2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar bebeklerin kilolarına ve boylarına takılmayın bu kadar doktorlarınız normal diyorsa normaldir
mesala benim dr boyunu hiç söylemiyor ilk zamanlarda söylüyordu sadece
şimdi büyüdüğü için kısım kısım bakıyor

kızlar arkadaşım bana bu çantayı mart ayındaki doğum günüm için hediye olarak aldı.
bebek çantası olarak kullanıcam. olur mu sizce?

Nike BA4445-058 NIKE VICTORY TRACK TOTE

Gayet güzel..kullanlır tabii,ben de pumadan aldım bebek çantası niyetine,çok da güzel oldu valla..

kızlar ağrım geçmeyince biraz önce acile gittik. kum döküyormuşum.

Geçmiş olsun canım yaa,atlatırsın inşallah tez vakitte..

Güle güle kullanın cicilerinizi,bende her alışverişte bir iki şey atıyorum kenara..

Gidersin canım,istersen yourt dışına bile çıkarsın uygun olduktan sonra..Hatırlıyorum 3 aylık bebğiyle gelmişlerdi almanyadan,otelde tatil yapıyolardı..Hem deniz için bir şart yok öyle 6 ay filan..Bizim çocuk dr. tam tersine her hafta götürün diyordu...Denizin bir zararı yok,güneş ışınlarına dikkat edilirse tabii...

Gecmis olsun canım.o ağrıyı uzun zamandır hepimiz çekiyoruz iste rahim doguma hazırlık aşamasında birde büyüyor.inanirmisin ben bel yanlarımda bile kıpırtılar hissediyorum :)) neren rahatsa iteler çeker.topuk dirsek biraz daha belirgin hareket verir:)) bil bakalım neresi :)))
voltajım güle güle kullan canım.
bi de bulaşık makinasının sorunu çözülse çok iyi olacak tatlım.
Sagolun canlarım hepinize teşekkür ederim.daha iyisi sizin olsun diyeceğim ama en iyisi bu herkesin gönlüne göre versin Rabbim babasını bekleyen cocuk gibi bekliyorum gumgum
Dün makinede alacaktı ama ben yanaşmadım bunların araba yüzünden sus payı olduğunu bilsemde belli etmiyorum
Hayatım hayırlısiyla kavus kuzularına nacizane tavsiyem sen bu ay en geç subat sonlarına herseyini tamamla
Hayatım sen cok hareketlisin burdan anladığım kadarıyla .yoruldugunu hamileler anlamaz ta ki sancı olana dek.
Dikkat et zamanında gelir insallah kuzucuk bunları düşünme .
Ağır davran elin belinde ih mih
Haha zapzup listeye bak 14 kilomla selam eder öperim
10 kilom kaldı :)))24 kiloyla bitiş çizgisine giderim hep

Son düzenleme:
Canlarım günaydın dememisim gelin çıkacak kiz gibiyim zahar unutmuşum :)))
Günaydın

***laternemizin eşi için birer fatiha okuyalım Rabbim kolayca kurtarsın...

anaam kilolara bak 60lar pehh pehhh..
masallah kizlar size.. bi dogurayim hayirlisi ile, eskisi gibi tedavi oncelerindeki gibi 75lere gerileyecegim.. biraz zor olacak ama fena hirs yaptim..

ben gidiyorum simdi sokaklara..
listenin guncel halini ancak gelince gorebilirim..
opuyorum hepinizi..

mutlu bir hafta bizim olsun..

Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış. Bir gün Allah'a sormuş:

"Allahım, beni yarin dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yasayacağım?"
-Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek, mutlu olacaksın.

"Pekiiii... İnsanlar bana bir şeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?"
-Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.

"Peki Allahım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?"
-Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.

"Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?"
-Meleğin seni kendi hayati pahasına dahi olsa daima koruyacak.

"Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm."
-Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.

O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar;

"Allahım eğer simdi gitmek üzereysem lütfen söyle, benim meleğimin adı ne?"
Meleğinin adının önemi yok ,sen onu """ANNE""" diye çağıracaksın...

Emeğine sağlık kuzucum.
Bu yazıyı daha öncede okumuştum.
Ama hamiş olunca daha bir anlamlı geldi.
Allahım bizede ANNE kelimesini duymayı nasip etsin inşallah.

bunun videosunu izlediğimde ağlamıştımmmmm

Emeğine sağlık kuzucum.
Bu yazıyı daha öncede okumuştum.
Ama hamiş olunca daha bir anlamlı geldi.
Allahım bizede ANNE kelimesini duymayı nasip etsin inşallah.
Sagol canım cok eski bir yazı evet.
Duyarsın annesi :))
bunun videosunu izlediğimde ağlamıştımmmmm

Evet ya bende diğer kızıma hamileyken izlemiştim ağladım şimdide annee diye çağırdıklarında ağlıyorum
Yine neeee

Cuma günü şeker sonucumu da öğrendim,gayet iyi çıkmış şükürler olsun,değerleri yazamıyorum çünkü bende değil sonuç,doktorumda..yalnız kanım çok düşük..sabah akşam içmeme rağmen kan ilacımı yükselmiyor,yapacak bişey yok..

Dün bende bebek bezi aldım,prima premium care yenidoğan..ama haggies te de gözüm kaldı ben oğlumda başlarda hep prima kullandım sonra değişik bezler denedim en çok haggies hoşuma gitmişti..sanırım bir tane de haggies yenidoğan alıcam..ped aldım hastane için ve hastanede giymek için terlik aldım..hepsini attım çantama.işte her seferine bir eksik tamamlıyorum alışverişe çıktıkça..

Voltajcığım güle güle eskitin canım sandalyelerini, sevindim senin adına..

Mergencim ben de 66 kilo oldum..: 53 kiolyla hamile kalmıştım...

Canım gecmis olsun.kan konusu artık uzmanlık alanıma girdi
9un altına düşmediği sürece o kadar korkma.sadece sunu söyleyeyim keçi boynuzu pekmezi var sabah ac karnına 1-2 yemek kasığı iceblirsen iç hem bebekte tombislesir.kansizlik bebek kilosunu etkilemesin.
Teşekkür ederim gelsinde tepinecegim ustunde masamın

Mezopotamya hamfendusu hiç pas vermiyorsunuz yoğunluk cok galiba
Üstüme Gul mü kokluyorsun yoksa tenhalarda

Saol canım,dediğin gibi yapıyorum sabahları içiyorum pekmez hatta kırmızı et,baklagil tüketimimi bile arttırdım ama işte bu kadar..37 alt sınır dedi benimki 35 miş,ilaç kullandığım halde bu yani..bebek de garibim gene iyi gelişiyor benim kansızlığıma rağmen..

Masa sandalye takım mı aldınız?*nedense sandalye kalmış aklımda ,sory canım yaa..

Acaba dr Demir deposundan mı bahsediyor 35-37 diye.
Bu yediklerinde yanında ayran yoğurt ve süt olmayacak.beraber tuketilmiyor.aralarinda 2saat zaman olmalı yoksa süt ürünleri digerlerinin faydasını kesiyor.pekmezin keçi boynuzu olmasına dikkat et.
Cocuk alıyor sendekileri :) benim garibanda alıyor neremde ne bulursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…