2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canım benim hiç üzme kendini.
Doktor ihtimalleden bahsetmiş,allahın izni ile hiç bir şey çıkmıyacak inanıyorum ben.
Kendine sitres yapıpda bebişinide üzme emi.

Eşini takdir ettim gerçekden.Kaynana'na bir şey diyemiyorum aynısı benim başımdada var.
Çok şükür eşimde farkında mesafeyi koruyoruz o nedenle sitrese girmiyorum.
Özür filan dilemişsin,gelmiyorum sizi sıkmiyim diye demişsin.
Olur mu öyle şey.Burda neler paylaşıyoruz neler,dertlerimizi dinle ortak ol,ama derdini anlatma bunu kabul edemeyiz.
Hepimiz anlattıkça rahatlıyoruz.Sende anlat paylaş.Sen paylaştıkça zaten emin ol bizde dökülürüz

Çok çok geçmiş olsun canım benim.
İnşallah hayırlısıyla atlatacaksınız bu zor günleri...
Moralini yüksek tut emi.Çok emek harcıyorsun bize bu zor zamanında hakkını helal et.

bende cybexe karar vermiştim ama bildiğim kadaryla travel sisteme artık dönüşmüyo.ben ayhan bebek ve ebebek e gitmiştim anakucağı takılan aparatı piyasada yok dediler ithalatçı firma artık getirmiyomuş bende başka bişi aldım araba araştırmalarımı yazmıştım geçen gün.

Kızlar ya benim karnım acıyor vede batıryor sizce bu normal mi?
Her zaman olmuyor arada oluyor ama yoruyor beni.Tahminen oğluşun ayaklarının bulunduğu kısım yani sol yanım.
Az önce yine vardı şimdi geçti.Doktoru arasam mı acaba?

Egomego gecmis olsun canım
Hanipeks donmedi di mi hastaneden ??
Voltajjj bu krem sanki iyi geldi göğsüme ..
Her gün başka BI şey cikiyo be
gelmedi hanipeks .
Daha bunlar başlangıç demeyeceğim çünkü değil finişe yaklaştık .

bi krem mi aldın? voltaj daha çok şey bekliyodu senden:))
Evet hiç inanmadım bende.
Mezos ne aldın diye soracağım ama okumaz şimdi
Gecmise bakmaz havalar 1500

Bugun kocişle dışarda yemek yicez kızlar,çıkışına denk gelmek için oyalandım.
Yanlız beklememi istemiyor kocişim,beni kaçırırlar diye korkuyor
Ben çıkıyorum,yavaş yavaş ancak yürürüm gemi saatine yetişirim.
Kendinize çok dikkat edin yarın görüşürüz.

senin yüklemen 100 lükti galiba çok uzun sürmüş.kayınvalidenin böyle olması bi bakıma iyi en azından doğum ve sonrasında da bişeye karışamaz.nasılsa senin kendi annen olucak yanında başkasına ihtiyacın olmaz.benimki şimdiden herşeyin içinde olcak gibi görünüyor.sürekli bana sen ne anlarsın sanki kaç doğum yaptın diyo en azından bunları duymazsın.bebekle ilgili hiç canınnı sıkma drlar herşeyin en kötüsünü söylemeyi hem seviyor hemde en küçük riski kendi üstüne almamaya bakıyor.Allaha emanet merak etme.iş konusunda yazın bende bankadan ayrıldım yalakaların 2 yılda aldığı terfiyi ben 3.5 yılda aldım oda sınava girerek.ama sanırım artık bu konularda özel sektör devlet ayrımı kalmamış.iş hayatındaki başarının yegane temeli yöneticilerine yapacağın yalakalık maalesef.

Hayatım sakin ol.tamam okuruz girmezlerse eğer onlarin ki haftaya aktarırız.
Bolusuruz alan olmazsa sabaha cok var okurum ben sen ısını hallet hadi.

voltajcım diğer arkadaş belki giremez dye sana yazdım ben 100 tane alıyorum.süre ne zaman? bitirdikçe alırım.birde salatı tefriciye diy mi?

voltajcım diğer arkadaş belki giremez dye sana yazdım ben 100 tane alıyorum.süre ne zaman? bitirdikçe alırım.birde salatı tefriciye diy mi?

Evet canım tefriciye.
Ben her ihtimale karsı diye vitaminin arkadasımızın kini de okuyordum.okursan seninkini de ilave ederiz sende giremezsen haftaya devreder:)

Kiz voltaj chosy gacisi ile beni mi cekistiriyorsun ???
Çıkmışken kuvet ve file de alayım dediydim :)
Sen bana BI bak hele doktor telefonu acmiyo benden bildigin sut gelmeye basladi. Iki kez tisort degistirdim
Sari sari leke yapiyo gogus pedi koydum son care ! BU durum normal mi ??????

tatlım bende senin gibi düşünüyordum ama eve alışıncada zaman nasıl geciyor anlamıyorsun bile..canım sen nerede çalışıyorsun:?

bende çatlağım yok diye seviniyodum...doğumdan sonra mı belli oluyomuş

benimkiler gayet belli; hele banyodan sonra en inceleri bile belli oluyor
her hafta bir başka alan ekleniyor
yağ krem su hiçbiri fayda etmiyor
yana yana acıya acıya çatlıyoooooooooo
ayyy acıyo mu bi de :18:

Bak bir ornek vereyim yıldızlı evet ver
Hani süt isitirsin kaynamadan önce yüzü incecik tutuyor heh öyle.

Utusuz ipek eşarp gider boyle:))

Cok baktirma da
Sura mı bura mı derken başka yerlerde bulmayın kendinizi
Cok edepsiz gördüm kendimi
bebekler doğana kadar eşlerimizle bibirimize hasret kaldık yahu erken doğum korkusundan nerdeyse yatakları ayırıcaz

benimki de kasıklarda...dr'un biri çalışma dedi,diğeri (prof) çalışabilirsin ama kendini fazla yorma dedi...hangisine inanacağımı şaşırdım valla...ben de araştırıyım şu korseyi

geçmiş olsun canım
hepimiz bazı sıkıntılar yaşıyoruz,burda yazıyoruz,bizimle benzer şeyleri yaşayanları okuyunca teselli buluyoruz...asıl buraya yazmazsan,konuşmazsan kötü olursun...insan buraya yazınca rahatlıyo...
çok geçmiş olsun
cmt günü evdeyim,o gün dua topiğine girip ben de okumak için dua alabilirim canım...
kızlar bebeğinize kuran dinlettiniz mi hiç?

evet ben kuran dinletiyorum ama kocamdan çok kuran okuyan imamın sesini duyuyor :))mübarek bi çocuk olacak inşallah oğlum şimdilik çok debeleniyor ama ilerde düzelecek inşallah

Hii narin kelebeğim ,sarı papatyam ,Gul goncam hiç cekistirirmiyim seni

Bu Dr anlamak zor Yada imkansız.
Kesilir bugun yarın .zaten cok asiri değilde elledikce oynadikca uyarılır akar.
İlgilenme senin değilmiş gibi onlar
Kiz kuveti almamış miydin ,aman yareppimm nasil eksik kaldı o aklım almıyor

Son düzenleme:
güle güle kullansın çınar bebek, mışıl mışıl uyusun inşallah..

Hanipeks. Cicileriniz hayırlı olsun canım yakışır Cinar paşama

güle güle kullan canım, çınar güzel güzel uyusun büyüsün inşallah

Hanipeks Çok güzel canım Çınarın odası,güle güle kullansın..

güle güle kullanın canım çok güzel

hanipeks canım ben radyoyu açtığımda bir bayan konuşuyordu. demekki sizin minikler ondan önce çıkmış.

odanızı güle güle kullanın tatlım

Hanipeks oda almış güle güle kullan sekerim.

çok güzel görünüyor canım
raf içi çekmeceleri falan çok kullanışlı
güle güle kullanın

HANİPEKS canım bebişinin eşyaları herbişeyi çok güzel iyi günlerde kullanın

hanipeks çınarcığın odası hayırlı olsun güle güle kullansın

cnm ya hayırlı haberlerle gel inş dikkat et kendine dışarı buz gibi walla karda kışta

off yaa nasıl kıskandım şimdi güle güle kullanın canım...biz daha almadık,zaten bulamadık da...

canım gözün aydın bebişi göreceksin ne güzel. bu arada Çınarın odası da pek güzelmiş bayıldım güle güle uyusun miniğin.

Hayırlı,güzel haberlerinizi bekliyoruz canım Çınar paşaya kocaman öpücükler

Sağlıkla,güle güle kullanın canım,çok güzeller...

Teşekkür ederim canlarım. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…