2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ha kızlar bi de benim de mide yanmalarım başladı saçı mı uzuyor kuzunun nedir.ben iki gündür kavrulmuş leblebi yiyorum tuzsuz olandan ama çok değil beş on tane çok yemeyin kabızlık yapar denemek isteyen olur belki bana iyi geldi

narı bende bilmiyorum ama maydonoz ödem söktürücü idrar söktürücü oldugu için doktorların tavsiye etmediğini duymustum gebelik döneminde..antibiyotik tabiki zararlı..bende her içişimde canımdan can gidiyodu..ama öbür türlü beklemek daha kötüydü..

ayy balık neyse de diğer teklifin çok cazip geldi hemen gelesim var şu annn biz çeyiz alışverişinde gitmiştik havuzlu han'a gözüm dönmüştü resmennn
istiyom istiyommm

e ben biliyorum zaten , sen gel bak ben seni daha nerelere götürücem, bütün doğum parasını harcayıp dönersin memleketine valla:) gel sen gel benim şefkatli şişkocuk kollarıma:)

cnm benim ilk aylarda düşük riski vardı belki ondan yeme demiştir

Seda senin gorumcelerin vicdanına atom bombası atsan fayda vermez.boylesinin derisi kalın olur hani camizlar varya ineğin en kabasi onlar gibi kursun geçmez

cnm yatağını falan sonradan alıosun yani biz öle aldık ama bazı yerler nevresim yatağı hepsini birlikte satıo aynı hesaba gelio hatta ayrı ayrı alırsan daha uyguna gelio

e ben biliyorum zaten , sen gel bak ben seni daha nerelere götürücem, bütün doğum parasını harcayıp dönersin memleketine valla:) gel sen gel benim şefkatli şişkocuk kollarıma:)

yettim yettimmmm kollarına

cnm yatağını falan sonradan alıosun yani biz öle aldık ama bazı yerler nevresim yatağı hepsini birlikte satıo aynı hesaba gelio hatta ayrı ayrı alırsan daha uyguna gelio

bende öyle yaptım tek tek aldım hepsini.. çok ciciler ya yavrucuklarımızın yatması nasip olur inşallah

evett tatlım ben eşimle sadece ilk beraber gittik baska gitmedik heralde efet öyle olması lazım o zamanda annem bizimle gelmişti ben annemsiz yapamam hastanede özellikle eşim agresifleniyor öyle yerlerde o gerilince ben geriliyorum sinir oluyorum annem benim yumusacık herkese iyi böyle o öyle olunca banada bulasıyor =)ben eşime diyorum ki canım hani lavaboya falan girince annem lazım oluyor o benimle heryere girebiliyor ama sen erkeksin ya olmuyor bazen diyorum tamam askım annemle rahat ediyorsan onunla git diyor =)

eyyytt canııı yerimmm =) bugün iyiyim efet iyi ki varsınız sizinle konustukca daha iyi oluyorum sisterlarım benim efet ha bu arada ben bi trençkot almıştım yakası kürklü görümcek görmüştü apız burun kıvırmıştı geçen gördük aynısını almışş pis özenti dedim =)

evet tatlım 100lüktü efet bak söylediğin gibi düşününce işime geldi hem böyle yapsın ya iki gün sonra eşim niye annem bakmıyor falan derse elimde koz olsun benim gebeliğimde böyle yapıyor annem her derdimizi çekti maddi manevi annen ne yaptı diyeceğim kız annemin komsusu kuzuma yelek bere örmüş kayınvalideden daha bir ip yok kocişte iki gün sonra bana triplerse diyeceğim körmüsün ya sen diye beni tanıyorsun diyeceğim ben aynadırım karsımda ki bana nasılsa aynen öyle karsılık veririm ne eksik ne fazla =)
eyttttt dağılın uleynn çoşageldim =)

seviyorum sizleri bacişkolarım benimm ama çok depresiftim bir süredir sizide boğduğumu düşünüyordum ama bakın dün hemen azıcık yazdım sizden kocaman destek geldi kaldırdınız ayağa beni =)mucxxx

damam o zaman sıfırdan tahakkuk ediyorum allahım hiçç bişi çıkmaz inşallah aminn =)annemede amin =)

CANIMIN İÇİ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SEN İNAN GERİDE HATIRA OLACAK BU GÜNLER İLERDE MUTLU MUPMUTLU GÜNLER BEKLİYOR SİZİ EN KISA ZAMANDA MESELA NİSANDA =)

hem benim eşim etli butlu olunca daha çok beğenmiş beni öyle diyor

wWwWwWoOoOOoWwWww Fanteziye ne diyon ben oduncuğum da geçen tatil fotolarına bakıyor benim pikinili hallerim zayıf halini çok özlemişim diyor puuu sana dedim askıım bu halin sevimli o halin sexy fark var ama dio dedim git batıon konuştukça yıkıl çekil git(desem de gitme)dedim

şu müdürünü eve al besle bizimkinide dağ taşa atsak itler kurtlar kuşlar yese =) keşişş bak gidiyor fıdır fıdır yer biti =)
kuzu narın fazlası zarar diye biliyorum azıcıktan bişi olmuo ama müdürümüz dediyse yeme içme sen bak müdürümüz dedim tüm nisan annelerinin müdürüsü o sahiplendik =) valla bizimkini evladın olsa sevilmez sef hele o seff evlerden ırak hatta bu dünyadan ırak =)

ben dün kızımın herşeyini yıkadım.. akşam eşim onları kurutmada görünce ne yaptın sen kaç derecede yıkadın bunları hiçbiri çocuğa olmayacak dedi gülmekten cevap veremedim bi türlü. o alırken görmediği için hiçbirini.. zaten minicik hastane çıkışı çoğu :)) ama nasıl dehşet var yüzünde herşeyi küçültmüşsün diyo :)) dedim böyle bunlar. ee diyo o zaman ben bu kadar küçük şeyi tutamam.. off çok cahil benimki hiç bebek almamış kucagına napıcaz bakalım

selaaaammm..

ben bin heyecanla doktora gitmeyi bekliyorum..
kardesim gelip goturecek.. burdaki doktorum kiloya gicik oluyor yandim simdi virvirindan..
oglumu coook ozledim.. insallah guzel guzel poz verir de rahatca goruruz..

simdi ben gider,hazirlanmam lazim :)))
opuyorum hepinizi..
cok kaynatmayin gecmisi okumak zor oluyo sonra..

eline sağlık , yazık kız onlara da, benimki de tutamaz hiç sanmıyorum, zaten onun elinde de düşünemiyorum, devede kulak:)

kullan at olanlardan bende alayım madem..
bunuda hem pusetin içine koyarım biyere giderken üzerine yatırırım ama büyük bişi değil boyu kadar hemen hemen

evet canım mesela misafirliğe falan gittiğinde de çok iyi oluyor çocuğu temiz içinin rahat edeceği bi yere yatırmış oluyorsun. merak etme doğduğunda o alt açmanın içinde minicik bişey olacak sonra büyüdükçe her taraftan kolları bacakları sarkmaya başlayacak. bebeğinin gözünün önünde büyüdüğünü o alt açma öyle güzel anlatıyor ki bayılıyorum ben :))

Hemde bak aklıma geldi emzirirken onun ustunde tutarsın cok fisir fisir oluyorlar basları falan cok oynak.annem ince bir minder yapmıştı bana emzirirken kolum boynunu agritmasin diye.

ayy evet yaa insan nasıl tutacağını şaşırıyor minicik boynu ağrımasın diye :)

sen öyle san deseydin kocana. benim doğum acil olunca hastaneye eşimle gittik. annemler malum ankaradan geliyor. bi de hazırlıksızlar ya kadın evi topla kendine eşya al derken baya gecikmiş. kocamı da o kadar tembihlemiştim. çok sevdiğimiz bir bayan var iş arkadaşımızın annesi evi hem bize hem hasteneye yakın onu çağır mutlaka diye. tabi o şaşkınlıkla aklına gelmemiş. ameliyathaneden, önce oğlumu çıkarmışlar. çağırmışlar eşimi bu bebeğiniz demişler vermişler kucağına 19 numaraya çıkarın beşik yoksa yan odadan beşik alın bebeği yatırın diye vermişler eline. kucağıma alamam alamam derken ilk o almış oldu hemde koskoca bi 20 dk geçirmişler baş başa. ee bizimki bi uzman oldu ondan sonra daha hastanedeyken bile altını değiştiriyor kucağında uyutuyordu. bi kere aldı mı alışır eşin merak etmesin.

mezopotamya canım tariflerden denediğin oldu mu?

kız dertsizzz onu söylemeyi unuttum sana. izinliydim ya çarşamba günü yaptım . şekerpareni yaptım süper oldu eşim uçtu havalara. o da ben gibi tatlı canavarı.. o gazla dün irmik helvasını yaptım onu tam kıvam tutturamadım tat iyiydi ama görüntüyü tarçınla kapattım

ellerine sağlık canım çok makbule geçti o tarifler

..................................................mesaj tekrarı.............................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…