2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

yok o bildiğin korse değil canım..hamilelikte göbek desteği olarak kullanılıyor..ben ihtiyaç duymadım ama senin madem doktorun önermiş,rahatlıkla alabilirsin,kasıklara kadar inince noluyomuş kii???..

höhöhöhöhöhöh ama geçici bir durum demi kaç günde toparlıo kendini göbek

Tabi o geçiyor 40 la beraber.toplaniyor hemen o sancısından kıvrandığımız kaslar bağlar ,elektrik süpürgesinin kablosu gibi firt
Cok dağıldım bugun hayir olsun insallah :))

göğüslerdemi aboooo siz bugun beni kaçırtcaksınız falla

yok o bildiğin korse değil canım..hamilelikte göbek desteği olarak kullanılıyor..ben ihtiyaç duymadım ama senin madem doktorun önermiş,rahatlıkla alabilirsin,kasıklara kadar inince noluyomuş kii???..

6.ayımdayım düşük olabiliyomuş ilerleyen zamanlarda ise erken doğuma neden oluyomuş cnm

bir de o vardı di mi;
vücudum gittikçe bana yabancılaşıyor
aynadaki ben değilim

bana bir büyük açın
efkarlandım

bu arada rezene çayı içiyorum yanlış anlaşılmasın

Korkutmak istemem hiçbirinizi..Şöyle de bir durum var sonuçta.Küçük gözğüslerde bi sıkıntı olmuyor sanırım çünkü benimle birlikte doğum yapan arkadaşlar şikayet etmediler böyle bir şeyden ancak ele avuca sığamyan göğüslerdense sizinki de eski diriliklerine elveda deyin bence..en az 2 yıl alıyor toparlaması eskisi gibi..

Benim göğüsler öyle olmadı kıı
Ne verdi taştıysa topladı vücudum
Göğsüm cok büyür ama hamilelikte doğumdan sonra eski formu

şimdi hatıladım..doğumda masaya yattığıum ara hemşireler filan demişlerdi "maşallah hiç çatlak olmamış göbeğinde" diye..belki bunda da olmam değil mi ama???

Ben korkuyorum abla
Ben hayatın gerceklerinden bihaber masum bir sekilde dinliyorum seni.
Yardım et elimi neyimi tut

sedacımm kaçış yok bebiş bi şekilde gelecekte emecekte sarkacağı varsa sarkacakta canım ama üzülme herkeste aynı olmuyor benim göğüslerim büyüdü hamilelikte sonrada oğluşum emdi ama hiçte pörsüme falan olmadı hemde peşinden 2. ye hamile kaldım hala eskisi gibi. bakalım emzirdikten sonra nasıl olacak ama sanmıyorum çok değişiklik olacağını. göbeğimde de doğumdan sonra kırış kırış olmuş bi hal hatırlamıyorum valla sezeryandı hatta göbeğim zamanla küçüldü ama hiç sarkık durmadı sanki 3-4 aylık hamile gibi gergindi bu seferki nasıl olacak merakla beklemekteyim :))

Kızlar laterne nerde girdi mı ben mı görmedim acep
Isı falan mı vardı ki?
Sora sora çürütdünüz beni kiz hanipeks ne Dr mus 11.30 dan beri
Mezosta gitti şimdi eczane dedi bulmuştur kıza yine birşeylerde .

anladım şekerim bende öyle söyledim zaten o saatlerde çıkartmayız die =)

kuzum ben izmir doğumluyum büyümede izmir kanım izmir babam mersinli oğlumda benim kanımı taşıdığına göre suya da güneşede yabancılık çekmez hatta annesi gbii eline kar değince ağlar =) ben küçükken sivasa geldiğimizde kar yağmış annem dio ki kıyameti kopardın şu soğuk uçan şeyler bana dokunmasınlar die dio şimdi olsun hala cinim çıkıo kar yüzüme falan değince sivas ilginç bir memleket baliko ya yazın 44-45 dereceleri görüyor kışın -30ları çöl gibi =) ilginç valla şuan bak durmuş az önce kar yağıyor dışarıda artı yaz gibi sanki bir güneş vuruyor ben bu memleketi çözemedim valla sevmiyorum sevemem de oğlumuda alıştırmam zaten para çıksın bize kocişinde planı egeye kaçmak burdan kurtulmak annemide alcam ama annemsiz heryer CEHENNEM =)

güldürdün kız Voltaj beni..senin eline su dökülmez doğum tecrübesi konusunda..ben nacizane düşüncelerimi şey ettimdi..affet ablaaaa..

:))) tamam
Kiz bugun bir abla benden birsey istedi çıkaramam dedim gelip alsınlar falan
Diyorki nasil gelsin onunda senin gibi birsuru cocugu var.

Hamilelik hepsi farklı canım ya az cok söylemeye çalışıyoruz ,senin nasil 2. Ama hersey yeni olmuş gibi bende de aynı
Tedirginlik vesvese korku ha ne var biraz daha sakin iste .
Birde zaman çabuk gecti bu bebeğimde birazda ilgisiz gibi kaldım.
Mesela hep öncekilerde karnımı kucaklayip severdim bunda elimi koyup içten konuşuyorum , kızında etkisi var "bakım bı ne var"diye hep tetikte."cocoman gobuuuus" sanıyor 2 ay sonra dama papuc almaya çıkacak habersiz ikiside birbirinden
O bakımdan öyle iste abla :))

aman hiç dert etmiorum artık ne kremler ilaçlar var sürerim geçer

bacişkolarım;
nasılsınız dün biz hastanedeydik.
şeker yüklemesi yapıldı o nasıl bişi ya sabah 7 den 15,30 a kadar aç karnımaydım en son kanıda verdim artık
takatim kalmadı kan şekerim düştüüü.annem koluma girdi zar zor oturdum kantine iki puaça yedim ama banamısın
demedi tabi bayılacaktım az kalsın çikolata falan yedim boş boş çay şekerisi yedirdi annem anca kendime geldim.
çıkışta arkadaslar geldi aldı.kızla indik markete girecektik evin orada kayınvalidemle karşılaştık ben gayet güleryüzle
hastanedeydik işte falan dedim hımm tamam hadi by by görüşürüz dedi gitti arkadasım dedi oha bu ne sanki üst komsun
insan bi bebeği sorar sen nasılsın der bişi varmıymış doktor ne dedi der dedi dedim ben alıştım artık gözünle gördün dedim
yok bacım bu ne insana küfreder gibi dedi amann boşver dedim annem benim herşeyim o benim canımın içi bu arada amniyon
sıvım çokmuş sancılarımın sebebi o olabilirmiş şeker sonucumu öğrenmek için de arıyorum açılmıyor telefon şekerim yoksa eğer
bebekde bi anomali olabilirmiş moralim çok bozuk sancılarım zaten yüksek bide burda anlattığım köpek idarecilerimiz varya bir
arkadası can sıkıntısına attılar devlet dairesinde nasıl bir iştir bu sözleşmeli die şef beyimiz rahatsız oluyormuş kızın kendisini
sevmediğini sezmişte onunla çalışmak istemiyormuş aynen bu gerekçeyle attılar kızı ona da canım sıkıldı bebeğime canım sıkıldı
sancılarım çok fazla

O vijdan duygusu bende de oluyor,oğlumda çok hevesliydim,bir sürü plan proje yapmıştım,bu garibime sanki daha duyarsız gibiyim..ne bileyim belki 2.oluşundan dolayı bir rahatlık vardır ondandır..doğum iznine çıkınca bol bol hazırlık yapıp arayı kapatırım artıkın...

en içten saygılarımla ablaaa

cnm benim ya can sıkıcı mahlukat çok walla sancılarım benimde var ama iltahaplanma dedi benimde öle bişey olabilirmi acaba çok pipiriklendim şimdi peki o sıvı fazla olunca ne olacak nasıl normale inecek bişey yapacakmı

Egomego,
Dr Belki ihtimal diye demiştir ya.iyide tlf niye bakmıyor uyuz benimkide boyle din din bir saat oyalar acmaz hastam var der dandik.
İnsallah birsey çıkmaz ya Yarına mı kaldı .allah yardım etsin kaynanamla ben karşılaşsam öyle görmezden gelirim telefonu kulağıma dayarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…