İstediğin balık ekmek olsun kuzucum.
Gel yamacıma ısmarlarım ben sana
canım ben alt açma için dalinin can bebenin falan hazır alt açmalarını kullanıyorum hala. bence o aldığınız harika alt açmaları o iş için kullanmayın çünkü lekeleri vs. çıkmaz.
bezini değiştireceğiniz zaman hazırları serer değiştirirsiniz. hem kirlendi mi de kaldırır atarsınız. paketli satılıyor ve fiyatları da çok uygun oluyor.
pofuduk alt açmaları da bebeğinizi bi yerlere yatırırken serersiniz hem çok yumuşak hem hijyenik oluyor. herkesin oturduğu kanepeye bebeğimi yatırmak içime sinmezdi benim ama alt açmasını sererdim yumuşacık yatardı kuzum.
Sabah kendime C vitamini olsun diye sıkma meyve suyu söyledim.
İçine nar suyu eklemişler.Ay bu nar mı dememe kalmadan müdürüm odadan çıkdı.
İçme onu değiştir nar sana yasak dedi.Elim pipette kaldım öyle.
Sonra aradım değiştirdim.Ben hamişim bana yasak içemiyorum dedim.
Narda mı zararlıydı kızlar ya?Sanki duymuştum ama müdürün tepkisine kahkaha atasım geldi
Eşi seminerlere katılmış müdürümde hepsine eşiyle gitmiş,her şeyle ilgili bilgisi var maşallah
ben şimdilik 1 tane aldım kuzum gerekirse bi tane daha alırım doğduktan sonra..bu park yatagın ordaki alt açmanın üstüne aldım..
canım ben alt açma için dalinin can bebenin falan hazır alt açmalarını kullanıyorum hala. bence o aldığınız harika alt açmaları o iş için kullanmayın çünkü lekeleri vs. çıkmaz.
bezini değiştireceğiniz zaman hazırları serer değiştirirsiniz. hem kirlendi mi de kaldırır atarsınız. paketli satılıyor ve fiyatları da çok uygun oluyor.
pofuduk alt açmaları da bebeğinizi bi yerlere yatırırken serersiniz hem çok yumuşak hem hijyenik oluyor. herkesin oturduğu kanepeye bebeğimi yatırmak içime sinmezdi benim ama alt açmasını sererdim yumuşacık yatardı kuzum.
günaydın kızlar,
ay çok sinirliyim şu anda ya, biraz önce iş yerinde biriyle karşılaştım, ay ne kadar şiştin, ama işte bilmemkim de böle oldu, üstelik o çok kilo da almadı ama yapı meselesi demekki, çok şişmiş karnın, dün de çay ocağındaki teyze bi sürü hamile var okulda ama en geride ama en çok şişen sensin, zaten toparlaktın ya ondandır, ne zaman izne ayrılıyosun, ne zmn doğurucan, ay bıktım valla ya, 9 kilo aldım evet çok aldım , boyum da 1.58 zaten 62 kiloydum , bi de kabızlıktan çok dertliyim gaz da var, dün doğru dürüst bebeğimin hareketlerini bile hissedemedim zaten, ama çok sıkıldım ya valla, herkese yorum yapma hakkını nerden verdim bilmiyorum ki, ben hamileyim ya, tabiki canım sıkılıyo yani, tabi ki bebekler büyürken karnımız ne kadar şişti bununla ilgili hassasız , sanki çocuk doğurmamışlar ya, insan biraz düşünür ya, annem de böleydi, ben kendime şaşırmıyorum, boyum kısa, çocuk nereye gitsin ki, yayılmıştır işte falan dedim, ama biri daha bişe sölerse bozucam artık
helal sana voltajım.Dertsizzz kiz aklıma ne getirdin
Benim yanımdaki blokta tam hizamda bir kadın var herkes illallah etmiş korkuyorlar birde.benim eve konuşurmuş iste ayda kac camsil gidiyor,perdeyi cekmeyi unuttugumuz gunler cocuklar yataklarında zipliyor,ne cık gelen var vs.
Ben birgun temizlik yapıyorum tam cocuk odasının camını sileceğim gene konuşmuş camda bakıyor
Yemin ederim ciddi ciddi Keleş'i çıkardım gözüme dayadim dürbününü
Hemen çıktı cama aa falan diye.bana bak bir daha evimi dikizle alnının ortasından vururum dedim,catlaksin sen çatlak dedi evet onu bil ona göre davran dedim hemen girdi storu indirdi daha bakamaz buraya:)))
Esim falan inanmadı biliyor yapımı ama yaptırdılar yoldan çıkardılar beni yine olsa yine yaparım:))))
Sabah kendime C vitamini olsun diye sıkma meyve suyu söyledim.
İçine nar suyu eklemişler.Ay bu nar mı dememe kalmadan müdürüm odadan çıkdı.
İçme onu değiştir nar sana yasak dedi.Elim pipette kaldım öyle.
Sonra aradım değiştirdim.Ben hamişim bana yasak içemiyorum dedim.
Narda mı zararlıydı kızlar ya?Sanki duymuştum ama müdürün tepkisine kahkaha atasım geldi
Eşi seminerlere katılmış müdürümde hepsine eşiyle gitmiş,her şeyle ilgili bilgisi var maşallah
kıs adı nurhayat mıydı karşılaştığın kişinin:)
nassı biriktirmiş içinde de saymış dökmüş, sen böle söyleyenlere deki bi daha bişe derlerse " sen benden daha çok şişmişsin, konuştukça iniyosun"
hem benim eşim etli butlu olunca daha çok beğenmiş beni öyle diyor
Dertsizzz kiz aklıma ne getirdin
Benim yanımdaki blokta tam hizamda bir kadın var herkes illallah etmiş korkuyorlar birde.benim eve konuşurmuş iste ayda kac camsil gidiyor,perdeyi cekmeyi unuttugumuz gunler cocuklar yataklarında zipliyor,ne cık gelen var vs.
Ben birgun temizlik yapıyorum tam cocuk odasının camını sileceğim gene konuşmuş camda bakıyor
Hemen çıktı cama aa falan diye.bana bak bir daha evimi dikizle alnının ortasından vururum dedim,catlaksin sen çatlak dedi evet onu bil ona göre davran dedim hemen girdi storu indirdi daha bakamaz buraya:)))
Esim falan inanmadı biliyor yapımı ama yaptırdılar yoldan çıkardılar beni yine olsa yine yaparım:))))
tşk ederimmmm gelecem gelecemmm kızım bi gelsin alt üst edicez onla oraları inşallahhh
evet dalin aldım bi paket bende.. dursun kenarda diye.. bak senin dediğine göre çok işe yarayacak ..
allahımmm
kız zararlı mı gerçekten. ben her gece koca bardak nar suyu içiyorum eşim faydalı diye sıkıp duruyoooobenim kız ondan deliriyo olmasın böyle..
yetişinnnnnnnnnn dostlarrrr bilen biri konuşsun hele
sütttt müüüüüüüü !!!! ayyy ığğğğğ bööğğğğ
ben oraya gelirsem balık ekmeğe gidicez taammm mııı
ersnill gıcığı çok canımı çektirmişti geçtiğimiz aylarda
yuppiiii ne dakikalar geçecek onun üzerinde
geçen arkadaşım bebeğinin altını yanımda açmıştı. allahım her yeri batırmış bacaksız sırtına kadar vıcık vıcık ... bi de annesi tutmaya çalıştıkça eserini bacaklarına dağıttı.. o gün alt açma için bir kaç yedek lazım olduguna karar verdim
ay yok bence ya, ben içtim nar suyu tansiyonum yüksekti bi ara çok iyi gelmişti, bi şeyin zararlı olabilmesi için miktarının bayağı bi abartılması lazım, o nar suyunun içinde kaç tane nar var ki, kaldı ki bu kadar faydalı bişe
Orda uyumayı cok seviyorlar ama,kucukya kavrıyor onları kucak hissi galiba
Dmt e katılıyorum diğer alt açmalar da cok kullanışlı kullan at ama 6-7 kez kullanıyorsun.
Dertsizzz kiz aklıma ne getirdin
İnşallah doğum izninde bende öyle hissederim canım.
Yoksa evde durmak bana çok zor gelecek...
O yüzden 40 ımı çıkarmak için anneme geçmeyi düşünüyorum.
Orası daha kalabalık sıkılmam diye.
Benim sektörüm özel kuzucum.Ama maşalla devllette olsam ancak bu kadar rahat olabilirdim.
Finanstayım ben.
Departmanlar birbirine karışmadığı için şanslıyım.
Bir müdürüm var melek gibi adam gerçekden.Eşide aynı şekilde.
Ne zaman aklıma takılsa bir şey yardımcı olurlar.
Diyet uygulayacaksın büyük ihtimalle tatlım.
Ya bu benim anlam veremediğim bir konu.
Güya benim şekerimde yüksek.Ama sürekli ölçüyorum mesela en son sabah ölçtüm 73 çıktı.
Ki akşamda meyve suyu filanda içtim kuruyemişde yedim anlamadım.
Hahahaha çok alemsin yaa:) Herkes şeker yüklemesinde miden bulanır diyordu.
Ben hiç zorlanmadan seve seve içtim :)
Olurrrrrrr kuzucummm paylaşımcı bir insanım ben :)
Ay kuzucum hep böyle değil midir? Bizimde bir akraba var yaşıda var baya babannem yaşında.
Beni gördü karnın ne kadar büyümüş ikiz mi gıııııı dedi.Yok dedim.
Çok mu yiyon dedi.Bende evet çok yiyorum doymak bilmiyorum dedim sert bir şekilde çıkdım odadan.
Milletin ağzı torba değil ki büzesin kuzucum.Her kafadan bir ses çıkıyor işde.
Çok geçmiş olsun canım benim.Bende senin gibi düşünüyorum.
İlkini sağlıkla kucağıma alayımda 2.si çok zor.
Bende daha şimdiden korunma yöntemlerine bakıyorum.
Aminnnnnnnnn hayırlısıyla inşallah.
Aklıma bir çok kelime geliyor ama burda yazamıcam canım benim.Ne kadar anlayışsız insanlar var ya anlam veremiyorum.
Hamile bir insana bahsedilecek bir konu mu?Üstelik gayet sakin bir şekilde konuyu kapatmana rağmen yine açmış.
Allahım ıslah etsin diyorum başkada bir şey diyemiyorum.
Yengenin lafına koptummmmm voltajımm
aman sen gel yeter ki, eminönünde balık ekmek yer, sonra havuzlu han'a gider, içindeki alışveriş canavarını bi kez daha ortaya çıkarırız, sonra da istanbulun bütün alışveriş merkezlerini gezeriz
sağol teyzesi teşekkür ederiz..
muhtemelen sistit olmus o arkadas..ama maydonoz suyu içmesine karsıyım..söktürücü özelliği oldugu için..doktorlarda tavsiye etmiyor..
ben bu hastalık yüzden antibiyotik aldım ne yazıkkii...çok şükür geçti..
ben şimdilik 1 tane aldım kuzum gerekirse bi tane daha alırım doğduktan sonra..bu park yatagın ordaki alt açmanın üstüne aldım..
kullan at olanlardan bende alayım madem..
bunuda hem pusetin içine koyarım biyere giderken üzerine yatırırım ama büyük bişi değil boyu kadar hemen hemen
bizimkide tombik tombik lafı dolanıo evin içinde tombik aşağı tombik yukarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?