kız mezoş bunlar bi alem..
benimkide diyorkii oğlummm biliyomusun artık süte para vermicez..annenin nasıl olsa iki tankeri var
Benim kocişiminde benzer tepkileri var mezoşummm ya.
Demek ki hepsi aynıDün aynı yorumu benim kocişimde yaptı.
Nasıl hissediyorsun kendini içinde bir canlı var dio.Dedim annelik bu istediği kadar tekmelesin oğluşum benim daha çok hoşuma gidiyor.
Birde ben artık eğilip karnıma filan iyice bebe yağını yediremiyorum.Duştan çıkınca kocişe sürdürüyorum.
Sürekken bebe yağını aynadan da izliyorum yüz ifadesini nasıl değişiyor yüz ifadesi.
İnanamıyor,gerçekden farklı geliyoruz galiba:)
kız mezoş bunlar bi alem..
benimkide diyorkii oğlummm biliyomusun artık süte para vermicez..annenin nasıl olsa iki tankeri var
Sabah kendime C vitamini olsun diye sıkma meyve suyu söyledim.
İçine nar suyu eklemişler.Ay bu nar mı dememe kalmadan müdürüm odadan çıkdı.
İçme onu değiştir nar sana yasak dedi.Elim pipette kaldım öyle.
Sonra aradım değiştirdim.Ben hamişim bana yasak içemiyorum dedim.
Narda mı zararlıydı kızlar ya?Sanki duymuştum ama müdürün tepkisine kahkaha atasım geldi
Eşi seminerlere katılmış müdürümde hepsine eşiyle gitmiş,her şeyle ilgili bilgisi var maşallah
tşk ederimmmm gelecem gelecemmm kızım bi gelsin alt üst edicez onla oraları inşallahhh
evet dalin aldım bi paket bende.. dursun kenarda diye.. bak senin dediğine göre çok işe yarayacak ..
allahımmm
kız zararlı mı gerçekten. ben her gece koca bardak nar suyu içiyorum eşim faydalı diye sıkıp duruyoooobenim kız ondan deliriyo olmasın böyle..
yetişinnnnnnnnnn dostlarrrr bilen biri konuşsun hele
kızlar valla tahtalara vuruyorum hani hamilelikte neler yaşayan insanlar var eşlerimizle ilişkilerimiz bozulmadan şu günlere geldik hayırlısıyla doğumdan sonra da inşallah ilişkilerimiz aynı kalır.. AMİN DEYİN KIZ HEPİNİZ. bol bol okuyun eşlerinize ve kendinize..
tanker miii... voovvv :)) çok güveniyo seninki sana katinammmm :))))
kızlar valla tahtalara vuruyorum hani hamilelikte neler yaşayan insanlar var eşlerimizle ilişkilerimiz bozulmadan şu günlere geldik hayırlısıyla doğumdan sonra da inşallah ilişkilerimiz aynı kalır.. AMİN DEYİN KIZ HEPİNİZ. bol bol okuyun eşlerinize ve kendinize..
kızlar nar suyu maydanoz düşük tehlikesine neden olduğu için hamilelere iyi değil allah korusun tabi bebişlerimizi ondan içme demişlerdir ersnil
Kızlar şafak topigi açilali 41 gün oldu:)
Sanki dün gibi
2 sefer daha ,bu kadar zaman geçerse
Gaziydi tuzuydu onları konuşuyor olacağız
Hey gidi günler diyerek
halbuki umutsuz vaka oldugumu anlatmaya da çalışıyorum :44:
Kızlar şafak topigi açilali 41 gün oldu:)
Sanki dün gibi
2 sefer daha ,bu kadar zaman geçerse
Gaziydi tuzuydu onları konuşuyor olacağız
Hey gidi günler diyerek
yemekten sonra böyle oluyo hep
ne umutsuzu kız ?? fosh fosh içecek bebişin :)))
inşallah gazlarını konuştuğumuz günleri görürüz be Voltajım
Allahımmm bu nasıl bir göğüs ağrısıdır kafamı duvara vurasım geliyoooyandım anam diye bağırmamak için zor tutuyom kendimi
ne biliyim benim tankerler çok da dolu değil gibi..büyümedilerde..
sütte gelmiyo..kendimi alıştırmaya başladım sanrım sütüm olmucak..Allah bilir gerçide ne biliyim :44:
nası göğüs ağrısı kız, şiştiler mi?
kendini buna değil,emzirmeye hazırla canım şuan ki düşüncelerin senide bebeğinide etkiler,ona sürekli onu emzireceğini söyle şu an sütün olması göğsünün büyümesi bişeyi etkilemez...doğuma kadar vücut kendini hazırlayacak sende kendini ve bebeğini buna hazırla onlar şimdi onu emzirip emzirmeyeceğini bile hissediyorlarmış :))ne biliyim benim tankerler çok da dolu değil gibi..büyümedilerde..
sütte gelmiyo..kendimi alıştırmaya başladım sanrım sütüm olmucak..Allah bilir gerçide ne biliyim :44:
kendini buna değil,emzirmeye hazırla canım şuan ki düşüncelerin senide bebeğinide etkiler,ona sürekli onu emzireceğini söyle şu an sütün olması göğsünün büyümesi bişeyi etkilemez...doğuma kadar vücut kendini hazırlayacak sende kendini ve bebeğini buna hazırla onlar şimdi onu emzirip emzirmeyeceğini bile hissediyorlarmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?