2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Maşallah kontrollü gitmişsin gerçekten.

Hala olacaksın demek ay sonunda,sağlıkla,hayırla gelsin bebiş inş.

Kendine dikkat et ve bizi habersiz bırakma canım :79:

Sıcacık,mis kokulu bir ıhlamur yap kendine,keyif yap canım :106:

Rahim büyüdüğü için ağrılar olması normal canım,endişe etme,arada kuzucuklarda aşağı doğru tekmeliyor

saol mergenciğim valla ıhlamuru bile okadar güzel tarif ettin ki canım çekti hemen denicem

Canım bence 8.5 kilo kötü değil,aramızda 15 kilo alanlar var,şekil a ->ben

Yarasın kuzucuğa,can olsun,kan olsun inşallah

İlk düzenlemede ekleyeceğim canım

saol mergenciğim valla ıhlamuru bile okadar güzel tarif ettin ki canım çekti hemen denicem

Afiyet olsun hayatım

voltajım
gözün aydın;güle güle güzel günlerde ağız tadıyla kullan

laterne; dertsiz
geçmiş olsun canlarım

ay evet cnm boşuna meraklandırdım sizi de ama biz de öle meraklandık, çünkü adamların söleyiş tarzı gerçekten öleymiş yani, neyseki yok bişe çok şükür

off okul yarım gün oldu, bi kere zaten yoğunluk açısından iğrenç nefret ediyorum yarım günden, bi de servis de bizim yokuşu çıkamıyo ben nası çıkıcam bu karda çok korkuyorum, geçen defa çok zor olmuştu, yarın lütfen olmasın yani okul mokul bu ne ya, nası gidicem bakalım

cnm walla bizimde aynı şekilde şehir dışında düğün var şahsi arabamızla gidersek gideceğim ama otobüsle olursa gidemem zor olur

Evet otobüsle olmazz tatlım ağlar falan hem sen malamat olarsın hem otobüstekilere rahatsızlık bunun emzirmesi falan var sahsi araba en iyisi bizde iştee arabayla gitces=)

bana gidebilirsin gibi geliyo ama yinede tecrübeli anneler yanıtlasın bunu. deniz neden 6aymışki... bizim bebekler daha 4-5 aylık olacak tatile çıktığımızda...

yaa ben sormuştum doktora doğunca denize ne zaman gidebilirz diye ekimde dedi nisan da doğunca ekim 6 aya denk geliyor moralim bozuldu valla ya bu yaz gidemicem die üzülüyorum bende

kızlar ağrım geçmeyince biraz önce acile gittik. kum döküyormuşum.

Dertsiz çok geçmiş olsun Eminim çok ağrı yapıyordur, biran önce geçer umarım.. Suyunu eksik etme, bol bol tuvalete gitmeye çalış. Bir de bu dönem çok fazla domates yeme. Kum döken arkadaşım saymıştı, birkaç sebze daha vardı ama hatırlayamıyorum

Çok zor bir gece olmuş gerçekten. Neyse ki herşey yolunda. Vücudunun bu tepkiyi vermesi normal tabii bu kadar yorgunluk ve sıkıntıdan sonra Sen yine de sakin olmaya çalış, eşin de kurtulacak rahatsızlığından, bugün ilk adımı atıyor. Çok çok geçmiş olsun şimdiden, iyi haberlerini bekliyoruz...Sevgiler..

Ofelya yine seninle iki evhamlı aynı şeye takmışız bu haftasonu:)) benim de kontrolüm cumartesiydi, 24+4'te gittim, kilosu 714 gr boyu 29.2 cm (fl 4.2). Aynen bana da kısa geldi boyu. Dr. 23+5 dedi fl için. Zaten bebiğim genelde 4-5 gün geriden geliyor. Ama hamilelik takviminde 34 cm falan yazınca ben de üzüldüm. Ama dr.um aynen gayet normal dedi, zaten boy ölçümü önemli değil, rutin olarak ölçmeyiz bile dedi ama işte.. Bu arada notch gitmiş:)))) Çok çok sevindim:) Demek ki herşeyi kafamıza takmayacağız:) Ben kendi kendime söz verdim, umarım başarıcam daha az evhamlı daha çok sakin olmaya çalışıcam:) Bebişine de maşallah, geçmişe bakarken fotosunu da gördüm, ayyy Allah'ım maşallah kızın çok çok güzel. Allah nazardan saklasın..

Herkese süper bir hafta diliyorum. Huzurlu, sağlıklı bir hafta olsun dilerim.. Sevgiler..

kızlar istanbul da kar başladı..
hadş bakalım hayırlısı..
rabbim kazalardan belalardan muhafaza eylesin yollardaki herkesi inşallah..
ben de hastaneye gidecektim tahlil sonucumu almaya eşim gitme diyor, kaldım evde..

bana gidebilirsin gibi geliyo ama yinede tecrübeli anneler yanıtlasın bunu. deniz neden 6aymışki... bizim bebekler daha 4-5 aylık olacak tatile çıktığımızda...

nasııı ya
biz rezervasyon bile yaptırdık ağustos ayı için valla ben giricem kızımı da sokucam ilk denizle tanışması olacak insallah

32. hafta mııııı ?? dediğiniz gibi ben şimdiden ağır vasıtaya bağladım o zaman evden çıkmam heralde :)
ben herşeyi aldım hiç eksik kalmadı. hatta doğum çantamı bile hazırladım hafta sonu ne olur ne olmazzz :18:

teşekkür ederim... valla dayanamadık aldık işte .:) biz 300 tl ye aldık

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin çok iyi biliyorum bende o ağrıyı
tek çare gerçektende bol bol su içmekkk

çok geçmiş olsun kızlar, Allah sağlık sıhhat versin hepimize,

Gunaydin kizlar.laternem ve dertsizim Raabbiim acil sifanizi versin.
Bende surekli 2-3 lokosit var bu gecmiyo.doktorumda sureklu su ic diyo onemsemiyo.iste usutmiceksin laternem bu hastalikta.bugun evdeyim hastsneye gidicem.cepten yaziyorum.

geçmiş olsun canım Allah şifa versin koru kendini bol su iç iyileş

Buarada geçmişi okumadım ama alıntılardan gördüğüm kadarıyla hasta arkadaşlar varmış...Geçmiş olsun,Allah tez zamanda şifa,iyilik versin inşallah...

voltajım
gözün aydın;güle güle güzel günlerde ağız tadıyla kullan

laterne; dertsiz
geçmiş olsun canlarım

sağolun kızlar. inşallah bir an önce geçer iki büklüm yürüyorum sancıdan.

Gunaydin kizlar ben yine hastanedeyim 100 grlik seker yuklemesi icin insallah bu normal cikar herkese guZel gunler ...!
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

dertsiz nerde yaşadığını merak ettim, ne biçim doktormuş o öyle. kendimi mahrumiyet bölgesinde sanırdım bende... neyse geçmiş olsun.
mahrumiyet bölgesi zaten canım. aradığın hiçbişeyi bulamıyorsun. 3000 nüfuslu ilçe. başın ağrısada, tansiyonun çıksada, kalbim sıkışıyor desende hemen serum takıyorlar. merkezde aynı doğru düzgün hastane yok. hele tıpa gittin mi yandın. 3 tane asistan yanında kavga ediyor. biri şunu yapalım diyor, öteki oğlum o yapılır mı hamileye diyor, diğeri dur kitaba bakalım diyor, sonra en iyisi biz hocayı arayalım. güya batı işte...

rüyamda doğum yapıyordum ya aynen hissettim bebeğin çıktığını uyku semesi kalktım yatakta bebek arıyorum korktum valla
bide rabbim hayırlara yorsun kızlar Böyle çok uzak bir yerdeyiz suyum geliyor dağlık taşlık bir arazideyiz
merkeze gitmemiz imkansız neyse doğuyor bebek kapkara bir bebek diyorum ki ismini yağız(anlamı:esmer,yiğit) koyduk ya
çocuk tam yağız yani diyorum ama nasıl tombiş bir bebek sevimlide gözleri renkli sonra annem yıkıyor bebeği temizliyor
giyindiriyor bana veriyor annem yıkadıkca bebek beyazlaşıyor pamuk gibi kar topu gibi bir tatlı bir bebek oluyor kucağıma
alıyorum böyle ama çok farklı bir duyguydu hissediyorum yani bebeğimi.sonra ilginç kısım burası trene biniyoruz bebek oturuyor
kendi kalkıp yanima geliyor sonra uykum var die orda uyandım işte ama çok güzel bir bebkti =)))

Önümüzdeki günlerde TBMM'ye sevk edilecek olan tasarıda kadınların doğum izninin 24 haftaya çıkartılması kararlaştırıldı.
Önümüzdeki günlerde TBMM'ye sevk edilecek olan tasarıda kadınların doğum izninin 24 haftaya çıkartılması kararlaştırıldı.

Anneler izni doğum öncesi 8, doğum sonrası 16 hafta olarak kullanacak. Doğum izninin uzatılmasını sağlayan düzenlemenin yanında kadınların iş hayatından uzaklaştırılmalarını önlemek için gerekli adımlar atılacak.

Kadınların doğum için işten atılmaları önlenecek. Yine kadınların izin yaptıkları dönemde İşsizlik Fonu devreye sokulacak. Son 8 haftanın işveren yükü devlet tarafından üstlenilecek.

Doğum izni şu anda 8 doğum öncesi, 8 doğum sonrası olmak üzere toplam 16 hafta olarak uygulanıyor. (Takvim)

mergencim bu arada ben 60.200 olmuşum. listeyi güncellediğin zaman benim kilomu da değiştirir misin?

ay valla canım nası içimi rahatlattın anlatamam, çok takmıştım valla,hiç takmamak lazım evet ama işte hamilelikte daha hassas oluyoruz ya onun da etkisi var tabi, ay dedim ben şiştikçe şişiyorum, bebişim nie küçük kaldı

Canım bence 8.5 kilo kötü değil,aramızda 15 kilo alanlar var,şekil a ->ben

Yarasın kuzucuğa,can olsun,kan olsun inşallah

İlk düzenlemede ekleyeceğim canım

Afiyet olsun hayatım
işallah canım bebeğime kan can olur ona yarar yediklerim dikkat ediyorum ona yarasın diye abur cubur bile yemiyorum zararı olmasın kızıma diye işallah oda sağlıkla gelir
bebeklerimiz için kilo alıyoruz onlar sağlıklı olsun gerisi halledilir

Allah rüyanı hayra çıkarsın işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…