2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Güle güle kullanıın,mis kokulu popişlere güzel alt açmalar...

Geçmiş olsun,Üşütmüş de olabilirsin canım,idrar yolu enfeksiyonu da olabilir..Maydonoz kaynatıp iç,iyi gelir idrar yollarına..

sağol teyzesi teşekkür ederiz..
muhtemelen sistit olmus o arkadas..ama maydonoz suyu içmesine karsıyım..söktürücü özelliği oldugu için..doktorlarda tavsiye etmiyor..
ben bu hastalık yüzden antibiyotik aldım ne yazıkkii...çok şükür geçti..

idrar yolu enfeksiyonu olabilir canım bol bol su iç

Güle güle kullanıın,mis kokulu popişlere güzel alt açmalar...

Geçmiş olsun,Üşütmüş de olabilirsin canım,idrar yolu enfeksiyonu da olabilir..Maydonoz kaynatıp iç,iyi gelir idrar yollarına..

doktora gitsem mi acaba gecede hiç uyuyamadım

valla işyerini boşver sen, ben onları hallederim, sen yeterki İstanbula gel bize de uğra karşılıklı süt içelim:):)

sütttt müüüüüüüü !!!! ayyy ığğğğğ bööğğğğ

ben oraya gelirsem balık ekmeğe gidicez taammm mııı
ersnill gıcığı çok canımı çektirmişti geçtiğimiz aylarda

kızlar alt açma battaniyesi geldi kuzumun..
netten almıstım..

yuppiiii ne dakikalar geçecek onun üzerinde
geçen arkadaşım bebeğinin altını yanımda açmıştı. allahım her yeri batırmış bacaksız sırtına kadar vıcık vıcık ... bi de annesi tutmaya çalıştıkça eserini bacaklarına dağıttı.. o gün alt açma için bir kaç yedek lazım olduguna karar verdim

tatlım bende senin gibi düşünüyordum ama eve alışıncada zaman nasıl geciyor anlamıyorsun bile..canım sen nerede çalışıyorsun:?

İnşallah doğum izninde bende öyle hissederim canım.
Yoksa evde durmak bana çok zor gelecek...
O yüzden 40 ımı çıkarmak için anneme geçmeyi düşünüyorum.
Orası daha kalabalık sıkılmam diye.

Benim sektörüm özel kuzucum.Ama maşalla devllette olsam ancak bu kadar rahat olabilirdim.
Finanstayım ben.
Departmanlar birbirine karışmadığı için şanslıyım.
Bir müdürüm var melek gibi adam gerçekden.Eşide aynı şekilde.
Ne zaman aklıma takılsa bir şey yardımcı olurlar.

Diyet uygulayacaksın büyük ihtimalle tatlım.
Ya bu benim anlam veremediğim bir konu.
Güya benim şekerimde yüksek.Ama sürekli ölçüyorum mesela en son sabah ölçtüm 73 çıktı.
Ki akşamda meyve suyu filanda içtim kuruyemişde yedim anlamadım.

diyette kendime güvenmiyorum
ben direkt insüline başlayayım olsun bitsin

100 lük şeker yüklemesinde bile aklıma " bu şerbeti künefeye dökeydik o künefeyi yiyeydik" diye geçmişti

Hahahaha çok alemsin yaa:) Herkes şeker yüklemesinde miden bulanır diyordu.
Ben hiç zorlanmadan seve seve içtim :)

kız walla senin şu müdüre hastayım rica etsek benimde müdürüm olurmu acaba ne olacak senin müdürün benim müdürüm

Olurrrrrrr kuzucummm paylaşımcı bir insanım ben :)

Ay kuzucum hep böyle değil midir? Bizimde bir akraba var yaşıda var baya babannem yaşında.
Beni gördü karnın ne kadar büyümüş ikiz mi gıııııı dedi.Yok dedim.
Çok mu yiyon dedi.Bende evet çok yiyorum doymak bilmiyorum dedim sert bir şekilde çıkdım odadan.
Milletin ağzı torba değil ki büzesin kuzucum.Her kafadan bir ses çıkıyor işde.

Çok geçmiş olsun canım benim.Bende senin gibi düşünüyorum.
İlkini sağlıkla kucağıma alayımda 2.si çok zor.
Bende daha şimdiden korunma yöntemlerine bakıyorum.

Aminnnnnnnnn hayırlısıyla inşallah.

Aklıma bir çok kelime geliyor ama burda yazamıcam canım benim.Ne kadar anlayışsız insanlar var ya anlam veremiyorum.
Hamile bir insana bahsedilecek bir konu mu?Üstelik gayet sakin bir şekilde konuyu kapatmana rağmen yine açmış.
Allahım ıslah etsin diyorum başkada bir şey diyemiyorum.

Yengenin lafına koptummmmm voltajımm

vayy vayyy vayyy topiğe bak hele
keleşler meleşler havada uçuyo.. bende alıcam bi tane kurusıkı bendeki komşular için şart oldu artık..

kız dertsiz aferin sana öyle cevap ver işte içine atıp dert edeceğine..

amaan kızlar densiz insan her yerde var. hele doğurunca daha çok görürsünüz. kimi der mama ver kime der mama verme. kimi der çok zayıf kimi der az yedir obez olmasın.
az giydir çok giydir. kucağa alma, ayakta sallama, yok ben şöyle yapardım sen de yap, ohoooo sonu gelmez bunların. boşvereceksiniz başka çaresi yok.
hele şimdi yabancılardan duyduğunuzu yarın kayınvalidenizden, kendi anne babanızdan duyacaksınız hemde bebeğinizle ilgili. canınız sıkılsa da bişey dediğiniz de olacak demediğiniz de.
boşverin milleti. herkes kendi için bebeği için en doğrusunu bilir diyip geçin.

ya kızlar odadaki abi bütün gün türk halk müziği dinlio tam böle piiz havası çocuk bunalıma girecek walla akşam evde mozart gündüz piiz havası çocukda kişilik bozukluğu olacak

Valla Mete Bey sezeryan mı yürü git falan diyebilir :) Ben işte 3 lü testte sorun çıkınca ona gitmiştim detaylı ultrasonumu çekerken hemşire vardı odada biraz şeye doğru yaklaşın dedi hemşire (şey derken yani cihaza yaklaşın rahat çekim yapsın demek istedi ama kendine denildiği gibi anladı) bi bağırdı şey ne demek siz şey derseniz hastam bana ne der sizi saygıya davet ediyorum hepiniz biraz saygıyı öğrenin falan dedi ben tırstım tabi :) Raporu amniyosentezde vermesi normal yani onda da versin :)

doktora gitsem mi acaba gecede hiç uyuyamadım

ezgicim bence git canım bana azosilin diye bi antibiyotik vermişti..o beni çok rahatlattı..
ben işe bile gelememiştim wcden çıkamıyodum ve çok afedersin ağrıyla idrarımı yapıyodum..o nasıl bi yanma..Allahım düşmanımın başına vermesin çok sinir bozucu bi hastalık..

hem benim eşim etli butlu olunca daha çok beğenmiş beni öyle diyor

canım ben alt açma için dalinin can bebenin falan hazır alt açmalarını kullanıyorum hala. bence o aldığınız harika alt açmaları o iş için kullanmayın çünkü lekeleri vs. çıkmaz.
bezini değiştireceğiniz zaman hazırları serer değiştirirsiniz. hem kirlendi mi de kaldırır atarsınız. paketli satılıyor ve fiyatları da çok uygun oluyor.
pofuduk alt açmaları da bebeğinizi bi yerlere yatırırken serersiniz hem çok yumuşak hem hijyenik oluyor. herkesin oturduğu kanepeye bebeğimi yatırmak içime sinmezdi benim ama alt açmasını sererdim yumuşacık yatardı kuzum.

Sabah kendime C vitamini olsun diye sıkma meyve suyu söyledim.
İçine nar suyu eklemişler.Ay bu nar mı dememe kalmadan müdürüm odadan çıkdı.
İçme onu değiştir nar sana yasak dedi.Elim pipette kaldım öyle.
Sonra aradım değiştirdim.Ben hamişim bana yasak içemiyorum dedim.
Narda mı zararlıydı kızlar ya?Sanki duymuştum ama müdürün tepkisine kahkaha atasım geldi
Eşi seminerlere katılmış müdürümde hepsine eşiyle gitmiş,her şeyle ilgili bilgisi var maşallah

Dertsizzz kiz aklıma ne getirdin
Benim yanımdaki blokta tam hizamda bir kadın var herkes illallah etmiş korkuyorlar birde.benim eve konuşurmuş iste ayda kac camsil gidiyor,perdeyi cekmeyi unuttugumuz gunler cocuklar yataklarında zipliyor,ne cık gelen var vs.
Ben birgun temizlik yapıyorum tam cocuk odasının camını sileceğim gene konuşmuş camda bakıyor
Yemin ederim ciddi ciddi Keleş'i çıkardım gözüme dayadim dürbününü
Hemen çıktı cama aa falan diye.bana bak bir daha evimi dikizle alnının ortasından vururum dedim,catlaksin sen çatlak dedi evet onu bil ona göre davran dedim hemen girdi storu indirdi daha bakamaz buraya:)))
Esim falan inanmadı biliyor yapımı ama yaptırdılar yoldan çıkardılar beni yine olsa yine yaparım:))))

ben şimdilik 1 tane aldım kuzum gerekirse bi tane daha alırım doğduktan sonra..bu park yatagın ordaki alt açmanın üstüne aldım..

Anladım aynen bende de var suanda senin yaşadıkaların işe gelemeyecek kadar değil ama sinir bozucu birde sistit die bir hastalık var biliyorsundur ona yakalandım die de cok korktum sistit ( sürekli idrar varmış hissi ama hiç bişey yok aslında)

Canım valla bende sürekli idrara çıkıyorum doktorlar su içmeniz lazım diyo ben içtikçe sık sık idrara çıkıyorum anlamadım yani :)) Bence seninki sistit olabilir ben ayaklarımı falan üşüttüğüm zaman olur öyle yanma falan olur dikkat et kendine.

evet bunlardan çıkardığım anlam, bu kadınlar kafayı yemiş,kişisel değil, deli bunlar,oooooohh vermişsin ağızlarının payını yalnız içimin yağları eridi valla, ooooohhhbravo

ablamın görümcesinin kızı onda doğum yaptı sezeryan oldu ama o rektörün gelini kendi girmiş doğuma ama ben desem işte ne der o yüzden kendiinin demesini beklicem demezsede artık özelde yaparım yada diorum hemşiresine sorsam böle böle sorsam hoca ters tepki verirmi die bide şimdi devlet hast. sezeryan da doktorlar belli bi sayıyıy geçtimi ceza alıolarmış o yüzden hepsi normalden yana bi sıkıntı olmadıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…