Çok uykum geldiii..eve gitsem de uyusam..kociş de evde,oğluşumla ilgileniverir..Bir de mide ekşimem varki sormayınn..
cnm mide ekşimesi için rennie ilaç verior doktor sende kullanabilirsin tabi önce doktorunu bi ara
voltajım sayende sütü bıraktım 15 gündür kilo almam durdu..(maşallah)
gerçi dün hastalanınca ve ilk bakan dr bebeğin kilosunu düzgün ölçmeyince herkes süt içmiyorum diye laf söylemeye başlamıştı ama...
gece kendi dr'uma sordum ben böyle böyle yapıyorum süt içmiyorum şart mı diye.. canın isterse iç istemezse içme kalsiyumunu güzel alıyorsun sen ayarlarsın dedi :))
kalsiyum deposu olduğu için en çok eski kaşar yememe memnun oldu
bebiş yine 1 hafta önde gidiyordu maşallah
bende dönem dönem oluyor..doktora gittiğim vakitlerde de turp gibi oluyorum nedense,sölemeye gerek kalmıyor..ama bir dahakine söyleyeceğim,çok rahatsız olduğumda kullanmak için elimin altında bulunsun..
hayırlı haberlerle gel inş kuzum
çok şükür şekerim normalmiş.. 100 gr lık yaptık sonucu dr um beğendi çok mutluyum çok :))
haftasonu çok stress yapmıştım oley oley oleyyy
İnsaf ya 11 saat ismi olur yazık günahtır
Yani ne olacak boyle hadi şimdi hareketlisin de bir aya sucuk gibi oluruz
Allah yardımcın olsun canım ya üzüldüm vallahi.
Ahaha olmazdı ki
Gulimier,chosy ve ben hediyelesmede yoktuk kii sadece laterneyi dirdin.
Sana Esra tahminde bulundu ama ipek dedi ipeğim
hanipeks bence al hemen iznini o varisler geçmiyor bildigim kadarıyla saglıgını duşun gece yatarken ayaklarını yüksekte tutmaya çalış doğal bitki cayı falan icebilirsin belki doktoruna sordun mü ? Birde soda içmiyorsun demi o cok yapıyormuş
Ben bugün alışveriş konusunda artık sona geldim sobee ve mothercare de indirim vardı çok uygun fiyata alışveriş yaptım artık almamam gerek 0-3 ay hepsi inşallah hepsini giyer ya
tek benim alışverişim kaldı süt sağmaz mak lobuna gecelikleri vs onları da bir ay sonra başlıcam su an kilomu kestiremiyorum
hediyeleşmede bende yoktum.
benimkini sadece mezoş biliyor.
ay pardon hanipeksimde biliyor
canım nasıl bir yerde calisiyorsun bilmiyorum ama is kanununa gore hamile kadının 7,5 saatten fazla calistirilması daisten cikarilması da yasak. 7,5 saatten fazla calistiran isyerine 1 milyon tl ceza veriliyor. istersen isyerinin insan kaynaklari ile bir gorus...
iş yerinde madem çok yoruluyosun,evde bacaklarını yükseğe kaldırıp dinlensen geçmez mi acaba :26: benimde ellerim şişti azıcık,yüzüklerim sıkmaya başladı ama normaldir heralde :26: artık bunlara alışıcaz yavaş yavaş :26:
kızlarrrr şu an otobüsteyim bursaya gelmeye 1 saat kaldı kavuşcam aileme sonunda hepinizi öpüyorum kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
kızlar ağrım geçmeyince biraz önce acile gittik. kum döküyormuşum.
Şükür canım bugun daha az ağrıdı.
Birazda anladım ki az hareket ettirince ağrıyor .bugun daha cok hareket ettirdim .
Hem sana birsey diyeyim az kafan dağılsın.
Bugun dışarı çıktık , az dolaştık falan esim beni mobilya mağazasına götürdü .
Yemek masası sandalyesi aldık.11 yıllık evliliğimde ilk defa bir eşya beğendim ve aldık .hep kaynanagilin begendikleri vardi.surpriz yaptı bana:)
O bile o kadar değişik bir duyguymus ki yasadım :))
Masaya bu kadar sevinince gözleri doldu gercekten bu kadar istediğimi anladı bu kez galiba.gec oldu ama oldu:))
Kızlar günaydın :)
Kızım için alışverişe başladım dün gittim bez,küvet,kova,maşrapa ve Omo Baby deterjan aldım.
Aslında niyetim Hacı Şakir Granül Matik almaktı ancak biraz araştırınca bi kaç makinada çözünmediği ve sonrasında çamaşır makinasını bozduğunu öğredim.
Sonrasındada annemle konuştum ben senin çamaşırlarını Hacı Şakir Kalıp Sabunla yıkıyordum dedi bende düşündüm önce atar makinaya Omo baby ile yıkarım çıkınca bir de kalıp sabunla elden geçiririm dedim :)
Şampuana gelince çok kararsız kaldım Sebamed ve Mustela çok pahalı yaklaşık olarak 150-200 ml şampuan 23 TL'den başlıyor.Johnson's Baby daha uygun ama kimyasal içerip içermediği veya nasıl olduğu hakkında pek bi fikrim olmadığı için sizlere fikrinizi sorayım dedim.
Bebek bezine gelince 1 paket Prima Yeni bebek 1 numara ( bu konuda hata yaptım sanırım 1 numara premium care bulamadığım için bunu aldım),1 paket Prima Premium Care 2 numara aldım.
Çarşamba günü Cybex Onyx bebek arabası alıcaz ve sonrasında doğru Havuzlu Han'a gidicez.Havuzlu Han'a ilk defa gideceğim için daha önce gidenler varsa ve tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim .
Hepinize iyi haftalar olsun.
günaydın..
aldığın herşey hayırlı olsun canım..
güle güle kullanın inşallah..
şu havuzluhan meselesini ben de merak ediyorum, deneyimli olanlar varsa bize biraz bilgi versin :)
hoş ben daha hiçbirşey almadım kuzucuklarıma ama alacağım zaman bu bilgiler lazım olcak..
ben yavaş mı davranıyorum sizce? daha erken değil mi ama???
hele bir 6 ay tam dolsun diyorum, 7 ayı da ortalayayım öyle gider alırım diyorum eşimle kayınvalidemle falan, tek celse de bitiririm işlerimi diye düşünüyorum ama yanlış mıyım acaba
bende cmylmz hastasıyım valla dedi ya ''bi gösterimde bi hamile oturuyordu güldürme güldürme dedi''die bende az daha gülseydim orda doğuracaktim sanki ben kahkaha attıkca oğlum tepikledi =)
yaff bende kuaför istiyorum hangi hastane o kuzum sivas işte bi tane özel hastane var zaten oda ehh yani=)
çok geçmiş olsun canım... bi an önce atlatırsın inşallah...kızlar ağrım geçmeyince biraz önce acile gittik. kum döküyormuşum.
Ben de bugün hep hastanedeydim yArım saat oldu geleli..
Sabah size yazdiktan sonra acile gittik..
Sancı varmı diye nst ye soktular önce :-( orada bsy çıkmadı şükür..
Sonra nöbetçi dr ultrasona aldı.. Normal görünüyor herşey yorgunluktandir dedi;idrar tahlili verdi yolladi..
Kendi dr'um aradı birde ben göreyim içimiz rahat etsin dedi.. Akşam hastaneye bir daha gittim.. Tahlil sonucunda lokositler artmış diye tek doz ilaç verdi.. Alttan muayene etti akintinda var dedi fitil verdi :-(
Birde iğne yaptırdı(prulaton ) Salı en geç çarşamba tekrar gel ;şikayetlerin geçmezse hemen gel dedi..
Tüm bunların dışında normal ultrasonla da baktı;oğlumu gördüm çok tatliydi Allah kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.. Yüzü artık çok belli♥♥♡♥♥
Kilosu boyu çok iyiydi maşallah
Çok yorucu bir gün oldu;kocişim bugün gitti bu arada.. Yarın sabah operasyonu var :-(
Aklım hep onda :-(
Rabbim şifa dileyen kullarına şifa versin inşallah..
Canım bence 8.5 kilo kötü değil,aramızda 15 kilo alanlar var,şekil a ->ben
Önümüzdeki günlerde TBMM'ye sevk edilecek olan tasarıda kadınların doğum izninin 24 haftaya çıkartılması kararlaştırıldı.
Önümüzdeki günlerde TBMM'ye sevk edilecek olan tasarıda kadınların doğum izninin 24 haftaya çıkartılması kararlaştırıldı.
Anneler izni doğum öncesi 8, doğum sonrası 16 hafta olarak kullanacak. Doğum izninin uzatılmasını sağlayan düzenlemenin yanında kadınların iş hayatından uzaklaştırılmalarını önlemek için gerekli adımlar atılacak.
Kadınların doğum için işten atılmaları önlenecek. Yine kadınların izin yaptıkları dönemde İşsizlik Fonu devreye sokulacak. Son 8 haftanın işveren yükü devlet tarafından üstlenilecek.
Doğum izni şu anda 8 doğum öncesi, 8 doğum sonrası olmak üzere toplam 16 hafta olarak uygulanıyor. (Takvim)
Haha zapzup listeye bak 14 kilomla selam eder öperim
10 kilom kaldı :)))24 kiloyla bitiş çizgisine giderim hep
yarım saat önce çıkmış,4 e kadar gözlem odasında kalacakmış
iyi geçmiş,kanal çok tıkandığı için 2 yere stent takmışlar.. bir de biopsi almışlar..
kafam hiç yerinde değil ne yazacağımı bilemedim;biraz sizin yazdıklarınızı okuyayım kafam dağalsın diye bakıyorum işte(
çok şükür şekerim normalmiş.. 100 gr lık yaptık sonucu dr um beğendi çok mutluyum çok :))
maşallah bebişine ne güzel önden önden gidiyor gelişimi benimki geriden geliyor yaklaşık 1 hafta kadar yediklerime de dikkat ediyorum ama demek ki bu kadar... ya sütü bıraktım demişsin dişlerin ağrımıyor mu ben içmesem dişlerim sızlamaya başlıyor kalsiyum azalıyor ya ondan sanırım çok korkarım dişlerimin dökülmesinden kilo alsamda bırakmam süt içmeyi günde 2 diyorlar ben 1 bardak içiyorum yeter ki dişlerim sağlam kalsın bebişime de yarasın pekmez falan bişey yiyor musun nasıl önde sizin bebişler mezonun da ilerde ona da sordum ne bulsam yedim dikkat etmiyorum dedi sen ne yapıyorsun dikkat ediyor musun yediklerine
.[/QUOTE aaa domatesi hiç duymamıştım. organik domates aradık cumartesi günü marketlerde. 2 gündürde çok yiyorum. söylediğin iyi oldu canım benim.
oftelya, secilce üçümüzde sanırım aynı haftadayız ama benim oğlum sizin bebişlere göre çok daha zayıf. 24+6 da gittim 4 gün geriden geliyor kilosu 641 gr. çok zayıf değil mi?:18:
evet haklısın bebeklerin gelişimi kişiden kişiye değişiyor eski kaşarı duymamıştım hep tutlum peyniri alırım tadını sevdiğim için eski kaşarıda da deneyeyim acaba bu kars kaşarı falan olur mu eski kaşar dediğin küflü kaşar dimizapzup tatlım ben sütü bıraktım ama yeterli kalsiyum alıyorum..
her gün enaz 2 kibrit kutusu kadar eski kaşar ve bol yoğurt yiyorum.. canım süt isterse de yağsız süt içiyorum artık..
bebek için gerekli ne varsa her gün düzenli yemeye çalışıyorum;hazır gıda tüketmiyorum..
bebeklerin gelişimi kişiden kişiye,hamilelikten hamileliğe değişir;1 hafta önde yada geride olmasının çok önemi yok bu ancak doğum kilosunu etkiler..
hadi gözün aydınçok şükür şekerim normalmiş.. 100 gr lık yaptık sonucu dr um beğendi çok mutluyum çok :))
bu doktorlar niye hep farklı söylüyor kızlar... bi şeker testi için kaç günümüzü verdik... hastane de doktor yok merkezden haftalık doktorlar geliyor... önceki doktor 75lik şeker yaptırıyormuş geçen hafta gelen doktor kabul etmedi gittik 50lik aldık yaptırdık yüksek çıktı 100lük yapcan dedi... bugün gittik yeni doktor gelmiş 100lük aldık 75lik istedi allahım günüm hastanede geçti... 50lik yüksekti ama şükür 75likte sorun çıkmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?