince ağrıyor .bugun daha cok hareket ettirdim .
Hem sana birsey diyeyim az kafan dağılsın.
Bugun dışarı çıktık , az dolaştık falan esim beni mobilya mağazasına götürdü .
Yemek masası sandalyesi aldık.11 yıllık evliliğimde ilk defa bir eşya beğendim ve aldık .hep kaynanagilin begendikleri vardi.surpriz yaptı bana:)
O bile o kadar değişik bir duyguymus ki yasadım :))
Masaya bu kadar sevinince gözleri doldu gercekten bu kadar istediğimi anladı bu kez galiba.gec oldu ama oldu:))
Kızlar günaydın :)
Kızım için alışverişe başladım dün gittim bez,küvet,kova,maşrapa ve Omo Baby deterjan aldım.
Aslında niyetim Hacı Şakir Granül Matik almaktı ancak biraz araştırınca bi kaç makinada çözünmediği ve sonrasında çamaşır makinasını bozduğunu öğredim.
Sonrasındada annemle konuştum ben senin çamaşırlarını Hacı Şakir Kalıp Sabunla yıkıyordum dedi bende düşündüm önce atar makinaya Omo baby ile yıkarım çıkınca bir de kalıp sabunla elden geçiririm dedim :)
Şampuana gelince çok kararsız kaldım Sebamed ve Mustela çok pahalı yaklaşık olarak 150-200 ml şampuan 23 TL'den başlıyor.Johnson's Baby daha uygun ama kimyasal içerip içermediği veya nasıl olduğu hakkında pek bi fikrim olmadığı için sizlere fikrinizi sorayım dedim.
Bebek bezine gelince 1 paket Prima Yeni bebek 1 numara ( bu konuda hata yaptım sanırım 1 numara premium care bulamadığım için bunu aldım),1 paket Prima Premium Care 2 numara aldım.
Çarşamba günü Cybex Onyx bebek arabası alıcaz ve sonrasında doğru Havuzlu Han'a gidicez.Havuzlu Han'a ilk defa gideceğim için daha önce gidenler varsa ve tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim .
Hepinize iyi haftalar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?