2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sancılar yüzünden mi dedi dr, şeker çıkmazsa anomali olabilir die??
inşallah bi sorun yoktur canım..

Kıyamam sana benn..Kayınvalideni boşver,genelde öyle duyarsızdır onlar zaten,ben hiç umursamıyorum benimkini..Arkadaşına da üzüldüm ama sen çok fazla takma böyle şeyleri kafana,bebiş etkileniyor bak.Hem o sonuçları almadan daha ne evham yaptın kendine,dur bakalım..herşey yolundadır,kötüsünü getirme aklına...

cnm benim allah evlatlarını sana bağışlasın iki tane paşamız gelio benim hamileliğim ilk başlarda sıkıntılı olduğu için biz fakülteye gidioruz oda 3 haftada bir çağırıor doğum şeklini hiç konuşmadık daha erken die düşünüorum konuşsammı acaba tıp fskültesi olduğu için büyük ihtimal normal diyecek bana bende normal istemiorum çünkü ultrasona bile girdiğimizde odada en az10 kişi oluo ki doğumda artı ebeler stajiyerler tahmin edersin bilmiorum doğumu özelde yapacağım o yüzden ama senin doğum şeklini doktor mu söledi senmi sordun cnm

Canım Osmangaziyemi gidiyosun tıp fakültesi.Bende eskişehire geldiğimde gitmiştim 2 ayrı dr gördü 3 lü tarama testimin zamanında.Belki doğumuda eskişehir acıbademde yapmayı düşünüyorum.Sen nerde yapmayı düşünüyosun doğumu.

CANIM ERKEN DOĞUM RİSKİN OLUR BEBEK İNDİYSE AL BENİM YENGEMDE KULLANDI BEBEĞE HİÇBİR SAKINCASI YOK HATTA ZAMANINDA DOĞMASI İÇİN YARDIMCI=)

böyle bir anda akıntım oluyor senin de mi oluyor korkuyorum su gibi akınca ama dedi ki suyun çok sancın ondan olabilir dedi işte şekerine bakalım dedi şekerin yoksa bebekte bi anomali varmı yok mu diye bakarız dedi nettende baktım işte hep korkutucu şeyler yazıyor kalp rahatsızlıgı varsa yemek borusu yoksa işte karaciğeri bilmem neyse falan boğazı delikse falan çok moralim bozuldu dua ediyorum ki şekerim vardır insallah diye

efet canım ihtimal dedi yok bu normalde bakıyor ama doğumda falansa bundan önce ki uyuz öyleydi sekreteri açıyordu hasta var hasta var die kaynanamı zaten allah ben ne diyim ama çocuga o bakacakmış hayaller kuruyor yok öyle dünya şimdi nasılmış die sorma doğunca sev sen büyüt oldu annem her zor anımda yanımda ceremesini annem çeksin torun sevgisini kaynanam yasasın öyle bir dünya yok

sancılar yüzünden mi dedi dr, şeker çıkmazsa anomali olabilir die??
inşallah bi sorun yoktur canım..

yok balım suyum çokmuş ondan dedi olması gerekenden çokmuş

boşvermeye çalışıyorum ama insanın zoruna gidiyor arkadasım kaldı yanımda bu ne ya dedi komsun sanki sen anlatmaya çalısıyorsun kadın sus git diyor resmen dedi kendileri kaybeder benim eşim evet anneci ablacı kardeşine çok düşkün ama her zaman diyor ki bişi olursa ben onları silerim senin için onlarsız yaparım sensiz nefes alamam diyor benim deli damarımı kaldırırlarsa oğlundan da olur daha doğmamış torunundan da kusura bakmasın şimdiye kadar hanımefendi duruşumu bozmadım annemin kızıyım ama benim bir noktam var gereğinden fazla sabır gösterdim patlarsam bitiririm onları zaten kuzum canım çok sıkkın bu aralar girmek istemiyorum buraya dertlerimle sizi boğarım diye hepimize moral lazım size destek olamıyorsam köstekde olmak istemem girmeyince de özlüyorum sizlerle konuşmak rahatlatıyor beni ama sizi daralttığımı düşünüyorum kızlar dertlerimle sizi sıktığım için hepinizden özür dilerimm

ewt cnm zaten esk tek fakülte var cnm ben ümitte yapmayı düşünüyorum orası evimize daha yakın hangi doktorlar görmüştü

cnm ben şoktayım yani şu an normalde şeker yok die sevinmek lazım ama ne bileyim hemen moralini bozma sende doktorlar bazen böle pat die gamlı baykuş gibi sölüo dünki doktorda bana potansiyel şeker hastası adayısın ilerde şeker hastası olma riskin çok fazla dedi neler dedi adam böle dertlerimle sizi boğarım diyerek bizi daha çok üzüosun burada birbirimizin dertlerine bi nebze çare oluosak ne mutlu bize hepimiz kardeş olduk artık ailemize anlatamadığımız şeyleri burada paylaşıoruz görüş alıoruz ne yapayım edeyim die tabiki anlatacaksın ama hemen moralini bozma bende pipirikliyim hemen depresif takılırım ama emin ol yawrularımız hissedio doktorunla bi konuş bakalım olmadı başka bi doktora daha gidersin

teyzeleri bu arada 910 gr olmuş oğlum annesi de 63 doktor dedi ki evet çok kilo almışsın ama bebeğin kilosu iyi olduğu için ve hamile kaldığın kilo zayıf olduğu için problem yok dedi ama böyle dedim diye de alıp başını gitme dedi dikkat et dedi dedim valla tatlı zaten yemiyorum abur cubur normaldede çok sevmem meyve sebze çok yiyorum süt yoğurt yumurta çok yiyorum bide su çok içiyorum =))
teyzoşkarı ismimizi de değiştirdik mergennn duyurulur bebeğim DORUKHAN AYAZ
değişmek zorunda kaldım yağız ismini çünkü aptal kuzenim koymuş yeni bebeği olacak bu ay anneme demiş ki aaa benim oğlumun ismi doğru söyle hala sen söyledinde hemen oda mı koyuyor delirdim biz taa 3 sene önce sevgiliyken karar vermiştik yağıza ama kavga ederim konusursa ayaz dedik

Ahh canım yaa..neden özür diliyorsun,elbette ki paylaşacaksın derdini,bak burda hepimiz birbirimizden fikir alıyoruz değil mi ya..sen bebişe odaklan şimdilik,yoktur bişeyciği onun..rahat,huzurlu ol ki,o da güzelce büyüsün..İyi bak bebişine de,kendine de..gerisini boşver..

Egomego
Biz neler anlatalım cisimize kadar,is mı simdi dediğin.
İhtimal hep en azından bunu düşünelim eksik dua etmeyelim.insallah ikiside çıkmaz.
Rabbim yardımcın olsun insallah hiç birseycigi çıkmaz.keske acsa tlf.
Allah razı olsun annenden.

Ben geldim kızlar,

İşlerim çok yoğun,dünde kar nedeniyle evdeydim ancak toparlıyabildim.
Firmalarla mutabakat yapıyorum bu saatten sonra daha ulaşamam diye ara verdim.
Özledim valla sizleri nasılsınız bakalım?

Bu arada bana evde zaman hiç geçmiyor.
Akşam kocişim geldi ben etrafında parvane.Daldı filme gitti.
Dedim kociş tüm gün seni bekledim az benimle ilgilensen.
Nasıl gülüyor halime.

Ay birde kaynanam gelmez mi çat kapı.
Çamaşır filan heryer heryerdeydi.
Bornozları filan yıkamıştım.Hazır dogalgaz açık evde kurusun diye.
Şok oldum kapıda görünce...

Biraz oturduk,bende işleri yapmaya devam ettim ne yapiyim.
Sonra oda gitti,öyle ohh dedim.
Zor be demek ki evde olsam sık sık gelcek

walla bende göremeyince merak ettim seni ama dedim onun anlayışlı müdürü izin vermiştir die çamaşırları tutuştursaydın kaynananın eline bükseydi

selam millet..

ben ablamin yanindayim isten cikmasini bekliyorum.. beraber carsida uc bes dolasacagiz..

herkesler kendine dikkat etsin.. bizim yarin doktor kontrolumuz var.. insallah iyi haberlerle doneriz..

umarım herkes iyidir geçmişi okumadım büyük ihtimalle de okuyamayacağım (
eşim kötü bugün sanırım kanalda ki taş düşmemiş;sabaha karşı yine gidecek Ankaraya (
yapmamız gereken acil işler için mecburen dışarı çıktık ama kötü oldu..
oğlum gelmeden hem ona hem eşime yiyecek bşyler hazırlamam gerekiyor çıkacağım hemen (

dualar için girdim ama yine eksik var ( ne yapacağımı bilmiyorum ancak gece girebilirim yeniden yardımcı olursanız çok sevinirim (

zapzup hastayım okumaya çalışacağım ama bitiremem yazmış ama ne kadar okudu yazmamış..
hanipeks okumuş yazdı şimdi ama vitamin bşy yazmamış..

Son düzenleme:
Egomego gecmis olsun canım
Hanipeks donmedi di mi hastaneden ??
Voltajjj bu krem sanki iyi geldi göğsüme ..
Her gün başka BI şey cikiyo be

ewt cnm zaten esk tek fakülte var cnm ben ümitte yapmayı düşünüyorum orası evimize daha yakın hangi doktorlar görmüştü

Benide osmangazide önce Doç Dr Tufan bey var o gördü daha sonra da Prof Mete bey detaylı ultrasonumu çekti.Acıbademde de Hulusi Göktuğ Gürer'e gidiyorum arada ankaradan oraya geliyorum.Hulusi bey iyi istediğim zamanda cebinden ulaşabiliyorum.Tabi ankarada da dr gidiyorum :) Sen kime gidiyosun.

Son düzenleme:
Hayatım sakin ol.tamam okuruz girmezlerse eğer onlarin ki haftaya aktarırız.
Bolusuruz alan olmazsa sabaha cok var okurum ben sen ısını hallet hadi.

egomego kıs elbette anlatıcaz, bak neler öğrendik birbirimizden, öğreniyoruz,içine atıp,sıkma kendini...
selam millet..

ben ablamin yanindayim isten cikmasini bekliyorum.. beraber carsida uc bes dolasacagiz..

herkesler kendine dikkat etsin.. bizim yarin doktor kontrolumuz var.. insallah iyi haberlerle doneriz..
kız sakaryada kar bittimi?

Egomego gecmis olsun canım
Hanipeks donmedi di mi hastaneden ??
Voltajjj bu krem sanki iyi geldi göğsüme ..
Her gün başka BI şey cikiyo be

bi krem mi aldın? voltaj daha çok şey bekliyodu senden:))

walla bende göremeyince merak ettim seni ama dedim onun anlayışlı müdürü izin vermiştir die çamaşırları tutuştursaydın kaynananın eline bükseydi

Evet şekerim müdürüm izin verdi.
Gelme düşersin dedi:) Benimde canıma minnet tabi.

selam millet..

Ohhh bizim yerimizede gez tatlım.İnşallah yarın doktor kontrolünden hayırlı haberlerle gelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…