Kızlar bebeklerin dönmesinden bahsetmişsiniz de daha donmemeleri cok normal
İleri aylarda bakılır ,az cok Dr doner donmuş vs der daha.
Dünde bahsetmiştim alt tarafinızın en rahat günleri bunlar
Ben sert yere oturamazdim derdim bebeğin yarısı disarda sanki.
Hey fıstığım hadi söylesene söylesene, yoksa ben söylicem kızlara
Nazcım çok sevindim canım iyi haberlerine, maşallah yeğenimize.
Eşimle izlemiştik zaten, ben uyuyakalınca o da çıkarmış cd yi tv yi açmış,
Adıyla yaşasın oğluşumuz canım benim.
Ay ben de gül gül öldüm sorma, müd. yard. garip garip bakıyo hayrola hocam diyor anlatmak ne mümkün
​Ay benim kociş cmylmz hastasıdır, sabahtan aldı bileti, biz de 20.30 seansına gidiyoruz.
fıstığım iyi seyirler bizim içinde eğlennnnn :))
hastane fantazine bayıldım :)) bende doğumdan çıkınca iyi görünme kaygısındayım( inşallah herşey yolunda giderse bu defa kuaför gelecek doğum sonrası güzel görüneyim diye
Gunaydin kizlar ben yine hastanedeyim 100 grlik seker yuklemesi icininsallah bu normal cikar herkese guZel gunler ...!
ben yavaş mı davranıyorum sizce? daha erken değil mi ama???
hele bir 6 ay tam dolsun diyorum, 7 ayı da ortalayayım öyle gider alırım diyorum eşimle kayınvalidemle falan, tek celse de bitiririm işlerimi diye düşünüyorum ama yanlış mıyım acaba
sisterlarımm size bişey sorcam bebişler 1 aylıkken şehir dışına gidebilir miyim şahsi arabayla çok sevdiğimiz bi dostumuzun düğünü var ama bebişimm bir bir buçuk aylık falan oluyor denize 6 ayı bitince gidebilirim biliyorum ama normal seyahat sonuçta nolar ki =)
sisterlarımm size bişey sorcam bebişler 1 aylıkken şehir dışına gidebilir miyim şahsi arabayla çok sevdiğimiz bi dostumuzun düğünü var ama bebişimm bir bir buçuk aylık falan oluyor denize 6 ayı bitince gidebilirim biliyorum ama normal seyahat sonuçta nolar ki =)
Canım merhaba
Kuzucukların cinsiyeti belli oldumu?
Bence erken değil çünkü göbüş birden büyüyor,ağırlaşyorsun...
Yavaş yavaş başlamak gerek,içine sine sine alışveriş yapmak için..
canım geçmiş olsun yorgunluktan stresten oldun sen böyle bir an önce iyileş düzel canım sancının olmamasına sevindim sancı çok fena ben 22. haftada 16-18 sancı yaşadım bilirim nasıl olduğunu eşininde operasyonu iyi geçer o da iyileşir sende rahat nefes alırsın bu sayedeBen de bugün hep hastanedeydim yArım saat oldu geleli..
Sabah size yazdiktan sonra acile gittik..
Sancı varmı diye nst ye soktular önce :-( orada bsy çıkmadı şükür..
Sonra nöbetçi dr ultrasona aldı.. Normal görünüyor herşey yorgunluktandir dedi;idrar tahlili verdi yolladi..
Kendi dr'um aradı birde ben göreyim içimiz rahat etsin dedi.. Akşam hastaneye bir daha gittim.. Tahlil sonucunda lokositler artmış diye tek doz ilaç verdi.. Alttan muayene etti akintinda var dedi fitil verdi :-(
Birde iğne yaptırdı(prulaton ) Salı en geç çarşamba tekrar gel ;şikayetlerin geçmezse hemen gel dedi..
Tüm bunların dışında normal ultrasonla da baktı;oğlumu gördüm çok tatliydi Allah kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.. Yüzü artık çok belli♥♥♡♥♥
Kilosu boyu çok iyiydi maşallah
Çok yorucu bir gün oldu;kocişim bugün gitti bu arada.. Yarın sabah operasyonu var :-(
Aklım hep onda :-(
Rabbim şifa dileyen kullarına şifa versin inşallah..
geçmiş olsun canım Allah şifa versin koru kendini bol su iç iyileşçok sağolun arkadaşlar. ben hayatımda böyle bir ağrı görmedim. dün bir arkadaşlara bebek görmeye gittik. zor oturdum ordada. daha fazla dayanamadım apar topar kalktık ordan soluğu acilde aldık. allahım öyle bir yerdeyiz ki acildeki doktor ne yapalım diye bana soruyor. idrar tahlili yapalım dedim. tahlil sonucuna göre kum döktüğümü söyledi.bol bol su iç, ateş yapabilir, enfeksiyon başlayabilir antibiyotik yazıyorum dedi. ne yapacağını bana soran bir doktorun yazdığı ilacı almadım. ulaşabilirsem kendi doktoruma da sorucam. kendi doktoruma da çok kızgınım. laternam senin dediğin gibi cumartesi tahlil yapmış olsaydı ortaya çıkardı. o gün ağrım olmayınca ve ara ara ağrıdığı için idrar tahlili benimde aklıma gelmemişti.
Gunaydin kizlar ben yine hastanedeyim 100 grlik seker yuklemesi icininsallah bu normal cikar herkese guZel gunler ...!
günaydın..
aldığın herşey hayırlı olsun canım..
güle güle kullanın inşallah..
şu havuzluhan meselesini ben de merak ediyorum, deneyimli olanlar varsa bize biraz bilgi versin :)
hoş ben daha hiçbirşey almadım kuzucuklarıma ama alacağım zaman bu bilgiler lazım olcak..
ben yavaş mı davranıyorum sizce? daha erken değil mi ama???
hele bir 6 ay tam dolsun diyorum, 7 ayı da ortalayayım öyle gider alırım diyorum eşimle kayınvalidemle falan, tek celse de bitiririm işlerimi diye düşünüyorum ama yanlış mıyım acaba
merhabe mergenim
evet benim kuzucuklarımın biri tıss biri olaannn :) bir kız bi erkek inşaallahh :)
sen nasılsın, oğulcukların nasıl?
karnın sıkışıyor mu?
ben 1 aydır kaburga ağrısı çekiyorum
daha da artarak devam edecekmiş , sağolsun kuzucuklarım:)
mergen bi de kaç kilo aldın sen?
ben hiç kilo almak istemiyorum yadoğurmak istiyorum Allah nasip kısmety ederse bu yavrucukları, ilk çığlıklarını duymak istiyorum, sırayla kucağıma getirdiklerinde kokularını içime çekmek istiyorum doya doya inşallahhh...
hepimiz için böyle olur inşallahh...
Maşallah canım benim,hayırlı olsn,sağlıkla gelsinler inşallah...
Çok şükür bizde iyiyiz teyzesi
Zaman zaman karnımda sertlik oluyor,hemen istirahata çekiliyorum canım
Ben kilo konusunda kötü gidiyorum,hiç sorma 15 kilo aldım
Kaburga,bel,sırt,kasık ağrıları oluyor,her fırsatta dinlenmek gerek...
Rabbim hepimize,vaktinde,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı inş.
kızlar eşim aradı şimdi,
toplantı yapmışlar , 2013 satınalma hedefleri ne olmalıymış,bu yani toplantı, boş stresimle kaldım, ama enteresan bi durumdu gerçekten yıl başı yılbaşı, Allah'ım yarabbimm neyse kötü bişe olmasın da, çok şükür diyim bişe çıkmasın:)
Basmane sifaya qidiorum doktruma fiyat sormadm ama esim hastaneyi arayp sormus normal 600 sezeryn 650 dmisler epudral icn ayrı ücret alıyolar sanırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?