- 12 Mart 2012
- 337
- 29
- 118
İlke defa duyuyyorum bu maydoznoz ve narın yasak olduğunu..:44: ben hem nar tüketiyorum hem de maydonoz,idrar yollarımda da sorun olduğunda içiyorum maydonoz suyunu,,hergün içmiyorum sonuçta,sadece sıkıntılı zamnlarda..Antibiyotik çok daha zararlı bebekler içim maydonozun yanında,bence..Ama yine de düşük riski olan arkadaşlar kullanmasınlar maydonozu..:34:
ayy balık neyse de diğer teklifin çok cazip geldi hemen gelesim var şu annnbiz çeyiz alışverişinde gitmiştik havuzlu han'a gözüm dönmüştü resmennn
istiyom istiyommm
İlke defa duyuyyorum bu maydoznoz ve narın yasak olduğunu..:44: ben hem nar tüketiyorum hem de maydonoz,idrar yollarımda da sorun olduğunda içiyorum maydonoz suyunu,,hergün içmiyorum sonuçta,sadece sıkıntılı zamnlarda..Antibiyotik çok daha zararlı bebekler içim maydonozun yanında,bence..Ama yine de düşük riski olan arkadaşlar kullanmasınlar maydonozu..:34:
arkadaşım ben de park yatak almayı düşünüyorum netten sen almışsın nasıl beğendin mi kullanışlı gibi mi netten bakınca yırtılacak gibi duruyor ama evde beşiğe de yerim yok bu daha az yer kaplar gibi sanki bi de yatağı içine dahil mi sonradan mı alınıyor
Seda senin gorumcelerin vicdanına atom bombası atsan fayda vermez.boylesinin derisi kalın olur hani camizlar varya ineğin en kabasi onlar gibi kursun geçmez
Hemde bak aklıma geldi emzirirken onun ustunde tutarsın cok fisir fisir oluyorlar basları falan cok oynak.annem ince bir minder yapmıştı bana emzirirken kolum boynunu agritmasin diye.
e ben biliyorum zaten , sen gel bak ben seni daha nerelere götürücem, bütün doğum parasını harcayıp dönersin memleketine valla:) gel sen gel benim şefkatli şişkocuk kollarıma:)
cnm yatağını falan sonradan alıosun yani biz öle aldık ama bazı yerler nevresim yatağı hepsini birlikte satıo aynı hesaba gelio hatta ayrı ayrı alırsan daha uyguna gelio
Ay kızlar cevap yazarken uyuyakalmışımYarın anlatırım uzun uzun canlarım öpüyorum. iyi geceler.
Canım bebeğin pozisyonu uygunsa normal doğum düşünseydin keşke, belki vajinusmusu yenmek için bir adım olurdu.
İnşallah şekerin de bebişin de iyidir tatlım. Annen yanındaymış ne güzel, başka kimi ister ki insan ?
Canım benim hiç üzme kendini.
Doktor ihtimalleden bahsetmiş,allahın izni ile hiç bir şey çıkmıyacak inanıyorum ben.
Kendine sitres yapıpda bebişinide üzme emi.
Eşini takdir ettim gerçekden.Kaynana'na bir şey diyemiyorum aynısı benim başımdada var.
Çok şükür eşimde farkında mesafeyi koruyoruz o nedenle sitrese girmiyorum.
Özür filan dilemişsin,gelmiyorum sizi sıkmiyim diye demişsin.
Olur mu öyle şey.Burda neler paylaşıyoruz neler,dertlerimizi dinle ortak ol,ama derdini anlatma bunu kabul edemeyiz.
Hepimiz anlattıkça rahatlıyoruz.Sende anlat paylaş.Sen paylaştıkça zaten emin ol bizde dökülürüz
senin yüklemen 100 lükti galiba çok uzun sürmüş.kayınvalidenin böyle olması bi bakıma iyi en azından doğum ve sonrasında da bişeye karışamaz.nasılsa senin kendi annen olucak yanında başkasına ihtiyacın olmaz.benimki şimdiden herşeyin içinde olcak gibi görünüyor.sürekli bana sen ne anlarsın sanki kaç doğum yaptın diyo en azından bunları duymazsın.bebekle ilgili hiç canınnı sıkma drlar herşeyin en kötüsünü söylemeyi hem seviyor hemde en küçük riski kendi üstüne almamaya bakıyor.Allaha emanet merak etme.iş konusunda yazın bende bankadan ayrıldım yalakaların 2 yılda aldığı terfiyi ben 3.5 yılda aldım oda sınava girerek.ama sanırım artık bu konularda özel sektör devlet ayrımı kalmamış.iş hayatındaki başarının yegane temeli yöneticilerine yapacağın yalakalık maalesef.
Ahh canım yaa..neden özür diliyorsun,elbette ki paylaşacaksın derdini,bak burda hepimiz birbirimizden fikir alıyoruz değil mi ya..sen bebişe odaklan şimdilik,yoktur bişeyciği onun..rahat,huzurlu ol ki,o da güzelce büyüsün..İyi bak bebişine de,kendine de..gerisini boşver..
Egomego
Biz neler anlatalım cisimize kadar,is mı simdi dediğin.
İhtimal hep en azından bunu düşünelim eksik dua etmeyelim.insallah ikiside çıkmaz.
Rabbim yardımcın olsun insallah hiç birseycigi çıkmaz.keske acsa tlf.
Allah razı olsun annenden.
umarım herkes iyidir geçmişi okumadım büyük ihtimalle de okuyamayacağım(
eşim kötü bugün sanırım kanalda ki taş düşmemiş;sabaha karşı yine gidecek Ankaraya(
yapmamız gereken acil işler için mecburen dışarı çıktık ama kötü oldu..
oğlum gelmeden hem ona hem eşime yiyecek bşyler hazırlamam gerekiyor çıkacağım hemen(
dualar için girdim ama yine eksik var( ne yapacağımı bilmiyorum ancak gece girebilirim yeniden yardımcı olursanız çok sevinirim (
zapzup hastayım okumaya çalışacağım ama bitiremem yazmış ama ne kadar okudu yazmamış..
hanipeks okumuş yazdı şimdi ama vitamin bşy yazmamış..
hem benim eşim etli butlu olunca daha çok beğenmiş beni öyle diyor
Sabah kendime C vitamini olsun diye sıkma meyve suyu söyledim.
İçine nar suyu eklemişler.Ay bu nar mı dememe kalmadan müdürüm odadan çıkdı.
İçme onu değiştir nar sana yasak dedi.Elim pipette kaldım öyle.
Sonra aradım değiştirdim.Ben hamişim bana yasak içemiyorum dedim.
Narda mı zararlıydı kızlar ya?Sanki duymuştum ama müdürün tepkisine kahkaha atasım geldi
Eşi seminerlere katılmış müdürümde hepsine eşiyle gitmiş,her şeyle ilgili bilgisi var maşallah
çok amaçllı diyosun yani
son 21 günüm kaldı izne ayrılmayaaaaa
ben dün kızımın herşeyini yıkadım.. akşam eşim onları kurutmada görünce ne yaptın sen kaç derecede yıkadın bunları hiçbiri çocuğa olmayacak dedi gülmekten cevap veremedim bi türlü. o alırken görmediği için hiçbirini.. zaten minicik hastane çıkışı çoğu :)) ama nasıl dehşet var yüzünde herşeyi küçültmüşsün diyo :)) dedim böyle bunlar. ee diyo o zaman ben bu kadar küçük şeyi tutamam.. off çok cahil benimki hiç bebek almamış kucagına napıcaz bakalım
kullan at olanlardan bende alayım madem..
bunuda hem pusetin içine koyarım biyere giderken üzerine yatırırım ama büyük bişi değil boyu kadar hemen hemen
Hemde bak aklıma geldi emzirirken onun ustunde tutarsın cok fisir fisir oluyorlar basları falan cok oynak.annem ince bir minder yapmıştı bana emzirirken kolum boynunu agritmasin diye.
ben dün kızımın herşeyini yıkadım.. akşam eşim onları kurutmada görünce ne yaptın sen kaç derecede yıkadın bunları hiçbiri çocuğa olmayacak dedi gülmekten cevap veremedim bi türlü. o alırken görmediği için hiçbirini.. zaten minicik hastane çıkışı çoğu :)) ama nasıl dehşet var yüzünde herşeyi küçültmüşsün diyo :)) dedim böyle bunlar. ee diyo o zaman ben bu kadar küçük şeyi tutamam.. off çok cahil benimki hiç bebek almamış kucagına napıcaz bakalım
mezopotamya canım tariflerden denediğin oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?