Teşekkür ederim canlarım. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
hanipeks nasıl oldun kuzum
kızlar eskişehire civil mağaza açmış dün gezdim fiyatlar süper çok uygun walla ya yeni açıldığı için ama süper yani
günaydın kızlar
dün öğleden sonra doktora gittim şurup falan verdi gargara verdi ama ne kadar etki edecek tabi bilemiyorum akılsız kafam benim rapor almadım tabi öyle olunca işe geldim bugün kulaklarımın içi bile kaşınıyor boğazlar şiş artık ıhlamurla falan günü geçirecez akşam 9 da yattım sabaha kadar uyumuşum hala da uykum var
Bir kaç gündür kızım az hareket ediyor dün birtek sabah hareket etti 3 e kadar başka hissetmedim kendi doktoruma da göründüm kontrol etti herşey yolunda dedi çamaşırım ıslanmmıştı dün dedim neden o zaman gelmiyorsun suyun bitse ne olacak dedi kızdı ama herşey normal görünüyor dedi, kızım bir haftada 790gr'dan 880 gr ma çıkmış çok mutlu oldum artık çok daha hızlı büyüyorlar ama tontişim yüzünü göstermedi koluyla kapattı içerde keyif yapıyor kızım :)
tefriciyeyi okuyamadım hasta olduğum için bugün iş yerinde okumaya çalışacağım öğlene kadar ne okuduysam yazarım
ne güzel
bende ramazan başlamadan önce idrar testi yaptım.negatif çıkınca bir hafta oruç tuttum.içim rahat etmedi belirtiler olunca kan testi yaptırdım. bebik çıktı testten
sanırım o arkadaşın bebeği yok tedavi sürecinde berdaki herkezin tedaviyle kaldığını düşünmüş rabbim yardımcısı olsun bizim taddığımız duyguları onada taddırsım bütün isteyenlere sende bebişini hayırlısıyla al kucağına tatlım
tokluk şekerim 120 üst sınırı olan tahlil sonucunda 177 çıkmış
yarın doktor bana ne diyecek tatlı yasağından başka
evet değerlendirmeleri alayım
ayrıca iş yerinden hastanenin tahlil sonuç sistemine girmemi engelleyen zihniyeti kınıyorum
tokluk şekerim 120 üst sınırı olan tahlil sonucunda 177 çıkmış
yarın doktor bana ne diyecek tatlı yasağından başka
evet değerlendirmeleri alayım
ayrıca iş yerinden hastanenin tahlil sonuç sistemine girmemi engelleyen zihniyeti kınıyorum
Canım ben baya alışveriş yaptım oradan. Hastane çıkışı aldım 5 parça 10 TL.. Çok beğendim, içime çok sindi.
Eki Görüntüle 601472 Eki Görüntüle 601470 Eki Görüntüle 601471
Ben de ilişkiden 2 hafta sonra bir arkadaşımın ısrarıyla kan testi yaptırdım. Benim de negatif çıkmıştı :) Dolayısıyla ben de oruç tuttum yavrumla.
Hmm. Pirinç ve hamur ısı yasak der insuline kadar gideri varda o kadar yuksek değildir insallah.yanlis hatırlamıyorsam arkadasımda 180 nokta kusur çıktı ama, dirhem seker zinhar yasak.
bazı sebzelerde warmış yasak olan; havuç, bezelye gibi, daha warda hatırlayamadım..
diyette kendime güvenmiyorum
ben direkt insüline başlayayım olsun bitsin
100 lük şeker yüklemesinde bile aklıma " bu şerbeti künefeye dökeydik o künefeyi yiyeydik" diye geçmişti
bazı sebzelerde warmış yasak olan; havuç, bezelye gibi, daha warda hatırlayamadım..
hanipeks güzel haberlerle gel aramıza..
günaydın tatlım hayırlı haberlerle dönersin inş..
Hanipeks ne yaptı acaba
Yuce Çınarı gördü bizi unuttu
Kızlar laterne nerde girdi mı ben mı görmedim acep
Isı falan mı vardı ki?
Sora sora çürütdünüz beni kiz hanipeks ne Dr mus 11.30 dan beri
Mezosta gitti şimdi eczane dedi bulmuştur kıza yine birşeylerde .
cnm yaa,bende vainismus vardı.ilk doğum sezeryan da olunca 2si de otomatikman sezeryan luyor. ayrıca bende yaş39,bir de plasenta previa drumu var. yani çocuğun eşi aşağıda.risklerim biraz fazla.bende özelde olacaım hayırlısı ile.
yasa gereği bir de normal doğuma teşvik olduğundan bir de devlet hastahaneleri bence de normali tavsiye edeceklerdir.
bendeki fobi ,korku vs.çok olduğundan sezeryan tercih etmek durumundayım.
senin iilk hamilelik mi?doğum şekline (aksi bir durum söz konusu olmadıkça)karar verirsen psikolojik olarak da kendini buna hazırlamış olursun.
duyduğum değişik doğum tecrübeleri de insanı etkiliyor hali ile.
bacişkolarım;
nasılsınız dün biz hastanedeydik.
şeker yüklemesi yapıldı o nasıl bişi ya sabah 7 den 15,30 a kadar aç karnımaydım en son kanıda verdim artık
takatim kalmadı kan şekerim düştüüü.annem koluma girdi zar zor oturdum kantine iki puaça yedim ama banamısın
demedi tabi bayılacaktım az kalsın çikolata falan yedim boş boş çay şekerisi yedirdi annem anca kendime geldim.
çıkışta arkadaslar geldi aldı.kızla indik markete girecektik evin orada kayınvalidemle karşılaştık ben gayet güleryüzle
hastanedeydik işte falan dedim hımm tamam hadi by by görüşürüz dedi gitti arkadasım dedi oha bu ne sanki üst komsun
insan bi bebeği sorar sen nasılsın der bişi varmıymış doktor ne dedi der dedi dedim ben alıştım artık gözünle gördün dedim
yok bacım bu ne insana küfreder gibi dedi amann boşver dedim annem benim herşeyim o benim canımın içi bu arada amniyon
sıvım çokmuş sancılarımın sebebi o olabilirmiş şeker sonucumu öğrenmek için de arıyorum açılmıyor telefon şekerim yoksa eğer
bebekde bi anomali olabilirmiş moralim çok bozuk sancılarım zaten yüksek bide burda anlattığım köpek idarecilerimiz varya bir
arkadası can sıkıntısına attılar devlet dairesinde nasıl bir iştir bu sözleşmeli die şef beyimiz rahatsız oluyormuş kızın kendisini
sevmediğini sezmişte onunla çalışmak istemiyormuş aynen bu gerekçeyle attılar kızı ona da canım sıkıldı bebeğime canım sıkıldı
sancılarım çok fazla
Benide osmangazide önce Doç Dr Tufan bey var o gördü daha sonra da Prof Mete bey detaylı ultrasonumu çekti.Acıbademde de Hulusi Göktuğ Gürer'e gidiyorum arada ankaradan oraya geliyorum.Hulusi bey iyi istediğim zamanda cebinden ulaşabiliyorum.Tabi ankarada da dr gidiyorum :) Sen kime gidiyosun.
Evet şekerim müdürüm izin verdi.
Gelme düşersin dedi:) Benimde canıma minnet tabi.
Ohhh bizim yerimizede gez tatlım.İnşallah yarın doktor kontrolünden hayırlı haberlerle gelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?