hadi gözünüz aydın canım işallah çok çabuk toparlanır çıkar eşin sende içini ferah tut ki bebeğin de rahat olsunyarım saat önce çıkmış,4 e kadar gözlem odasında kalacakmış
iyi geçmiş,kanal çok tıkandığı için 2 yere stent takmışlar.. bir de biopsi almışlar..
kafam hiç yerinde değil ne yazacağımı bilemedim;biraz sizin yazdıklarınızı okuyayım kafam dağalsın diye bakıyorum işte(
çok harika bir resim çok net yüzü bende böyle görmek istiyorum yaaaaminiğimin resmini yükledim bebeğim albümüme;resimde biraz bulanık ama artık çok belli yüzü..
karnınızda uzun süre geçmeyen ağrı olursa ihmal etmeyin;gördüğüm kadarıyla ya kum çıkıyor yada iltihap..
genişler canım genişler bende duba gibi hissediyorum kendimi uzandığım yerden zor toplanıyorum bazen eşime vincim kaldır beni diyorum destek çıkıyor sırtımdan ee bu daha hiç bişey sonrası daha da şişko olacaz yattığımız yerde kalırız artık :)İnsan 1 haftada genişler mi yav bu derece,hafta sonu ne giyeceğimi şaşırdım..hamile pantolonlarımı işyerimde giydiğim için hafta sonu onları görmek istemiyorum.Dünde alışverişe giderken ne giyeceğimi bilemedim,her zaman giydiği eşofmanım varrdı biraz bolcaydı,üst tarafının fermuarını sor kapattım,bir daha da giyemem artık onu..Eşofmanın üstüne kabanımı da giyince iyice bir yuvarlak oluverdim.Eşime "kenndimi ayı yogi gibi hissediyorum "dedim,yorum yapmadı..koca alışveriş merkezinde kendimi en sefil insan gibi hissettim...bugün de ona keza aynıyım.sanki yuvarlak bir top gibiyim,düşsem yuvarlancam..
Ben oğluma hamileykene son 2.5 ay kala hamilelik almıştım artık ne kadar buyuduysemcanım elbise alsana. daha 3 ayımız var. iki elbise kurtarır seni hem çizmelerle güzel de duruyo..
al gellllllllllllll al gelllllllllllll
selam kızlar nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür oğluşum da sağolsun formunda bugün. tekmeleyip duruyor nerden vuracağını şaşırdı sanırım.
hatta hafta sonu taa yan tarafımdan bile vurdu sanırım yan yatıyordu. değişik değişik yerlere gidip duruyor. bu uslu olacak diye avutuyordum kendimi ama
artık hiiç sanmıyorum. hatta abisini de geçecek gibi(
benim bel ağrılarından hiç tadım yok. bütün hafta sonu ağrıdan doğru dürüst oturamadım bile. çok fenayım. sağ tarafımda taa sırtıma yakın belimin büküm yeri ağrıyor. karnım büyüdüğü için mi bilmem( sol tarafta fıtık zaten hiç durdurmuyor. bakalım 3 ay nasıl geçecek.
laterne, dertsiz, yüksek voltaj ve diğer rahatsız olan arkadaşlar acil şifalar diliyorum.
laterne canım eşine çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir.
mergencim güncellemeyi kaçırdım sanırım neyse artık bi dahakine umarım. kilom 75, oğlumun adı da UMUT TUĞRA oldu diyecektim.
dualarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim,Allah hepinizden razı olsun..
hastalık konuşmayalım diye tek tek alıntı yapmak istemedim;zaten çok kafanızı ağrıttım(
Allaha çok şükür dermansız bir dert değil bizimkisi Rabbim şifa dileyen kullarını duysun şifa versin inşallah..
hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız güzellerim
Bebeğinizin beyni hızlı büyümesini sürdürüyor. Bebeğiniz artık ağlayabilir. Yoğurt iyi bir protein kaynağıdır. Yoğurt sütten daha fazla kalsiyum içerir ve hamilelikte daha yaygın olan maya mantarları riskini azaltan aktif bakteri kültürlerini içerirler. Sofranızdan yoğurt etksik etmeyiniz.
canım elbise alsana. daha 3 ayımız var. iki elbise kurtarır seni hem çizmelerle güzel de duruyo
Ben oğluma hamileykene son 2.5 ay kala hamilelik almıştım artık ne kadar buyuduysem
Ben şimdi masayı getirmeyenleri vurayım ilk sonra hemencik ordayim.
Benden bahset , gözdağı ver :98:
sedamm ben de gelinimi görmek istiyorum ona göre
kuzum 19 gideceğiz bakalım sonra istersen bi hamam turu yapalım daha detaylı görmek istersen eskiler gibi
benimde iki haftadır ellerim çok şişiyor ayaklarımda çok yok şimdilik ama daha zor günler bizi bekliyor artık kızlar son 3 aya girdik allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinnn bebeklerimizi geri kalan herşeyi çekmeye razıyız :26:
sevgili ve benden cok daha tecrubeli anne adaylari :)
umarim guzel bir hamilelik sureci yasiyorsunuzdur ve hepiniz saglicakla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz...
2 ay geriden gelen bir comez olarak sizlere iki sorum olacakti:
1. 16. haftadan sonra aranizda bebisinin cinsiyeti degisen oldu mu? bana simdiye kadar hep erkek dediler, kendimi kaptirip cilginca alisveris yapmak istiyorum ama degisme ihtimali beni bir hayli frenliyor...
2. ortanin ustunde kilo alanlar su ana kadar kac kilo aldilar? mesela ben biraz oburcuk oldugum icin 80le basladim, simdiye kadar da iyi gidiyorum sayilir, fakat 5. veya 6. aylara kadar neler olur kestiremiyorum :))
simdiden hepinize cok tesekkurler...
yarım saat önce çıkmış,4 e kadar gözlem odasında kalacakmış
iyi geçmiş,kanal çok tıkandığı için 2 yere stent takmışlar.. bir de biopsi almışlar..
kafam hiç yerinde değil ne yazacağımı bilemedim;biraz sizin yazdıklarınızı okuyayım kafam dağalsın diye bakıyorum işte(
Kalan....................................226
hamam mıolur tatlım yakından göreyim tabi daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?