ben 60 ile başladım şimdi 67 kilo oldumama kendime hedef belirledim, toplamda 15 in üstüne geçmeyeceğim diye, geriye 3 ayım ve 8 kilom kaldı bakalım nasıl geccek bu 3 ay..
alışveriş konusunda da ocak ayı sonunda gelinimiz doğum yapacak şehirdışında, onun doğumuna gitmek istiyorum, 1 hafta falan orda babamlarda kalıp sonra gelip alışveriş işlerine başlamak istiyorum ...
zaten 6.5 olacAğım o zaman vaktidir diye düşünüyorum malum biz bi de erken doğum riski taşıyoruz,, son aylar bize hareket kısıtlaması da gelecek, şubat ta hallederim diye düşünüyorum işin büyük kısmını inş..
kızlar herkeze tekrar günaydın bugün sabah gözlerimi karla açtım konya kar altında tabi benim içinde esaret başladı artık çıkamam dışarı kayar düşerim mazallah kızlar benim rahimde ağrılarım olmaya başladı varmı sizdede haftaya kontrolüm var umarım önemli bişi değildir
:103::103:
mergencim benim kiloyu güncellermisin 70 oldum 8,5 kilo almış bulunuyorumbu son üç ayda bakalım kaç kilo olacak hayatım da hiç 70 kilo olmamıştım çok fena çok bugün foto çekilip koyayım bari son halimi görün
kızlar herkeze tekrar günaydın bugün sabah gözlerimi karla açtım konya kar altında tabi benim içinde esaret başladı artık çıkamam dışarı kayar düşerim mazallah kızlar benim rahimde ağrılarım olmaya başladı varmı sizdede haftaya kontrolüm var umarım önemli bişi değildir
canım normaldir heralde rahim genişliyo bebek büyüyor sancılar bile artık normal vücud kendini doğuma hazırlıyor ağrı sızı olacak ama çok yoğun olursa doktora görünmekte fayda var
mergencim benim kiloyu güncellermisin 70 oldum 8,5 kilo almış bulunuyorumbu son üç ayda bakalım kaç kilo olacak hayatım da hiç 70 kilo olmamıştım çok fena çok bugün foto çekilip koyayım bari son halimi görün
saol mergenciğim valla ıhlamuru bile okadar güzel tarif ettin ki canım çekti hemen denicem
Şükür canım bugun daha az ağrıdı.
Birazda anladım ki az hareket ettirince ağrıyor .bugun daha cok hareket ettirdim .
Hem sana birsey diyeyim az kafan dağılsın.
Bugun dışarı çıktık , az dolaştık falan esim beni mobilya mağazasına götürdü .
Yemek masası sandalyesi aldık.11 yıllık evliliğimde ilk defa bir eşya beğendim ve aldık .hep kaynanagilin begendikleri vardi.surpriz yaptı bana:)
O bile o kadar değişik bir duyguymus ki yasadım :))
Masaya bu kadar sevinince gözleri doldu gercekten bu kadar istediğimi anladı bu kez galiba.gec oldu ama oldu:))
Ohhh..çok iyi bir haber bu,bak meraklandık hepimizde ..dediğim gibi keşke eşin sana haber vermeseydi hemen,boşuna stres yaptın..ama neyse ki sonu iyi oldu..
Anaaaamm..biz senle aynı hastanede doğum yapçaz..bende doktorumu değiştirmiştim,o da basmane şifa da doğum yaptırıyormuş,ebelerini beğeniyormuş oranın..Sen ne zman doğum yapçaksın? bir de gördün mü hastane odalarını nasıl acaba? ben doğumdan önce bir keşif yapıcam oralarda..:)
cnm walla bizimde aynı şekilde şehir dışında düğün var şahsi arabamızla gidersek gideceğim ama otobüsle olursa gidemem zor olur
bana gidebilirsin gibi geliyo ama yinede tecrübeli anneler yanıtlasın bunu. deniz neden 6aymışki... bizim bebekler daha 4-5 aylık olacak tatile çıktığımızda...
kızlar ağrım geçmeyince biraz önce acile gittik. kum döküyormuşum.
Ben de bugün hep hastanedeydim yArım saat oldu geleli..
Sabah size yazdiktan sonra acile gittik..
Sancı varmı diye nst ye soktular önce :-( orada bsy çıkmadı şükür..
Sonra nöbetçi dr ultrasona aldı.. Normal görünüyor herşey yorgunluktandir dedi;idrar tahlili verdi yolladi..
Kendi dr'um aradı birde ben göreyim içimiz rahat etsin dedi.. Akşam hastaneye bir daha gittim.. Tahlil sonucunda lokositler artmış diye tek doz ilaç verdi.. Alttan muayene etti akintinda var dedi fitil verdi :-(
Birde iğne yaptırdı(prulaton ) Salı en geç çarşamba tekrar gel ;şikayetlerin geçmezse hemen gel dedi..
Tüm bunların dışında normal ultrasonla da baktı;oğlumu gördüm çok tatliydi Allah kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.. Yüzü artık çok belli♥♥♡♥♥
Kilosu boyu çok iyiydi maşallah
Çok yorucu bir gün oldu;kocişim bugün gitti bu arada.. Yarın sabah operasyonu var :-(
Aklım hep onda :-(
Rabbim şifa dileyen kullarına şifa versin inşallah..
çok geçmiş olsun kızlar, Allah sağlık sıhhat versin hepimize,
biz de c.tesi doktordaydık, kontrolümüz vardı, şeker yüklemesi de yapıldı, tokluk 127 açlık zaten önceden yaptığı ve bende hipoglisemi olduğu için yapmadı. Buna da normal dedi zaten.
Ben de damarda sağ tarafta notch vardı , o kaybolmuş:)çok ama çok mutlu oldum, 732 gr çıktı bebişim ama boyu 30 cm falan yani FL 4.34 işte, bana kısa geldi,onu taktım kafama eve gelince farkettim de zaten Flnin yanında 24 hafta 2 gün yazıyo halbuki ben gittiğimde 24 hafta 6 günlüktüm, yani biraz geriden geliyo gibi, çok da öle şişko diil benim kızım , kilosu çok yüksek değil yani, onu taktım biraz,ama normal demişti doktor, haftaya c.tesi yine kontrol var,o zmn nası olucak bakalım,
bu arada kabızlığı söledim, artık dayanamıyorum herşeyi yaptım , sindiremiyorum hiçbişeyi, cuma gecesi kalp krizi geçiriyorum sandım resmen hazımsızlıktan, duphalac yazdı, sarı akıntım vardı, alttan sıkılan bi ilaç yazdı, çok rahatsız ediyosa kullan dedi, tekrar idrar tahlili yaptı, kasık ağrısı ve sık idrara çıkma için bişe çıkmadı, bol su içip yatıyoruz dedi:)
bana gidebilirsin gibi geliyo ama yinede tecrübeli anneler yanıtlasın bunu. deniz neden 6aymışki... bizim bebekler daha 4-5 aylık olacak tatile çıktığımızda...
Canım bende senin gibi düşünüyordum ama evde bi süpürge çalıştırsam arkasından yorgunluktan serilip kalıyorum.Bu nedenle şimdiden başlayayım dedim.Kendini iyi hissediyorsan daha sonra yapmak daha mantıklı.Ben her dr. kontrolümde cinsiyetini tescilletiyorum bak alışverişe başlayacağım diye :) dr. umda her defasında 32. haftadan önce alışveriş yapmayın diyor.
Canim güle güle kullan , benim yeğenimin beşiği 6.aya kadar kullandı ayağa kalkmaya başlayınca kullanamazsın cok güzel bir beşik , ben bundan güzelini bulamadığım için yeğeniminkini getirebilirsem onu kullanıcım getirtemezsem son 1 ay kala siparişini vericem 360 tl burada fiyatı sen ne kadara aldın
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin çok iyi biliyorum bende o ağrıyı
tek çare gerçektende bol bol su içmekkk
çok geçmiş olsun kızlar, Allah sağlık sıhhat versin hepimize,
Gunaydin kizlar.laternem ve dertsizim Raabbiim acil sifanizi versin.
Bende surekli 2-3 lokosit var bu gecmiyo.doktorumda sureklu su ic diyo onemsemiyo.iste usutmiceksin laternem bu hastalikta.bugun evdeyim hastsneye gidicem.cepten yaziyorum.
geçmiş olsun canım Allah şifa versin koru kendini bol su iç iyileş
Buarada geçmişi okumadım ama alıntılardan gördüğüm kadarıyla hasta arkadaşlar varmış...Geçmiş olsun,Allah tez zamanda şifa,iyilik versin inşallah...
voltajım
gözün aydın;güle güle güzel günlerde ağız tadıyla kullan
laterne; dertsiz
geçmiş olsun canlarım
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.Gunaydin kizlar ben yine hastanedeyim 100 grlik seker yuklemesi icininsallah bu normal cikar herkese guZel gunler ...!
mahrumiyet bölgesi zaten canım. aradığın hiçbişeyi bulamıyorsun. 3000 nüfuslu ilçe. başın ağrısada, tansiyonun çıksada, kalbim sıkışıyor desende hemen serum takıyorlar. merkezde aynı doğru düzgün hastane yok. hele tıpa gittin mi yandın. 3 tane asistan yanında kavga ediyor. biri şunu yapalım diyor, öteki oğlum o yapılır mı hamileye diyor, diğeri dur kitaba bakalım diyor, sonra en iyisi biz hocayı arayalım. güya batı işte...dertsiz nerde yaşadığını merak ettim, ne biçim doktormuş o öyle. kendimi mahrumiyet bölgesinde sanırdım bende... neyse geçmiş olsun.
Dertsiz çok geçmiş olsunEminim çok ağrı yapıyordur, biran önce geçer umarım.. Suyunu eksik etme, bol bol tuvalete gitmeye çalış. Bir de bu dönem çok fazla domates yeme. Kum döken arkadaşım saymıştı, birkaç sebze daha vardı ama hatırlayamıyorum
Ofelya yine seninle iki evhamlı aynı şeye takmışız bu haftasonu:)) benim de kontrolüm cumartesiydi, 24+4'te gittim, kilosu 714 gr boyu 29.2 cm (fl 4.2). Aynen bana da kısa geldi boyu. Dr. 23+5 dedi fl için. Zaten bebiğim genelde 4-5 gün geriden geliyor. Ama hamilelik takviminde 34 cm falan yazınca ben de üzüldüm. Ama dr.um aynen gayet normal dedi, zaten boy ölçümü önemli değil, rutin olarak ölçmeyiz bile dedi ama işte.. Bu arada notch gitmiş:)))) Çok çok sevindim:) Demek ki herşeyi kafamıza takmayacağız:) Ben kendi kendime söz verdim, umarım başarıcam daha az evhamlı daha çok sakin olmaya çalışıcam:) Bebişine de maşallah, geçmişe bakarken fotosunu da gördüm, ayyy Allah'ım maşallah kızın çok çok güzel. Allah nazardan saklasın..
Herkese süper bir hafta diliyorum. Huzurlu, sağlıklı bir hafta olsun dilerim.. Sevgiler..[/QUOTE aaa domatesi hiç duymamıştım. organik domates aradık cumartesi günü marketlerde. 2 gündürde çok yiyorum. söylediğin iyi oldu canım benim.
oftelya, secilce üçümüzde sanırım aynı haftadayız ama benim oğlum sizin bebişlere göre çok daha zayıf. 24+6 da gittim 4 gün geriden geliyor kilosu 641 gr. çok zayıf değil mi?:18:
Dertsiz çok geçmiş olsunEminim çok ağrı yapıyordur, biran önce geçer umarım.. Suyunu eksik etme, bol bol tuvalete gitmeye çalış. Bir de bu dönem çok fazla domates yeme. Kum döken arkadaşım saymıştı, birkaç sebze daha vardı ama hatırlayamıyorum
Çok zor bir gece olmuş gerçekten. Neyse ki herşey yolunda. Vücudunun bu tepkiyi vermesi normal tabii bu kadar yorgunluk ve sıkıntıdan sonraSen yine de sakin olmaya çalış, eşin de kurtulacak rahatsızlığından, bugün ilk adımı atıyor. Çok çok geçmiş olsun şimdiden, iyi haberlerini bekliyoruz...Sevgiler..
Ofelya yine seninle iki evhamlı aynı şeye takmışız bu haftasonu:)) benim de kontrolüm cumartesiydi, 24+4'te gittim, kilosu 714 gr boyu 29.2 cm (fl 4.2). Aynen bana da kısa geldi boyu. Dr. 23+5 dedi fl için. Zaten bebiğim genelde 4-5 gün geriden geliyor. Ama hamilelik takviminde 34 cm falan yazınca ben de üzüldüm. Ama dr.um aynen gayet normal dedi, zaten boy ölçümü önemli değil, rutin olarak ölçmeyiz bile dedi ama işte.. Bu arada notch gitmiş:)))) Çok çok sevindim:) Demek ki herşeyi kafamıza takmayacağız:) Ben kendi kendime söz verdim, umarım başarıcam daha az evhamlı daha çok sakin olmaya çalışıcam:) Bebişine de maşallah, geçmişe bakarken fotosunu da gördüm, ayyy Allah'ım maşallah kızın çok çok güzel. Allah nazardan saklasın..
Herkese süper bir hafta diliyorum. Huzurlu, sağlıklı bir hafta olsun dilerim.. Sevgiler..
işallah canım bebeğime kan can olur ona yarar yediklerim dikkat ediyorum ona yarasın diye abur cubur bile yemiyorum zararı olmasın kızıma diye işallah oda sağlıkla gelirCanım bence 8.5 kilo kötü değil,aramızda 15 kilo alanlar var,şekil a ->ben
Yarasın kuzucuğa,can olsun,kan olsun inşallah
İlk düzenlemede ekleyeceğim canım
Afiyet olsun hayatım
rüyamda doğum yapıyordum ya aynen hissettim bebeğin çıktığını uyku semesi kalktım yatakta bebek arıyorum korktum valla
bide rabbim hayırlara yorsun kızlar Böyle çok uzak bir yerdeyiz suyum geliyor dağlık taşlık bir arazideyiz
merkeze gitmemiz imkansız neyse doğuyor bebek kapkara bir bebek diyorum ki ismini yağız(anlamı:esmer,yiğit) koyduk ya
çocuk tam yağız yani diyorum ama nasıl tombiş bir bebek sevimlide gözleri renkli sonra annem yıkıyor bebeği temizliyor
giyindiriyor bana veriyor annem yıkadıkca bebek beyazlaşıyor pamuk gibi kar topu gibi bir tatlı bir bebek oluyor kucağıma
alıyorum böyle ama çok farklı bir duyguydu hissediyorum yani bebeğimi.sonra ilginç kısım burası trene biniyoruz bebek oturuyor
kendi kalkıp yanima geliyor sonra uykum var die orda uyandım işte ama çok güzel bir bebkti =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?