2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kızlar valla tahtalara vuruyorum hani hamilelikte neler yaşayan insanlar var eşlerimizle ilişkilerimiz bozulmadan şu günlere geldik hayırlısıyla doğumdan sonra da inşallah ilişkilerimiz aynı kalır.. AMİN DEYİN KIZ HEPİNİZ. bol bol okuyun eşlerinize ve kendinize..

kız mezoş bunlar bi alem..
benimkide diyorkii oğlummm biliyomusun artık süte para vermicez..annenin nasıl olsa iki tankeri var

tanker miii... voovvv :)) çok güveniyo seninki sana katinammmm :))))

kızlar nar suyu maydanoz düşük tehlikesine neden olduğu için hamilelere iyi değil allah korusun tabi bebişlerimizi ondan içme demişlerdir ersnil

halbuki umutsuz vaka oldugumu anlatmaya da çalışıyorum :44:

Aminnnnnnnn,allahım nazarlardan korusun bizleri,yuvamızı inşallah...

Kızlar şafak topigi açilali 41 gün oldu:)
Sanki dün gibi
2 sefer daha ,bu kadar zaman geçerse
Gaziydi tuzuydu onları konuşuyor olacağız
Hey gidi günler diyerek

halbuki umutsuz vaka oldugumu anlatmaya da çalışıyorum :44:

ne umutsuzu kız ?? fosh fosh içecek bebişin :)))

Kızlar şafak topigi açilali 41 gün oldu:)
Sanki dün gibi
2 sefer daha ,bu kadar zaman geçerse
Gaziydi tuzuydu onları konuşuyor olacağız
Hey gidi günler diyerek

inşallah gazlarını konuştuğumuz günleri görürüz be Voltajım

Son düzenleme:
Biz oğluşumla yemeğe çıkıyoruz şekerler...
Hepimize afiyet olsun bebişlerime yarasın inşallah...
Gelince görüşürüzz

Allahımmm bu nasıl bir göğüs ağrısıdır kafamı duvara vurasım geliyooo yandım anam diye bağırmamak için zor tutuyom kendimi

ne umutsuzu kız ?? fosh fosh içecek bebişin :)))

inşallah gazlarını konuştuğumuz günleri görürüz be Voltajım

ne biliyim benim tankerler çok da dolu değil gibi..büyümedilerde..
sütte gelmiyo..kendimi alıştırmaya başladım sanrım sütüm olmucak..Allah bilir gerçide ne biliyim :44:

sütte gelmiyo..kendimi alıştırmaya başladım sanrım sütüm olmucak..Allah bilir gerçide ne biliyim :44:

kız dur daha iki ay zaman var.. bak ben çok kötüyüm bu yüzden (

nası göğüs ağrısı kız, şiştiler mi?

şişti, ağrı yapıyo ama nasıl ağrı dayanamıyorum artık. süt de geliyo kızım gelmeden bitecek bu ilk gelenler çok yararlıymış bebek için keşke böyle erkenden olmasaydı.. ağrı göğüs içinde hissediyorum, böyle taş gibi oldu ( zaten korkudan dokunamıyorum dokundukça sıvı geliyo

Son düzenleme:
kendini buna değil,emzirmeye hazırla canım şuan ki düşüncelerin senide bebeğinide etkiler,ona sürekli onu emzireceğini söyle şu an sütün olması göğsünün büyümesi bişeyi etkilemez...doğuma kadar vücut kendini hazırlayacak sende kendini ve bebeğini buna hazırla onlar şimdi onu emzirip emzirmeyeceğini bile hissediyorlarmış :))

oğlumu kandırdımmkiii annesi onu emzirecekk..
kötü enerjiyi salıyorum doğaya

mezoşum benim arkadasımında bu haftalarda gelmişti..
ama asıl ilk sütü doğumdan sonra geliyomus..sıkma canını kuuzum..bunlar sanırım basit sızmalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…