Güle güle kullanıın,mis kokulu popişlere güzel alt açmalar...
Geçmiş olsun,Üşütmüş de olabilirsin canım,idrar yolu enfeksiyonu da olabilir..Maydonoz kaynatıp iç,iyi gelir idrar yollarına..
idrar yolu enfeksiyonu olabilir canım bol bol su iç
Güle güle kullanıın,mis kokulu popişlere güzel alt açmalar...
Geçmiş olsun,Üşütmüş de olabilirsin canım,idrar yolu enfeksiyonu da olabilir..Maydonoz kaynatıp iç,iyi gelir idrar yollarına..
valla işyerini boşver sen, ben onları hallederim, sen yeterki İstanbula gel bize de uğra karşılıklı süt içelim:):)
kızlar alt açma battaniyesi geldi kuzumun..
netten almıstım..
tatlım bende senin gibi düşünüyordum ama eve alışıncada zaman nasıl geciyor anlamıyorsun bile..canım sen nerede çalışıyorsun:?
tokluk şekerim 120 üst sınırı olan tahlil sonucunda 177 çıkmış
yarın doktor bana ne diyecek tatlı yasağından başka
evet değerlendirmeleri alayım
ayrıca iş yerinden hastanenin tahlil sonuç sistemine girmemi engelleyen zihniyeti kınıyorum
diyette kendime güvenmiyorum
ben direkt insüline başlayayım olsun bitsin
100 lük şeker yüklemesinde bile aklıma " bu şerbeti künefeye dökeydik o künefeyi yiyeydik" diye geçmişti
kız walla senin şu müdüre hastayım rica etsek benimde müdürüm olurmu acaba ne olacak senin müdürün benim müdürüm
günaydın kızlar,
ay çok sinirliyim şu anda ya, biraz önce iş yerinde biriyle karşılaştım, ay ne kadar şiştin, ama işte bilmemkim de böle oldu, üstelik o çok kilo da almadı ama yapı meselesi demekki, çok şişmiş karnın, dün de çay ocağındaki teyze bi sürü hamile var okulda ama en geride ama en çok şişen sensin, zaten toparlaktın ya ondandır, ne zaman izne ayrılıyosun, ne zmn doğurucan, ay bıktım valla ya, 9 kilo aldım evet çok aldım , boyum da 1.58 zaten 62 kiloydum , bi de kabızlıktan çok dertliyim gaz da var, dün doğru dürüst bebeğimin hareketlerini bile hissedemedim zaten, ama çok sıkıldım ya valla, herkese yorum yapma hakkını nerden verdim bilmiyorum ki, ben hamileyim ya, tabiki canım sıkılıyo yani, tabi ki bebekler büyürken karnımız ne kadar şişti bununla ilgili hassasız , sanki çocuk doğurmamışlar ya, insan biraz düşünür ya, annem de böleydi, ben kendime şaşırmıyorum, boyum kısa, çocuk nereye gitsin ki, yayılmıştır işte falan dedim, ama biri daha bişe sölerse bozucam artık
günaydın kızlar nasılsınız??
ben iyiyim şükür oğlum bugün erkenci sanki dışarı çıkacakmışcasına vuruyor neresi rast gelirse. çok fena çook. ilerleyen aylarda ne yapacağımı dşünmekten alamıyorum kendimi.
ne şekilde durduğunu anlamayamıyorum valla bi ordan vuruyo bi burdan çok kıpırdak olacak abisi gibi. yandım ben :))
her gün başka bi yerim ağrıyor yaa usandım kendimden şöyle çok dinç çok çevik bir hamile olmak isterdim ama maalesef nasip değilmiş. iki hamileliğimde de of puf la geçti.
bi de kız olsun diye mecbur 3. yü yapacaksın diyenlere Allah olmayanlara versin benden geçti artık diyorum. herkes neden öyle söylüyorsun ki diyor.
ee bu kadar sıkıntılı hamileliklerden sonra bi 9 ayı daha gözüm yemiyor valla. korunmak için çok kesin bi çözüm bulmam lazım ama ne?
şimdiden her şeyi bıraktım bunu düşünüyorum kızlar kafayı mı yedim acaba :))
aman da aman benim oğluşum büyümüşde gözlerini açmış..pipisini yer annesiiiiiiii..
kızlar hayırlı cumalar..ALlahım hepimizi tek avazda sağ salim kurtarsın cuma gününün yüzü suyu hürmetine..Amin..
onlara havadan uçan tekme at ve yanlarından cevap vermeden uzaklaş.. ya da voltajdan keleşi ödünç al :))
dün ben evimden komşu kovma noktasına geldim. kadın evime ilk kez geldi alt katta bebeği karnında ölen komşudan bahsetti. iki üç kez aynı konuyu açtı nazikçe kapattım kötü etkilendim ben o olaydan dedim. hala devam ediyo. sen beşik aldın mı, o da odasını hazırlamıştı falan dedi. allahım kötü oluyorum diyorum anlamıyo. sonra dedim ki allahtan kıpırdıyo da içim rahatlıyo.. ayyy dedi o da kıpırdıyo sanıyormus ama meğerse bebek suyun içinde döndükçe bu kıpırdıyo sanıyormuş üç gün önce ölmüş dedi.. dedim mahsus mu yapıyorsunuz kötü oluyorum işte görmüyor musunuz.. sonra eşime mesaj attım hemen eve gel gitsin bu kadın dedım.. eşim geldi öyle gitti pislik şey.. ağlama krizlerine girdim peşinden. bi de böyle süt falan gelmeye başladı benden iyice kötü oldum bebek gelmeden süt bitecek diye. bi de birkaç sitede erken doğum belirtisi sayılır yazıyo.. ay fena oluyorummm
amin katinam aminnnnnnnnnnnnnnn
ben hareketlerden cok rahatsız olmaya başladım sende durum nasıl ? feci vuruyo bi derdi mi var acaba
Günaydın bal kaymaklarim,
Bugun cok uykusuzum
Ofelyam bu süreç artık bitmez hayatim.
Cocuk yapmasan aa olmuyor mu,hapla korunsan o öyle boyle,tüp bebek yapsan vah vah tuh tuh onun bebesi kıymetli,kızın olsa oğlun da olsa,oğlun olsa kızda olsa,1 çocuksa 2 yap...........
Ben sadece zikimin kökü başka mevzu yok mü diyorum.
Ben zayiftim 14 kg aldım ilk 4 ayda sismisin sismisin,şimdide insallah kilo veremezsin diyorlar,cocuk sayım zaten basa bela kaygısından geberecekler.yahu başka isin yoksa oturda seyinin tüylerini yol derdi büyük ustad yengem
Bu sefer cok agresif bir tutumla cvp vereceğim kime denk gelirse gözünün yasına bakmayacağım.
Tersle kalp kirmayim dedikce şeytan virikliyor beynimi.
Hala 3. Cocuk olsun senin evini görürüm diyen var.be hey dangalak pissin iste .2 çocukla bunu deme.
Oh be icim rahatladı sık kafalarına kiz acıma.
Ben bazen cok pişman oluyorum forumda herseye cok mü giriyorum diye
Korle yatan hesabı
günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar...
mezo, voltaj, egomego, seda, katinam, oftelyam boşverin kızlar böyle densizler her yerde var maalesef.
ağızlarının payını vermekten çekinmeyin. bana laf söylemeye kimsenin hakkı yok.
ben cevabımı yapıştırıyorum valla. şimdi pek bişey diyen yok.
bizde 3 tane hamile asker eşi var. herkes birbirimizle kıyaslıyor bizi de.
15 gün önce birine oturmaya gittik. hamile bayan kaç kilo aldın diyor 7 kilo dedim.
ayyyyy çok almışsın diyor sen kaç kilo aldın dedim 8,5 aldım demez mi?bende 2 hafta önde.
geçen haftada birine bebek görmeye gittik. ordada kadın kaç kilo aldığımı sordu.
7.200 dedim. ohooooo çok diyor. kendi 17 kiloyla doğum yapmış.
bana sen 20 kiloyla doğurursun diyor. 20 de olurum 30 da olurum kimseyi ilgilendirmez dedim.
apartmandada diyenler var. hatta birine hadi ben bebek büyütüyorum sen hamile olmadığın halde benden fazla göbeğin var dedim.
normalde böyle bir insan değildim ama ben sinir olacağıma onlar olsun.
voltajım bende çok iyi atıcıyımdır. hedefi şaşırmam eşimin silahıda evde.
yardıma geleyim bacım. hepsini bir temizleyiverelim.
mezo, voltaj, egomego, seda, katinam, oftelyam boşverin kızlar böyle densizler her yerde var maalesef.
15 gün önce birine oturmaya gittik. hamile bayan kaç kilo aldın diyor 7 kilo dedim.
ayyyyy çok almışsın diyor sen kaç kilo aldın dedim 8,5 aldım demez mi?bende 2 hafta önde.
geçen haftada birine bebek görmeye gittik. ordada kadın kaç kilo aldığımı sordu.
bana sen 20 kiloyla doğurursun diyor. 20 de olurum 30 da olurum kimseyi ilgilendirmez dedim.
apartmandada diyenler var. hatta birine hadi ben bebek büyütüyorum sen hamile olmadığın halde benden fazla göbeğin var dedim.
walla kuzum ben tavsiye üzerine gideceğim herkes çok metetti bu gideceğim doktorda mete beyin öğrencisi o yüzden birazda istiyorum şimdi kalkıpda mete hocaya ben sezeryan istiorum desem ne diyecek bilmiorum çekiniorum açıkcası demeyede çünkü geçen rapor istedi eşim benim için gerek yok dedi vermedi ben eşime bile vermiorum dedi ama amniyosentez olduğumda kendiliğinden vermişti yani ne tepki vereceğini kestiremioru o yüzden de sormaya çekiniorum
sütttt müüüüüüüü !!!! ayyy ığğğğğ bööğğğğ
ben oraya gelirsem balık ekmeğe gidicez taammm mııı
ersnill gıcığı çok canımı çektirmişti geçtiğimiz aylarda
doktora gitsem mi acaba gecede hiç uyuyamadım
hem benim eşim etli butlu olunca daha çok beğenmiş beni öyle diyorvayy vayyy vayyy topiğe bak hele
keleşler meleşler havada uçuyo.. bende alıcam bi tane kurusıkıbendeki komşular için şart oldu artık..
kız dertsiz aferin sana öyle cevap ver işte içine atıp dert edeceğine..
sütttt müüüüüüüü !!!! ayyy ığğğğğ bööğğğğ
ben oraya gelirsem balık ekmeğe gidicez taammm mııı
ersnill gıcığı çok canımı çektirmişti geçtiğimiz aylarda
yuppiiii ne dakikalar geçecek onun üzerinde
geçen arkadaşım bebeğinin altını yanımda açmıştı. allahım her yeri batırmış bacaksız sırtına kadar vıcık vıcık ... bi de annesi tutmaya çalıştıkça eserini bacaklarına dağıttı.. o gün alt açma için bir kaç yedek lazım olduguna karar verdim
yuppiiii ne dakikalar geçecek onun üzerinde
geçen arkadaşım bebeğinin altını yanımda açmıştı. allahım her yeri batırmış bacaksız sırtına kadar vıcık vıcık ... bi de annesi tutmaya çalıştıkça eserini bacaklarına dağıttı.. o gün alt açma için bir kaç yedek lazım olduguna karar verdim
ezgicim bence git canım bana azosilin diye bi antibiyotik vermişti..o beni çok rahatlattı..
ben işe bile gelememiştim wcden çıkamıyodum ve çok afedersin ağrıyla idrarımı yapıyodum..o nasıl bi yanma..Allahım düşmanımın başına vermesin çok sinir bozucu bi hastalık..
dün geceden beri inanılmaz sıklıkta idrara çıkıyorum ve her seferinde de bir kaç damla birşey.......sürekli de idrarım varmıs gibi hissediyorum bugünde biraz yanma oldu nedir ki bunun sebebi acaba bileniniz varmı yada sizede böyle şeyler oldumu ?
hani hamilelik güzel şeydi
hani aşerecektik
can erik yiyecektik
ama bana vadedilen hiç böyle değildi
Bildim,
Kabak tatlısı
Yetenek sizsinize bakıyorum yeteneğimi kesfedene kadar ornek vereceğim
Valla Mete Bey sezeryan mı yürü git falan diyebilir :) Ben işte 3 lü testte sorun çıkınca ona gitmiştim detaylı ultrasonumu çekerken hemşire vardı odada biraz şeye doğru yaklaşın dedi hemşire (şey derken yani cihaza yaklaşın rahat çekim yapsın demek istedi ama kendine denildiği gibi anladı) bi bağırdı şey ne demek siz şey derseniz hastam bana ne der sizi saygıya davet ediyorum hepiniz biraz saygıyı öğrenin falan dedi ben tırstım tabi :) Raporu amniyosentezde vermesi normal yani onda da versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?