2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hehee benim kocişte 6-9 aylık bi tulum var ona baktı askım bide kafa eklersek buna sen nasıl çıkartacan dedi dedim höhhh yani bi etiketine bak dedim 6-9 okudu hımm bunu yenidoğana göre küçültürsek oda çok minik askım dio zaten amcamın bebeği oldu gittik amcamın kucağındaydı kapı çalınca amcan kocişe hemen verdi kalktı bu böyle heykel gibi kaldı dedim kazık gibi durma düzgün tut hayır bu çok cıvık askım dio kemik yok bunda dio dedim kendi çocuğunu nasıl tutcan tutamam ki dio oldu böyle yırtmayı planlıyorsun farkettim ama kusura bakma canım dedim böylee kazık gibi duruodu emanet kılıklı =)

ayyy darısı başıma inşallaaaaaaaaaaaaahhhh:)2.5 ayım var daha

oyhh aynı derdeyiz benimde benimde =)

afiyet olsun canım.şekerpare dolapta bekleyince daha bi güzel oluyor. irmik helvasını da çok kavurmak gerekiyor.

Kiz mezos hirifine güldüm cok
Senin paniklerin karşısında tepkisi nasil:))))

Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.

Ya Rabbî...

Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! Okumuş olduğumuz Salat-ı Tefriciyelerimizi ve diğer dualarımızı kabul eyle.

Ya Rabbi ! Bizleri Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.

Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...

Ya Rab ! Doğum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta hayırlı ve kolay bir doğum nasip eyle.

Ya Rab ! Sen çaresizlere çaresin,biz aciziz;Sen veren,affedensin affet bizi Allahım...

Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı sağlikla sıhhatle kucaklarımıza almamızı nasip eyle.

Ya Rab ! GÖRKEMRE,PERİLOUS ve DERTSİZ annelerimize ve onların nazli kuzularına güç ver;onlara kolay doğum nasip eyle;evlatlarinin sıcacık nefeslerini duymayi,koklamayi nasip eyle.Sen bize bizden yakinsin..

Ya Rab DERTSİZ annemizin dertlerine derman,hastalıklarına şifa ver;karnında yavrusuyla onu senden başkasına muhtaç etme yarabbim..

Ya Rab ! Çektikleri zorlukların mukafatını ver Allahım...

Âmin ...

Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...

hemen bitsin hemen

eline sağlık , yazık kız onlara da, benimki de tutamaz hiç sanmıyorum, zaten onun elinde de düşünemiyorum, devede kulak:)

kızlar benimki çok akıllı. bilerek beceriksiz davranıyo. geçenlerde tek çatal getirmiş meyve için bana da o veriyo ağzıma. ama nasıl çatalı dik tutuyo ağzımı yırtacak nerdeyse.. dedim bu ne ya. diyo ki ben bebek besleyemem di mi aşkım ? yol mu yapıyorsun dedim kendine. geçen de çorap giydirmesi gerekti bana sancım vardı acil çıkacaktık evden. çorabın topuk tarafını üste getiriyo falan. dedim istesen de senin insafına bırakmam bu kadar rol yapmana gerek yok

aminnn ama insan araya benide kaynatır yaff nolardı araya yazıvereydin nolardı gari

kız ikiz diycem ben de bundan sonra, yalnız gelmeye dayanamaış, kardeşine sarılmış öle gelmeye karar vermiş diycem , sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzz diycem , diycem bunalrı

De kız dee kıskananlar çekemeyenler çatlasınnnnnnnnn

Allah nazarlardan saklasın kız müdürümü saolsun iyidir kendileri...
Aman çok bahsetmiyelimde ters tepmesin.

İyi ol tabi şekerim ya her zaman iyi ol...
Yerim senin anlatma biçimini kahkaha atacam atamıyomm bacımmm

Ya mezoş yaaa eşine çok güldümmmm...
Benşm kocişim ne yapar acaba oğluşu görünce.
Şimdi tekmelediğinde elini alıp karnıma koyuyorum.
Tekmesini duyunca oğluşun evet tekmeliyor diyor hemen çekiyor elini.
Korkuyor galiba kocişim.Dün gecede nasıl hissettiğimi sordu

Hayırlı haberlerle gel kuzucum.
Bende oğluşumu çok özledim.Haftaya ctesi kocişimle gidicez kısmetse.

Kiz mezos hirifine güldüm cok
Senin paniklerin karşısında tepkisi nasil:))))

Voltajım ben panikten ölsem o sukunetinden çok birsey kaybetmez.. normalde çok sakin bir yapısı vardır. bazen birşeylere telaşlanıp korkup ağlayarak arıyorum usulca şunları sıralıyo: sakin ol, yüzünü yıka, dua et,toparlan, ben gelicem birazdan..

Alllahım dualarımızı kabul eylesin kızlar...
Herşeyi kalbimize,gönlümüze göre versin.
Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

bak bak baaaakk kanma bunlara kanma, kanma , acıma,tek başımıza mı yaptık bu sabileri yahu

benim kız çıldırmış gibi ya ben korkuyom kesin bi derdi var çok hareket ediyor. eşim karnımın uzanırken enip kalktıgını görünce soruyo korkmuyor musun içinde bi canlı hareket ediyor diyor :) dedim benim kadar korkak biri bile bundan tırsmıyorsa annelik gerçekten başka bi şey.. eskiden bana da korkunç gelirdi. yaratık var gibi içinde. tekmeler, dürtmeler falan :) erkeklere çok tuhaf geliyoruz şu aralar ersnilimmm dün benim tişörtüm durup durup ıslanıyordu süt gelmeye başladı ya. böyle iki saatte bir falan bir damla su gibi göğsümün üzeri ıslanıyordu. görünce heyecan yapıyo aaa bak bak süt geldi süt diyo :)) çok komik oluyo bazen halleri

bak bak baaaakk kanma bunlara kanma, kanma , acıma,tek başımıza mı yaptık bu sabileri yahu

bi kere kızdırmıştı ilk aylarda o zaman demiştim kız ona 'çeyizimle mi getirdim ben bunu diye' :)) sonra çok garip hissettim kendimi.. anneannemden kalma laflarla konusmaya basladım dedım :)))
ha bi de diyor ki karnımı severken.. ''kızım akşamları işten geldiğimde çok net 3 dakikan var seninle ilgilenmem için , iyi değerlendir o dakikaları'':))

o yol yapsın böyle göstercem ben ona 3 dk 5 dk :))

Son düzenleme:

Kiz eneee ama bir tarafın sakın olması lazım ölçüyü kaçırmadan:))
Benim eşimde boyle ya tamam hallederim,tamam sakın ol.
Yahu bir tepki ver vah tuh de derim ,vah tuh der gurban olam beni küfre günaha sokma susman iyi derim.
Aynı malzeme demekki hepsi

Benim kocişiminde benzer tepkileri var mezoşummm ya.
Demek ki hepsi aynı Dün aynı yorumu benim kocişimde yaptı.
Nasıl hissediyorsun kendini içinde bir canlı var dio.Dedim annelik bu istediği kadar tekmelesin oğluşum benim daha çok hoşuma gidiyor.
Birde ben artık eğilip karnıma filan iyice bebe yağını yediremiyorum.Duştan çıkınca kocişe sürdürüyorum.
Sürekken bebe yağını aynadan da izliyorum yüz ifadesini nasıl değişiyor yüz ifadesi.
İnanamıyor,gerçekden farklı geliyoruz galiba:)

kız mezoş bunlar bi alem..
benimkide diyorkii oğlummm biliyomusun artık süte para vermicez..annenin nasıl olsa iki tankeri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…