2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
tokluk şekerim 120 üst sınırı olan tahlil sonucunda 177 çıkmış
yarın doktor bana ne diyecek tatlı yasağından başka
evet değerlendirmeleri alayım

ayrıca iş yerinden hastanenin tahlil sonuç sistemine girmemi engelleyen zihniyeti kınıyorum

kızlar eskişehire civil mağaza açmış dün gezdim fiyatlar süper çok uygun walla ya yeni açıldığı için ama süper yani

Canım ben baya alışveriş yaptım oradan. Hastane çıkışı aldım 5 parça 10 TL.. Çok beğendim, içime çok sindi.

Geçmiş olsun canım. Maşallah prensesine.

QUOTE=Mezopotamya82;28197186]İyiyim ama kar topu oynamak istiyorum esim
İzin vermiyoooooo

Bende aynısından istiyorum [/QUOTE]

şişşşşt olmaz, sakın ha

ne güzel
bende ramazan başlamadan önce idrar testi yaptım.negatif çıkınca bir hafta oruç tuttum.içim rahat etmedi belirtiler olunca kan testi yaptırdım. bebik çıktı testten

Ben de ilişkiden 2 hafta sonra bir arkadaşımın ısrarıyla kan testi yaptırdım. Benim de negatif çıkmıştı :) Dolayısıyla ben de oruç tuttum yavrumla.

Allah yardımcısı olsun canım. Sen de canım sağlıcakla kucakla yavrunu inş.

Hmm. Pirinç ve hamur ısı yasak der insuline kadar gideri varda o kadar yuksek değildir insallah.yanlis hatırlamıyorsam arkadasımda 180 nokta kusur çıktı ama, dirhem seker zinhar yasak.

biz bugun alisveristeydik oglumda

ciciler aldim ona, bide 1 yasina kadar ilk deneyimlerini yazdigin fotograf koyabildigin bi defter aldim ne zamandir istiyodum bole bisey bugune kismetmis, guzel bi hatira kalsin insallah ogluma ilerde bakar annem beni ne kadar cok seviyomus diye

bende 15 nisan da ogluma kavusacagım ınsallah.sezeryan la dogum alacagı ıcın tahmını tarıh 15nısan. çok fazla gıremıyorum kızımdan dolayı fazla zamanım olmuyor.herkese hayırlı dogumlar dılıyorum.

bazı sebzelerde warmış yasak olan; havuç, bezelye gibi, daha warda hatırlayamadım..

benim kardeş de iki gün önce eskişehire gitmişti
bbir body almış bize civilden
zaten bu ara herkes bişey getiriyor bize
havalar azıcık ısınırsa ben de eksiklerimi tamamlicam
şeker meker derken bavuln hazır olmasında yarar görmeye başladım

Hmm. Pirinç ve hamur ısı yasak der insuline kadar gideri varda o kadar yuksek değildir insallah.yanlis hatırlamıyorsam arkadasımda 180 nokta kusur çıktı ama, dirhem seker zinhar yasak.

diyette kendime güvenmiyorum
ben direkt insüline başlayayım olsun bitsin

100 lük şeker yüklemesinde bile aklıma " bu şerbeti künefeye dökeydik o künefeyi yiyeydik" diye geçmişti

hanipeks güzel haberlerle gel aramıza..

günaydın tatlım hayırlı haberlerle dönersin inş..

Hanipeks ne yaptı acaba
Yuce Çınarı gördü bizi unuttu

Ay kızlar cevap yazarken uyuyakalmışım Yarın anlatırım uzun uzun canlarım öpüyorum. iyi geceler.

Canım bebeğin pozisyonu uygunsa normal doğum düşünseydin keşke, belki vajinusmusu yenmek için bir adım olurdu.

İnşallah şekerin de bebişin de iyidir tatlım. Annen yanındaymış ne güzel, başka kimi ister ki insan ?

bende mete beye gidorum saolsun çok ilgilenio biraz sert mizaçlı biri ama iyi birisi ben biraz minyon ufak tefek olunca sevio beni zaten mete beyde doktor tavsiye edermisiniz deyince hulusi beyi sölüo kendi öğrencisimiymiş

Evet şekerim müdürüm izin verdi.
Gelme düşersin dedi:) Benimde canıma minnet tabi.

Ohhh bizim yerimizede gez tatlım.İnşallah yarın doktor kontrolünden hayırlı haberlerle gelirsin.

kız walla senin şu müdüre hastayım rica etsek benimde müdürüm olurmu acaba ne olacak senin müdürün benim müdürüm

Günaydııın güzeel anneleriim :))) hepinize mutlu günleer hayırlı cumalaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…