sancılar yüzünden mi dedi dr, şeker çıkmazsa anomali olabilir die??bacişkolarım;
nasılsınız dün biz hastanedeydik.
şeker yüklemesi yapıldı o nasıl bişi ya sabah 7 den 15,30 a kadar aç karnımaydım en son kanıda verdim artık
takatim kalmadı kan şekerim düştüüü.annem koluma girdi zar zor oturdum kantine iki puaça yedim ama banamısın
demedi tabi bayılacaktım az kalsın çikolata falan yedim boş boş çay şekerisi yedirdi annem anca kendime geldim.
çıkışta arkadaslar geldi aldı.kızla indik markete girecektik evin orada kayınvalidemle karşılaştık ben gayet güleryüzle
hastanedeydik işte falan dedim hımm tamam hadi by by görüşürüz dedi gitti arkadasım dedi oha bu ne sanki üst komsun
insan bi bebeği sorar sen nasılsın der bişi varmıymış doktor ne dedi der dedi dedim ben alıştım artık gözünle gördün dedim
yok bacım bu ne insana küfreder gibi dedi amann boşver dedim annem benim herşeyim o benim canımın içi bu arada amniyon
sıvım çokmuş sancılarımın sebebi o olabilirmiş şeker sonucumu öğrenmek için de arıyorum açılmıyor telefon şekerim yoksa eğer
bebekde bi anomali olabilirmiş moralim çok bozuk sancılarım zaten yüksek bide burda anlattığım köpek idarecilerimiz varya bir
arkadası can sıkıntısına attılar devlet dairesinde nasıl bir iştir bu sözleşmeli die şef beyimiz rahatsız oluyormuş kızın kendisini
sevmediğini sezmişte onunla çalışmak istemiyormuş aynen bu gerekçeyle attılar kızı ona da canım sıkıldı bebeğime canım sıkıldı
sancılarım çok fazla
bacişkolarım;
nasılsınız dün biz hastanedeydik.
şeker yüklemesi yapıldı o nasıl bişi ya sabah 7 den 15,30 a kadar aç karnımaydım en son kanıda verdim artık
takatim kalmadı kan şekerim düştüüü.annem koluma girdi zar zor oturdum kantine iki puaça yedim ama banamısın
demedi tabi bayılacaktım az kalsın çikolata falan yedim boş boş çay şekerisi yedirdi annem anca kendime geldim.
çıkışta arkadaslar geldi aldı.kızla indik markete girecektik evin orada kayınvalidemle karşılaştık ben gayet güleryüzle
hastanedeydik işte falan dedim hımm tamam hadi by by görüşürüz dedi gitti arkadasım dedi oha bu ne sanki üst komsun
insan bi bebeği sorar sen nasılsın der bişi varmıymış doktor ne dedi der dedi dedim ben alıştım artık gözünle gördün dedim
yok bacım bu ne insana küfreder gibi dedi amann boşver dedim annem benim herşeyim o benim canımın içi bu arada amniyon
sıvım çokmuş sancılarımın sebebi o olabilirmiş şeker sonucumu öğrenmek için de arıyorum açılmıyor telefon şekerim yoksa eğer
bebekde bi anomali olabilirmiş moralim çok bozuk sancılarım zaten yüksek bide burda anlattığım köpek idarecilerimiz varya bir
arkadası can sıkıntısına attılar devlet dairesinde nasıl bir iştir bu sözleşmeli die şef beyimiz rahatsız oluyormuş kızın kendisini
sevmediğini sezmişte onunla çalışmak istemiyormuş aynen bu gerekçeyle attılar kızı ona da canım sıkıldı bebeğime canım sıkıldı
sancılarım çok fazla
kızlar ya bişey soracam dün dr gittim bebeğin kasıklara kadar indiğini söyledi ve gebelik korsesini önerdi kullan bebek yukarı çıkar dedi acaba kullan var mı aranızda biraz ereddütlüyüm almak konusunda sonuçta korse bebeğin hareketleri kısıtlamaz mı şimdiden teşekkürler..
cnm benim ya can sıkıcı mahlukat çok walla sancılarım benimde var ama iltahaplanma dedi benimde öle bişey olabilirmi acaba çok pipiriklendim şimdi peki o sıvı fazla olunca ne olacak nasıl normale inecek bişey yapacakmı
Egomego,
Dr Belki ihtimal diye demiştir ya.iyide tlf niye bakmıyor uyuz benimkide boyle din din bir saat oyalar acmaz hastam var der dandik.
İnsallah birsey çıkmaz ya Yarına mı kaldı .allah yardım etsin kaynanamla ben karşılaşsam öyle görmezden gelirim telefonu kulağıma dayarım
sancılar yüzünden mi dedi dr, şeker çıkmazsa anomali olabilir die??
inşallah bi sorun yoktur canım..
Kıyamam sana benn..Kayınvalideni boşver,genelde öyle duyarsızdır onlar zaten,ben hiç umursamıyorum benimkini..Arkadaşına da üzüldüm ama sen çok fazla takma böyle şeyleri kafana,bebiş etkileniyor bak.Hem o sonuçları almadan daha ne evham yaptın kendine,dur bakalım..herşey yolundadır,kötüsünü getirme aklına...
cnm benim allah evlatlarını sana bağışlasın iki tane paşamız gelio benim hamileliğim ilk başlarda sıkıntılı olduğu için biz fakülteye gidioruz oda 3 haftada bir çağırıor doğum şeklini hiç konuşmadık daha erken die düşünüorum konuşsammı acaba tıp fskültesi olduğu için büyük ihtimal normal diyecek bana bende normal istemiorum çünkü ultrasona bile girdiğimizde odada en az10 kişi oluo ki doğumda artı ebeler stajiyerler tahmin edersin bilmiorum doğumu özelde yapacağım o yüzden ama senin doğum şeklini doktor mu söledi senmi sordun cnm
Canım Osmangaziyemi gidiyosun tıp fakültesi.Bende eskişehire geldiğimde gitmiştim 2 ayrı dr gördü 3 lü tarama testimin zamanında.Belki doğumuda eskişehir acıbademde yapmayı düşünüyorum.Sen nerde yapmayı düşünüyosun doğumu.
CANIM ERKEN DOĞUM RİSKİN OLUR BEBEK İNDİYSE AL BENİM YENGEMDE KULLANDI BEBEĞE HİÇBİR SAKINCASI YOK HATTA ZAMANINDA DOĞMASI İÇİN YARDIMCI=)
böyle bir anda akıntım oluyor senin de mi oluyor korkuyorum su gibi akınca ama dedi ki suyun çok sancın ondan olabilir dedi işte şekerine bakalım dedi şekerin yoksa bebekte bi anomali varmı yok mu diye bakarız dedi nettende baktım işte hep korkutucu şeyler yazıyor kalp rahatsızlıgı varsa yemek borusu yoksa işte karaciğeri bilmem neyse falan boğazı delikse falan çok moralim bozuldu dua ediyorum ki şekerim vardır insallah diye
efet canım ihtimal dedi yok bu normalde bakıyor ama doğumda falansa bundan önce ki uyuz öyleydi sekreteri açıyordu hasta var hasta var die kaynanamı zaten allah ben ne diyim ama çocuga o bakacakmış hayaller kuruyor yok öyle dünya şimdi nasılmış die sorma doğunca sev sen büyüt oldu annem her zor anımda yanımda ceremesini annem çeksin torun sevgisini kaynanam yasasın öyle bir dünya yok
yok balım suyum çokmuş ondan dedi olması gerekenden çokmuş
boşvermeye çalışıyorum ama insanın zoruna gidiyor arkadasım kaldı yanımda bu ne ya dedi komsun sanki sen anlatmaya çalısıyorsun kadın sus git diyor resmen dedi kendileri kaybeder benim eşim evet anneci ablacı kardeşine çok düşkün ama her zaman diyor ki bişi olursa ben onları silerim senin için onlarsız yaparım sensiz nefes alamam diyor benim deli damarımı kaldırırlarsa oğlundan da olur daha doğmamış torunundan da kusura bakmasın şimdiye kadar hanımefendi duruşumu bozmadım annemin kızıyım ama benim bir noktam var gereğinden fazla sabır gösterdim patlarsam bitiririm onları zaten kuzum canım çok sıkkın bu aralar girmek istemiyorum buraya dertlerimle sizi boğarım diye hepimize moral lazım size destek olamıyorsam köstekde olmak istemem girmeyince de özlüyorum sizlerle konuşmak rahatlatıyor beni ama sizi daralttığımı düşünüyorum kızlar dertlerimle sizi sıktığım için hepinizden özür dilerimm
boşvermeye çalışıyorum ama insanın zoruna gidiyor arkadasım kaldı yanımda bu ne ya dedi komsun sanki sen anlatmaya çalısıyorsun kadın sus git diyor resmen dedi kendileri kaybeder benim eşim evet anneci ablacı kardeşine çok düşkün ama her zaman diyor ki bişi olursa ben onları silerim senin için onlarsız yaparım sensiz nefes alamam diyor benim deli damarımı kaldırırlarsa oğlundan da olur daha doğmamış torunundan da kusura bakmasın şimdiye kadar hanımefendi duruşumu bozmadım annemin kızıyım ama benim bir noktam var gereğinden fazla sabır gösterdim patlarsam bitiririm onları zaten kuzum canım çok sıkkın bu aralar girmek istemiyorum buraya dertlerimle sizi boğarım diye hepimize moral lazım size destek olamıyorsam köstekde olmak istemem girmeyince de özlüyorum sizlerle konuşmak rahatlatıyor beni ama sizi daralttığımı düşünüyorum kızlar dertlerimle sizi sıktığım için hepinizden özür dilerimm
Ben geldim kızlar,
İşlerim çok yoğun,dünde kar nedeniyle evdeydim ancak toparlıyabildim.
Firmalarla mutabakat yapıyorum bu saatten sonra daha ulaşamam diye ara verdim.
Özledim valla sizleri nasılsınız bakalım?
Bu arada bana evde zaman hiç geçmiyor.
Akşam kocişim geldi ben etrafında parvane.Daldı filme gitti.
Dedim kociş tüm gün seni bekledim az benimle ilgilensen.
Nasıl gülüyor halime.
Ay birde kaynanam gelmez mi çat kapı.
Çamaşır filan heryer heryerdeydi.
Bornozları filan yıkamıştım.Hazır dogalgaz açık evde kurusun diye.
Şok oldum kapıda görünce...
Biraz oturduk,bende işleri yapmaya devam ettim ne yapiyim.
Sonra oda gitti,öyle ohh dedim.
Zor be demek ki evde olsam sık sık gelcek
ewt cnm zaten esk tek fakülte var cnm ben ümitte yapmayı düşünüyorum orası evimize daha yakın hangi doktorlar görmüştü
Hayatım sakin ol.tamam okuruz girmezlerse eğer onlarin ki haftaya aktarırız.umarım herkes iyidir geçmişi okumadım büyük ihtimalle de okuyamayacağım(
eşim kötü bugün sanırım kanalda ki taş düşmemiş;sabaha karşı yine gidecek Ankaraya(
yapmamız gereken acil işler için mecburen dışarı çıktık ama kötü oldu..
oğlum gelmeden hem ona hem eşime yiyecek bşyler hazırlamam gerekiyor çıkacağım hemen(
dualar için girdim ama yine eksik var( ne yapacağımı bilmiyorum ancak gece girebilirim yeniden yardımcı olursanız çok sevinirim (
zapzup hastayım okumaya çalışacağım ama bitiremem yazmış ama ne kadar okudu yazmamış..
hanipeks okumuş yazdı şimdi ama vitamin bşy yazmamış..
kız sakaryada kar bittimi?selam millet..
ben ablamin yanindayim isten cikmasini bekliyorum.. beraber carsida uc bes dolasacagiz..
herkesler kendine dikkat etsin.. bizim yarin doktor kontrolumuz var.. insallah iyi haberlerle doneriz..
Egomego gecmis olsun canım
Hanipeks donmedi di mi hastaneden ??
Voltajjj bu krem sanki iyi geldi göğsüme ..
Her gün başka BI şey cikiyo be
walla bende göremeyince merak ettim seni ama dedim onun anlayışlı müdürü izin vermiştir die çamaşırları tutuştursaydın kaynananın eline bükseydi
selam millet..
ben ablamin yanindayim isten cikmasini bekliyorum.. beraber carsida uc bes dolasacagiz..
herkesler kendine dikkat etsin.. bizim yarin doktor kontrolumuz var.. insallah iyi haberlerle doneriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?