umarım herkes iyidir geçmişi okumadım büyük ihtimalle de okuyamayacağım(
eşim kötü bugün sanırım kanalda ki taş düşmemiş;sabaha karşı yine gidecek Ankaraya(
yapmamız gereken acil işler için mecburen dışarı çıktık ama kötü oldu..
oğlum gelmeden hem ona hem eşime yiyecek bşyler hazırlamam gerekiyor çıkacağım hemen(
dualar için girdim ama yine eksik var( ne yapacağımı bilmiyorum ancak gece girebilirim yeniden yardımcı olursanız çok sevinirim (
zapzup hastayım okumaya çalışacağım ama bitiremem yazmış ama ne kadar okudu yazmamış..
hanipeks okumuş yazdı şimdi ama vitamin bşy yazmamış..
Canım Cybex in baston arabası çok sağlam,en yüksek kilo taşıma garantisini bir tek onlar veriyor..ben yakından inceledim ve çok beğendim,bir aparatla anakucağını da ekliyorsun üstine belli bir süre o şekilde kullanabiliyorsun,sonra normal puste olarak kullan.sırtı tam yatıyor.emniyet kemerleri kendinden ayarlamalı,sıkıştırılanlardan değil..en önemlisi de kapanınca az yer kaplıyor.bizim gibi ufak bagajlılar için süper.bebek arabamız var ama o bagajı kapladığı için bunu düşünüyorum.
gelmedi hanipeks .Egomego gecmis olsun canım
Hanipeks donmedi di mi hastaneden ??
Voltajjj bu krem sanki iyi geldi göğsüme ..
Her gün başka BI şey cikiyo be
Evet hiç inanmadım bende.bi krem mi aldın? voltaj daha çok şey bekliyodu senden:))
bacişkolarım;
nasılsınız dün biz hastanedeydik.
şeker yüklemesi yapıldı o nasıl bişi ya sabah 7 den 15,30 a kadar aç karnımaydım en son kanıda verdim artık
takatim kalmadı kan şekerim düştüüü.annem koluma girdi zar zor oturdum kantine iki puaça yedim ama banamısın
demedi tabi bayılacaktım az kalsın çikolata falan yedim boş boş çay şekerisi yedirdi annem anca kendime geldim.
çıkışta arkadaslar geldi aldı.kızla indik markete girecektik evin orada kayınvalidemle karşılaştık ben gayet güleryüzle
hastanedeydik işte falan dedim hımm tamam hadi by by görüşürüz dedi gitti arkadasım dedi oha bu ne sanki üst komsun
insan bi bebeği sorar sen nasılsın der bişi varmıymış doktor ne dedi der dedi dedim ben alıştım artık gözünle gördün dedim
yok bacım bu ne insana küfreder gibi dedi amann boşver dedim annem benim herşeyim o benim canımın içi bu arada amniyon
sıvım çokmuş sancılarımın sebebi o olabilirmiş şeker sonucumu öğrenmek için de arıyorum açılmıyor telefon şekerim yoksa eğer
bebekde bi anomali olabilirmiş moralim çok bozuk sancılarım zaten yüksek bide burda anlattığım köpek idarecilerimiz varya bir
arkadası can sıkıntısına attılar devlet dairesinde nasıl bir iştir bu sözleşmeli die şef beyimiz rahatsız oluyormuş kızın kendisini
sevmediğini sezmişte onunla çalışmak istemiyormuş aynen bu gerekçeyle attılar kızı ona da canım sıkıldı bebeğime canım sıkıldı
sancılarım çok fazla
Hayatım sakin ol.tamam okuruz girmezlerse eğer onlarin ki haftaya aktarırız.
Bolusuruz alan olmazsa sabaha cok var okurum ben sen ısını hallet hadi.
voltajcım diğer arkadaş belki giremez dye sana yazdım ben 100 tane alıyorum.süre ne zaman? bitirdikçe alırım.birde salatı tefriciye diy mi?
benimkiler gayet belli; hele banyodan sonra en inceleri bile belli oluyor
her hafta bir başka alan ekleniyor
yağ krem su hiçbiri fayda etmiyor
yana yana acıya acıya çatlıyoooooooooo
Evet canım tefriciye.
Ben her ihtimale karsı diye vitaminin arkadasımızın kini de okuyordum.okursan seninkini de ilave ederiz sende giremezsen haftaya devreder:)
Ben geldim kızlar,
İşlerim çok yoğun,dünde kar nedeniyle evdeydim ancak toparlıyabildim.
Firmalarla mutabakat yapıyorum bu saatten sonra daha ulaşamam diye ara verdim.
Özledim valla sizleri nasılsınız bakalım?
Bu arada bana evde zaman hiç geçmiyor.
Akşam kocişim geldi ben etrafında parvane.Daldı filme gitti.
Dedim kociş tüm gün seni bekledim az benimle ilgilensen.
Nasıl gülüyor halime.
Ay birde kaynanam gelmez mi çat kapı.
Çamaşır filan heryer heryerdeydi.
Bornozları filan yıkamıştım.Hazır dogalgaz açık evde kurusun diye.
Şok oldum kapıda görünce...
Biraz oturduk,bende işleri yapmaya devam ettim ne yapiyim.
Sonra oda gitti,öyle ohh dedim.
Zor be demek ki evde olsam sık sık gelcek
bende çatlağım yok diye seviniyodum...doğumdan sonra mı belli oluyomuşben ilk hamileliğimde çalışmadığımdan evde yağlı güreşciler gibi vıcık vıcık yağ içinde oluyordum. aklıma geldikçe sürüyordum badem yağıvs.çok az çatlağım kalmıştı. karın gergin haldeyken belli olmuyor zaten çatlaklar. doğumdan sonra karnımız sününce ortaya çıkıyorlar. ben yinede bir sabah bir akşam sürüyorum.
ama genetik yapı da çok önemli. e su içmek de çok önemli koruyucuymuş. zararın neresinden dönersek kar.
ayyy acıyo mu bi de :18:benimkiler gayet belli; hele banyodan sonra en inceleri bile belli oluyor
her hafta bir başka alan ekleniyor
yağ krem su hiçbiri fayda etmiyor
yana yana acıya acıya çatlıyoooooooooo
Bak bir ornek vereyim yıldızlı evet ver
Hani süt isitirsin kaynamadan önce yüzü incecik tutuyor heh öyle.
Utusuz ipek eşarpgider boyle:))
Cok baktirma da
Sura mı bura mı derken başka yerlerde bulmayın kendinizi
Cok edepsiz gördüm kendimi
Benim göbek toparlamıştı kendini ama göğüslerde yaşadım en büyük şoku..emzirmeyi bırakıp ta sütler çekilince..o görüntü var yaaa...korku filmi gibiydiii,yatınca biri bi tarafa,idğeri bir tarafa gidiyordu..tam toparlamıştı ki yıllar sonra...şimdi aynı durumla karşı karşıyayım yine,yeni,yenidenn..silikon yaptırıvercez garrriii...
benimki de kasıklarda...dr'un biri çalışma dedi,diğeri (prof) çalışabilirsin ama kendini fazla yorma dedi...hangisine inanacağımı şaşırdım valla...ben de araştırıyım şu korseyikızlar ya bişey soracam dün dr gittim bebeğin kasıklara kadar indiğini söyledi ve gebelik korsesini önerdi kullan bebek yukarı çıkar dedi acaba kullan var mı aranızda biraz ereddütlüyüm almak konusunda sonuçta korse bebeğin hareketleri kısıtlamaz mı şimdiden teşekkürler..
geçmiş olsun canımboşvermeye çalışıyorum ama insanın zoruna gidiyor arkadasım kaldı yanımda bu ne ya dedi komsun sanki sen anlatmaya çalısıyorsun kadın sus git diyor resmen dedi kendileri kaybeder benim eşim evet anneci ablacı kardeşine çok düşkün ama her zaman diyor ki bişi olursa ben onları silerim senin için onlarsız yaparım sensiz nefes alamam diyor benim deli damarımı kaldırırlarsa oğlundan da olur daha doğmamış torunundan da kusura bakmasın şimdiye kadar hanımefendi duruşumu bozmadım annemin kızıyım ama benim bir noktam var gereğinden fazla sabır gösterdim patlarsam bitiririm onları zaten kuzum canım çok sıkkın bu aralar girmek istemiyorum buraya dertlerimle sizi boğarım diye hepimize moral lazım size destek olamıyorsam köstekde olmak istemem girmeyince de özlüyorum sizlerle konuşmak rahatlatıyor beni ama sizi daralttığımı düşünüyorum kızlar dertlerimle sizi sıktığım için hepinizden özür dilerimm
çok geçmiş olsunumarım herkes iyidir geçmişi okumadım büyük ihtimalle de okuyamayacağım(
eşim kötü bugün sanırım kanalda ki taş düşmemiş;sabaha karşı yine gidecek Ankaraya(
yapmamız gereken acil işler için mecburen dışarı çıktık ama kötü oldu..
oğlum gelmeden hem ona hem eşime yiyecek bşyler hazırlamam gerekiyor çıkacağım hemen(
dualar için girdim ama yine eksik var( ne yapacağımı bilmiyorum ancak gece girebilirim yeniden yardımcı olursanız çok sevinirim (
zapzup hastayım okumaya çalışacağım ama bitiremem yazmış ama ne kadar okudu yazmamış..
hanipeks okumuş yazdı şimdi ama vitamin bşy yazmamış..
okudum canım iş yerinde net olmadıgı için gec haber verebildim
Kiz voltaj chosy gacisi ile beni mi cekistiriyorsun ???
Çıkmışken kuvet ve file de alayım dediydim :)
Sen bana BI bak hele doktor telefonu acmiyobenden bildigin sut gelmeye basladi. Iki kez tisort degistirdim
Sari sari leke yapiyogogus pedi koydum son care ! BU durum normal mi ??????
canım yaa ne zamandır var çatlaklar kacıncı haftanda baslamıştı??
:18:
güle güle kullansın çınar bebek, mışıl mışıl uyusun inşallah..
hanipeks kullanıslı şeyler almıssın canım..güle güle kullan..dolabında kullanıslı ama bi önerim var tabi olursa eğer..tek kapılı dolabın içi tamamen raf olsun sadece alttan ikisi çekmeceli olsun..çekmece lazım olucak minik patiklerini ayakkabılarını koymaya..
Hanipeks. Cicileriniz hayırlı olsun canım yakışır Cinar paşama
güle güle kullan canım, çınar güzel güzel uyusun büyüsün inşallah
Hanipeks Çok güzel canım Çınarın odası,güle güle kullansın..
güle güle kullanın canım çok güzel
hanipeks canım ben radyoyu açtığımda bir bayan konuşuyordu. demekki sizin minikler ondan önce çıkmış.
odanızı güle güle kullanın tatlım
Hanipeks oda almış güle güle kullan sekerim.
çok güzel görünüyor canım
raf içi çekmeceleri falan çok kullanışlı
güle güle kullanın
HANİPEKS canım bebişinin eşyaları herbişeyi çok güzel iyi günlerde kullanın
Dmt, dertsiz, zapzup, hanipeks, gülimier geçmiş olsun
hanipeks Çınarcığımız güle güle kullansın hepsi çok güzel
secilce teşekkür ederim :)) Büyük ihtimal Mira olcak kızımızın adı
Kızımızın arabasını da aldık buarada netten buldum aynılarını ekliorum bebe confort elea aldık
çınarımız sağlıklı günlerde kullansın odasını canım:) ben de bugün baktım ve karar verdim beyaz alıcam mobilyayı bende sürgülü dolap,şifonyeri,bazalı yatak alıyorum ee birde sepet tarzı beşik bu kadar şimdilik..kıyafetlerini annem çantamızı ve banyo ve bakım ürünlerinide kızkardeşim,oto koltuğunu abim,bebek arabamızıda ablam alıyormuş..bana başka birşey kalmıyor gibi.:)
hanipeks çınarcığın odası hayırlı olsun güle güle kullansın
günaydın kızlar hepinize dün doktora gittik ama kendi doktorumuza değil başka bir doktora gittik şekerim sınırdaymış ileride potansiyel şeker hastası adayısın dedi yediklerine dikkat et dedi pilav ekmek hamur işi kesinlikle yasak dedi ağrılarım iltahaplanma varmış ondan mış yawrumu göremedim bakmadı ultrasonda haftayada kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek
cnm ya hayırlı haberlerle gel inş dikkat et kendine dışarı buz gibi walla karda kışta
off yaa nasıl kıskandım şimdigüle güle kullanın canım...biz daha almadık,zaten bulamadık da...
canım gözün aydın bebişi göreceksin ne güzel. bu arada Çınarın odası da pek güzelmiş bayıldım güle güle uyusun miniğin.
Hayırlı,güzel haberlerinizi bekliyoruz canımÇınar paşaya kocaman öpücükler
Sağlıkla,güle güle kullanın canım,çok güzeller...
çınar güle güle kullansın, sağlıkla büyüsün
bugün güzel birde resim verirse annesine, odasına asarsın. ben her ultrason resmi aldığımda odama koyuyorum. sabah uyandığımda ilk kızımı görüyorum.
evet ben kuran dinletiyorum ama kocamdan çok kuran okuyan imamın sesini duyuyor :))mübarek bi çocuk olacak inşallah oğlum şimdilik çok debeleniyor ama ilerde düzelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?