benimde öle canım, bebeklerin yeri bol hala, rahat hareket ediyoArkadaşlar özellikle benimle haftası aynı olanlara bir sorum var. Bebeğinizin tekmesini karnınızın hangi bölgesinde hissediyorsunuz? Ben 2hftadır sanki bebeğin indiğini hissediyorum 2 hafta önce falan göbeğimin üst taraflarında hissederdm fakat kaç günden beri maalesef sadece göbeğimin alt taraflarında genitale yakın kısımda hissediyorum. Acaba bu normal mi? dr randevum maalesef 2 hafta sonra
Arkadaşlar özellikle benimle haftası aynı olanlara bir sorum var. Bebeğinizin tekmesini karnınızın hangi bölgesinde hissediyorsunuz? Ben 2hftadır sanki bebeğin indiğini hissediyorum 2 hafta önce falan göbeğimin üst taraflarında hissederdm fakat kaç günden beri maalesef sadece göbeğimin alt taraflarında genitale yakın kısımda hissediyorum. Acaba bu normal mi? dr randevum maalesef 2 hafta sonra
hanipeks canım çizmelerim varken ayağımda benimde öyle olmuştu. çorabın deseni bacaklarıma çıkmıştı. nette bununla ilgili bir yazı okumuştum. soğuk suyla yıkayıp daha sonrada bacaklarınızın altına yastık koyup uzanın diyordu.
yarım saat önce çıkmış,4 e kadar gözlem odasında kalacakmış
iyi geçmiş,kanal çok tıkandığı için 2 yere stent takmışlar.. bir de biopsi almışlar..
kafam hiç yerinde değil ne yazacağımı bilemedim;biraz sizin yazdıklarınızı okuyayım kafam dağalsın diye bakıyorum işte(
ay canim giydigin corap alerji mi yapti ki? bence git doktora:26:
canım ya önce sakin ol ..bencede sğuk suyla yıka ve biraz dinlen gecmesse eşine haber ver birlikte gidin acile yanlız gitme ve durumu bie muhakkak bildir merk ederim ben şimdi hayırlı haberleini bekliyoruz
Bilemedim canim hep giydigim ayni corap hamile corabi, 2 aydir giyiyorum neredeyse
Uzandim simdi, daha azaldi sislikler canim. O ilk gordugumdeki şoku atlattim. Yikamak istiyorum ama kalkamadim yerimden. 5 dak oldu esim geldi ustunu degistirmeden hadi gidelim dedi daha iyiyim iniyor dedim acim dedim kayinvalidem yemek yapmis eve gecerken aldiydim onlari hazirla dedim sansima bugun salata bile gondermis. Yemekten sonra bir kaba su doldurturum ayagimi icinde dinlendiririm artik. İyice gecmezse de dr a geceriz mecbur. Hos acildeki dr un diyecegi sey de uzsn su ic tuz yeme olacak. Bu benim icin bir cozum degil
Sinirlerim cok bozuldu ama, alikoyamiyorum suan kendimi aglamaktan
adıyla yaşasın inşallah canımkizlar bizim oglusun ismini Emin koymaya karar verdik sonunda
Anlami guzel bi de hem babasi hem de benim ismimle uyumlu
cu ma günü 50 grlık yaptırmıştım yüksek çıkmıştı (OGTT 50gr. 1 saat:166) (OGTT50gr AKŞ:84) tü.
bugün gittiğimde 100 gr lık yaptırdım 4 kez kan verdim.
(OGTT 100 gr 1. saat :153)
(OGTT 100 gr 2. saat:116)
(OGTT 100 gr 3. saat :111)
(OGTT 100 gr AKŞ: 85)
testte yazan değerler bunlar canım
dr um bir risk içermediğini söyledi. genel anlamda hamilelikte çok fazla şeker ve hamurişi tüketilmemesi
gerektiğini söyledi. sporada başladım, daha düzenli beslenirsem extra bişey yapmama gerek yokmuş.
kızımda çok iyi herşey yolunda keyfim yerinde :) tetanos iğnemin 2.dozunuda bugün vuruldum oda bitti.
canım açlık hariç sonuçlarımız aynı gibi benim açlık 99 çıkmıştı :26::26:banada iyi dedi doktor ama diyet uygulamaya devammm demişti sanada hemen hemen aynı şeyleri söylemiş
perşembe kontolum var gidince baktırıcam yine açlık bakalım kaç çıkacakkk:26:
adıyla yaşasın inşallah canım
bizde ayşe meryem diyorduk yaaa meryem den vazgeçtik sanki, hz. meryem çok sıkıntılar çektiği için koymasanız daha iyi olur dediler:26:
ayşe almira nasıl kızlar sizce? eşim almiraya taktı kafayı
canım enfeksiyon var diye verdi sanırım.Kızlar iyi geceler herkese...
Dertsizim neden antibiyotik verdi ki?tas ve kumda antibiyotik yerine ağrı kesici verilmiyor mu?
Su derdi Dr um hayatım su icmeyle gecti ya
Off bu arada binanın cami kırıldı anammm agZim su doldu nereye fırlayacagimi şaştımhabersiz korkutmayın beni
Chosy datlum masam gelmedi maalesef gelseydi belki yukleyebilirdim.bebek arabaları, biberonlar ,bodyler ve masam
Hanipeks gecmis olsun kelebeğim nedir o bilemedim yani
İnsallah geçmiştir.
ev bademli,iş yerim beşevlerde tatlım sen ne taraftasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?