2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

cnm ya çok geçmiş olsun walla bebişler büyüdükçe sıkıntılarımız arttı

ahh cnm ellerine sağlık

bnm kociş Karaca ismine taktı Kabadayı filmini hatırlarsan canım,Şener Şen , Kenan İmirzalioğlu başroldeydi orda genç bir kadının ismiydi bayılıo bu isme
kız karaca diye isim olur mu ya karaca yırtıcı bir kuş bu ismi koyarsa sizin kızda nasıl olur bilmem ikna edebilirsin sen güzel bir isim koy onun aklını çel

doğru diyorsun yazmamız lazım önce bizi sevindirdiler sonra yok olmaz izin uzatılmaz diyorlar sadece gündem yaratıyorlar resmen ama yazmamız lazım bu durumu ücretsiz izin kullanma hakkı varsa çok tabii de 2 ay daha devlet doğum iznini uzatabilir anne ve bebek için çok önemli bu zamanları ayrı geçirmek o bebeklere haksızlık umarım ikna edebiliriz

geçmiş olsun tatlım neden çıktı tansiyonun sinirlendin mi bişey mi oldu ben geçmişi okumadım hiç çok birikmiş zor geldi okuması çabucak iyi ol işallah yat bol bol dinlen

işallah adı gibi kendi bahtı güzel olsun simayımın ve tabi sizin bebişlerinizin de

Selam kızlar benn geldim...

Öğleden sonra izinli olucam oğluşu görmeye gidicem o yüzden sabahdan işlerimi toparladım.
Geleyim bir bakayım dedim.

Sagol canım evet tehlikeli
Erken dogum ve gelişme geriliği yapıyor .
An itibariyle 15-6 nabız 112 herkesin nabzı 70-80-90
Dr 34-35. Haftaya çıkarsak ne ala demişti bakalım.

15-6 ilginç bir tansiyon
ben büyüğü artınca küçüğü de artıyor sanıyordum mesela 15-12 gibi
aralarının açılması ilginç

az kaldı voltaj; dayanmaya çalış

sen benim en güvendiğim kalemsin
sana, senin zuzulara bişey olmasın

dmt_ Çok geçmiş olsun canım...
Üzme kendini erkekler malesef bazen anlayışsız olabiliyorlar...

Voltajım kuzum çok geçmiş olsun...
Ya senin durumun hepimizden daha zor..
İki minik kuzucuğun gözünün içine bakıyor diğeri karnında allahım yardımcın olsun şekerim...

çok geçmiş olsun bitanem kocana da bişe diyemicem sonra öle perwane olması herşeyi unutturmuyo işte..bizim bu kocalar bunu anlamamakta ısrarcılar o lafları söleme istersen perwane olma daha sonrasında ama söleme yani ... neyse sıkma sen canını tatlm çok geçmişler olsun tekrar

ah cnm bnm sen de haklısın Allah sana misli misli kolaylıklar wersin bitanem

kız karaca diye isim olur mu ya karaca yırtıcı bir kuş bu ismi koyarsa sizin kızda nasıl olur bilmem ikna edebilirsin sen güzel bir isim koy onun aklını çel

aah ahh zapzup,cnm bnm ceylan ismi war da neden karaca olmasın diyip çıkıyor işin içinden o da bi karaca gibi geyik türü diyo çıldırtıyo wallaaa

Selam kızlar benn geldim...

Öğleden sonra izinli olucam oğluşu görmeye gidicem o yüzden sabahdan işlerimi toparladım.
Geleyim bir bakayım dedim.

hoşgeldin canımm

Haklısın kuzucum,en azından elimizden geleni yaptıkda olmadı diyelim...
Hala umudum var umarım uzatılır doğum izinleri...

Bu arada özellikle normal doğum düşünen ve çalışan anneler...
Mümkün olduğu kadar izninizi doğum sonrasına bırakın derim.

Şimdi denetçiler geldi kızla konuşuyoruz diyor ki.
Bizim şirkette iki kişi vardı ikiside normal doğum yaptı,birinin 5 haftalık olduğunda izni bitmişti diyor.
Çünkü doğumlar beklenenden daha geç olmuş.Aynı şekilde diğeride aynı sıkıntıyı yaşamış.
Şimdi rapor almaya çalışıyorlarmış.
Allahım yardımcımız olsun.

geçmiş olsun Voltajım kuzummmm ( sana terfi şart gerçekten.. ya da bi yardımcı artıkkkkkk bebek doğunca daha zor olur sanırım ( diğer kuzu hala küçük ( yakın olaydık keşkem birbirimize el atardık dar zamanlarda..

Son düzenleme:
Sagolun canlarım .
Normalde ikisi çıkıp ikisi duserdi bugun boyle bende anlamadım .
14 e kadar normal deniyor , ilacımı aldım düzelir ya arada hortluyor boyle.
Cok heyecanlı bir kızım olacak

Yüksek tansiyon, aşırı ödemle birleşince preeklempsi şüphesi oluşuyor, bir idrar tahlili yaptırmanız gerek. Mesaj da attım size. Sevgiler.

Dün eşimin annanesini görmeye gittik.
Kaynanamdan oraya geldi hastaneden doğru.
Bende mecbur eve davet ettim,evi soğuktur uyusun dinlensin diye.

Dün akşam yatıya kaldı.Eşimle anladık ki büyükle aynı evde kalmak çok zor..
Birde bugun hastaneye gelcem diye mecbur duşa filan girdim,küçük bir temizlik yaptık.
Böyle kendi evimde korka,çekine...

Sanırım bakarım desede kaynanamın bakmasını istemiyorum.
Henüz bakarım demiyor ama,sürekli bizim yanımızda olursa bizim işimiz zor yaa

Allahtan öyle kafası çocuk sesi filan kaldırmıyor,o nedenle kendinede güvenemiyor.
Çok şükür çevrede farkında...Dün teyzemin komşusu vardı.
Onla konuştuk birazda,kaynanamda hastanede kalmak zor ben dayanamıyorum hasta olcam filan diye şikayete başlayınca teyzemle şöyle bir bakıştık.

İnşallah herşey gönlüme göre olurda bebişime teyzem bakar.(eşimin teyzesi)
Eğer oda olmassa annemin yamacına taşınıcam gibi duruyor.

DMT

Geçmişi okudum ama sn nasıl kaçtıysan gözümden,kusura bakma..

geçmiş olsun,tek başına oralarda kalmana üzüldüm canım..yalnızlık evet çok zor..hele böyle anlarda daha çok artıyor insan ilgi alakayı..
kocana da çok kızma,onlar da bazen başedemiyorlar bizim durumlarımızla ve patlama yaşıyorlar..üzmeyelim ama yorulmasınlar diye üstümüze titredikleri halde böyle sıkıntıların çıkması onları da moralmen çökertiyor..

Şimdi nasıl oldun? hala var mı ağrıların?

ne güzel eşin arkanda ve en önemlisi herşeyin farkında.

bende yeni anladım sinir oluyordum onların bunları yapmasına izin vermesine görmüyor mu diyordum görüyormuş =))

kızz valla ama şok oldum kocişten beklemiyordum saf salak diyordum arkasından kocişin kör diyordum ama değilmişşş
ayy kesin eskiden kalma iplerini kullanmıştır sende gizlice ver ihtiyacı olanlara giydirme boşver bende istemiyorum görmek ya tanıdık kimi görsek benden için ne anlatıyorlarsa artık hepsi diyor ki kaynananı dert sahibi etmişsin bi yoklamaz mı insan işten çıkınca oraya gidin her aksam yatmaya eve gidersiniz tabi bizim altımızda araba varya sivas kış memleketi değil eve gidene kadar biyerlerimiz donmuyor benim nasıl olduğumu kimse iplemiyor ben rahatım hamileyim de eskiler hamile değilmiydi demy gideceğim hizmetini edeceğim
yollar cam gibi buz eve gidene kadar kayıp düşmemek için kasıla kasıla gidiyorum oda kasıklarımda sancı yapıyor direk pjamamı giyip kıçımı devirip yatıyorum az iyi hissedince sofrayı kuruyorum hemen sofrayı topla makinaya diz şöyle ortalığı elden geçir 8 de ben sızmış koltukta uyumuş oluyorum ama artık rahat kociş de benden yana =)kızz oraya gidiyoruz mutfakta oturmayı seviyorlar gece 12 den önce göndermiyor anası küsüyor düşünsene 7den beri ayaktasın tüm gün bi sandalye tepesinde zaten 5çık oraya git gece 12 ye kadar tahta sandalyenin tepesinde otur ve kaynanam yemek yapmaz elide sıkıdır bi makarna yapar onu da çeyrek paket ikinci tabağı isteme hakkın yok doymazsında o gece 12 ye kadar bide aç otur artı görümcekle kaynanam kocam kızsa dahi yanımda sigara yakıp söndürüyorlar ben kalkıp içeri gidiyorum hiç sallamıyorlar bile ya

kuzu sen hiç bişi söyleme sus sen bişi söyleyince damarları tutuo anacı ablacı oluyorlar ben hiç konuşmadım bunlara kociş de farkındaymış demek kı kız sustukça ezmeye çalıştınız oda sizden uzak durur tabi ki kimsiniz siz haşa allah mısınız dedi kızz neler saydı neler doğurmadan yağlarım eridi=)

aynen öyle ya hayır o kadar saçma ki her gebe son 3 haftaya kadar çalışabilir durumda değil ki 2 aylık bebeği bırak işe git sonra da bas bas bağır 6 aya kadar sadece anne sütü kadın istihdamıymış azalırmış asıl böyle azalıo kadın izni uzatmaya çalıştıkca zorlanıyor iş yeride çıkışını veriyor yada kadın yavrucuğuna kıyamıyor işi bırakıyor bumu sağlamaya çalıştıkları kadın istihdamı yaf yurt dışında yaşına basana kadar izin veriliyor artı düzenli maaşı yatıyor artı süt parası doğum masrafı parası bebeğe maaş bağlanıyor miss kadın istihdamı düşüyor mu hayır her yer gayette başarılı kariyer sahibi kadınlarla dolu anne olan kadınlarla biz küçücük sabileri bırak 3 kuruş kazanmak için git sonrada en az 3 çocuk öbürü ordan bağırır 6 aya kadar sadece emzir küfreder gibi

kız görümcek kocasından aynı sebepten boşandı çok annesine ablasına düşkünmüşmüş de bundan sürekli ilgi hizmet bekliyorlarmışta yuvasını yıktı bu sebepten benim kocişten aynısını istiyorlar kocişe dedi ki bana kötü davranıyorlar ve sen erkek olarak gidip dövmedin benim kocam onun kocasını dövecekmiş adam asker benim kociş içeri girecek hanım efendi rahat edecek

geçmiş olsun bacılıkkk

kızz sen bizi güldürmekten erkenden doğurtturacan =) o atasözleri ne güzelmiş yalnız ..... boşluğu dolduramadım =)
çift maaş alıyoruz ben ikimizin ki bir maaş etmez ama aynen ben gelmelerinide istemiyorum gitmemde benim damarımda kinimde pistir en sevdiğim kişiye bile bi kez kinleneyim daha ısınamam ona unutmam bana yapılanı asla artı ben melek anneme hizmet etmemişim sen bana ne yaptın be hey kaynana sana hizmet edeyim
bide sanki görücü usulü aldı beni da ben neysem oyum önceden de böyleydim bi vaadde bulunmadım ki sana hemy ayy kıllar haha
kocişe dedim ara gelecekse cuma günü gelsin annen hürrem var dedim sen izle bebiş gelmez o dio =)

Sagol canım ben en cok onu merak ediyorum
Pijamayla kanepede yatar kalkarım herhalde yer yanım yağ ter kokusu kas kirpik orman,
Her yer çamaşır oyuncak
Ellerinde bardakla su saldir suldur döke saca.
Yardımcı olsa ne yazar şansıma öyle biri çıkar ki onada ben yardım ederim
Hayallerimi suya düşür litven.

merhaba kızlar şeker yüklemesi yaptırdım doktora gösteremedim sonucu 81-143 çıktı nasıl iyimi yaptıranlar yorum yapabilirmi?

ayyy 5 haftalık mı kuzum benim ya şimdi küfretsen olmaz makama saygımız var kendilerine yokta boş beleş adamlar kadınlarına önem vermeyen şahsiyetler kendi kadınlarına önem vermeyen seni beni mi düşünecek bi kaç hödüğün ağzını gözlüyoruz gerçektenn ahhh ATAMM ahhh

BEN DE 5 haftayı aktarmaya çalışacağım; SAT tarihimi net bir şekilde hatırlamıyordum başlarda çok sorun etmiştim ama ultrasondki hafta ile hatırladıım SAT taki tarih aynı olunca takmamıştım. benim sıpa bir hafta geç doğsa; ben de SAT ta bir hafta yanılmış olsam gitti iki hafta offfffffffff.

Öyle valla kuzucum ya nasılda heves ettiydik.
Hayır madem kesin değil niye gündem yapmak için umutlandırıyon hamişleri..
Çokk ahh alırlar diyeyim...

merhaba kızlar şeker yüklemesi yaptırdım doktora gösteremedim sonucu 81-143 çıktı nasıl iyimi yaptıranlar yorum yapabilirmi?

Açlık şekerin güzel çıkmış canım sanırım 81 olan.
Ama tokluk şekerine muhtemelen yüksek diyecek ve diyet verecek diye tahmin ediyorum.
Hakkında hayırlısı...

Eki Görüntüle 606641

kızlar bu battaniye hoşuma gitti izne ayrılınca evde örürüm dedim ama bu örgü tığla mı örülmüş sişle mi anlayamadım bana yardıomcı olur musunuz kareleri ayrı ayrı örüyoruz o tamam ama örgü şekli tığla mı şiş ile mi örgü modelinin adı nedir nasıl yapılır biri bana anlatabilir mi bilgili becerikli anneler

Bende SAT'a göre değilde, ultrasona göre hesaplamayı düşünüyorum.
Evraklar yanımda daha bakamadım.
Bakıcam SAt ile ultrason arasında fark var mı?
Allahım yardımcımız olsun ya.Normali beklemek bir yana,eğer izinler doğumu beklerken geçerse zor olur:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…