2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

helal be kocana yeter yani ezdirmesinler bizi darısı benimkinin başına işallah ama çok fena konuşmuş çıldırtmışlar adamı resmen iyi olmuş onlara insan olsunlar azıcık yazık günah ya sen hamile halinle onları mı pışpışlayacaksın ohh onlara gelseler bile kocan tutar atar onları okuduklarımdan anladığım kadarıyla silmek üzere ailesini silerse silsin artık yeni güzel bir ailesi var evdeki huzur daha önemli

dün akşamda benim kaynanam geldi bebeğe 1 ay önce aldıklarını anca geri getirdi bütün konu komşuya göstermiştir fuar yapmıştır evde aldığı da 34 parça bişey neyse örgü yelek ceket örmüş onları gösterdi ceketi dandik patik yününden örmüş ,yeleğide nasıl anlatsam tüğlenen ipler vardır ama çocuğun giydiğinde ağzına burnuna kaçacak şekilde ipler onlardan örmüş komşusu 70 yaşında komşusu da sağolsun elbise ve yelek örmüş bebe yününden ama kaynanam bebe yününü bilmiyor heralde dandik şeylerle örmüş ya elinde vardı milattan kalma değerlendirdi eşime bak nasıl şeyle örmüş annen dedim bana surat yaptı sanki ben ördüm dandik şeyle anası yapıyor böyle düşüncesizlikler sonra biz atışıyoruz aman görmeyeyim yeter ben yoruldum artık onlardan

cnm ne güzel ya kocanda ne olduklarını anlamış keşke benimkide anlasa bende kendş anlasın die bekliorum ama yok ona göre her yaptıklarını açıklaması var ben söleyincede olmuo bağırıp çağırıorum olmuo umarım bi gun anlar gerçek yüzlerini yadsa anlıoda anlamamazlıkdan gelio

Canım , bende bunu yapıyorum , umarım benim gibi düşünenlerde yapıyor diyorum çok faydalı olur bence, Bİr kaç kez mail attım, Tweeterdan hem sağlık bakanlığına hem aile bakanlığına tweet attım, Üzerne bu haber çıktı o kadar sevindim ki nerdeyse ağladım ama şimdi karar vermekte zorlanıyor paşalar .. Biz anne değil miyiz kamuda çalışan anneler çok rahat sonuçta ücretsiz izinlerinide 2 yıl mı tam bilmiyorum alabiliyorlar ve aynı göevden işlerine devam ediyorlar .Biz ücretsiz izin alamıyoruz işimizden olma korkumuz var bide doğum izni kısa adalet mi bu Valla ağlıcam şimdi yaa ....

eşin bence az bile yapmış bu ne düşencesizliktir ya
allah huzurunuzu bozmasın inşallahhh hep böyle olun
anne kardeş olarak şunu anlayamamışler artık eşin için önce sen ve çoçuğı geliyor sen eşinin gözünde el değilsin

Günaydın mis kokulu anneler...
Dün gece nihayet 2 aylık aradan sonra 11 de yattım uyumam uzun sürdü
Sabah uyandığımda halisizligin gercegi tokat gibi yüzüme çarptı ana yüreği onlardan ayrı kalamıyorum
Dün birde 15/8 lik tansiyonumu dusurememistik sabah kalktığımda parmak bogumumdan kirpik dibime kadar şişmiştim .
Bas ağrısı artık uykudan mı tansiyondan mı bilemedim.

mart sonu 34 olucam tatlım (
oğlum nisanda 8 yaşında olacak,bu ikinci oğluşumuz olacak kısmetse

yupii,,,benimle aynı yaşta olan biri var burada..canım bende 34 yaşıma bastımve benimde 7 yaşında oğlum var..aynıyız senle..

canım bence sen kocişini dinle ve yürüyüşe çıkın. doğum şekli değilki sadece , doğuma kadar olan süreçte faydası olur sana harekette bereket vardır hihi

Yok yok,akşamları yemeği zor yapıyorum,yiyip yatağa atıyorum kendimi..mutfak toparlamak bile zor geliyor artık...uyumak istiyorum ben hep..

benim anlamadığım şimdi 3 hafta gitmicez ya onun önündeki 2 aydan başlıcaz demi yani 2 ayın içinde o gitmicemiz 3 hafta yok demi yani 8+3 hafta demi:S
Canım 32 haftada gidip çalışabilir raporu alıyorsun,37 haftaya kadar çalışabilirsin 37'ci haftada doğum iznine ayırıyorlar..

Canım yaa,kıyamam..ah ne zor bu hamilelik işleri...

Canım geçmiş olsun sana da,doğum iznine ayrılmayacaksan 32 haftada çalışabilir raporu almayı unutma sakın..

adı gibi güzel olsun kızın...beğendim ben.

Egomego;
Bakmaz ... Samsagina çıkar dagın yükseğine
Oturduğu inek sekisi söylediği İstanbul türküsü
Vb Gibi atasözlerini gorumcene hediye ediyorum kabul et
Ayfon 5 mis agaya bak.siz çift maaş çalışıyorsunuz diye sirnasiyor . Aman ya ne gelsinler ne gitsinler.
Hele öpmeye uzanmamış ya sacından tutup yere ser gizYada hamilesin sen elleme kocacigin alsin o gorevi.
Hem bugun olmazzz bugun olmazzz aslaaa
İpraam var

Geçmiş olsun canım,şimdi nasılsın? ağrıyor mu hala başın..tansiyon zor diye biliyorum gebelikte.Allah kolaylık versin canım..

günaydın canm hoşgeldiiiinnn

aman dikkat et bitanem yorma artık öle kendini yaa az kaldı bak

ama olmuyo değil mi ne kadar dikkat etsek de yoruluyoruz

Geçmiş olsun canım,şimdi nasılsın? ağrıyor mu hala başın..tansiyon zor diye biliyorum gebelikte.Allah kolaylık versin canım..

Sagol canım evet tehlikeli
Erken dogum ve gelişme geriliği yapıyor .
An itibariyle 15-6 nabız 112 herkesin nabzı 70-80-90
Dr 34-35. Haftaya çıkarsak ne ala demişti bakalım.

selam kızlar nasılsınız? ben hiç iyi değilim
dün gece yine acildeydik dün sabah başlayan bel ağrım akşam iğne de yaptırdığım halde geçmedi mecburen acile gittik tekrar serum takıldı vs. ama ağrı geçmedi. sabaha kadar durup durup başladı.
gece 3ten beri uyuyamadım. sağolsun eşimle de atıştık o ağrının sancının arasında.
oğlumu bırakacak yer bulamadık onu da götürdük acile. herkes hasta hapşırıyor tıksırıyor çocuğa bulaşacak diye çok korktum. serum takılınca eşimle oğlumu eve gönderdim. tek başıma kaldım serum bitince de arabaya bindim geldim o halimle. valla kimsesizlik ne zormuş gerçekten. ailem 1 saatlik yolda oturuyor ama anlık ihtiyacın olunca maalesef yanımda olamıyorlar. çok moralim bozuk insanın en yakını eşi belki ama anneden başka da kimse acımıyor insana, bunu çok net anladım bu sefer. sonradan ne kadar pervane oldu etrafımda eşim ama neye yarar o anda söyledikleri vs. içime çok oturdu maalesef (

böbrek ağrısı geçiren arkadaşlara bir sorum var ağrınız tam olarak nerde oluyor tarif edebilir misiniz? benim ağrım sanki tuvaletim gelince başlıyor çok sıkışırsam had safhaya çıkıyor gibi. eğer böbrekte bişey olsa idrar tahlilinde çıkmaz mı ayrıca ultrason bakılması şart mı acaba kızlar???

günaydın canm hoşgeldiiiinnn

aman dikkat et bitanem yorma artık öle kendini yaa az kaldı bak

ama olmuyo değil mi ne kadar dikkat etsek de yoruluyoruz

Sagol canım,
Ben ,yorulmamak gibi bir şey yasayamam ki.
Ev ısı yapmasam yapan yok,cocuklara bakmasam bakan yok,
Ne kadar dinlenmek için niyet etsem o kadar yoruluyorum ki her gece topuklarim sızlıyor valla.
Dün arkadaşımla konuşuyorum sadece yatakları topladım cocukların ekmegine çikolata sürdüm nette takılıyorum diyor mikrop dedim .
Anaa ne lüks ne lüks .

Sagol canım evet tehlikeli
Erken dogum ve gelişme geriliği yapıyor .
An itibariyle 15-6 nabız 112 herkesin nabzı 70-80-90
Dr 34-35. Haftaya çıkarsak ne ala demişti bakalım.

oooooo...çok yüksekmiş......

Arkadaşım 40 yaşında 3'cü doğumunu yaptı.Onun da tansiyon yüksekti,hatta başka sıkıntıları da vardı kolsestrol filan gibi..Haftanın 3 günü hastaneye kontrole gidiyordu,neticede 39 haftada aldılar bebeğini..Çok sağlıklı bir kızı oldu..

inşallah canım sende sorunsuz atlatırsın hamileliğini..

ah saol kuzum walla kafama takılmıştı gidip konuşacaktım tekrardan ama iyi oldu saolasın

Dmt gecmis olsun canım
Böbrek ağrısı tam arkada kaburganın en alti bitim yeri gibi orda baslar on kaburganın altından vurur
Wc esnasında olan ağrı enfeksiyon,sistit Yada kum dökme anında olur
Ha tas dokerkende wc ye oturup oturup kalkarsın meletir

haklısın cnm kesin kıskanıo ikinizde çalışıonuz falan ah görümce wah görümce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…