saolun kızlar, yani zaten bi biz birbirimizn halinden anlıyoruz işte, herkes yaşadıklarını hemen unutuyo işte,
ben de tavrımı göstericem artık ya, hakkaten herkes ne iyi biliyo herşeyi ya,
sedagg cım sen zayıftım belki hamilelikten önce o yüzden göze batmıyo ama benimki göze batıyo demekki, yarım dünya oldum belki de farkında diilim ama işte insan bu tavra sinir oluyo , moralim bozuluyo ister istemez, neyse artık biri bişe desin gardımı aldım hazırım bekliyorum
onlara havadan uçan tekme at ve yanlarından cevap vermeden uzaklaş.. ya da voltajdan keleşi ödünç al :))
dün ben evimden komşu kovma noktasına geldim. kadın evime ilk kez geldi alt katta bebeği karnında ölen komşudan bahsetti. iki üç kez aynı konuyu açtı nazikçe kapattım kötü etkilendim ben o olaydan dedim. hala devam ediyo. sen beşik aldın mı, o da odasını hazırlamıştı falan dedi. allahım kötü oluyorum diyorum anlamıyo. sonra dedim ki allahtan kıpırdıyo da içim rahatlıyo.. ayyy dedi o da kıpırdıyo sanıyormus ama meğerse bebek suyun içinde döndükçe bu kıpırdıyo sanıyormuş üç gün önce ölmüş dedi.. dedim mahsus mu yapıyorsunuz kötü oluyorum işte görmüyor musunuz.. sonra eşime mesaj attım hemen eve gel gitsin bu kadın dedım.. eşim geldi öyle gitti pislik şey.. ağlama krizlerine girdim peşinden. bi de böyle süt falan gelmeye başladı benden iyice kötü oldum bebek gelmeden süt bitecek diye. bi de birkaç sitede erken doğum belirtisi sayılır yazıyo.. ay fena oluyorummm
amin katinam aminnnnnnnnnnnnnnn
ben hareketlerden cok rahatsız olmaya başladım sende durum nasıl ? feci vuruyo bi derdi mi var acaba
günaydın kızlar,
ay çok sinirliyim şu anda ya, biraz önce iş yerinde biriyle karşılaştım, ay ne kadar şiştin, ama işte bilmemkim de böle oldu, üstelik o çok kilo da almadı ama yapı meselesi demekki, çok şişmiş karnın, dün de çay ocağındaki teyze bi sürü hamile var okulda ama en geride ama en çok şişen sensin, zaten toparlaktın ya ondandır, ne zaman izne ayrılıyosun, ne zmn doğurucan, ay bıktım valla ya, 9 kilo aldım evet çok aldım , boyum da 1.58 zaten 62 kiloydum , bi de kabızlıktan çok dertliyim gaz da var, dün doğru dürüst bebeğimin hareketlerini bile hissedemedim zaten, ama çok sıkıldım ya valla, herkese yorum yapma hakkını nerden verdim bilmiyorum ki, ben hamileyim ya, tabiki canım sıkılıyo yani, tabi ki bebekler büyürken karnımız ne kadar şişti bununla ilgili hassasız , sanki çocuk doğurmamışlar ya, insan biraz düşünür ya, annem de böleydi, ben kendime şaşırmıyorum, boyum kısa, çocuk nereye gitsin ki, yayılmıştır işte falan dedim, ama biri daha bişe sölerse bozucam artık
Evet canım Mete bey'den herkes biraz tırsıyo dediğin gibi sert mizaçlı biri hocam hocam diye peşinde geziyolar :) Hulusi bey demek öğrencisiymiş bilmiyodum.O da çok iyi her aradığımda açıyor ya da meşgulse hasta bakıyorum ben sizi arayım deyip dönüyor.Acıbadem'in ssk ile anlaşmalı olması da çok iyi 40 tl veriyosun herşey yapılıyor.Eskişehirde doğum yapmak güzel bence Ankarada bütün özeller kazık sinir oluyorum.Ümitte doğum yapıcam eve yakın diyosan ordaki doktorundan da memnunsan sorun yok o zaman canım.
Evet canım Mete bey'den herkes biraz tırsıyo dediğin gibi sert mizaçlı biri hocam hocam diye peşinde geziyolar :) Hulusi bey demek öğrencisiymiş bilmiyodum.O da çok iyi her aradığımda açıyor ya da meşgulse hasta bakıyorum ben sizi arayım deyip dönüyor.Acıbadem'in ssk ile anlaşmalı olması da çok iyi 40 tl veriyosun herşey yapılıyor.Eskişehirde doğum yapmak güzel bence Ankarada bütün özeller kazık sinir oluyorum.Ümitte doğum yapıcam eve yakın diyosan ordaki doktorundan da memnunsan sorun yok o zaman canım.
gelecem istanbula önce voltajın keleş alıcam emanet sonra sizin işyerine.. sonra da buraya gelip o komşu teyzeleri tarayacağım. dün çok ağlayınca eşim dedi hata sende zorla mı giriyorlar eve sanki açma kapıyı. lanet olsun dedim içimdeki insan sevgisine. bi daha açmıycam kapıyı çalıp çalıp dönsünler kapıdan
voltaj seviyom seni
cnm sen daha dur doğumdan sonra neler duyacağız kimbilir verememeişsin kiloları falan o yüzden kendini hazırla kimseyide takma alırsak alırız dünyanın en güzel şeyini taşıoruz biz hem veririz nolcak insanlar kaç kilolar verio olması spor salonuna falan gideriz hiçççç takmıorum herkes kendine baksın
dün geceden beri inanılmaz sıklıkta idrara çıkıyorum ve her seferinde de bir kaç damla birşey.......sürekli de idrarım varmıs gibi hissediyorum bugünde biraz yanma oldu nedir ki bunun sebebi acaba bileniniz varmı yada sizede böyle şeyler oldumu ?
bende cybexe karar vermiştim ama bildiğim kadaryla travel sisteme artık dönüşmüyo.ben ayhan bebek ve ebebek e gitmiştim anakucağı takılan aparatı piyasada yok dediler ithalatçı firma artık getirmiyomuş bende başka bişi aldım araba araştırmalarımı yazmıştım geçen gün.
günaydın kızlar,
ay çok sinirliyim şu anda ya, biraz önce iş yerinde biriyle karşılaştım, ay ne kadar şiştin, ama işte bilmemkim de böle oldu, üstelik o çok kilo da almadı ama yapı meselesi demekki, çok şişmiş karnın, dün de çay ocağındaki teyze bi sürü hamile var okulda ama en geride ama en çok şişen sensin, zaten toparlaktın ya ondandır, ne zaman izne ayrılıyosun, ne zmn doğurucan, ay bıktım valla ya, 9 kilo aldım evet çok aldım , boyum da 1.58 zaten 62 kiloydum , bi de kabızlıktan çok dertliyim gaz da var, dün doğru dürüst bebeğimin hareketlerini bile hissedemedim zaten, ama çok sıkıldım ya valla, herkese yorum yapma hakkını nerden verdim bilmiyorum ki, ben hamileyim ya, tabiki canım sıkılıyo yani, tabi ki bebekler büyürken karnımız ne kadar şişti bununla ilgili hassasız , sanki çocuk doğurmamışlar ya, insan biraz düşünür ya, annem de böleydi, ben kendime şaşırmıyorum, boyum kısa, çocuk nereye gitsin ki, yayılmıştır işte falan dedim, ama biri daha bişe sölerse bozucam artık
günaydın kızlar nasılsınız??
ben iyiyim şükür oğlum bugün erkenci sanki dışarı çıkacakmışcasına vuruyor neresi rast gelirse. çok fena çook. ilerleyen aylarda ne yapacağımı dşünmekten alamıyorum kendimi.
ne şekilde durduğunu anlamayamıyorum valla bi ordan vuruyo bi burdan çok kıpırdak olacak abisi gibi. yandım ben :))
her gün başka bi yerim ağrıyor yaa usandım kendimden şöyle çok dinç çok çevik bir hamile olmak isterdim ama maalesef nasip değilmiş. iki hamileliğimde de of puf la geçti.
bi de kız olsun diye mecbur 3. yü yapacaksın diyenlere Allah olmayanlara versin benden geçti artık diyorum. herkes neden öyle söylüyorsun ki diyor.
ee bu kadar sıkıntılı hamileliklerden sonra bi 9 ayı daha gözüm yemiyor valla. korunmak için çok kesin bi çözüm bulmam lazım ama ne?
şimdiden her şeyi bıraktım bunu düşünüyorum kızlar kafayı mı yedim acaba :))
gelecem istanbula önce voltajın keleş alıcam emanet sonra sizin işyerine.. sonra da buraya gelip o komşu teyzeleri tarayacağım. dün çok ağlayınca eşim dedi hata sende zorla mı giriyorlar eve sanki açma kapıyı. lanet olsun dedim içimdeki insan sevgisine. bi daha açmıycam kapıyı çalıp çalıp dönsünler kapıdan
voltaj seviyom seni
Gününüz aydın olsun Nisan anneleriii...
var canım var..mağzada fiyatı 50 tl. idi..nette çok daha uygun.belki sana başka bir model satmak istedikleri için öyle demişlerdir,ellerinde yoksa ürün..
Gereksiz insanların gereksiz lafları işte...takma kafana..Bana da geçen değer verdiğim biri dedi ki,"hormonlar ne hale getiriyor insanı,fıstık gibi vücudu nasıl da bozuyor,senin popon fındık kadardı,şimdi ohhoo"...İlk başta bende biraz etkilenir gibi oldum,sonra dedim ki popomun bir yere gittiği yok,yaparız hene fındık gibi..
Canım benim de bu hamileliğim biraz zor, ilk hamileliğim sorunsuz geçince bu garibime gidiyor..Hastalıklı hallerimden bende sıkılıyorum ama idare etçez artık doğuma kadar..Var canım korunmanın kesin çözümü.KORDONLARI BAĞLATMAK..Ben düşünüyorum bağlatmayı,doktorlar pek güzel caydırıyorlar insanı,işte çocuklara bişey olursa,başka bebek istersen diye ama ben bu yaştan sonra başka çocuk yapmam artık..ömrüm çocuk doğurmakla geçecek..Eşim başta yanaşmıyordu ama ona da ya sen bağlat dedim ya da doğumda ben bağlatacağım sende onaylayacaksın dedim..kabul etti mecburen..
kızlar alt açma battaniyesi geldi kuzumun..
netten almıstım..
dün geceden beri inanılmaz sıklıkta idrara çıkıyorum ve her seferinde de bir kaç damla birşey.......sürekli de idrarım varmıs gibi hissediyorum bugünde biraz yanma oldu nedir ki bunun sebebi acaba bileniniz varmı yada sizede böyle şeyler oldumu ?
Güle güle kullanıın,mis kokulu popişlere güzel alt açmalar...
Geçmiş olsun,Üşütmüş de olabilirsin canım,idrar yolu enfeksiyonu da olabilir..Maydonoz kaynatıp iç,iyi gelir idrar yollarına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?