ben dün kızımın herşeyini yıkadım.. akşam eşim onları kurutmada görünce ne yaptın sen kaç derecede yıkadın bunları hiçbiri çocuğa olmayacak dedi gülmekten cevap veremedim bi türlü. o alırken görmediği için hiçbirini.. zaten minicik hastane çıkışı çoğu :)) ama nasıl dehşet var yüzünde herşeyi küçültmüşsün diyo :)) dedim böyle bunlar. ee diyo o zaman ben bu kadar küçük şeyi tutamam.. off çok cahil benimki hiç bebek almamış kucagına napıcaz bakalım
ayyy darısı başıma inşallaaaaaaaaaaaaahhhh:)2.5 ayım var daha
afiyet olsun canım.şekerpare dolapta bekleyince daha bi güzel oluyor. irmik helvasını da çok kavurmak gerekiyor.kız dertsizzz onu söylemeyi unuttum sana. izinliydim ya çarşamba günü yaptım . şekerpareni yaptım süper oldu eşim uçtu havalara. o da ben gibi tatlı canavarı.. o gazla dün irmik helvasını yaptım onu tam kıvam tutturamadım tat iyiydi ama görüntüyü tarçınla kapattım
ellerine sağlık canım çok makbule geçti o tarifler
hehee benim kocişte 6-9 aylık bi tulum var ona baktı askım bide kafa eklersek buna sen nasıl çıkartacan dedi dedim höhhh yani bi etiketine bak dedim 6-9 okudu hımm bunu yenidoğana göre küçültürsek oda çok minik askım dio zaten amcamın bebeği oldu gittik amcamın kucağındaydı kapı çalınca amcan kocişe hemen verdi kalktı bu böyle heykel gibi kaldı dedim kazık gibi durma düzgün tut hayır bu çok cıvık askım dio kemik yok bunda dio dedim kendi çocuğunu nasıl tutcan tutamam ki dio oldu böyle yırtmayı planlıyorsun farkettim ama kusura bakma canım dedim böylee kazık gibi duruodu emanet kılıklı=)
oyhh aynı derdeyiz benimde benimde =)
eline sağlık , yazık kız onlara da, benimki de tutamaz hiç sanmıyorum, zaten onun elinde de düşünemiyorum, devede kulak:)
sen öyle san deseydin kocana. benim doğum acil olunca hastaneye eşimle gittik. annemler malum ankaradan geliyor. bi de hazırlıksızlar ya kadın evi topla kendine eşya al derken baya gecikmiş. kocamı da o kadar tembihlemiştim. çok sevdiğimiz bir bayan var iş arkadaşımızın annesi evi hem bize hem hasteneye yakın onu çağır mutlaka diye. tabi o şaşkınlıkla aklına gelmemiş. ameliyathaneden, önce oğlumu çıkarmışlar. çağırmışlar eşimi bu bebeğiniz demişler vermişler kucağına 19 numaraya çıkarın beşik yoksa yan odadan beşik alın bebeği yatırın diye vermişler eline. kucağıma alamam alamam derken ilk o almış oldu hemde koskoca bi 20 dk geçirmişler baş başa. ee bizimki bi uzman oldu ondan sonra daha hastanedeyken bile altını değiştiriyor kucağında uyutuyordu. bi kere aldı mı alışır eşin merak etmesin.
Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.Ya Rab ! Okumuş olduğumuz Salat-ı Tefriciyelerimizi ve diğer dualarımızı kabul eyle.
Ya Rabbi ! Bizleri Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Doğum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta hayırlı ve kolay bir doğum nasip eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere çaresin,biz aciziz;Sen veren,affedensin affet bizi Allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı sağlikla sıhhatle kucaklarımıza almamızı nasip eyle.
Ya Rab ! GÖRKEMRE,PERİLOUS ve DERTSİZ annelerimize ve onların nazli kuzularına güç ver;onlara kolay doğum nasip eyle;evlatlarinin sıcacık nefeslerini duymayi,koklamayi nasip eyle.Sen bize bizden yakinsin..
Ya Rab DERTSİZ annemizin dertlerine derman,hastalıklarına şifa ver;karnında yavrusuyla onu senden başkasına muhtaç etme yarabbim..
Ya Rab ! Çektikleri zorlukların mukafatını ver Allahım...
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
kız ikiz diycem ben de bundan sonra, yalnız gelmeye dayanamaış, kardeşine sarılmış öle gelmeye karar vermiş diycem , sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzz diycem , diycem bunalrı
eyyytt canııı yerimmm =) bugün iyiyim efet iyi ki varsınız sizinle konustukca daha iyi oluyorum sisterlarım benim efet ha bu arada ben bi trençkot almıştım yakası kürklü görümcek görmüştü apız burun kıvırmıştı geçen gördük aynısını almışş pis özenti dedim =)
şu müdürünü eve al besle bizimkinide dağ taşa atsak itler kurtlar kuşlar yese =) keşişş bak gidiyor fıdır fıdır yer biti =)
kuzu narın fazlası zarar diye biliyorum azıcıktan bişi olmuo ama müdürümüz dediyse yeme içme sen bak müdürümüz dedim tüm nisan annelerinin müdürüsü o sahiplendik =) valla bizimkini evladın olsa sevilmez sef hele o seff evlerden ırak hatta bu dünyadan ırak =)
ben dün kızımın herşeyini yıkadım.. akşam eşim onları kurutmada görünce ne yaptın sen kaç derecede yıkadın bunları hiçbiri çocuğa olmayacak dedi gülmekten cevap veremedim bi türlü. o alırken görmediği için hiçbirini.. zaten minicik hastane çıkışı çoğu :)) ama nasıl dehşet var yüzünde herşeyi küçültmüşsün diyo :)) dedim böynle bunlar. ee diyo o zaman ben bu kadar küçük şeyi tutamam.. off çok cahil benimki hiç bebek almamış kucagına napıcaz bakalım
selaaaammm..
ben bin heyecanla doktora gitmeyi bekliyorum..
kardesim gelip goturecek.. burdaki doktorum kiloya gicik oluyor yandim simdi virvirindan..
oglumu coook ozledim.. insallah guzel guzel poz verir de rahatca goruruz..
simdi ben gider,hazirlanmam lazim :)))
opuyorum hepinizi..
cok kaynatmayin gecmisi okumak zor oluyo sonra..
Kiz mezos hirifine güldüm cok
Senin paniklerin karşısında tepkisi nasil:))))
hemen bitsin hemen
ayyy darısı başıma inşallaaaaaaaaaaaaahhhh:)2.5 ayım var daha
kızlar benimki çok akıllı. bilerek beceriksiz davranıyo. geçenlerde tek çatal getirmiş meyve için bana da o veriyo ağzıma. ama nasıl çatalı dik tutuyo ağzımı yırtacak nerdeyse.. dedim bu ne ya. diyo ki ben bebek besleyemem di mi aşkım ? yol mu yapıyorsun dedim kendine. geçen de çorap giydirmesi gerekti bana sancım vardı acil çıkacaktık evden. çorabın topuk tarafını üste getiriyo falan. dedim istesen de senin insafına bırakmam bu kadar rol yapmana gerek yok
Ya mezoş yaaa eşine çok güldümmmm...
Benşm kocişim ne yapar acaba oğluşu görünce.
Şimdi tekmelediğinde elini alıp karnıma koyuyorum.
Tekmesini duyunca oğluşun evet tekmeliyor diyor hemen çekiyor elini.
Korkuyor galiba kocişim.Dün gecede nasıl hissettiğimi sordu
.
bak bak baaaakk kanma bunlara kanma, kanma , acıma,tek başımıza mı yaptık bu sabileri yahu
Voltajım ben panikten ölsem o sukunetinden çok birsey kaybetmez.. normalde çok sakin bir yapısı vardır. bazen birşeylere telaşlanıp korkup ağlayarak arıyorum usulca şunları sıralıyo: sakin ol, yüzünü yıka, dua et,toparlan, ben gelicem birazdan..
benim kız çıldırmış gibi ya ben korkuyom kesin bi derdi var çok hareket ediyor. eşim karnımın uzanırken enip kalktıgını görünce soruyo korkmuyor musun içinde bi canlı hareket ediyor diyor :) dedim benim kadar korkak biri bile bundan tırsmıyorsa annelik gerçekten başka bi şey.. eskiden bana da korkunç gelirdi. yaratık var gibi içinde. tekmeler, dürtmeler falan :) erkeklere çok tuhaf geliyoruz şu aralar ersnilimmmdün benim tişörtüm durup durup ıslanıyordu süt gelmeye başladı ya. böyle iki saatte bir falan bir damla su gibi göğsümün üzeri ıslanıyordu. görünce heyecan yapıyo aaa bak bak süt geldi süt diyo :)) çok komik oluyo bazen halleri
benim kız çıldırmış gibi ya ben korkuyom kesin bi derdi var çok hareket ediyor. eşim karnımın uzanırken enip kalktıgını görünce soruyo korkmuyor musun içinde bi canlı hareket ediyor diyor :) dedim benim kadar korkak biri bile bundan tırsmıyorsa annelik gerçekten başka bi şey.. eskiden bana da korkunç gelirdi. yaratık var gibi içinde. tekmeler, dürtmeler falan :) erkeklere çok tuhaf geliyoruz şu aralar ersnilimmmdün benim tişörtüm durup durup ıslanıyordu süt gelmeye başladı ya. böyle iki saatte bir falan bir damla su gibi göğsümün üzeri ıslanıyordu. görünce heyecan yapıyo aaa bak bak süt geldi süt diyo :)) çok komik oluyo bazen halleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?