benim kardeş de iki gün önce eskişehire gitmişti
bbir body almış bize civilden
zaten bu ara herkes bişey getiriyor bize
havalar azıcık ısınırsa ben de eksiklerimi tamamlicam
şeker meker derken bavuln hazır olmasında yarar görmeye başladım
cnm çok güldüm ya benimde sınırda çıktı yine yasaklar yasaklar hamielelikde ben kadar yasak alan bi arkadaşımız daha yoktur yasak oluncada insanın canı daha çok istio ama napalım yawrularımız için bide bana hemşire şeker hastalarının yawruları topacık olur sıkar sıkar seversin dedi :Sdiyette kendime güvenmiyorum
ben direkt insüline başlayayım olsun bitsin
100 lük şeker yüklemesinde bile aklıma " bu şerbeti künefeye dökeydik o künefeyi yiyeydik" diye geçmişti
ewt ya bende böle gecenin bi vakti aşermek istiorum böle saçma sapan şeylere ama yok o gün bi burnuma resmen fanta kola koktuhani hamilelik güzel şeydi
hani aşerecektik
can erik yiyecektik
ama bana vadedilen hiç böyle değildi
cnm hayırlı haberlerini beklioruz künefe düşünme bu sefer bi seferde iç fondip yapherkese hayır geceler
ben yavaş yavaş yatayım
malum sabah yine doktora gitcez
günaydın kızlar,
ay çok sinirliyim şu anda ya, biraz önce iş yerinde biriyle karşılaştım, ay ne kadar şiştin, ama işte bilmemkim de böle oldu, üstelik o çok kilo da almadı ama yapı meselesi demekki, çok şişmiş karnın, dün de çay ocağındaki teyze bi sürü hamile var okulda ama en geride ama en çok şişen sensin, zaten toparlaktın ya ondandır, ne zaman izne ayrılıyosun, ne zmn doğurucan, ay bıktım valla ya, 9 kilo aldım evet çok aldım , boyum da 1.58 zaten 62 kiloydum , bi de kabızlıktan çok dertliyim gaz da var, dün doğru dürüst bebeğimin hareketlerini bile hissedemedim zaten, ama çok sıkıldım ya valla, herkese yorum yapma hakkını nerden verdim bilmiyorum ki, ben hamileyim ya, tabiki canım sıkılıyo yani, tabi ki bebekler büyürken karnımız ne kadar şişti bununla ilgili hassasız , sanki çocuk doğurmamışlar ya, insan biraz düşünür ya, annem de böleydi, ben kendime şaşırmıyorum, boyum kısa, çocuk nereye gitsin ki, yayılmıştır işte falan dedim, ama biri daha bişe sölerse bozucam artık
günaydın kızlar,
ay çok sinirliyim şu anda ya, biraz önce iş yerinde biriyle karşılaştım, ay ne kadar şiştin, ama işte bilmemkim de böle oldu, üstelik o çok kilo da almadı ama yapı meselesi demekki, çok şişmiş karnın, dün de çay ocağındaki teyze bi sürü hamile var okulda ama en geride ama en çok şişen sensin, zaten toparlaktın ya ondandır, ne zaman izne ayrılıyosun, ne zmn doğurucan, ay bıktım valla ya, 9 kilo aldım evet çok aldım , boyum da 1.58 zaten 62 kiloydum , bi de kabızlıktan çok dertliyim gaz da var, dün doğru dürüst bebeğimin hareketlerini bile hissedemedim zaten, ama çok sıkıldım ya valla, herkese yorum yapma hakkını nerden verdim bilmiyorum ki, ben hamileyim ya, tabiki canım sıkılıyo yani, tabi ki bebekler büyürken karnımız ne kadar şişti bununla ilgili hassasız , sanki çocuk doğurmamışlar ya, insan biraz düşünür ya, annem de böleydi, ben kendime şaşırmıyorum, boyum kısa, çocuk nereye gitsin ki, yayılmıştır işte falan dedim, ama biri daha bişe sölerse bozucam artık
oflamalarım yüzünden eşim 2. çocuğa şimdiden karşıgünaydın kızlar nasılsınız??
ben iyiyim şükür oğlum bugün erkenci sanki dışarı çıkacakmışcasına vuruyor neresi rast gelirse. çok fena çook. ilerleyen aylarda ne yapacağımı dşünmekten alamıyorum kendimi.
ne şekilde durduğunu anlamayamıyorum valla bi ordan vuruyo bi burdan çok kıpırdak olacak abisi gibi. yandım ben :))
her gün başka bi yerim ağrıyor yaa usandım kendimden şöyle çok dinç çok çevik bir hamile olmak isterdim ama maalesef nasip değilmiş. iki hamileliğimde de of puf la geçti.
bi de kız olsun diye mecbur 3. yü yapacaksın diyenlere Allah olmayanlara versin benden geçti artık diyorum. herkes neden öyle söylüyorsun ki diyor.
ee bu kadar sıkıntılı hamileliklerden sonra bi 9 ayı daha gözüm yemiyor valla. korunmak için çok kesin bi çözüm bulmam lazım ama ne?
şimdiden her şeyi bıraktım bunu düşünüyorum kızlar kafayı mı yedim acaba :))
aman da aman benim oğluşum büyümüşde gözlerini açmış..pipisini yer annesiiiiiiii..kızlar hayırlı cumalar..ALlahım hepimizi tek avazda sağ salim kurtarsın cuma gününün yüzü suyu hürmetine..Amin..
çok abartılacak bi kilo almamışsın bence canım...daha çok alan arkadaşlarımız var...ama niye bu kadar göze battı anlamadım...sanırım seni yumuşak yüzlü buldular,konuşuyolar...biraz tavrını koy,onlara ne,istediğin kadar kilo alırsın almazsın bu onları ilgilendirmez...ayyy ben bile sinirlendim burdan...her şeyi söylemenin bi adabı vardır,böyle patavatsızca söylenir mi hiç?
bu arada günaydın dicektim,senin yazını görünce kaptırdım kendimi unuttum
herkese günaydın...hayırlı cumalar...
cnm hiç sıkma canını ya herkes bişey de onlar demeden sen lafı ağızlarına tık bana napıon diolar iiim yuvarlanıorum diyorum yürüyüp gidiorum ki benim boyum senden kısa ve 11 kilo aldım ben
canım seni çok iyi anlıyorum..işyerindeki bayanlar karnıma bile baksın istemiyorum..hırkayla kapatıyorum..hemen yorum yapıyolar sinir oluyorum..ve tavrımı herkese net şekilde gösterdim..birisi konusunu açıyo ben kapatıyorum..sonra konusuruz diyorum..sende tavrını koy canım bunlar anlamaz..herkes doğurmusya her kafadan bi ses çıkıcak..ayy böyle değildim ben ayy şöyle yapma..şunu ye bunu yeme..herkes doktor kesiliyo..hiç aldırıs etme taviz verme kimsenin canını sıkmana hakkı yok..mümkünse bebebkle ilgili yorum yapmayın de canım..açık açık söyle kimseyi düşünme kalbini kırarmıyım diye..
günaydın kızlar,
aman da aman benim oğluşum büyümüşde gözlerini açmış..pipisini yer annesiiiiiiii..
kızlar hayırlı cumalar..ALlahım hepimizi tek avazda sağ salim kurtarsın cuma gününün yüzü suyu hürmetine..Amin..
günaydın kızlar,
aman da aman benim oğluşum büyümüşde gözlerini açmış..pipisini yer annesiiiiiiii..
kızlar hayırlı cumalar..ALlahım hepimizi tek avazda sağ salim kurtarsın cuma gününün yüzü suyu hürmetine..Amin..
ayy canım kafana taktığına değmez çünkü sen hiç kilo almasan da aynı şeyleri duyacaksın insanlardan. bazı tipler böyle maalesef birbirinin kilosunu vs. takip eder. hele de hamilelik gibi bir dönemde ekmeklerine yağ sürülmüş oluyor çünkü herkesin kilo alışı vücut yapısı vs. çok farklı.
ben ilk hamileliğimde 9 kilo aldım ama kocaman bi göbeğim vardı. herkes ayrı bir yorum yapardı. ee çocuk var suyu var onu var bunu var 9 kilo nedir ki derdim. yok anlatamazdım.
bunda 4.5 aylık hamileyken ooo 6 aylık hamile gibisin kaç kilo aldın diye soran bile çıktı. bunu diyen de kendi 85 kilonun üstünde. ee ben hamileyim böyleyim sen kendine bak desen bi türlü demesen sinirlerin tepene çıkıyor. duymazdan geleceksin ya da verceksin cevabını.
seni neden başkalarıyla kıyaslıyorlar ki. sonuçta hamilesin doğumdan sonra verme şansın da var. üstelik vermesen de kimseyi ilgilendirmez. şu durumumuzda tek düşüncemiz bebeklerimizin sağlığı. kilo vs. bunlar 2. plandaki şeyler. neticede biz bu çocukları doğurmak için çatlamayı da göze alıyoruz, sezeryan olup kesilmeyi de.
dünyaya bir mucize getiriyorm o kadar da olacak artık tabi şişeceğim de geç böyle diyenlere. hiç canını sıkma. bu geçici bir süreç sonuçta.
onlara havadan uçan tekme at ve yanlarından cevap vermeden uzaklaş.. ya da voltajdan keleşi ödünç al :))
dün ben evimden komşu kovma noktasına geldim. kadın evime ilk kez geldi alt katta bebeği karnında ölen komşudan bahsetti. iki üç kez aynı konuyu açtı nazikçe kapattım kötü etkilendim ben o olaydan dedim. hala devam ediyo. sen beşik aldın mı, o da odasını hazırlamıştı falan dedi. allahım kötü oluyorum diyorum anlamıyo. sonra dedim ki allahtan kıpırdıyo da içim rahatlıyo.. ayyy dedi o da kıpırdıyo sanıyormus ama meğerse bebek suyun içinde döndükçe bu kıpırdıyo sanıyormuş üç gün önce ölmüş dedi.. dedim mahsus mu yapıyorsunuz kötü oluyorum işte görmüyor musunuz.. sonra eşime mesaj attım hemen eve gel gitsin bu kadın dedım.. eşim geldi öyle gitti pislik şey.. ağlama krizlerine girdim peşinden. bi de böyle süt falan gelmeye başladı benden iyice kötü oldum bebek gelmeden süt bitecek diye. bi de birkaç sitede erken doğum belirtisi sayılır yazıyo.. ay fena oluyorummm
Günaydın bal kaymaklarim,
Bugun cok uykusuzum
Ofelyam bu süreç artık bitmez hayatim.
Cocuk yapmasan aa olmuyor mu,hapla korunsan o öyle boyle,tüp bebek yapsan vah vah tuh tuh onun bebesi kıymetli,kızın olsa oğlun da olsa,oğlun olsa kızda olsa,1 çocuksa 2 yap...........
Ben sadece zikimin kökü başka mevzu yok mü diyorum.
Ben zayiftim 14 kg aldım ilk 4 ayda sismisin sismisin,şimdide insallah kilo veremezsin diyorlar,cocuk sayım zaten basa bela kaygısından geberecekler.yahu başka isin yoksa oturda seyinin tüylerini yol derdi büyük ustad yengem
Bu sefer cok agresif bir tutumla cvp vereceğim kime denk gelirse gözünün yasına bakmayacağım.
Tersle kalp kirmayim dedikce şeytan virikliyor beynimi.
Hala 3. Cocuk olsun senin evini görürüm diyen var.be hey dangalak pissin iste .2 çocukla bunu deme.
Oh be icim rahatladı sık kafalarına kiz acıma.
Ben bazen cok pişman oluyorum forumda herseye cok mü giriyorum diye
Korle yatan hesabı
yavrum ya kıyamam, tam salak ya bu kadınlar kusura bakmasınlar yani, valla alcam voltajdan keleşi, damarıma basıyolar,beni çizgümden sapıttırıyolar ya aaaa ama :)lafa bak ya, o da almıştı odasını şöle böle manyak ya, ben de dedim bana konuştuklarında burdakiler olsada göbeklerimizle dövsek sizi şurda ,
süt bişe diil bence canım ya, ne güzel işte sütün olucak bu arada benim de sütyenimde sarı sarı bişeler var ama katı katı pul pu, ya çatladım derim soyuldu, ya da o da kurumuş süt anlamadım ama üstünde durmadım, sen yine de doktora sor tabi ama üstünde durma, herşeyin yolundaydı senin başından beri, yine öle gidecek inş. Allahın izniyle moralini bozma , onlar da kazma:)
Günaydın bal kaymaklarim,
Bugun cok uykusuzum
Ofelyam bu süreç artık bitmez hayatim.
Cocuk yapmasan aa olmuyor mu,hapla korunsan o öyle boyle,tüp bebek yapsan vah vah tuh tuh onun bebesi kıymetli,kızın olsa oğlun da olsa,oğlun olsa kızda olsa,1 çocuksa 2 yap...........
Ben sadece zikimin kökü başka mevzu yok mü diyorum.
Ben zayiftim 14 kg aldım ilk 4 ayda sismisin sismisin,şimdide insallah kilo veremezsin diyorlar,cocuk sayım zaten basa bela kaygısından geberecekler.yahu başka isin yoksa oturda seyinin tüylerini yol derdi büyük ustad yengem
Bu sefer cok agresif bir tutumla cvp vereceğim kime denk gelirse gözünün yasına bakmayacağım.
Tersle kalp kirmayim dedikce şeytan virikliyor beynimi.
Hala 3. Cocuk olsun senin evini görürüm diyen var.be hey dangalak pissin iste .2 çocukla bunu deme.
Oh be icim rahatladı sık kafalarına kiz acıma.
Ben bazen cok pişman oluyorum forumda herseye cok mü giriyorum diye
Korle yatan hesabı
bende mete beye gidorum saolsun çok ilgilenio biraz sert mizaçlı biri ama iyi birisi ben biraz minyon ufak tefek olunca sevio beni zaten mete beyde doktor tavsiye edermisiniz deyince hulusi beyi sölüo kendi öğrencisimiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?