2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
İstediğin balık ekmek olsun kuzucum.
Gel yamacıma ısmarlarım ben sana

tşk ederimmmm gelecem gelecemmm kızım bi gelsin alt üst edicez onla oraları inşallahhh

evet dalin aldım bi paket bende.. dursun kenarda diye.. bak senin dediğine göre çok işe yarayacak ..

allahımmm

kız zararlı mı gerçekten. ben her gece koca bardak nar suyu içiyorum eşim faydalı diye sıkıp duruyoooo benim kız ondan deliriyo olmasın böyle..

yetişinnnnnnnnnn dostlarrrr bilen biri konuşsun hele

ben şimdilik 1 tane aldım kuzum gerekirse bi tane daha alırım doğduktan sonra..bu park yatagın ordaki alt açmanın üstüne aldım..

Orda uyumayı cok seviyorlar ama,kucukya kavrıyor onları kucak hissi galiba
Dmt e katılıyorum diğer alt açmalar da cok kullanışlı kullan at ama 6-7 kez kullanıyorsun.

aaa evet pusetin içine koyabilirim ben bunu süpersin canım

kıs adı nurhayat mıydı karşılaştığın kişinin:)
nassı biriktirmiş içinde de saymış dökmüş, sen böle söyleyenlere deki bi daha bişe derlerse " sen benden daha çok şişmişsin, konuştukça iniyosun"

helal sana voltajım. oh olsun ağzının payını almış ne güzel. gerçekten bazen böyle olmak gerekiyor. benim kayınvalidemin komşuları hamile kalmadan önce vıdı vıdı başımın etini yiyorlardı bebek bebek diye. bir gün öyle bir bozdum ki hepsini. bu izine gittiğimde kimse evine davet etmedi, yanıma da gelmedi. kayınvalidemde kardeşine anlatıyor beni dertsiz böyle böyle dedi diye. komşusunun biri şey diyor 5 yıldır aynı kafa gidiyorsun hala diyet yapıyorsun. bu ne bir deri bir kemik. size ne eşim böyle seviyor dedim.kayınvalidemede söyle ona bana laf söyleyip durmasın bir gün çok fena bozucam dedim. ne dicen ki diyor? benim kiloma takılcağına sen git 130 kiloluk kızını zayıflat dicem dedim. kayınvalidem söylemiş onu da. şimdi ses seda yok.

ay yok bence ya, ben içtim nar suyu tansiyonum yüksekti bi ara çok iyi gelmişti, bi şeyin zararlı olabilmesi için miktarının bayağı bi abartılması lazım, o nar suyunun içinde kaç tane nar var ki, kaldı ki bu kadar faydalı bişe

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
demek ki bu sorun herkesin başında var bana yakın akrabalar bile şişmişsin diyorlar ama benden başka kimseyi ilgilendirmez benim kilom üstelik ben 2.aydan beri yatıyorum bi de bu aldıklarımızın hepsi kilo değil ödem de var mutlaka benim arkadaş 30 kilo aldı hiçbişe yapmadan altı ayda 25 kilosunu vermiş nefret ediyorum nerde ne söyleyeceğini bilmeden karşısındaki insanın kırılacağını düşünmeden konuşan insanlara ben Allah tan evdeyim eve gelen bazıları çok dikkatli bakıyor ona bile gıcık oluyorum hemen felak nas okumaya çalışıyorum bi de arkamdan konuşuyorlar kilo almış diye sanki kulağıma gelmeyecek tabi ki kilo alcam hele bu saatten sonra bebeğin sağlıklı büyüdüğünü göstermez mi bu aşermediğim halde 12-13 kilo almışım daha da alacağım inşallah yeter ki bebeğim sağlıkla gelsin kucağıma hiç gözümde değil.Aslında ben altı çocuk istiyordum ama kısmet bu gidişle.Misafire kapı açmama fikri süper ben evde yatıyor olmasam ben de açtırmam kapıyı anneme artık art niyetli hiç kimseyi görmek istemiyorum çünkü.Bilip bilmez konuşanların da ağzına şapalak vurmak istiyorum cuma cuma asabımı bozdular oooffff..

evet evet aldım gardımı hazırım bekliyorum bundan sonrakileri

Kopardın beni yine burda...Gülerken mesajıda yazmayı unutmuşummm

Geldiğinde haber ver oğluşu alıp bende gelirim şekerim yamacınıza.
Eminönünde balık yemekde ayrı keyifli olur hee...

Valla kuzucum müdürün yalancısıyım.
Zararı olmasa bile artık içemiyorum tabi öyle bir tepki alınca.

Son düzenleme:

aman sen gel yeter ki, eminönünde balık ekmek yer, sonra havuzlu han'a gider, içindeki alışveriş canavarını bi kez daha ortaya çıkarırız, sonra da istanbulun bütün alışveriş merkezlerini gezeriz

benim bildiğim tansiyon düşürüyor sadece o bana kimse yasak demedi ben de yiyorum ama içmiyorum suyunu.
bi de sık idrara çıkan arkadaş maydonoz suyu içmesin nolur nolmaz bana yasaktı maydonoz suyu ama doktor yiyebilirsin dedi

Orda uyumayı cok seviyorlar ama,kucukya kavrıyor onları kucak hissi galiba
Dmt e katılıyorum diğer alt açmalar da cok kullanışlı kullan at ama 6-7 kez kullanıyorsun.

kullan at olanlardan bende alayım madem..
bunuda hem pusetin içine koyarım biyere giderken üzerine yatırırım ama büyük bişi değil boyu kadar hemen hemen

bcm walla süpersin şu keleşi benim görümcelerede bi göstersen he bcm ucundan şöle

kız ikiz diycem ben de bundan sonra, yalnız gelmeye dayanamaış, kardeşine sarılmış öle gelmeye karar vermiş diycem , sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzz diycem , diycem bunalrı

aman sen gel yeter ki, eminönünde balık ekmek yer, sonra havuzlu han'a gider, içindeki alışveriş canavarını bi kez daha ortaya çıkarırız, sonra da istanbulun bütün alışveriş merkezlerini gezeriz

ayy balık neyse de diğer teklifin çok cazip geldi hemen gelesim var şu annn biz çeyiz alışverişinde gitmiştik havuzlu han'a gözüm dönmüştü resmennn
istiyom istiyommm

İlke defa duyuyyorum bu maydoznoz ve narın yasak olduğunu..:44: ben hem nar tüketiyorum hem de maydonoz,idrar yollarımda da sorun olduğunda içiyorum maydonoz suyunu,,hergün içmiyorum sonuçta,sadece sıkıntılı zamnlarda..Antibiyotik çok daha zararlı bebekler içim maydonozun yanında,bence..Ama yine de düşük riski olan arkadaşlar kullanmasınlar maydonozu..:
34:

ben şimdilik 1 tane aldım kuzum gerekirse bi tane daha alırım doğduktan sonra..bu park yatagın ordaki alt açmanın üstüne aldım..

arkadaşım ben de park yatak almayı düşünüyorum netten sen almışsın nasıl beğendin mi kullanışlı gibi mi netten bakınca yırtılacak gibi duruyor ama evde beşiğe de yerim yok bu daha az yer kaplar gibi sanki bi de yatağı içine dahil mi sonradan mı alınıyor

kullan at olanlardan bende alayım madem..
bunuda hem pusetin içine koyarım biyere giderken üzerine yatırırım ama büyük bişi değil boyu kadar hemen hemen

Hemde bak aklıma geldi emzirirken onun ustunde tutarsın cok fisir fisir oluyorlar basları falan cok oynak.annem ince bir minder yapmıştı bana emzirirken kolum boynunu agritmasin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…