sağol canım. daha güzel bir çanta bulursam bakarım yine. nasıl olsa bunu da kullanırım işime yarar yani.Gayet güzel..kullanlır tabii,ben de pumadan aldım bebek çantası niyetine,çok da güzel oldu valla..
Geçmiş olsun canım yaa,atlatırsın inşallah tez vakitte..
Güle güle kullanın cicilerinizi,bende her alışverişte bir iki şey atıyorum kenara..
Gidersin canım,istersen yourt dışına bile çıkarsın uygun olduktan sonra..Hatırlıyorum 3 aylık bebğiyle gelmişlerdi almanyadan,otelde tatil yapıyolardı..Hem deniz için bir şart yok öyle 6 ay filan..Bizim çocuk dr. tam tersine her hafta götürün diyordu...Denizin bir zararı yok,güneş ışınlarına dikkat edilirse tabii...
Acaba dr Demir deposundan mı bahsediyor 35-37 diye.
Bu yediklerinde yanında ayran yoğurt ve süt olmayacak.beraber tuketilmiyor.aralarinda 2saat zaman olmalı yoksa süt ürünleri digerlerinin faydasını kesiyor.pekmezin keçi boynuzu olmasına dikkat et.
Cocuk alıyor sendekileri :) benim garibanda alıyor neremde ne bulursa
gününüz hayırlı olsun inşallah..
Önümüzdeki günlerde TBMM'ye sevk edilecek olan tasarıda kadınların doğum izninin 24 haftaya çıkartılması kararlaştırıldı.
Önümüzdeki günlerde TBMM'ye sevk edilecek olan tasarıda kadınların doğum izninin 24 haftaya çıkartılması kararlaştırıldı.
Anneler izni doğum öncesi 8, doğum sonrası 16 hafta olarak kullanacak. Doğum izninin uzatılmasını sağlayan düzenlemenin yanında kadınların iş hayatından uzaklaştırılmalarını önlemek için gerekli adımlar atılacak.
Kadınların doğum için işten atılmaları önlenecek. Yine kadınların izin yaptıkları dönemde İşsizlik Fonu devreye sokulacak. Son 8 haftanın işveren yükü devlet tarafından üstlenilecek.
Doğum izni şu anda 8 doğum öncesi, 8 doğum sonrası olmak üzere toplam 16 hafta olarak uygulanıyor. (Takvim)
Gayet güzel..kullanlır tabii,ben de pumadan aldım bebek çantası niyetine,çok da güzel oldu valla..
Geçmiş olsun canım yaa,atlatırsın inşallah tez vakitte..
Güle güle kullanın cicilerinizi,bende her alışverişte bir iki şey atıyorum kenara..
Gidersin canım,istersen yourt dışına bile çıkarsın uygun olduktan sonra..Hatırlıyorum 3 aylık bebğiyle gelmişlerdi almanyadan,otelde tatil yapıyolardı..Hem deniz için bir şart yok öyle 6 ay filan..Bizim çocuk dr. tam tersine her hafta götürün diyordu...Denizin bir zararı yok,güneş ışınlarına dikkat edilirse tabii...
Gecmis olsun canım.o ağrıyı uzun zamandır hepimiz çekiyoruz iste rahim doguma hazırlık aşamasında birde büyüyor.inanirmisin ben bel yanlarımda bile kıpırtılar hissediyorum :)) neren rahatsa iteler çeker.topuk dirsek biraz daha belirgin hareket verir:)) bil bakalım neresi :)))
Sagolun canlarım hepinize teşekkür ederim.daha iyisi sizin olsun diyeceğim ama en iyisi buherkesin gönlüne göre versin Rabbim babasını bekleyen cocuk gibi bekliyorum gumgum
Dün makinede alacaktı ama ben yanaşmadım bunların araba yüzünden sus payı olduğunu bilsemde belli etmiyorum
Hayatım hayırlısiyla kavus kuzularına nacizane tavsiyem sen bu ay en geç subat sonlarına herseyini tamamla
Hayatım sen cok hareketlisin burdan anladığım kadarıyla .yoruldugunu hamileler anlamaz ta ki sancı olana dek.
Dikkat et zamanında gelir insallah kuzucuk bunları düşünme .
Ağır davran elin belinde ih mih
Haha zapzup listeye bak 14 kilomla selam eder öperim
10 kilom kaldı :)))24 kiloyla bitiş çizgisine giderim hep
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış. Bir gün Allah'a sormuş:
"Allahım, beni yarin dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yasayacağım?"
-Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek, mutlu olacaksın.
"Pekiiii... İnsanlar bana bir şeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?"
-Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.
"Peki Allahım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?"
-Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.
"Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?"
-Meleğin seni kendi hayati pahasına dahi olsa daima koruyacak.
"Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm."
-Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.
O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar;
"Allahım eğer simdi gitmek üzereysem lütfen söyle, benim meleğimin adı ne?"
Meleğinin adının önemi yok ,sen onu """ANNE""" diye çağıracaksın...
Dertsiz çok geçmiş olsunEminim çok ağrı yapıyordur, biran önce geçer umarım.. Suyunu eksik etme, bol bol tuvalete gitmeye çalış. Bir de bu dönem çok fazla domates yeme. Kum döken arkadaşım saymıştı, birkaç sebze daha vardı ama hatırlayamıyorum
Ofelya yine seninle iki evhamlı aynı şeye takmışız bu haftasonu:)) benim de kontrolüm cumartesiydi, 24+4'te gittim, kilosu 714 gr boyu 29.2 cm (fl 4.2). Aynen bana da kısa geldi boyu. Dr. 23+5 dedi fl için. Zaten bebiğim genelde 4-5 gün geriden geliyor. Ama hamilelik takviminde 34 cm falan yazınca ben de üzüldüm. Ama dr.um aynen gayet normal dedi, zaten boy ölçümü önemli değil, rutin olarak ölçmeyiz bile dedi ama işte.. Bu arada notch gitmiş:)))) Çok çok sevindim:) Demek ki herşeyi kafamıza takmayacağız:) Ben kendi kendime söz verdim, umarım başarıcam daha az evhamlı daha çok sakin olmaya çalışıcam:) Bebişine de maşallah, geçmişe bakarken fotosunu da gördüm, ayyy Allah'ım maşallah kızın çok çok güzel. Allah nazardan saklasın..
Herkese süper bir hafta diliyorum. Huzurlu, sağlıklı bir hafta olsun dilerim.. Sevgiler..[/QUOTE aaa domatesi hiç duymamıştım. organik domates aradık cumartesi günü marketlerde. 2 gündürde çok yiyorum. söylediğin iyi oldu canım benim.
oftelya, secilce üçümüzde sanırım aynı haftadayız ama benim oğlum sizin bebişlere göre çok daha zayıf. 24+6 da gittim 4 gün geriden geliyor kilosu 641 gr. çok zayıf değil mi?:18:
cnm çok geçmiş olsun annemde gitti dün kum döküomuş yıl sonu ve yıl başında oluomuş genelde bu olay doktor öle demiş anneme cnm benim ilaç kullanamıosun malum ama bol bol kağlıca suyu içebilirsin
Mezopotamya hamfendusu hiç pas vermiyorsunuz yoğunluk cok galiba
Üstüme Gul mü kokluyorsun yoksa tenhalarda
AMİNNNNNNN =)
Bende işte o zaman 3 aylık hamiştimm istanbuldan dönerken uçakta 15 günlük bebek vardı ama sürekli ağlıyordu yazık amaaa o kabin içi basınç onu nasıl mahvetmiştir ya gitmek istiyorum biz bu yaz tam anlamıyla deniz tatili yapamadık ben onun depresyonundayım hala üstüne de kış geldi kar yağıyor şimdi iğrenç iğrenç hiç sevmiyorumm =)
güneşin zararı olurmu yararı olur hatta öğlenin o güneşinde çıkartma kremini sapkasını eksik etme mis kemiklerine yarar inşallah gideriz yaa oğlum sağ sağlim sağlıklıca gelsinde tatil hiç =)
:
sağol canım seninde eşinden haber var mı:26:
yarım saat önce çıkmış,4 e kadar gözlem odasında kalacakmış
iyi geçmiş,kanal çok tıkandığı için 2 yere stent takmışlar.. bir de biopsi almışlar..
kafam hiç yerinde değil ne yazacağımı bilemedim;biraz sizin yazdıklarınızı okuyayım kafam dağalsın diye bakıyorum işte(
çok güzel bir yazı ilk okuduğumda da etkilendim ama anne adayı olunca daha çok etki etti bende
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış. Bir gün Allah'a sormuş:
"Allahım, beni yarin dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yasayacağım?"
-Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek, mutlu olacaksın.
"Pekiiii... İnsanlar bana bir şeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?"
-Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.
"Peki Allahım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?"
-Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.
"Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?"
-Meleğin seni kendi hayati pahasına dahi olsa daima koruyacak.
"Fakat ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm."
-Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.
O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar;
"Allahım eğer simdi gitmek üzereysem lütfen söyle, benim meleğimin adı ne?"
Meleğinin adının önemi yok ,sen onu """ANNE""" diye çağıracaksın...
Ben güneşe dikkat edin derken zararlı ışınların en yoğun olduğu saatlerden bahsetmiştim.11 ile 16 arası güneş ışınlarının en zararlı olduğu saatler..onun dışında rahatlıkla güneş banyosu yaptırabilirsiniz..o saatlerde de uyurlar herlade...Bizim deniz yakınımızda olduğu için ya sabah erken gidip öğlen dönüyoruz ya da 15.00 ten sonra gidip 20.00 gibi dönüyoruz,çok iyi oluyor..
iyi geçmiş,kanal çok tıkandığı için 2 yere stent takmışlar.. bir de biopsi almışlar..
kafam hiç yerinde değil ne yazacağımı bilemedim;biraz sizin yazdıklarınızı okuyayım kafam dağalsın diye bakıyorum işte(
senin üstüne gül koklar mıyım heç ?? burda sinirlerimi bozdular asabiyetim geçsin diye bekliyorum sadece
açık lise sınavları varmış c.tesi-pazar görev vermek istiyorlar.. adama görev istemiyorum diyorum zorla sayı sıkıntısı var yazıcam hocanımmmm diyo. dedim hafta içi zor geliyorum artık hafta sonu gelemem zorlarsan rapor alırım dedim tartıştık.. bildiğini yap dedim yedeğimi de hazırla gelmiycem işte
İnsan 1 haftada genişler mi yav bu derece,hafta sonu ne giyeceğimi şaşırdım..hamile pantolonlarımı işyerimde giydiğim için hafta sonu onları görmek istemiyorum.Dünde alışverişe giderken ne giyeceğimi bilemedim,her zaman giydiği eşofmanım varrdı biraz bolcaydı,üst tarafının fermuarını sor kapattım,bir daha da giyemem artık onu..Eşofmanın üstüne kabanımı da giyince iyice bir yuvarlak oluverdim.Eşime "kenndimi ayı yogi gibi hissediyorum "dedim,yorum yapmadı..koca alışveriş merkezinde kendimi en sefil insan gibi hissettim...bugün de ona keza aynıyım.sanki yuvarlak bir top gibiyim,düşsem yuvarlancam..
İnsan 1 haftada genişler mi yav bu derece,hafta sonu ne giyeceğimi şaşırdım..hamile pantolonlarımı işyerimde giydiğim için hafta sonu onları görmek istemiyorum.Dünde alışverişe giderken ne giyeceğimi bilemedim,her zaman giydiği eşofmanım varrdı biraz bolcaydı,üst tarafının fermuarını sor kapattım,bir daha da giyemem artık onu..Eşofmanın üstüne kabanımı da giyince iyice bir yuvarlak oluverdim.Eşime "kenndimi ayı yogi gibi hissediyorum "dedim,yorum yapmadı..koca alışveriş merkezinde kendimi en sefil insan gibi hissettim...bugün de ona keza aynıyım.sanki yuvarlak bir top gibiyim,düşsem yuvarlancam..
Kelesimi kapip geleyim mı.
Gözlerinin yasına bakmam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?