kızlar arkadaşım bana bu çantayı mart ayındaki doğum günüm için hediye olarak aldı.
bebek çantası olarak kullanıcam. olur mu sizce?
Nike BA4445-058 NIKE VICTORY TRACK TOTE
kızlar ağrım geçmeyince biraz önce acile gittik. kum döküyormuşum.
Kızlar günaydın :)
Kızım için alışverişe başladım dün gittim bez,küvet,kova,maşrapa ve Omo Baby deterjan aldım.
Aslında niyetim Hacı Şakir Granül Matik almaktı ancak biraz araştırınca bi kaç makinada çözünmediği ve sonrasında çamaşır makinasını bozduğunu öğredim.
Sonrasındada annemle konuştum ben senin çamaşırlarını Hacı Şakir Kalıp Sabunla yıkıyordum dedi bende düşündüm önce atar makinaya Omo baby ile yıkarım çıkınca bir de kalıp sabunla elden geçiririm dedim :)
Şampuana gelince çok kararsız kaldım Sebamed ve Mustela çok pahalı yaklaşık olarak 150-200 ml şampuan 23 TL'den başlıyor.Johnson's Baby daha uygun ama kimyasal içerip içermediği veya nasıl olduğu hakkında pek bi fikrim olmadığı için sizlere fikrinizi sorayım dedim.
Bebek bezine gelince 1 paket Prima Yeni bebek 1 numara ( bu konuda hata yaptım sanırım 1 numara premium care bulamadığım için bunu aldım),1 paket Prima Premium Care 2 numara aldım.
Çarşamba günü Cybex Onyx bebek arabası alıcaz ve sonrasında doğru Havuzlu Han'a gidicez.Havuzlu Han'a ilk defa gideceğim için daha önce gidenler varsa ve tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim .
Hepinize iyi haftalar olsun.
sisterlarımm size bişey sorcam bebişler 1 aylıkken şehir dışına gidebilir miyim şahsi arabayla çok sevdiğimiz bi dostumuzun düğünü var ama bebişimm bir bir buçuk aylık falan oluyor denize 6 ayı bitince gidebilirim biliyorum ama normal seyahat sonuçta nolar ki =)
mergencim bu arada ben 60.200 olmuşum. listeyi güncellediğin zaman benim kilomu da değiştirir misin?
Gecmis olsun canım.o ağrıyı uzun zamandır hepimiz çekiyoruz iste rahim doguma hazırlık aşamasında birde büyüyor.inanirmisin ben bel yanlarımda bile kıpırtılar hissediyorum :)) neren rahatsa iteler çeker.topuk dirsek biraz daha belirgin hareket verir:)) bil bakalım neresi :)))Günaydıın güzeel anneleer ve tatlı bebişleriiiibugün aşımız vaaar kolum acıycaak
bişey sorcam bi dee göğsünün altında tekme hisseden var mı bir de yürürken karnımın alt kısmında dalak şişmesi gibi bir ağrı oluyo yürüyemiyorum o zaman
Sagolun canlarım hepinize teşekkür ederim.daha iyisi sizin olsun diyeceğim ama en iyisi buvoltajım güle güle kullan canım.
bi de bulaşık makinasının sorunu çözülse çok iyi olacak tatlım.
Hayatım hayırlısiyla kavus kuzularına nacizane tavsiyem sen bu ay en geç subat sonlarına herseyini tamamlagünaydın..
aldığın herşey hayırlı olsun canım..
güle güle kullanın inşallah..
şu havuzluhan meselesini ben de merak ediyorum, deneyimli olanlar varsa bize biraz bilgi versin :)
hoş ben daha hiçbirşey almadım kuzucuklarıma ama alacağım zaman bu bilgiler lazım olcak..
ben yavaş mı davranıyorum sizce? daha erken değil mi ama???
hele bir 6 ay tam dolsun diyorum, 7 ayı da ortalayayım öyle gider alırım diyorum eşimle kayınvalidemle falan, tek celse de bitiririm işlerimi diye düşünüyorum ama yanlış mıyım acaba
Hayatım sen cok hareketlisin burdan anladığım kadarıyla .yoruldugunu hamileler anlamaz ta ki sancı olana dek.ciddi misin benim çok moralim bozuluyor kuzu bu duruma aşağıya vurunca bana erken doğum riski var demişti çünkü o aklıma geliyor sürekli moralim bozuluyor sancılar içinde annemin ebe komşusu vardı ona sorma acile gitsin onun ilacı var serum ihmal etmesin erken doğum tehlikesi yaşar allah korusun demiş moralman çöktüm tüm rüyalarım bu yönde rüya da değil kabus resmen
bende cmylmz hastasıyım valla dedi ya ''bi gösterimde bi hamile oturuyordu güldürme güldürme dedi''die bende az daha gülseydim orda doğuracaktim sanki ben kahkaha attıkca oğlum tepikledi =)
yaff bende kuaför istiyorum hangi hastane o kuzum sivas işte bi tane özel hastane var zaten oda ehh yani=)
Haha zapzup listeye bak 14 kilomla selam eder öperimmergencim benim kiloyu güncellermisin 70 oldum 8,5 kilo almış bulunuyorumbu son üç ayda bakalım kaç kilo olacak hayatım da hiç 70 kilo olmamıştım çok fena çok bugün foto çekilip koyayım bari son halimi görün
canım normaldir heralde rahim genişliyo bebek büyüyor sancılar bile artık normal vücud kendini doğuma hazırlıyor ağrı sızı olacak ama çok yoğun olursa doktora görünmekte fayda var
Kızlar listede düzenleme & ekleme isteyen varsa yazabilir...
selaammmmm
mergen siskolugumu tescilleyeyim bende. 94oldum ben :))))
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış. Bir gün Allah'a sormuş:
"Allahım, beni yarin dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yasayacağım?"
-Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek, mutlu olacaksın.
"Pekiiii... İnsanlar bana bir şeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?"
-Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.
"Peki Allahım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?"
-Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.
"Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?"
-Meleğin seni kendi hayati pahasına dahi olsa daima koruyacak.
"Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm."
-Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.
O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar;
"Allahım eğer simdi gitmek üzereysem lütfen söyle, benim meleğimin adı ne?"
Meleğinin adının önemi yok ,sen onu """ANNE""" diye çağıracaksın...
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış. Bir gün Allah'a sormuş:
"Allahım, beni yarin dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yasayacağım?"
-Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek, mutlu olacaksın.
"Pekiiii... İnsanlar bana bir şeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?"
-Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.
"Peki Allahım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?"
-Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.
"Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?"
-Meleğin seni kendi hayati pahasına dahi olsa daima koruyacak.
"Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm."
-Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.
O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar;
"Allahım eğer simdi gitmek üzereysem lütfen söyle, benim meleğimin adı ne?"
Meleğinin adının önemi yok ,sen onu """ANNE""" diye çağıracaksın...
Sagol canım cok eski bir yazı evet.Emeğine sağlık kuzucum.
Bu yazıyı daha öncede okumuştum.
Ama hamiş olunca daha bir anlamlı geldi.
Allahım bizede ANNE kelimesini duymayı nasip etsin inşallah.
bunun videosunu izlediğimde ağlamıştımmmmm
Cuma günü şeker sonucumu da öğrendim,gayet iyi çıkmış şükürler olsun,değerleri yazamıyorum çünkü bende değil sonuç,doktorumda..yalnız kanım çok düşük..sabah akşam içmeme rağmen kan ilacımı yükselmiyor,yapacak bişey yok..
Dün bende bebek bezi aldım,prima premium care yenidoğan..ama haggies te de gözüm kaldı ben oğlumda başlarda hep prima kullandım sonra değişik bezler denedim en çok haggies hoşuma gitmişti..sanırım bir tane de haggies yenidoğan alıcam..ped aldım hastane için ve hastanede giymek için terlik aldım..hepsini attım çantama.işte her seferine bir eksik tamamlıyorum alışverişe çıktıkça..
Voltajcığım güle güle eskitin canım sandalyelerini, sevindim senin adına..
Mergencim ben de 66 kilo oldum..: 53 kiolyla hamile kalmıştım...
Canım gecmis olsun.kan konusu artık uzmanlık alanıma girdi
9un altına düşmediği sürece o kadar korkma.sadece sunu söyleyeyim keçi boynuzu pekmezi var sabah ac karnına 1-2 yemek kasığı iceblirsen iç hem bebekte tombislesir.kansizlik bebek kilosunu etkilemesin.
Teşekkür ederim gelsinde tepinecegim ustunde masamın
Saol canım,dediğin gibi yapıyorum sabahları içiyorum pekmez hatta kırmızı et,baklagil tüketimimi bile arttırdım ama işte bu kadar..37 alt sınır dedi benimki 35 miş,ilaç kullandığım halde bu yani..bebek de garibim gene iyi gelişiyor benim kansızlığıma rağmen..
Masa sandalye takım mı aldınız?*nedense sandalye kalmış aklımda ,sory canım yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?