2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hadi gözünüz aydın canım işallah çok çabuk toparlanır çıkar eşin sende içini ferah tut ki bebeğin de rahat olsun

çok harika bir resim çok net yüzü bende böyle görmek istiyorum yaaaa

genişler canım genişler bende duba gibi hissediyorum kendimi uzandığım yerden zor toplanıyorum bazen eşime vincim kaldır beni diyorum destek çıkıyor sırtımdan ee bu daha hiç bişey sonrası daha da şişko olacaz yattığımız yerde kalırız artık :)

Egomegoo
Burda da bir kar yağıyor heidi stayla
Kiz bebisi denize gotururken alıştırsanız ben bir zaman Yozgat'ta yasadım soğuk ,kar ...Erzurum Kars Sivas Yozgat sıcaklar uğramaz .
Babam tatile goturunce başka dünyaya gecmis gibi olurduk
Sıcak çarpar denize cup Cup atlardik çıkınca o soğuk gelen hava bizi kendimize getirirdi
Yada elleme kumda oynasın

selam kızlar nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür oğluşum da sağolsun formunda bugün. tekmeleyip duruyor nerden vuracağını şaşırdı sanırım.
hatta hafta sonu taa yan tarafımdan bile vurdu sanırım yan yatıyordu. değişik değişik yerlere gidip duruyor. bu uslu olacak diye avutuyordum kendimi ama
artık hiiç sanmıyorum. hatta abisini de geçecek gibi (
benim bel ağrılarından hiç tadım yok. bütün hafta sonu ağrıdan doğru dürüst oturamadım bile. çok fenayım. sağ tarafımda taa sırtıma yakın belimin büküm yeri ağrıyor. karnım büyüdüğü için mi bilmem ( sol tarafta fıtık zaten hiç durdurmuyor. bakalım 3 ay nasıl geçecek.

laterne, dertsiz, yüksek voltaj ve diğer rahatsız olan arkadaşlar acil şifalar diliyorum.
laterne canım eşine çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir.

mergencim güncellemeyi kaçırdım sanırım neyse artık bi dahakine umarım. kilom 75, oğlumun adı da UMUT TUĞRA oldu diyecektim.

Bebeğinizin beyni hızlı büyümesini sürdürüyor. Bebeğiniz artık ağlayabilir. Yoğurt iyi bir protein kaynağıdır. Yoğurt sütten daha fazla kalsiyum içerir ve hamilelikte daha yaygın olan maya mantarları riskini azaltan aktif bakteri kültürlerini içerirler. Sofranızdan yoğurt etksik etmeyiniz.

canım elbise alsana. daha 3 ayımız var. iki elbise kurtarır seni hem çizmelerle güzel de duruyo..

al gellllllllllllll al gelllllllllllll
Ben oğluma hamileykene son 2.5 ay kala hamilelik almıştım artık ne kadar buyuduysem

Ben şimdi masayı getirmeyenleri vurayım ilk sonra hemencik ordayim.
Benden bahset , gözdağı ver :98:

Canım maşallah oğluşuna

Bel ağrın için mutlaka yastık kullan,azda olsa işe yarıyor...

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/538809-2013-nisan-annleri-paylasim-alani-2184.html Listeye ekledim canım

dualarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim,Allah hepinizden razı olsun..
hastalık konuşmayalım diye tek tek alıntı yapmak istemedim;zaten çok kafanızı ağrıttım (
Allaha çok şükür dermansız bir dert değil bizimkisi Rabbim şifa dileyen kullarını duysun şifa versin inşallah..

hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız güzellerim

yaaaa çok güzel damadım ya benim pekde yakışıklı maşallah

voltajım sayende sütü bıraktım 15 gündür kilo almam durdu..(maşallah)
gerçi dün hastalanınca ve ilk bakan dr bebeğin kilosunu düzgün ölçmeyince herkes süt içmiyorum diye laf söylemeye başlamıştı ama...
gece kendi dr'uma sordum ben böyle böyle yapıyorum süt içmiyorum şart mı diye.. canın isterse iç istemezse içme kalsiyumunu güzel alıyorsun sen ayarlarsın dedi :))
kalsiyum deposu olduğu için en çok eski kaşar yememe memnun oldu

bebiş yine 1 hafta önde gidiyordu maşallah

canım elbise alsana. daha 3 ayımız var. iki elbise kurtarır seni hem çizmelerle güzel de duruyo

Ben normalde pek elbile giymem ki,çok yakıştırırlar ama rahat edemiyorum pantolon gibi..hem benim bir yerim açııkta olmamması lazım,üşürüm..pantolon ve kalın kazak trendim.

Ben oğluma hamileykene son 2.5 ay kala hamilelik almıştım artık ne kadar buyuduysem

Ben şimdi masayı getirmeyenleri vurayım ilk sonra hemencik ordayim.
Benden bahset , gözdağı ver :98:

masan hayırlı olsun :))

güzel güzel yemekler yemek nasip olsun etrafı sevdiklerinle dolsun..

canım ellerde şişlik olduğunda doktora bildirmek gerekirmiş. ilk gittiğinde görüş mutlaka

bana 12. haftada erkeğe benziyor demişlerdi. 16 da kız :)

çok geçmiş olsun

Kim Kaç Tefriciye Okuyacak :

Laterne..........................200
Hanipeks........................204
Wosgi............................200
Medet............................200
Sernil.............................200
Docalan..........................150
Cherryfe.........................150
Dertsiz............................200
Umutege.........................300
Ofelyam...........................164
Katinam............................100
Mezopotamya....................200
Zapzup..............................150
Secilce...............................100
Gulimier..............................300
Perilous...............................200
Naz......................................300
Esrasm................................100
Ersnil..................................300
Gorkemre............................100
Pembe.................................200
Vitamin...............................200

Toplam Paylaşılan..............4218

Kalan....................................226

Arkadaşlarımız için dua almak isteyenler mutlaka dua topiğinden haber versinler..

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

Çok uykum geldiii..eve gitsem de uyusam..kociş de evde,oğluşumla ilgileniverir..Bir de mide ekşimem varki sormayınn..

hamam mı olur tatlım yakından göreyim tabi daha iyi olur

cnm emin ol bende senin kadar merak ediorum biz fakülteye gittiğimiz için hiç renkli resmi yok bende çok özeniorum sırf o yüzden bu sefer özele başlayacağım doktordan özellikle rica etcem renkli baksın yawrumu bi renkli göreyim ama demi hep kara hep kara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…