canım güzel bir etkinlikmiş. ama şu durumda uğraşmaya mecalim yok tatlım ya. sancıdan lavaboya bile zor gidiyorum. düşündüğüm tek şey var o da oğlumu sağlıklı bir şekilde zamanında kucağıma alabilmek. bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum.dertsizim tatlım kk yemek yarışması düzenliyormuş.. katılsana fıstığım sen de
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...utfagim-odullu-yarisma-mutfakta-mutluyum.html
süper hemşerim görüşürüz belki :))bende bursadayım:)
Senden sonra sıra bende sanırım 12 kiloya ulaştım canım, 85 oldumKi sen ikizciklere gebesin
Benim kız bir hareketli bu günlerde bir hareketli,hiç hissetmeyen eşim bile şaşırdı tekmesini hissedince,gözleri fal taşı gibi açıldı..bir de kahvaltıda gösterdim dün sabah bak dedim sadece,benim göbekteki kımıldamalar dışardan belli olyor birkaç haftadır da bu sefer daha da net artık..
Özellikle çerez yerken akşamları çok haraket ediyor,takma ad taktım ona..FISTIKÇI..
Güle güle kullansın kuzucuğun inş.laterne canım eşinin ameliyatı olmuş.. geçmiş gitmiş olsun inşallah.. en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını diliyorum..
ben bugün dayanamadım, annemle pikocuya gitmiştik bi kaç iş vardı.. onların kumaşlarını almaya gidince oğluma da kuzulu bir pike gördüm, hemen alıverdim.. çarşafı için de kumaşlarını tamamladım.. perşembe gününe hazır olucak inşallah.. pek mutlu oldum yahu
şimdi de kalkıp tatlı isteğimin doruk noktasında kendime basit bir sütlü tatlı yapayım diyorum.. dayanamıyorum yoksa, çikolata şekerin dibine vurmak üzereyim..
kizlar bizim oglusun ismini Emin koymaya karar verdik sonunda
Anlami guzel bi de hem babasi hem de benim ismimle uyumlu
Canım benim merhaba hoşgeldin
Allah adıyla,analı,babalı,sağlıklı,uzun ömürler nasip etsin inş.kuzucuğuna,hayırlı olsun
Dertsiz çok geçmiş olsunEminim çok ağrı yapıyordur, biran önce geçer umarım.. Suyunu eksik etme, bol bol tuvalete gitmeye çalış. Bir de bu dönem çok fazla domates yeme. Kum döken arkadaşım saymıştı, birkaç sebze daha vardı ama hatırlayamıyorum
Ofelya yine seninle iki evhamlı aynı şeye takmışız bu haftasonu:)) benim de kontrolüm cumartesiydi, 24+4'te gittim, kilosu 714 gr boyu 29.2 cm (fl 4.2). Aynen bana da kısa geldi boyu. Dr. 23+5 dedi fl için. Zaten bebiğim genelde 4-5 gün geriden geliyor. Ama hamilelik takviminde 34 cm falan yazınca ben de üzüldüm. Ama dr.um aynen gayet normal dedi, zaten boy ölçümü önemli değil, rutin olarak ölçmeyiz bile dedi ama işte.. Bu arada notch gitmiş:)))) Çok çok sevindim:) Demek ki herşeyi kafamıza takmayacağız:) Ben kendi kendime söz verdim, umarım başarıcam daha az evhamlı daha çok sakin olmaya çalışıcam:) Bebişine de maşallah, geçmişe bakarken fotosunu da gördüm, ayyy Allah'ım maşallah kızın çok çok güzel. Allah nazardan saklasın..
Herkese süper bir hafta diliyorum. Huzurlu, sağlıklı bir hafta olsun dilerim.. Sevgiler..[/QUOTE aaa domatesi hiç duymamıştım. organik domates aradık cumartesi günü marketlerde. 2 gündürde çok yiyorum. söylediğin iyi oldu canım benim.
oftelya, secilce üçümüzde sanırım aynı haftadayız ama benim oğlum sizin bebişlere göre çok daha zayıf. 24+6 da gittim 4 gün geriden geliyor kilosu 641 gr. çok zayıf değil mi?:18:
cnm bende başta taktım ama takmıyorum şu anda, çünkü doktorun eli titrese yanlış ölçebilir gerçekten, ki başıma da geldi aslında, çok önemli bi durum olsa, doktorun da dikkatini çekerdi ya herhalde,minyon olsun bizim bebişler ama sağlıklı olsunlar nolucak, ben de selvi boylu diilim zaten:)
Mergencim listeyi guncellemissin yetisemedim ama ben 67 oldum
cok almiyorum diye seviniyodum ne olduysa 20. haftadan sonra oldu9 kilo oldu toplamda 12 ile bitirmem mumkun degil artik son 3 ay ne kadar alacaz bakalim
dun 22 haftalik hamile olan bi arkadasi gordum karni o kadar kucuktu ki egomegonun ki gibiydi iste :)) benim koca gobekle onunki arasinda 4 hafta olduguna kimse inanmaz
sagol hayatim tesekkur ederiz teyzesi insallahsiz karar vermediniz mi isimlere??
hani burda ikizlere hamile bi arkadas var diyodum gecen haftalarda dogum yapti, iki oglan onunda 36. haftada dogdular gayet sagliklilar masallah biri 2.600 biri 3.300 dogmus
hastaneden cikinca evlerine gittik gormeye o kadar tatli ve miniklerdi ki kuzucuklar, korktum kucagima bile alamadim bisey yaparim diye :)
Ekledim hayatım
Kan olsun,can olsun,yarasın inşallah kuzucuğa
9 kilo çok değil,dert etme bence...
Ama yinede temkinli gitmek istiyorsan hamur işi,pirinç,tatlı,abur cuburu kes...
Gerçi ben kestim pek bir fark olmadı ama
Benim son 1-2 haftadır göbüşüm birden büyüdü
kuzular buyuyor artik
yarasin bakalim insallah bizim tosuna da
makarnayi yogurtla yemeyi cok seviyorum hamur isi sayilir mi
bide nerdeyse hergun misir patlatip yiyoruz abur cubur sayilir minapiyim benimki cok seviyo yapiyo hergun o yerde ben yemezsem bi tarafim siser mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?