2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
benimde öle canım, bebeklerin yeri bol hala, rahat hareket ediyo
bazen sağdan geliyo pıtpıtlar, bazen göbek deliğinin hemen altından, bide içerden de hissediyorum,alt taraflarda,ama mesela yarım saat sora yukardan hissediliyo
eli kolu bacağı hangisi bilmiyorumki daha:))

Arkadaşlar yazımın altına bir sürü yazı girmiş bnm msj arada kayboldu. Rica edyorum bilgi verin. Bu konuyu başka başlıkta paylaştım ve birinin daha başına böyle bişey gelmiş o hissettiğim tekme değil kasılmaymış (erken doğum belirtisi) demiş. korktum

Cizmem dar degil canim bilemedim ki. Bacagimin arkasinda fermuar yok desen yok iz nasil olsun ? Anlamadim. Simdi indi biraz sislikler dolayisiyla cukurlarin belirginligi de azaldi

şükür atlattı canım eşin,
iyi geçmiş olmasına sevindim, hemen toparlanır gelir yanınıza inşallah
bebişinin fotosuna bayıldım' maşallah kuzuna

ay canim giydigin corap alerji mi yapti ki? bence git doktora:26:

Bilemedim canim hep giydigim ayni corap hamile corabi, 2 aydir giyiyorum neredeyse

canım ya önce sakin ol ..bencede sğuk suyla yıka ve biraz dinlen gecmesse eşine haber ver birlikte gidin acile yanlız gitme ve durumu bie muhakkak bildir merk ederim ben şimdi hayırlı haberleini bekliyoruz

Uzandim simdi, daha azaldi sislikler canim. O ilk gordugumdeki şoku atlattim. Yikamak istiyorum ama kalkamadim yerimden. 5 dak oldu esim geldi ustunu degistirmeden hadi gidelim dedi daha iyiyim iniyor dedim acim dedim kayinvalidem yemek yapmis eve gecerken aldiydim onlari hazirla dedim sansima bugun salata bile gondermis. Yemekten sonra bir kaba su doldurturum ayagimi icinde dinlendiririm artik. İyice gecmezse de dr a geceriz mecbur. Hos acildeki dr un diyecegi sey de uzsn su ic tuz yeme olacak. Bu benim icin bir cozum degil

iyi geciyor demekki canim dinlen biraz daha gecer iyice

kizlar bizim oglusun ismini Emin koymaya karar verdik sonunda

Anlami guzel bi de hem babasi hem de benim ismimle uyumlu
adıyla yaşasın inşallah canım

bizde ayşe meryem diyorduk yaaa meryem den vazgeçtik sanki, hz. meryem çok sıkıntılar çektiği için koymasanız daha iyi olur dediler:26:
ayşe almira nasıl kızlar sizce? eşim almiraya taktı kafayı

canım açlık hariç sonuçlarımız aynı gibi benim açlık 99 çıkmıştı :26::26:banada iyi dedi doktor ama diyet uygulamaya devammm demişti sanada hemen hemen aynı şeyleri söylemiş
perşembe kontolum var gidince baktırıcam yine açlık bakalım kaç çıkacakkk:26:

inşallah düşük çıkar canım :18:

kızlar ben park yatak almaya karar verdim gibi ama gidip görmedim alan varsa bilgilendirebilir mi bana biraz uyduruk gibi geliyor böyle sağı solu eğrilir mi yırtılır mı evim dar beşik sığmayacak ne dersiniz almalı mıyım
bu arada gündüz baktım biraz sıkıntısı olan arkadaşlara Allahtan sağlık sıhhat nasip etmesini diliyorum çok geçmiş olsun şeker yüklemesi yaptıranlar umarım sonuçlarınız düşük çıkar

Son düzenleme:
selam hanimlar ben araniza yeni katildim allah isteyen herkese anneligi nasip etsin insallah bende nisan annesi olucam allah nasip ederse 26 haftalik hamileyim hayirli aksamlar

bu arada sıkıntısı olan arkadaşlara Allah tan sağlık sıhhat nasip etmesini diliyorum çok geçmiş olsun bi de şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar;umarım düşük çıkar sonuçlarınız

Kızlar iyi geceler herkese...

Dertsizim neden antibiyotik verdi ki?tas ve kumda antibiyotik yerine ağrı kesici verilmiyor mu?
Su derdi Dr um hayatım su icmeyle gecti ya

Off bu arada binanın cami kırıldı anammm agZim su doldu nereye fırlayacagimi şaştım habersiz korkutmayın beni

Chosy datlum masam gelmedi maalesef gelseydi belki yukleyebilirdim.bebek arabaları, biberonlar ,bodyler ve masam

Hanipeks gecmis olsun kelebeğim nedir o bilemedim yani
İnsallah geçmiştir.

sagol canim insallah

bana biraz uyumsuz geldi ayse almira :26: ben biraz klasik isimlerden yanayim sanirim degisik isimlere cabuk isinamiyorum:26:

canım enfeksiyon var diye verdi sanırım.
devlet hastanesinin başhekimiyle ailece görüşüyoruz.
eşim onu aradı. değerleri tek tek okudu. o da sağolsun yorumladı.
ateş yoksa antibiyotiği içmesin sadece ağrı kesici içsin dedi.
kendi doktorum dünyadan bir haber zaten.
kuzenim bursada başka bir doktora sordu.
o da antibiyotiği içmesin demiş.
parol içtim, sıcak su torbasına su koydum yatıyorum öyle.
bi de burda böbrek rahatsızlıklarına iyi gelen bir su var
başhekim eşine bile ondan içirmiş. ertesi gün taş düştü diyor.
hava şartları uygun olursa gidip alıcaz bizde.

Almira tek olsa neysede ayse almira uzun mu sanki?
"ayse almira odanı topla"
Azda eşarp markası gibi mi?
Cok mu acımasız oldum?
Dem derken güm mü dedim?
Ben masumca fikrimi söyledim , cok acemiyim cocuk konusunda

laterna canım eşinin iyi haberlerine çok sevindim:)Allah birdaha yaşatmasın böyle sıkıntılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…