2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Voltajcim sen de acemiysen artik biz neyiz

ben kizim olsaydi tek isim dusunurdum sanirim, evlenirken kendi soyadini da tutmak ister belki diye, ben oyle yaptim mesela iki ismim olsaydi baya uzun olurdu

Kuzum hiç tas düşürdün mü bilmem ama zor.hamileyken biraz daha zor .benimkiler böbrek etrafında sarilidir.birde böbrek kanalında olan vardır Dr ona geyik boynuzu diyor aynen o sekle benzer.
Yoksa bir tane mı ? Böbrek usg si var orda detaylı bakılıyor.
Bana da antibiyotik Abes geldigi için sordum.
Birde sirke,kekik,maydanoz bunlar yardım ediyor düşmesine .
Tuzlu peynir ve narenciye yasaklanıyor .c vitaminini maydonoz dan falan alıyorsun

ben kizim olsaydi tek isim dusunurdum sanirim, evlenirken kendi soyadini da tutmak ister belki diye, ben oyle yaptim mesela iki ismim olsaydi baya uzun olurdu

bak bunu hiç düşünmemiştim ee bizde 2 isim koyacağız..Elif İkra olucak büyük ihtimalle:Elif benim tercihim İkra da eşimin tercihi soyadımızda Tuna yani( Elif İkra Tuna )iyisimi ben kızımın evlenmesine hiç izin vermiyeyim:)

Ben cok acemiyim yardım et bana litven.

Ben bir tane şey istiyorum
Hani kadın kocasına kızıyor halıya basınca melek oluyor ya ondan istiyorum.

tursunu mu kurcan kiz

ben de senin gibi düşünüyodum ama cuma günü dr çok güzel açıkladı...artık neresi neremde biliyorum
eğer bebeğin dönmüşse,göbek deliğinin aşağısındaki pıt pıtlar kafasını hareket ettirdiğinde oluyomuş yani kafası orda
benimkinin totosu sağda olduğu için o tarafta pek hareket olmuyo...karnımda ''c'' şeklinde duruyomuş hanımefendi...bacakları sol tarafımda,kolları ise kafasının biraz üzerinde kalıyo...artık eskisi gibi dolanamaz karnında dedi dr...o yüzden neresi hareket ederse ona göre hangi uzvunu hareket ettirdiğini anlayabiliyorum artık çok güzel bi duygu di mi

almira :44: ilk defa duydum canım,anlamı var mı?

sagol canim insallah

bana biraz uyumsuz geldi ayse almira :26: ben biraz klasik isimlerden yanayim
sanirim degisik isimlere cabuk isinamiyorum:26:
ben de klasik isimleri daha çok seviyorum...o yüzden doğuma kadar fikrim değişmezse zeynep koyucam inşallah

çok geçmiş olsun

''ikra'' söylemesi güzel bi isimmiş...soyadınızla da uyumlu oluyo bence

Laternem nasilsin kiz neler yapıyorsun
Haberler nasil?
Birde eşinin yanında birileri var değil mı?

Laternem nasilsin kiz neler yapıyorsun
Haberler nasil?
Birde eşinin yanında birileri var değil mı?

oğlumu uyuttum az bakayım dedim..
eşim eve çıktı,kardeşimde kalacak 2 gün.. şimdiden daha iyi hissediyormuş öle dedi (
hayırlısı ile kurtulacağız bu dertten inşallah..

ben çok yorgunum ama tüm enerjım çekilmiş gibi (
doktorum salı en geç çarşamba gel dedi;yarın gidermiyim diye düşünüyorum (

bi guzel dinlen bu gece kendine gelirsin insallah

esinin safra kesesini tamamen aldilar mi canim? hani biyopsi yapildi demissin ya

Aa ne güzel cok şükür ya.
Doğrudur canım yorgunluk moral bozuklugu enerjini aldı.
Aslında gitsen hem Dr a gidince belki bebise tekrar bakarsınız moral olur:)

Efendimiz(s.a.v) diyorki ınsanda bir organ vardır eger o organ hastalanırsa bütün vücut hastalanır o organ"kalp"tır.

Rabbim kalbinde ki kederi alsin biran evvel...

Amin voltajım Allah razı olsun..

esram safra kesesi alınmadı henüz;kanal tıkalı olduğu için ağızdan girip kanalı açtılar..
kanalın çok daralan yerlerine stent taktılar..
sarılığı ve iltihabı gecer geçmez de kese alınacak..
ama sıkıntı yaratan kanalın tıkalı olması sebebiyle yaşadıklarıydı;bir kaç gune hepsı gececek inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…