2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

cnm sen daha dur doğumdan sonra neler duyacağız kimbilir verememeişsin kiloları falan o yüzden kendini hazırla kimseyide takma alırsak alırız dünyanın en güzel şeyini taşıoruz biz hem veririz nolcak insanlar kaç kilolar verio olması spor salonuna falan gideriz hiçççç takmıorum herkes kendine baksın

selamlar.3 günlük izinden sonra işe dönmek zor oldu.her taraf buz düşmemek için fazla gezmemeye çalışıyorum ama işe gel git o bile yetiyor.en korktuğum şey düşmek ALLAH muhafaza.şeker yüklemesi var haftaya hem kontrolüm iple çekiyorum kızımı görecem.

ben böyle insanların akıldan yoksun olduklarını düşünüyorum..tam bi g.....zekalı bu kadın..canım ne olur muhattab olma birdaha..maneviyattan yoksun insanlar bunlar..
hiç aklına kötü bişi getirme canım..ofelyama da dedim kimsenin kimseyi üzme hakkı yok..gayette sağlıklılar hamdolsun..hareketlerini hissediyoruz ve bu sağlıklı oldugunu gösteriyo..Allah kimsenin başına vermesin ama hareket anne karnında ölen bi bebeğin hareketlerini hissetmesi mümkün değil..ağzı olan konusuyo işte savsak savsak hep boş çene..çok sinirlendim..ne olur tevekkülü elden bırakmayalım kızlar..hepimiz sağlıklıyız çok şükür..ne gelirse Allahtan..bugunlerimiz bidaha geri gelmicek..
mezoşum bu arada ben tekmeleri şiddetli hissetmiyorum..beni bunaltmıyo..hassas ince narin bir oğlum olacak demekki..annesini düşündüğünden değil biyere vururken canım acımasın yavas vurayım diye düşünüyo benim sıpam

kuzummm acık yazacağım yani s*ktir et çok sinirlendim okuyunca benim salak görümcem aklıma geldi bana dedi ya ayyy çok şişmanlamışsın iğrenç olmussun diye cinim tepeme çıktı onlara neymiş bence gayette normal kilon ben 51 de hamile kaldım 63 kilo olmusum düşünsene doktor evet çok almışsın ama hamile kaldığın kilo düşük olduğu için bişi demiyorum dikkat et dedi sen 9 kilo bence gayette güzel gidiyorsun hem gebelik farklı birsey yaa ne olursa olsun kadına ayrı bir güzellik katan bir durum allahın bize bi lütfu mu diyeyim normalde ne kadar çirkin deriz ama bu göbüş farklı birseyy yaa aynaya bakmaya doyamıyor insan seninde harika göründüğüne eminim sana birsey söyleyeyim mi bir kadın baska bir kadına çirkin olduğunu söylüyorsa emin ol onu kıskanıyordur onlarda kıskançlıklarından senin moralini bozmaya çalışıyorlardır it ürür kervan yürür demişler bacım sen aynaya baktığında yüzünde tebessüm oluyor mu kendini mutlu hissediyor musun bide o göbüşte hareketlenme olunca için içine sığmıyorsa onlar dırlasın dursun =)))

walla kuzum ben tavsiye üzerine gideceğim herkes çok metetti bu gideceğim doktorda mete beyin öğrencisi o yüzden birazda istiyorum şimdi kalkıpda mete hocaya ben sezeryan istiorum desem ne diyecek bilmiorum çekiniorum açıkcası demeyede çünkü geçen rapor istedi eşim benim için gerek yok dedi vermedi ben eşime bile vermiorum dedi ama amniyosentez olduğumda kendiliğinden vermişti yani ne tepki vereceğini kestiremioru o yüzden de sormaya çekiniorum

cnm bide ümit hast. aynı acıbadem gibi geçen gittim gezd,m biraz suit odaları falan var yenidoğan ünitesi varki esk çok hast. yok mesela o bide tanıdıklar falan var hemşire falan o yüzden orayı isti bakalım nasip artık

valla işyerini boşver sen, ben onları hallederim, sen yeterki İstanbula gel bize de uğra karşılıklı süt içelim:):)

evet evet voltajın dediği gibi artık hiç bitmiycek, biz ne zaman kamuya mal olduk da bizim haberimiz olmadı ya???herkesin söz hakkı var

dün geceden beri inanılmaz sıklıkta idrara çıkıyorum ve her seferinde de bir kaç damla birşey.......sürekli de idrarım varmıs gibi hissediyorum bugünde biraz yanma oldu nedir ki bunun sebebi acaba bileniniz varmı yada sizede böyle şeyler oldumu ?

idrar yolu enfeksiyonu olabilir canım bol bol su iç

Gününüz aydın olsun Nisan anneleriii...

var canım var..mağzada fiyatı 50 tl. idi..nette çok daha uygun.belki sana başka bir model satmak istedikleri için öyle demişlerdir,ellerinde yoksa ürün..

Gereksiz insanların gereksiz lafları işte...takma kafana..Bana da geçen değer verdiğim biri dedi ki,"hormonlar ne hale getiriyor insanı,fıstık gibi vücudu nasıl da bozuyor,senin popon fındık kadardı,şimdi ohhoo"...İlk başta bende biraz etkilenir gibi oldum,sonra dedim ki popomun bir yere gittiği yok,yaparız hene fındık gibi..

Canım benim de bu hamileliğim biraz zor, ilk hamileliğim sorunsuz geçince bu garibime gidiyor..Hastalıklı hallerimden bende sıkılıyorum ama idare etçez artık doğuma kadar..Var canım korunmanın kesin çözümü.KORDONLARI BAĞLATMAK..Ben düşünüyorum bağlatmayı,doktorlar pek güzel caydırıyorlar insanı,işte çocuklara bişey olursa,başka bebek istersen diye ama ben bu yaştan sonra başka çocuk yapmam artık..ömrüm çocuk doğurmakla geçecek..Eşim başta yanaşmıyordu ama ona da ya sen bağlat dedim ya da doğumda ben bağlatacağım sende onaylayacaksın dedim..kabul etti mecburen..

bende senii
Tefriciye bitti.
O komşun sadece felaket tellalı.bebegini kaybeden kadının acısını düşünürüz ama asla anlayamayiz.ben 3 aylık bebeğimi kaybedince herkes biliyor zannederdim.degisik bir mahcubiyette oluyor kim bilir neler yaşıyor Rabbim yardım etsin.herkese aynı şey olacak diye kural yok .evlattan oyle konusulmaz.bebek olunca göreceksin esas lezzeti gözünün önünden bir dk olsun ayırmak istemezsin.

Bizim bura bir site 28 bloktan oluşuyor.her blok sadece numarali a5 c4 diye.bir gün yeni taşındığımda parka gittik oğlum benden evvel eve çıktı.ben ardından,asansörden çıkıp kapının önünde oğlumu göremeyince beynim kaynadı .eve girip balkondan baktım Mert diye bagirdikca herkes balkona çıktı .kiz bebek daha komşu baktı evde ben aşağıya yalin ayak indim galiba.guvenlikleri aradık hemen çıkış kameralarına bakıyorlar beni durdurmanın imkanı yok mavi tshirt lu cok susamisti diyormusum.esimi aramayı beceremedim.yan binadan kadın elinden ttutmus geliyor.aglamis Rabbim kadına cennet kapılarını açmayı nasip etsin.blok numarasını söylemiş getirmiş kadinda.
Evlat o acısida sevgiside herkes anlamaz.anne var annecik var.

fındık gibi popomu:)
Allahım ben de istiyorum, doğumdan sonra

kızlar alt açma battaniyesi geldi kuzumun..
netten almıstım..

Güle güle kullanıın,mis kokulu popişlere güzel alt açmalar...

Geçmiş olsun,Üşütmüş de olabilirsin canım,idrar yolu enfeksiyonu da olabilir..Maydonoz kaynatıp iç,iyi gelir idrar yollarına..

günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar...

mezo, voltaj, egomego, seda, katinam, oftelyam boşverin kızlar böyle densizler her yerde var maalesef.
ağızlarının payını vermekten çekinmeyin. bana laf söylemeye kimsenin hakkı yok.
ben cevabımı yapıştırıyorum valla. şimdi pek bişey diyen yok.
bizde 3 tane hamile asker eşi var. herkes birbirimizle kıyaslıyor bizi de.
15 gün önce birine oturmaya gittik. hamile bayan kaç kilo aldın diyor 7 kilo dedim.
ayyyyy çok almışsın diyor sen kaç kilo aldın dedim 8,5 aldım demez mi?bende 2 hafta önde.
geçen haftada birine bebek görmeye gittik. ordada kadın kaç kilo aldığımı sordu.
7.200 dedim. ohooooo çok diyor. kendi 17 kiloyla doğum yapmış.
bana sen 20 kiloyla doğurursun diyor. 20 de olurum 30 da olurum kimseyi ilgilendirmez dedim.
apartmandada diyenler var. hatta birine hadi ben bebek büyütüyorum sen hamile olmadığın halde benden fazla göbeğin var dedim.
normalde böyle bir insan değildim ama ben sinir olacağıma onlar olsun.

voltajım bende çok iyi atıcıyımdır. hedefi şaşırmam eşimin silahıda evde.
yardıma geleyim bacım. hepsini bir temizleyiverelim.

Güle güle kullanıın,mis kokulu popişlere güzel alt açmalar...

Geçmiş olsun,Üşütmüş de olabilirsin canım,idrar yolu enfeksiyonu da olabilir..Maydonoz kaynatıp iç,iyi gelir idrar yollarına..

maydonoz bildiğim kadarıyla düşüğe sebep oluo doktor yeme demişti bi danış ister yapmadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…