2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
saydığım eşyaları alan arkadaşlar kırılmamıştır inşallah kafama talıdı.pc yi açıp yazim dedim alanlar iyi günlerde hayrını görerek kullanırlar inşallah.
herkese afiyet olsun.

çok sevindim canım sonuçları yazar mısın benim ki sınırda çıkmıştı da :26:

cu ma günü 50 grlık yaptırmıştım yüksek çıkmıştı (OGTT 50gr. 1 saat:166) (OGTT50gr AKŞ:84) tü.
bugün gittiğimde 100 gr lık yaptırdım 4 kez kan verdim.
(OGTT 100 gr 1. saat :153)
(OGTT 100 gr 2. saat:116)
(OGTT 100 gr 3. saat :111)
(OGTT 100 gr AKŞ: 85)
testte yazan değerler bunlar canım
dr um bir risk içermediğini söyledi. genel anlamda hamilelikte çok fazla şeker ve hamurişi tüketilmemesi
gerektiğini söyledi. sporada başladım, daha düzenli beslenirsem extra bişey yapmama gerek yokmuş.
kızımda çok iyi herşey yolunda keyfim yerinde :) tetanos iğnemin 2.dozunuda bugün vuruldum oda bitti.

denicem

ben tiksincek boyutlarda yememisim demekki makarnayi hala seviyorum

Dertsizcim cok gecmis olsun canim, insallah atlatirsin agrilarini

Laternecim esin ameliyattan cikmis cok gecmis olsunrahatlamissindir biraz , biyopsi yaptilar demissin tamamen almadilar mi safra kesesini:26:

İyi akşamlar ,hoşçakalın teyzoşlar ve bebiş kardeşler...:79:

Kendinize dikkat edin,üşütmeyin,bol bol meyve tüketin,sıcacık çorba,ıhlamur için,güzel güzel dinlenin...

Görüşmek üzere Öpüldünüz

laterne canım geçmiş olsun, operasyon bitmiş, bundan sonra daha rahat günler geçirirsiniz inşallah

kıs sende masanın resmini eklesene bakalım:)

Kizlar eve geldim simdi kulotlu corabimi bi cikardim bir de ne goreyim ayak bileklerim dizime yakin bir yere kadar morarmis ve delik desik duruyor, hani soket corap giyeriz de lastigi keser ya sanki oyle, yer yer mor cukurlar var. Aciyor. Şoktayim. Sinirlerim bozuldu. Mayin tarlasi gibi. Ne yapsam bilemedim. Esim de cikmadi daha isten ellerim titriyo ben gitsem mi acile?

esracım sağol canım.

idrar yollarında enfeksiyon olan arkadaşlar hangi antibiyotiği kullandınız?
kendi doktorumla görüştüm ve acildeki doktorun yazdığı amoksinayı kullanabileceğimi söyledi.
siz ne kullandığınız antibiyotiğide içmeye korkuyorum. eşim tahlil sonucunu başka bir doktora daha göstermiş
o da taş düşürüyor demiş.
kendi kadın doğumcuma bebeğime zararı olur mu dedim? böyle sancıların bebeğe zarar verebileceğini söyledi.
bugün ve yarın antibiyotik içmemi, eğer bir değişiklik olmazsa çarşamba sabah erkenden hastaneye gelmemi söyledi.
çok korkuyorum

hanipeks canım çizmelerim varken ayağımda benimde öyle olmuştu. çorabın deseni bacaklarıma çıkmıştı. nette bununla ilgili bir yazı okumuştum. soğuk suyla yıkayıp daha sonrada bacaklarınızın altına yastık koyup uzanın diyordu.

ay canim giydigin corap alerji mi yapti ki? bence git doktora:26:

Arkadaşlar özellikle benimle haftası aynı olanlara bir sorum var. Bebeğinizin tekmesini karnınızın hangi bölgesinde hissediyorsunuz? Ben 2hftadır sanki bebeğin indiğini hissediyorum 2 hafta önce falan göbeğimin üst taraflarında hissederdm fakat kaç günden beri maalesef sadece göbeğimin alt taraflarında genitale yakın kısımda hissediyorum. Acaba bu normal mi? dr randevum maalesef 2 hafta sonra

canım ya önce sakin ol ..bencede sğuk suyla yıka ve biraz dinlen gecmesse eşine haber ver birlikte gidin acile yanlız gitme ve durumu bie muhakkak bildir merk ederim ben şimdi hayırlı haberleini bekliyoruz

canım ya kıyamam korkma dua et ve bizlerde dua edelim senin ve bebişin için herşey iyi olacak Allahın izni ile

canım haftanı bilmiyorum fakat aynı durum bendede mevcut ben 25 haftalıgım.. hatta bagzen çıkcak gibi hissediyorum canım acıyo endişelenmeye baslıyorum derken baska günde mideme çıkıyo değişkenlik oluyo anlıcagın benim 2 güne kontrolum var dr la konusucam bu durumu yazarım istersen gene.. :)

kızlar ağrım geçmeyince biraz önce acile gittik. kum döküyormuşum.
çok geçmiş olsun canım-, inşallah bir an önce atlatırsın

geçmişler olsun canım, bu arada bebişide görmüşsün maşallah
eşinde sağ salim dönsün evine inşallah hiçbişeyiniz kalmaz, Rabbim tez şifa versin inşallah
ohhhhhh sefan olsun voltajım
hayırlı olsun güle güle kullan inşallah, çok sevindim canım

var var benim o, benim kız maşallah içerde gülle savuruyo sanki, canı nereye isterse,
bi bakıyorum aşağıya doğru atıyo, bi sağ tarafıma bu aralarda hemen göğsümün alt kısmına vurmaya başladı kuzum
son ayları düşünemiyorum canım acıyo yani, son 1 haftadır çok büyüdü karnım gibi geliyo bana

canım ben kabus görüyorum, geçen gece yine birini yere vura vura öldürdüm rüyamda, gerçi kıza gıcık kapıyom ama bu nedir ayyyyy gece uyandım kendimden korkmaya başladım, okudum baya kendimi uyuyakalmışım o ara offff
sabah eşime anlattım, baktım adam yastığını yorgganını aldı salona yatmaya gitti, senden korkuyom hatun ben artık diyo

sen ne güzel bebişini görmüşsün, artık günler hemen geçsin istiyorum bende, bebeklerimizekavuşalım

çok sevindim canım notchun kaybolmuş olmasına,
maşallah bebişine de

bildim bildiiim benim kız dönüp dönüp tekmeliyo annesinii :)))))

benim 75 mg lık yapıldı bugün 1.saat 223 yüksek çıktı risk grubundada kiloluda değilim ama şeker diyeti uygulayıp haftada bir kaç gün şekerimi ölçüp kontrol ediceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…