2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
cnm mide ekşimesi için rennie ilaç verior doktor sende kullanabilirsin tabi önce doktorunu bi ara

bende dönem dönem oluyor..doktora gittiğim vakitlerde de turp gibi oluyorum nedense,sölemeye gerek kalmıyor..ama bir dahakine söyleyeceğim,çok rahatsız olduğumda kullanmak için elimin altında bulunsun..

maşallah bebişine ne güzel önden önden gidiyor gelişimi benimki geriden geliyor yaklaşık 1 hafta kadar yediklerime de dikkat ediyorum ama demek ki bu kadar... ya sütü bıraktım demişsin dişlerin ağrımıyor mu ben içmesem dişlerim sızlamaya başlıyor kalsiyum azalıyor ya ondan sanırım çok korkarım dişlerimin dökülmesinden kilo alsamda bırakmam süt içmeyi günde 2 diyorlar ben 1 bardak içiyorum yeter ki dişlerim sağlam kalsın bebişime de yarasın pekmez falan bişey yiyor musun nasıl önde sizin bebişler mezonun da ilerde ona da sordum ne bulsam yedim dikkat etmiyorum dedi sen ne yapıyorsun dikkat ediyor musun yediklerine

bende dönem dönem oluyor..doktora gittiğim vakitlerde de turp gibi oluyorum nedense,sölemeye gerek kalmıyor..ama bir dahakine söyleyeceğim,çok rahatsız olduğumda kullanmak için elimin altında bulunsun..

aynene cnm ya doktora gittimi turp gibi oluoruz birazda yawrumuzu göreceğimizin heyecanı oluo galiba pek renniede dindirmio ama o anlık iyi gelio

zapzup tatlım ben sütü bıraktım ama yeterli kalsiyum alıyorum..
her gün enaz 2 kibrit kutusu kadar eski kaşar ve bol yoğurt yiyorum.. canım süt isterse de yağsız süt içiyorum artık..
bebek için gerekli ne varsa her gün düzenli yemeye çalışıyorum;hazır gıda tüketmiyorum..

bebeklerin gelişimi kişiden kişiye,hamilelikten hamileliğe değişir;1 hafta önde yada geride olmasının çok önemi yok bu ancak doğum kilosunu etkiler..

Yine ben geldim kızlar,

Kar nedeniyle bugun günü erken bitiyoruz.
20 dkya kadar çıkıcam işden.Özellikle kar yağışı olan yerde oturanlar aman kendinize dikkat edin..
Bakalım yarın durum ne olacak.
İstde çalışmak zor ama,hemende tatil oluyor.
Çevremizedeki her iş yeri hemen hemen paydos veriyor.
Allaha emanet olun canlar...

çok şükür şekerim normalmiş.. 100 gr lık yaptık sonucu dr um beğendi çok mutluyum çok :))
haftasonu çok stress yapmıştım oley oley oleyyy

aman çok şükür ya bişey çıkmasında moralle ilgili bi karikatür okudum seninlede paylaşayım gülümsetir belki şu moral dedikleri çin malı galiba zırt bırt bozuluyor

İnsaf ya 11 saat ismi olur yazık günahtır
Yani ne olacak boyle hadi şimdi hareketlisin de bir aya sucuk gibi oluruz
Allah yardımcın olsun canım ya üzüldüm vallahi.

ben de üzülüyorum cnm ama yapacak bir şey yok, özel sektörde çalışacağım diye ben tutturdum. Seneye sınava gireyim de atamamı isteyeyim bari, 2. çocuk memurluğa denk gelsin.
Ahaha olmazdı ki
Gulimier,chosy ve ben hediyelesmede yoktuk kii sadece laterneyi dirdin.
Sana Esra tahminde bulundu ama ipek dedi ipeğim

Olsun olsun ben biliyorum :) İpek değil adım hi hi hi :)

Yok canım içmiyorum. gece yatamıyorum ki yastık koyup yükseğe alayım ayacıklarımı Ben de dün joker'e gittim sobe nin indirimi orada da vardı, minik minik kotlar aldım yavrucuğuma, battaniye tulumlar, Fotoğraflarını çekince koyarım.

hediyeleşmede bende yoktum.
benimkini sadece mezoş biliyor.

ay pardon hanipeksimde biliyor

Biliyorum biliyorum hihihihihii :)

Araştırdım canım okudum dün yönetmeliği. 15 tatilde 1 hafta yıllık iznimi kullanacağım, izinden sonra da çalışma saatlerimin azaltılması ile ilgili talepte bulunacağım.

Eve gider gitmez yemek yapıp yatıyorum saat 7 buçuk 8 oluyor, 9 buçukta da uyuyorum. Yüzüklerim nereedeyse 5-6 haftadır olmuyor benim

kızlarrrr şu an otobüsteyim bursaya gelmeye 1 saat kaldı kavuşcam aileme sonunda hepinizi öpüyorum kendinize ve yeğenlerime iyi bakın

Ohh ne güzel neşeli günler seni bekliyor canım benim. Sana iyi gelecek.
kızlar ağrım geçmeyince biraz önce acile gittik. kum döküyormuşum.

Çok geçmiş olsun canım benim. Acil şifalar..

Ayyyyyyyyy ne güzel, güle güle kullan canım benim, güzel yemekler yersiniz inş üstünde :)

Hayırlı uğurlu olsun canım aldıklarınız. Güle güle kullanın.

Oy yesinler kızını oğlunu maşallah. Alışverişe başla canım yavaş yavaş, zaman geçtikçe insan ağırlaşıyor çarşı pazar gezemiyor.

Ben 2. yarıda uyudum desem ne dersin :) Arada gözümü açıp gülüp geri kapattım

kızlar ağrım geçmeyince biraz önce acile gittik. kum döküyormuşum.
çok geçmiş olsun canım... bi an önce atlatırsın inşallah...

geçmiş olsun eşine ve sana da canım... rabbim acil şifa versin...

Canım bence 8.5 kilo kötü değil,aramızda 15 kilo alanlar var,şekil a ->ben

Senden sonra sıra bende sanırım 12 kiloya ulaştım canım, 85 oldum Ki sen ikizciklere gebesin

Ay canım benim geçen hafta paylaşmıştım ben bu haberi, acaba aynısı mı yoksa yeni bir gelişme mi oldu?

Haha zapzup listeye bak 14 kilomla selam eder öperim
10 kilom kaldı :)))24 kiloyla bitiş çizgisine giderim hep

Benim de hedefim 20, 8 kilom kaldı

​Canım benim ilk aşamayı atlattık şükür, biopsi sonucu iyi çıkacaktır merak etme.

Bebeğinizin el ve ayak tırnakları yavaş yavaş uzuyor. Bebeğinizin başı ile poposu arasındaki mesafe 20 cm'den daha uzun.
Bu noktada doğan bebeklerin yarıdan fazlasının yaşama şansı var.

Ay bebişimin günlüğü ne kadar da güzel yha :)

bu doktorlar niye hep farklı söylüyor kızlar... bi şeker testi için kaç günümüzü verdik... hastane de doktor yok merkezden haftalık doktorlar geliyor... önceki doktor 75lik şeker yaptırıyormuş geçen hafta gelen doktor kabul etmedi gittik 50lik aldık yaptırdık yüksek çıktı 100lük yapcan dedi... bugün gittik yeni doktor gelmiş 100lük aldık 75lik istedi allahım günüm hastanede geçti... 50lik yüksekti ama şükür 75likte sorun çıkmadı...

Aynen zapzup benim bebeğim de geriden geliyor ama sanırım 2 haftayı geçmediği sürece sorun olarak görmüyorlar. Yine de bu haftadan itibaren daha çok hayvansal protein almak için kendimi zorlayacağım. Yine de sanırım bazı şeyler genetik..

çok şükür şekerim normalmiş.. 100 gr lık yaptık sonucu dr um beğendi çok mutluyum çok :))

Çok sevindim geçmiş olsun:)

Dertsiz değil bence. Çünkü bir kere ölçümler yüzde yüz tutmuyor daha önce benim kendi dr.um 414 gr ölçmüştü, ayrıntılıya gittiğim dr. ise bir kaç gün sonra 463 ölçtü. Yani ultrasonun kalitesi ve de dr.un o anki dikkati bile dğiştiriyor ölçümleri. Bunun dışında maşallah bebeğinin boyu iyi, 30 cm yazmıştın sanırım. Boyu 30 cm.se gelişimi gayet iyi demektir bana sorarsan. AYrıca sanırım önümüzdeki haftadan itibaren daha hızlı büyümeye başlayacaklar:) Lütfen canını bunlarla sıkma sen, maşallah oğlumuz iyi:)

evet haklısın bebeklerin gelişimi kişiden kişiye değişiyor eski kaşarı duymamıştım hep tutlum peyniri alırım tadını sevdiğim için eski kaşarıda da deneyeyim acaba bu kars kaşarı falan olur mu eski kaşar dediğin küflü kaşar dimi

hadi gözün aydın

yuh yani dalga geçer gibi hepsi değiştiriyormu ben olsam çıldırırdım bağırırdım ya yeter ne varsa elde kabul edin diye voltaj olsa çıkarmıştı keleşi sıkmıştı kafaları tak tak takk acımaz valla:98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…