- 16 Mart 2010
- 1.548
- 461
- 198
KIZLAR
geçen gün dışarı çıktık bi mekanda oturuyoruz görümcek de geldi ama o arkadaslarıyla oturacakmış
ben gayet sıcak gel bizimle otur ayrı bekleme geldiklerinde geçersin dedim ''luzüm yok'' dedi ben bozuldum
eşim bana baktı yüzümü öyle görünce sinirlendi bende bana sinirlendiğini düşündüm ve bozuldum
sonra biz yemeğe gidecektik kalktık görümceğin yanına gittik ben öpmek için uzandım öpmedi beni
bende biişi demeden çıktım eşimde kapıyı çarptı ben yine bana yaptığını sandım ama ağlayacağım içimden
ablası it gibi davranıyor ben daha ne yapayım falan diye eşime sinirleniyorum çıktık eşim sigara yaktı dedim
noldu sinirlendin ''yok bişi'' dedi ben tamam bu bana sinirlenmiş ablası tafra yapacak ben sırtıma çıkaracağım
heralde ne bekliyor falan diyorum bizim bir aile gibi olduğumuz arkadaslarda yanımızda yediğimiz içtiğimiz
ayrı gitmez işte onlar da bana hiç kıyamazlar karılı kocalı =) baktılar ben üzüldüm erkek olan kızdı noldu
lan neye sinirlendin diye açtı ağzını yumdu gözünü ''s*kerim böyle işi surata bak benim karım onun nazını mı
çekecek haşa allah sanıyor kendini öldürürüm ben bu kızı karıma nasıl davrandı görmediniz mi ya gerizekalı
bir kez arayıp sormadılar ben bilmiyor muyum benim karım neredeyse doğum yapacak nasılsın demediler anca
kendine bişiler alıp hava yapmayı bilir borcumuz var alamıyor her istediğini biliyor kıza hava atıyor bile bile dayanamıyorum
artık abi benim eşim susuyor bunlara sürekli eşimin üstüne giderler diye bişi diyemiyorum bişi desem kaldırırlar senin yüzünden
bize düşman oldu derler eşimi üzerler''falan nasıl dolmuş kocişin içi bize dedim gidelim yemeğim var poğacam falan da var bizde oturalım dedim kalktık bize gittik kociş ekmek almak için indi siz geçin ben sigara içip gelcem dedi evle bakkal arası 5 dk biz gittik neyse
kociş annesiyle konuşmuş ama olayı anlatmamış demiş ki sadece '' bebeğin odası geldi neden gelip bi bakmıyorsunuz demiş odaa aaa gelmişti demi unutmuşuz demiş peki neden bi kez kızcağızı arayıp nasılsın bişiyin bi eksiğin var mı sormuyorsunuz demiş ben büyüğüm ablan da ondan büyük o bizi arayacak bizi o soracak hergün 5 dk da olsa gelecek buraya falan''deyince benim kociş anasına bi kaymış
büyük olarak arayacaksın tabi falan bağırtısı geliyordu apt nin içinden sonra ablasını arayıp saymış sövmüş oda aynı şeyleri söyleyince coştu falan benim sancım tuttu sinirden korktu bu sefer dedi ki yemin ederim silerim bu ne dedi
işte ablası telde demiş ki ne yiyoruz ne içiyoruz haberin varmı demiş kocişte biz borç ödüyoruz sen ne yapıyorsun demiş
annem cocuk bakıyor para alıyor artı babamdan kalan maaşı alıyor sen boşandın 25 bin para aldın artı maaş alıyorsun ben mi sizi soracağım demiş
kendine neler alıyorsun alışveriştesin sürekli bi çöpte yiğenime aldım dedin mi demiş eskiden sürekli şey diyordu cinsiyetini bi öğrenelim falan öğrendik hala aynı almada daha istemem çöpe atmayan şerefsiz aldığınızı demiş bak kızın annesiler oda dizdi daha ben bir çöp almadım ablası engelli maaşını getirdi verdi ki odasını ben almak istiyorum diye zihinsel engelli kız bunu yapıyor sen çöp almaktan acizsin demiş annesi bir kez ev alışverişi yaptırmadı borcumuz var diye siz size yapmamı istiyorsunuz demiş babası aylık 500 lira para bırakıyor ay içinde yaptığı harcamalarda cabası siz bi kez bu kız hamile evinde yiyecek ekmeği var mı acaba yada kapıdan geçerken meyve alıp bırakaydınız biliyorsunuz ki meyveyi çok seviyor falan neler neler nelerrrr =) benim annişleri savunmasıda çok hoşuma gitti =)
kızda ki yüzsüzlüğe bakın benim telefonumun dokunmatiği yavaşladı donuyor bazen kardesim olarak bi telefon
almıyorsun ben kendim aldım yeni ıphone 5 demiş kocamın ipler burda koptu zaten lan benim karımın telefonu bozuk kırıldı
ben ona yeni telefon alamıyorum falan diye bağırırken lafını ablası yarıda kesip demez mi o el kızı bana almak zorundasn o bizi ilgilendirmez diye kociş küfretti kapattı annesi çarsamba gelcem demiş gelmez insallah biliyorum benim üstüme gelecekler
ama susmam bu sefer kocişede söyledim benim bebeğim söz konusu padişah olsa karsımda ki susmam dedim ömrüm sen
oğluşumuzu üzme onlar benim için bişi ifade etmiyor artık sana gerek kalmaz ben gönderirim hatta inşallah gelmz dedi =)
yoruldum yazarken ama bu özett tabi telefonda konuşurken coştu gebertmeye geliyorum diye kociş sinir krizisi geçirdi allahtan arkadaslar bizdeydi erkek olan bi tokat geçirdi kocişe kendine gelsin die falan facianın eşiğinden döndük yani dua edin gelmesinler ben çıkar giderim valla
bu kadar yazıdan da ne anlıyoruzz bebeğe kaynanam bakmayacak
benim kuzumun süper ananesi bakacakkkkk yehuuuu =)
helal be kocana yeter yani ezdirmesinler bizi darısı benimkinin başına işallah ama çok fena konuşmuş çıldırtmışlar adamı resmen iyi olmuş onlara insan olsunlar azıcık yazık günah ya sen hamile halinle onları mı pışpışlayacaksın ohh onlara gelseler bile kocan tutar atar onları okuduklarımdan anladığım kadarıyla silmek üzere ailesini silerse silsin artık yeni güzel bir ailesi var evdeki huzur daha önemli
dün akşamda benim kaynanam geldi bebeğe 1 ay önce aldıklarını anca geri getirdi bütün konu komşuya göstermiştir fuar yapmıştır evde aldığı da 34 parça bişey neyse örgü yelek ceket örmüş onları gösterdi ceketi dandik patik yününden örmüş ,yeleğide nasıl anlatsam tüğlenen ipler vardır ama çocuğun giydiğinde ağzına burnuna kaçacak şekilde ipler onlardan örmüş komşusu 70 yaşında komşusu da sağolsun elbise ve yelek örmüş bebe yününden ama kaynanam bebe yününü bilmiyor heralde dandik şeylerle örmüş ya elinde vardı milattan kalma değerlendirdi eşime bak nasıl şeyle örmüş annen dedim bana surat yaptı sanki ben ördüm dandik şeyle anası yapıyor böyle düşüncesizlikler sonra biz atışıyoruz aman görmeyeyim yeter ben yoruldum artık onlardan