çok sevindim canım sonuçları yazar mısın benim ki sınırda çıkmıştı da :26:
Makarna ve mısır mı
Hımmm evet öyle yiyecekler vardı değilmi
Makarnayı listeden direkt çıkar canım,mısırıda yağsız ve tuzsuz yiyebiliyorsan artık...
Üniversite yıllarında makarnadan nefret etmiştim,ömrümün sonuna kadar hiç canım istemez sanmıştım ama hamilelik parantezi açmak gerekiyormuş
Olsun olsun ben biliyorum :) İpek değil adım hi hi hi :)
Şükür canım bugun daha az ağrıdı.
Birazda anladım ki az hareket ettirince ağrıyor .bugun daha cok hareket ettirdim .
Hem sana birsey diyeyim az kafan dağılsın.
Bugun dışarı çıktık , az dolaştık falan esim beni mobilya mağazasına götürdü .
Yemek masası sandalyesi aldık.11 yıllık evliliğimde ilk defa bir eşya beğendim ve aldık .hep kaynanagilin begendikleri vardi.surpriz yaptı bana:)
O bile o kadar değişik bir duyguymus ki yasadım :))
Masaya bu kadar sevinince gözleri doldu gercekten bu kadar istediğimi anladı bu kez galiba.gec oldu ama oldu:))
hanipeks canım çizmelerim varken ayağımda benimde öyle olmuştu. çorabın deseni bacaklarıma çıkmıştı. nette bununla ilgili bir yazı okumuştum. soğuk suyla yıkayıp daha sonrada bacaklarınızın altına yastık koyup uzanın diyordu.Kizlar eve geldim simdi kulotlu corabimi bi cikardim bir de ne goreyim ayak bileklerim dizime yakin bir yere kadar morarmis ve delik desik duruyor, hani soket corap giyeriz de lastigi keser ya sanki oyle, yer yer mor cukurlar var. Aciyor. Şoktayim. Sinirlerim bozuldu. Mayin tarlasi gibi. Ne yapsam bilemedim. Esim de cikmadi daha isten ellerim titriyo ben gitsem mi acile?
Kizlar eve geldim simdi kulotlu corabimi bi cikardim bir de ne goreyim ayak bileklerim dizime yakin bir yere kadar morarmis ve delik desik duruyor, hani soket corap giyeriz de lastigi keser ya sanki oyle, yer yer mor cukurlar var. Aciyor. Şoktayim. Sinirlerim bozuldu. Mayin tarlasi gibi. Ne yapsam bilemedim. Esim de cikmadi daha isten ellerim titriyo ben gitsem mi acile?
süper hemşerim görüşürüz belki :))
Kizlar eve geldim simdi kulotlu corabimi bi cikardim bir de ne goreyim ayak bileklerim dizime yakin bir yere kadar morarmis ve delik desik duruyor, hani soket corap giyeriz de lastigi keser ya sanki oyle, yer yer mor cukurlar var. Aciyor. Şoktayim. Sinirlerim bozuldu. Mayin tarlasi gibi. Ne yapsam bilemedim. Esim de cikmadi daha isten ellerim titriyo ben gitsem mi acile?
esracım sağol canım.
idrar yollarında enfeksiyon olan arkadaşlar hangi antibiyotiği kullandınız?
kendi doktorumla görüştüm ve acildeki doktorun yazdığı amoksinayı kullanabileceğimi söyledi.
siz ne kullandığınız antibiyotiğide içmeye korkuyorum. eşim tahlil sonucunu başka bir doktora daha göstermiş
o da taş düşürüyor demiş.
kendi kadın doğumcuma bebeğime zararı olur mu dedim? böyle sancıların bebeğe zarar verebileceğini söyledi.
bugün ve yarın antibiyotik içmemi, eğer bir değişiklik olmazsa çarşamba sabah erkenden hastaneye gelmemi söyledi.
çok korkuyorum
çok geçmiş olsun canım-, inşallah bir an önce atlatırsınkızlar ağrım geçmeyince biraz önce acile gittik. kum döküyormuşum.
geçmişler olsun canım, bu arada bebişide görmüşsün maşallahBen de bugün hep hastanedeydim yArım saat oldu geleli..
Sabah size yazdiktan sonra acile gittik..
Sancı varmı diye nst ye soktular önce :-( orada bsy çıkmadı şükür..
Sonra nöbetçi dr ultrasona aldı.. Normal görünüyor herşey yorgunluktandir dedi;idrar tahlili verdi yolladi..
Kendi dr'um aradı birde ben göreyim içimiz rahat etsin dedi.. Akşam hastaneye bir daha gittim.. Tahlil sonucunda lokositler artmış diye tek doz ilaç verdi.. Alttan muayene etti akintinda var dedi fitil verdi :-(
Birde iğne yaptırdı(prulaton ) Salı en geç çarşamba tekrar gel ;şikayetlerin geçmezse hemen gel dedi..
Tüm bunların dışında normal ultrasonla da baktı;oğlumu gördüm çok tatliydi Allah kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.. Yüzü artık çok belli♥♥♡♥♥
Kilosu boyu çok iyiydi maşallah
Çok yorucu bir gün oldu;kocişim bugün gitti bu arada.. Yarın sabah operasyonu var :-(
Aklım hep onda :-(
Rabbim şifa dileyen kullarına şifa versin inşallah..
ohhhhhh sefan olsun voltajımŞükür canım bugun daha az ağrıdı.
Birazda anladım ki az hareket ettirince ağrıyor .bugun daha cok hareket ettirdim .
Hem sana birsey diyeyim az kafan dağılsın.
Bugun dışarı çıktık , az dolaştık falan esim beni mobilya mağazasına götürdü .
Yemek masası sandalyesi aldık.11 yıllık evliliğimde ilk defa bir eşya beğendim ve aldık .hep kaynanagilin begendikleri vardi.surpriz yaptı bana:)
O bile o kadar değişik bir duyguymus ki yasadım :))
Masaya bu kadar sevinince gözleri doldu gercekten bu kadar istediğimi anladı bu kez galiba.gec oldu ama oldu:))
var var benim o, benim kız maşallah içerde gülle savuruyo sanki, canı nereye isterse,Günaydıın güzeel anneleer ve tatlı bebişleriiiibugün aşımız vaaar kolum acıycaak
bişey sorcam bi dee göğsünün altında tekme hisseden var mı bir de yürürken karnımın alt kısmında dalak şişmesi gibi bir ağrı oluyo yürüyemiyorum o zaman
günaydın kızlarhala uyanamadım gerçi ama
ben yine bilinç altı rüyalar görmeye başladım çok:26::26:
rüyamda erken doğurma ihtimalim varmış doktora gidiyorum falan o da diyor olabilir falan sonra bakıyorlar birşeylere yok daha doğurmazsın diyor
sonra oğlumu gördüm rüyamda bu çok güzeldioğlum 3 günlükmüş ve göbek bağı düşmüş ben altını temizledim üstünü giydirdim falan çok ama çok güzel bir duyguydu rüyada bile hissedebiliyorsun annelik duygusunu
çok sevindim canım notchun kaybolmuş olmasına,çok geçmiş olsun kızlar, Allah sağlık sıhhat versin hepimize,
biz de c.tesi doktordaydık, kontrolümüz vardı, şeker yüklemesi de yapıldı, tokluk 127 açlık zaten önceden yaptığı ve bende hipoglisemi olduğu için yapmadı. Buna da normal dedi zaten.
Ben de damarda sağ tarafta notch vardı , o kaybolmuş:)çok ama çok mutlu oldum, 732 gr çıktı bebişim ama boyu 30 cm falan yani FL 4.34 işte, bana kısa geldi,onu taktım kafama eve gelince farkettim de zaten Flnin yanında 24 hafta 2 gün yazıyo halbuki ben gittiğimde 24 hafta 6 günlüktüm, yani biraz geriden geliyo gibi, çok da öle şişko diil benim kızım , kilosu çok yüksek değil yani, onu taktım biraz,ama normal demişti doktor, haftaya c.tesi yine kontrol var,o zmn nası olucak bakalım,
bu arada kabızlığı söledim, artık dayanamıyorum herşeyi yaptım , sindiremiyorum hiçbişeyi, cuma gecesi kalp krizi geçiriyorum sandım resmen hazımsızlıktan, duphalac yazdı, sarı akıntım vardı, alttan sıkılan bi ilaç yazdı, çok rahatsız ediyosa kullan dedi, tekrar idrar tahlili yaptı, kasık ağrısı ve sık idrara çıkma için bişe çıkmadı, bol su içip yatıyoruz dedi:)
bildim bildiiim benim kız dönüp dönüp tekmeliyo annesinii :)))))Gecmis olsun canım.o ağrıyı uzun zamandır hepimiz çekiyoruz iste rahim doguma hazırlık aşamasında birde büyüyor.inanirmisin ben bel yanlarımda bile kıpırtılar hissediyorum :)) neren rahatsa iteler çeker.topuk dirsek biraz daha belirgin hareket verir:)) bil bakalım neresi :)))
Sagolun canlarım hepinize teşekkür ederim.daha iyisi sizin olsun diyeceğim ama en iyisi buherkesin gönlüne göre versin Rabbim babasını bekleyen cocuk gibi bekliyorum gumgum
Dün makinede alacaktı ama ben yanaşmadım bunların araba yüzünden sus payı olduğunu bilsemde belli etmiyorum
Hayatım hayırlısiyla kavus kuzularına nacizane tavsiyem sen bu ay en geç subat sonlarına herseyini tamamla
Hayatım sen cok hareketlisin burdan anladığım kadarıyla .yoruldugunu hamileler anlamaz ta ki sancı olana dek.
Dikkat et zamanında gelir insallah kuzucuk bunları düşünme .
Ağır davran elin belinde ih mih
Haha zapzup listeye bak 14 kilomla selam eder öperim
10 kilom kaldı :)))24 kiloyla bitiş çizgisine giderim hep
benim 75 mg lık yapıldı bugün 1.saat 223 yüksek çıktı risk grubundada kiloluda değilim amacu ma günü 50 grlık yaptırmıştım yüksek çıkmıştı (OGTT 50gr. 1 saat:166) (OGTT50gr AKŞ:84) tü.
bugün gittiğimde 100 gr lık yaptırdım 4 kez kan verdim.
(OGTT 100 gr 1. saat :153)
(OGTT 100 gr 2. saat:116)
(OGTT 100 gr 3. saat :111)
(OGTT 100 gr AKŞ: 85)
testte yazan değerler bunlar canım
dr um bir risk içermediğini söyledi. genel anlamda hamilelikte çok fazla şeker ve hamurişi tüketilmemesi
gerektiğini söyldi. sporada başladım, daha düzenli beslenirsem extra bişey yapmama gerek yokmuş.
kızımda çok iyi herşey yolunda keyfim yerinde :) tetanos iğnemin 2.dozunuda bugün vuruldum oda bitti.
ev bademli,iş yerim beşevlerde tatlım sen ne taraftasın?neden olmasın memnun olurum valla:)hangi semttesin sen canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?